7924
  • Suicune
    thx...
  • olbaidhun
    Suicune #5720 azért azt nem igazán hiszem h kettővel nem tudsz visszaolvasni!

http://emulator.atw.hu/forum/viewtopic.php?t=25 amúgy beállítások
    http://forums.ngemu.com/1072697-post1.html gépigény, nehogy leessen az állad idő előtt
  • Suicune
    Hi mindenki !
    Valaki tudna nekem segíteni ? Az a bajom h haver áthozott 1 ps2es játékot pcsx2-vel megnyitottuk és akkor elkezd betölteni és a végén csak bejön a menü és ottvan h : browser alatta + h system configuration és nemtom mit kezdjek vele ... Pls vki segítsen
  • Tombi
    esetleg valaki tudna küldeni egy Tenkaichi 3 mentést?
    ps2n kijátszottam, de emulatorral csak szorakozni, szeretnék :)

próbáltam neten keresni de semmi, esetleg nem lehet valahogy elérni minden karaktert és pályát? és itemeket :)
  • Evin
    Hivatalos magyar útmutató
    A magyar nyelv is kész, de linket nem találtam hozzá.
  • wesker24
    Kösz szépen már megoldodott a probléma leszedtem egy másik Lilypad Plugint és azzal jó lett !
  • Attelee

Device diagnostics ablakban kellene látnod a nevét a Gamepadnak!
    Ha ott nincs akkor baj van!
    Talán SSPSXPad plugin,de az meg azért szar mert nem tudsz menteni F1-el,
    mert lefagy az emulátor!Legalábbis Svn 1000 felett!
  • wesker24
    Na vettem egy gamepadot ! De a gamepadot hogy tudom beállitani a Pcsx2 emulátorban ?? Mert a vezérlőpultban jól müködik ! De a pcsx 2emuban nem látja a gamepadot igy nem tudom bekonfigurálni !

Mégis milyen plugin kell hozzá hogy jó legyen ?

Mert a Lily svn r314-es van de ott meg csak a bill-t tudom beállitani ahol a gamepadot tudnám beállitani az meg ki van szürkitve !
  • sakal6
    nálam egyes játékoknál a vista gyorsabb volt.
  • Evin
    Azt írtál a Vista plusz fps-eket ad, szóval Vista vagy W7. 64-et csak akkor rakj fel, ha 4G ramod van, különben felesleges, mert gyorsabb nem lesz tőle.
  • olbaidhun
    nna srácok összefoglalva ez az emulatoros dolog nálam most megállt. Nemtudom,h driver, hiba e de egyszercsak eljutottam egy olyan beállításra amikor a játékban nemhogy villogás nincs, de a game videók után fekete a képernyő.. valamelyik "F7-8-9-10-11" gombot nyomhattam gém közben.. de már nem is tudom. Tettem fel újra PCSX-et, új drivert, más VGA plugint.. semmi! Most új rendszerben gondolkozom, de tanácsot kérnék: XP 64bit, Vista32-64, Seven? Melyiken fut gyorsabban?? Melyikkel fogják egymást szeretni?? De a jelenlegi oprendszerem meg már régóta megy és megszerettem..

na legközelebb ghostolok!
  • sakal6
    de nekem nem a SCUS_973.99 verzió van meg, hanem egy másik és ha úgy csinálom akkor nem indul el újra az emulátor hanem üres kép lesz.
  • Cyrus666
    Nálam a javasolt video skip megoldás bejött, de mivel a gamepadom meghjalt, így nemtom h végig tudom e tolni.
  • sakal6
    pls valaki mondjon 2 linket god of war 1-2-ről amit végig lehet vinne.
  • Evin
    Metal Gear Solid 3, azt hiszem még a Snake Eater, szépen szaggatás nélkül megy végre nálam.
    Még brazil nyelvűvel szívok, pedig 1x sikerült már elindítanom a multi5 verziósat is.
  • sakal6
    nekem normalon van a processzor mert ott nem villog és az fps is mehet maxon.
  • olbaidhun
    áhh a fene, mostmár ha mindent lekapcsolok is marad a fekete képernyő.. valami BUG lett a cuccal, lehet, h a VGA?
  • olbaidhun
    Este addig konfigolgattam a pcsx-et, h most a video alatt sem akad a hang! Végülis kikapcsoltam mindent a VU Cycle Steaminget meg fullig húztam és így nincs villogás! Ki kell kapcsolni a CPU-nál is a frame skip-eket, mert attól is villog.
    De ááá ahogy lemegy a video FEKETE lesz a kép.. magyarán nincs mivel játszani.. ó pedig minden klappolt.. eddig
  • olbaidhun
    de azért fa*án beszivatják az AMD népeket, nem?
  • sakal6
    64 bites vistával is megy.

sse4a asziszem a sse4.1 elődje. de nem hozott semmi újitást a sse4-hez képest.
  • Evin
    SSE4.1 nem fog menni, mert AMD-n SSE4a van, és nem ugyanaz. Pont ma próbáltam.
  • olbaidhun
    Ez a hozzászólás asszem ide vág.. még mindig csak a gow érdekel!

the hack is very good. On some games i get 'fake' fps. Such as king of fighters maximum impact 2 and tekken 5. It says around 60fps but it playes like 40 fps. I moved slider to maximum and all speed hacks aswell as VU skip enabled.

although it may seem to be fake but its not. there is a significant increase in fps in games like tekken5.
    I get full speed on GSdx sse2 dx10 whil having just an AMD x2 2.3GHz cpu coupled with 9500GT.

If you limit your fps then the yes the counter would show 50/60 fps full speed but the game would be running slow, so use normal/no limit.
  • olbaidhun
    Aha, akkor tegyek fel egy vistát is..dx 10-et a vga-nak tudnia kell, de mi van akkor ha 64bitest tennék? azt nem támogatja a pcsx ugye?
  • sakal6
    dx10-et a graphicsban tudod beállítani, sse41 csak az intel e7000 feletti processzoraiban van.

azzal hogy az mitt ír ki szerintem felesleges foglalkozni úgy is a tényleges sebességgel dolgozik, csak az elszámolja
  • olbaidhun
    látom beindult a topic
    köszönöm a speed hack tanácsot, tényleg amiatt nem volt a beugrálás, de most már alternatívát kell keresni a lassulásra (persze ez csak itthon az egymagosomon fontos! AMD CPU single core :D

Barátnőmnél elfelejtettem kipróbálni a SSE41 plugin-t.. szóval az még lehet,h elég szépen begyorsul a dual core-al ha nincs is speed hack!

ATELLEE h csináltad meg a directX10et?

Mind1 örülök, h mindenki besegít és hozzá szól! Fog ez a gow2 is zöldülni, hisz több szem többet ér! (Kratos is megmondta)

Csak még egy érdekesség! Az első bekapcsoláskor erősebbnek látja a procim v mi a fene?
    másodiknál már csak ~1.91 ghz a proci sebesség.. aztán meg lassan az #5661 hozzászólás..
  • olbaidhun
    pbaa nem megy ez a kepfeltöltős link :(
  • olbaidhun
    látom beindult a topic
    köszönöm a speed hack tanácsot, tényleg amiatt nem volt a beugrálás, de most már alternatívát kell keresni a lassulásra (persze ez csak itthon az egymagosomon fontos! AMD CPU single core :D

Barátnőmnél elfelejtettem kipróbálni a SSE41 plugin-t.. szóval az még lehet,h elég szépen begyorsul a dual core-al ha nincs is speed hack!

ATELLEE h csináltad meg a directX10et?

Mind1 örülök, h mindenki besegít és hozzá szól! Fog ez a gow2 is zöldülni, hisz több szem többet ér! (Kratos is megmondta)

Csak még egy érdekesség! Az első bekapcsoláskor erősebbnek látja a procim v mi a fene?
    másodiknál már csak ~1.91 ghz a proci sebesség.. aztán meg lassan az #5661 hozzászólás..
  • sakal6
    ja, de ha nem megy akkor vehet kontrollert is, nekem is van csak xbox360-s vezetéknélküli és ahozz kéne átalakító csak az aszem 5k
  • Seth
    Értem én, csak kicsit macerás billel, de gondolom szokható
  • sakal6
    de ott is mutattja az irányt, vagyis csak ugyan abba a sorrendbe kell nyomkodni, pl fel, bal, le, jobb, fell, ball, le, jobb
  • Seth
    lesznek majd olyanok, hogy tekergetni kell a kart körbe-körbe
  • sakal6
    hogy több kört?
  • Seth
    Igaz, így működhet a dolog, csak körülményes lesz majd főleg amikor több kört kell csinálni
  • sakal6

látod mutatja a képen hogy mit kell. és ilyenkor fel,balra,le egymás után és megcsinálja.
  • sakal6
    ja és azzal kell forgatni amékkel mászkálsz, nem amékkel gurulsz
  • sakal6
    de ott mutatja hogy merre kell forditani és abban a sorrendbe nyomod meg, pl a balra forog a kar akkor 89/7 ebben a sorrendbe ha jobbra akkor 87/9 ha csak fél kör kell akkor 89/ vagy 87/ vagy ha felülrőlkezdi akkor /78 v. /98 lagalábis nálam.
  • wesker24
    Akkor elmondhatnád mi a sorrend mert én már vagy egy rakás kombinációt kipróbáltam. próbáltam sorrendbe egyszerre leütni kombinálva.

Nálam a left analog WASD Right Analog Num 2-4-6-8
  • wesker24
    Na én is pont ezt mondtam mert pont ilyen eset a meduza is hiába van beállitva akármilyen billre a billeket nem tudom elforgatni :D

Mert itt a lényeg az hogy a megfelelő irányba kell elfprgatni az analog kart. Na mindehy addig pihentetem addig játszok inkább a Manhunt 2 vel ugyis gyilkolni van kedvem.
  • sakal6
    eleve az analógkarral mozogsz, vagyis neki is bevan állítva csak sorba kell nyomni a gombot és beadja az. én is billen játszok és megtudom csinálni.
  • sakal6
    elég ritkán lassan frissitik, nem mérvadó. szerintem az akkor volt frissitve amikor még zöld volt a god-ban a kép.