7924
JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
#5684 Csak majd lesz 1-2 boss akinél kell csavargatni analógot, sima ütéssel nem fog elpatkolni, akkor ott szivacs van analóg karok nélkül XD 2. részben meg még több ilyen van -
sakal6 #5683 ha kikapcsolod akkor nem fog villogni, de a sebessége lecsökken és élvezhetettlen lesz (lassú) -
sakal6 #5682 1. ha tovább ütöd akkor elpusztul
2. nekem a joy-pad analogjai billen, /789 és 5123-ra numpad gombokra van állítva, és így tudom rendesen irányitani. a többi meg háromszög w, kör d, X az s, és a kocka pedig a.
ja és én twinpad-ot használok, de ezeket a lilypad-ban is be lehet állítani. -
sakal6 #5681 a speedhack miatt villog be. -
#5680 Nekem igy megy a God of War 1 ! Gondolom ezt csak gamepaddal lehetne megoldani mi ?
-
#5679 Amugy a God of War 2 a kompatibilitási lista szerint még nem kapott zöld szintet vagyis itt ott még akadhatnak kisebb nagyobb problémák jelenleg kék szinten van ami a játék közbeni hibákat jelenti.
Ellenben a God of War 1 zöld szinten van teljesen jól játszható. -
#5678 Cpu konfig: Tedd át a Limit: Force Frames to normal speed
A többi beállitás OK -
#5677 Esetleg a VU Cycle Stealinget vedd vissza 2-es fokozatra mert alatta ahogy irta is nagyon sok játéknál okoz problémát az a beállitás 2-es fokozaton nincs vele gond vagy a játékok nagy része el fut vele. -
olbaidhun #5676 nna itt ülök a híres 2magso AMD előtt és írom a beállításokat:
AMD64 X2 4200+ ~ 2.213ghz a PCSX szerint..
pcsx2-r1137.exe amivel a gow 2 DL lemezt indítottam
v2.0 USA bios
Cpu Config:
Skip Frames when slower than: 45
Consecutive Frames before skipping: 2
Consecutive Frames to skip: 2
(ettől a proci konfigtól élvezhetőbben fut a cucc, még az otthoni egymagostól hoztam a beállítást :P )
Advanced Options :
Speed Hacks:
-VU Cycle Stealing: very large
-Enable IOP x2 Cycla Rate ON
-WaitCycles Sync Hack ON
(többi értelemszerűen off)
Plugins: GsdX 1076m
Windowed,
Direct3D 9 hardwer, <-ezt tessék elmondani, h lett dx10?
Pixel shader 3.0,
none,
4:3,
1024x1024,
texture filtering bekapcsolva,
Alpha corection bekapcs,
többi ki
LilyPad svn r1034
CDVDolio 0.1.0 <- ez tényleg jó a kétrétegű lemezhez, és tud iso-t is!
SPU2-X 1.1.0 : Default
Szóval még mindig vannak idegesítő bevillanások, amikor minden eltünik, meg ilyesmi, de látható, h 2maggal repül a dolog, nem akad a hang sem, szval a proci rengeteget segít.. most tippem sincs, h akkor az SSE2 vagy a direct X 10 vagy a pcsx2-r1137.exe miatt villog! ááááááááá
-
#5675 Én most fogom W7 alatt kipróbálni, de mivel most cseréltem rendszert is, mindenképp gyorsabb lesz nálam. -
sakal6 #5674 valaki próbálta már a windows 7 RC-t? lassul vagy gyorsul az emu, vagy ugyan olyan? -
#5673 Bocsesz!Elirtam.Nekem is 2.00! -
#5672 Jah én is csak 2.0-ás biost találtam aneten eddig ! -
sakal6 #5671 tudtommal az új hangképzőknél hogyha bevan kapcsolva a hang akkor nem jár sebességcsökkenéssel, legalábis nálam ugyan annyi fps-el megy hanggal és hang nélkül is.
ja és a -skip video a god of war 2-höz kéne -
sakal6 #5670 Bios Europe v2.20 ezt honnan lehet leszedni? mert én csak 2.0-ig láttam -
sakal6 #5669 ssse3 csak intel prociba van, amd nem támogatja.
valaki írja már le hogy hogy kell megcsinálni ezt a -skip video -hogy továbbmennyen a video. -
#5668 Na irom akkor h miket használtam a God OF War-hoz mikor végigvittem!
Feltelepitve a 0.9.6-os emulátor!
Bios Europe v2.20!
Innen letöltve a legutóbbi oficial béta --> pcsx2-beta-1059.exe ezt bemásolva a 0.9.6-os könyvtárba ezzel inditva az Emut!
Advanced Options : Default
Speed Hacks: Mindent kikapcsolva csináltam végig,mert azt irták h ha
lefagy a játék vagy megáll akkor az azért is lehet h ez
be van kapcsolva!Persze lehet használni mindegyiket,csak ha baj van akkor probáljátok meg kikapcsolva is!A legjobban használhato a játékhoz a VU Cycle Stealing ami egy csuszka.Értelemszerüen balrol jobbra egyre erösebb a hatása!
Gamefixes: Mindegyik kikapcsolva
CPU: Minden bekapcsolva,és ami fontos a Limit-Force frames to normal speed kiválasztva!
Pluginok:
GsdX 1076m
Windowed,Direct3D 10 hardwer,Pixel shader 3.0,none,4:3,1024x1024,
texture filtering bekapcsolva,Alpha corection bekapcs.többi ki!
LilyPad svn r1034:Ez mindegy lehet SSpsxpad is,bár azzal nem müködik az
F1-es mentés,szóval ne használjátok!!!!
CDVD 0.1.0: Álitolag ez a jo a kétrétegü lemezekhez,bár én nem vettem észre változást!
SPU2-X 1.1.0 : Default
-
#5667 Tudtommal csak Intel-ben van SSSE3. Látszik a csoportosításon is. AMD-ben van sse1-2-3-4a. -
olbaidhun #5666 ó h a qva mindenit, hogy nem használnak egyszerűbb nevet pl sse4? remélem a dual core procim majd tudja mindezeket és asszem a 6400 volna a legjobb vétel, de az ár még fog lejjebb menni! Hamarosan teszt, de ott meg a 8400gt lesz a szűk kereszmetszet megyek is! üdv! -
#5665 „de tudtommal támogatja az SSE3-at”
Mint ahogy ezt az általad belinkelt képen közli is.
De az SSE3 nem ugyanaz, mint az SSSE3, utóbbit már nem támogatja a procid. -
olbaidhun #5664 tudom, h több az esélye, már lent is megfogalmazódott a csere, de amíg ez megvan ki kell hoznom a maximumot belőle. A beta progi a letöltéseimből van.. gyorsabb mint a full emud
de köszi a beállításokat már sokkal korrektebben megy (nincs villogás annyi) a procim ~2.4ghz en megy, de tudtommal támogatja az SSE3-at -
#5663 Szerintem a 2 magos procival már sokkal több esély van arra hogy elfogadható szinten játsz akármelyik játékkal ha van mellete legalább 2 giga ram meg egy elfogadható Vga kari is ! -
#5662 Ahogy elnéztem a képet amit belinkeltél lehet az a baja hogy csak beta Pcsx emut használsz ! Én a Pcsx 0.9.6 full emu-t használom !
És valószinű hogy proci gondjai vannak ! Mert erősen ajánlott minimum egy 2 magos proci használata ahhoz hogy elfogadható minősgéggel menjenek a játékok ! Meg aztán a procid hány Gh-zen van most ?
Mert ugy tudom hogy az 1 magos procinál minimum 2,4-2,8 Ghz-es proci kell HT (Hyperthread támogatással). -
olbaidhun #5661 nna még 1x
amúgy vga driver hiba nem lehet? -
olbaidhun #5660 sajna nem tudom, mostanában csak Gow emulálás érdekel!
Nézd Evin, ha belemegy az csak egy dolog, de ha műxik is biztos jól futna minden PCSX2 alkalmazás..
wesker24 ez nagyon fura, kaptam egy ilyen ablakot
és most akkor mivan? nem akarja a procim az SSE3-at? miért? Vagy az a baj h Xp-t használok és nincs direct x 10? ez fura.. fel is hívom az asszonyt, h mehetek e tesztelni a 2magosat! -
#5659 nem tudja valaki hogy tudom müködésre birni a Fight Night 3 cimű játékot ! Hiába játszható már emu-val bejön az az istenverte ps2 loader kiválasztom a nyelvet és utána kifagy aztán kampec ! -
#5658 Nem mondtam, hogy vedd vagy ne vedd meg. Csak kérdezted belemegy-e a lapodba, én meg mondtam, hogy bele.
Hogy emu alatt mennyire válna be nem tudom.
Vagy veszel 4magosat, az biztos elég. :D -
#5657 Nekem stabilan megy a játék 50-60 FPS-el filmvideokat lejátsza hang van nem akadozik a grafikával sincs baj kisebb nagyobb grafikai bugokat leszámitva de nem vészes !
Nekem ezek a beállitások habár nem hiszem hogy hasznát vennéd:
Graphics: GSDX 1076 (MSVC 15.00,SSE3) 01.15 -->
Resolution: Windowed és az ablakot kirakom teljes képernyőre
Renderer: Direct3D9 (Hardware)
Shader: Pixel shader 3.0
Interlacing: None
Aspect Ratio: 4:3
D3D Internal Res 1024 1024
Texture Filtering On Alpha Correction (FBA) On
Sound: ZeroSPU2 r514-dev 0.4.6 ---> Default options
First Controller ---> LilyPad 0.9.9
Cdvd Rom options ---> Gigaherz's CDVD Plugin 0.7.0
CPU Options ---> Minden beállitás ON
Speedhacks ---> Use x2 Cycle Rate On Enable x2 Cycle Rate On
Wait Sycles Sync Hack On
Advanced Options ---> Deafault Options
-
olbaidhun #5656 Evin, ha most ezzel bevásárolok lesz 3 emuara képtelen magom.. lassan tele lesz a szotyiszacskó -
olbaidhun #5655 kezdek feszült lenni.. mindig bevillog a game.. hirtelen eltünik kratos meg a többiek és néha átlátszanak a falak is, így szép háttér van kb 1mp-re.. már körbekonfogoltam mindent 2x valaki adjon egy jó beállítást pls! Van h 30/40fps a game, szval nekem hang nélkül elég lenne csak így "futkározni".. -
Cyrus666 #5654 Diplomadolgozat elkészült! Asszem a hétvégén nekiesek ezzel a videó skippelős dologgal a gamenak! -
#5653 1.sor: "CPU socket type: Socket AM2". Ebben hol nem látsz olyat, hogy AM2?!
Egyébként én ezt néztem: http://www.argep.hu/product_393419.html -
olbaidhun #5652 az okés de az enyém nem az M2N-MX SE verzió hanem csak simán M2N-MX és erről eddig ezt találtam csak..
http://www.cpu-upgrade.com/mb-ASUS/M2N-MX.html
pbaa lehet, h nem fogadja? pedig ez nagyon zsír lenne, biztos észrevenném a különbséget a kis 3800+hoz képest.. -
#5651 Szerintem mind2., mert az alaplap is AM2-es meg a procik is. -
olbaidhun #5650 A két "kinézett" procim:
http://hardverapro.hu/apro/amd_x2_6400_black_edition_zalman_cnps7500-led_huto/friss.html#msg9
http://hardverapro.hu/apro/amd_athlon_x2_5200_2_7ghz_csere/hsz_1-50.html
valaki hozzáértő nem tudna adni egy tippet, h M2N-MX alaplapba melyik szalad bele szépen? -
olbaidhun #5649 Én is merjek ajánlani egy jó kis joyt? Már ki is néztem magamnak!
http://itmedia.sk/showitem.php?item=other-gamecontroller_noname_usb2shocks
Nade, kedves ATTELLEE, szívesen, tessék azzal meglepni, h hol milyen configgal álítottad be a játékod? Elég ha képlopóval kiveszed a legfontosabbakat: Speed Hack, CPU, ilyesmi! úgy is jó ha email címemre küldöd!
Most valahogy meg kell oldani, h egy maggal is szépen menjen itthon. Ha nem, viszem 3 körül barátnőm melóhelyére ott 2magos AMD 4200 van! És már nézegettem is egy két jobb procit csak még nem merem beinvesztálni a nemlétező pénzem.. pl nemtom, h 6400+ x2 menne e az alaplapomban.. és ugye a táp is ott figyel.. -
#5648 Sikerült Végreeeeee!
Nem volt könnyü de sikerült végigvinni!
Eddig az volt a baj h a legutolso harcnál bejött egy fehér képernyö és nem ment tovább az emulátor!Erre csináltak egy Patch-t ami kifejezetten a SCUS_973.99-hez van csak ezzel müködik!Ezzel a patch-el
továbbment a fehér képernyön,majd ha megölted Árészt az utolsó videó lefagyott!Minden szart kipróbáltam már,de a megoldás a Skip Video patch volt!/Köszönet olbaidhunnak! /
Ez ugy müködik h amikor elindul a Videó nyomsz egy Esc-et majd rámész
a Misc->Patch Browserre itt benyomod a Skip Mpeg gombot majd létrehoz egy fájlt amit a legfelsö gombbal bekapcsolsz!Exit,majd nem lépsz ki az Emulátorbol hanem nyomsz egy RUN-->EXECUTE-t,és láss csodát átugorja azt a bizonyos videót!Igaz h utánna nem tökéletes,de szerencsém volt,mert a végén adott még egy mentöhelyet!
Azt nem tudom h csak a filmbeli videokat lehet-e átugrani,vagy mindegyiket?!Próbáljátok ki!
Megkaptam az aranyfegyvert!Kezdhetem elöről!!:)
-
#5647 3:05 nél veszi fel! -
#5646 Merem ajánlani!
© olbaidhun Köszi a linkeket! -
#5645 Jól van inkább hagyom a francba eleget tököltem már vele szerintem billen meg se lehet csinálni ugy látszik kell vennem egy gamepadot ha tovább akarok vele játszani ! Eddig nem volt vele gond eolvtam billen de itt nem tudok vele mit kezdeni !