7924
JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
sakal6 #6204 olvas vissza -
#6203 Nem találok ilyet. Pedig leszedtem egy ilyen plug in packot is. -
sakal6 #6202 inkább 1103m -
#6201 Pcsx2svn 1059 -
#6200 Ok, most már nem zöld a kép, de szellemképes, ezzel mit lehet kezdeni? -
#6199 Ok, kösz. Remélem segít. -
#6198 na, a probléma még tegnap megoldódott, azóta mér végig is vittem :)
kegyetlenül jó volt! az a durva, hogy nekem is kb. 14 órára volt szükségem, de ha nem láttam volna a saját szememmel ezt az adatot, el sem hinném. pár órácskának tűnt, mondjuk 4-5-nek. azt hiszem, ez jócskán alátámasztja, hogy ez mennyire jó játék. mondjuk egy kicsit lehetett volna még változatosabb, mert tulajdonképpen a játék 20-ik percétől tudjuk, hogy mire megy ki a dolog
persze így is kaptunk jócskán meglepetéseket, de csak egy feladat volt kitűzve végig a játék alatt (na jó, kettő, de azok nagyon szorosan kapcsolódnak), erre értettem a változatosságot -
#6197 Annyit lehet vele kezdeni hogy más inditófájlt kell használni !
Ahhozz hogy ne legyen zöld kéernyő használni kell a GSDX 1076Mod plugint ez megszünteti a zöld képernyőt ! Habár neke is dvd9 verzió van de nekem mindegyik pluginnal jól ment ! -
#6196 Na leért a DVD9-es GoW2, de sajnos zöld a kép, ezzel mit lehet kezdeni? -
#6195 Prince of Persia sorozat...
Devil May Cry 3 és 4
X-Blades
-
camping #6194 Tudnátok olyan játékot mondtani pc-re ami olyan mint a god of war? -
#6193 Rég voltam itt.
Mostmár Win7-tel nyomom:)
Gran Turismo 3,4 illetve Tourist Trophy, hogy fut?
Melyiket érdemes leszedni? (megvenni :K) -
camping #6192 Hát ez sajnos nem az de van egy másik gépem, azon meg a pcsx2 valami oknál fogva nem indul el:( -
#6191 Ha nincs legalább 2magos procid, nem is lesz gyorsabb. -
camping #6190 Köszi így már elindul de nagyon lassú. -
sakal6 #6189 http://emulator.atw.hu/forum/viewtopic.php?t=25
csak körül kéne nézni -
camping #6188 Sziasztok
Bocs ha hülyeséget kérdezek de még csak most próbálom először. Az a helyzet hogy letöltöttem egy ps2 játékot (GOW2) illetve a PCSX2 emulátort, de nem birom elindítani. Ha meg akarom nyitni az iso-t azzal kezdi hogy: unable to load bios: 'bios/',PCSX2 can't run without that. Erre töltöttem le egy ps2bios.7z file-t amit a txt szerint bemásoltam de semmi javulás. Ezt túllépve kiírja hogy: Error loading .... .iso. Majd: error opening CDVD Plugin, pedig azt is szedtem le. Ha ki akarom írni az ImgBurn azt írja: invaild or unsupported image file format.
Bocs a sok rizsáért. Köszi. -
olbaidhun #6187 god of war 2 urrnák!
köszi mindenkinek a sok infót, én most vettem meg a 2magos AMD procim(tettem rá gyors egy vízhűtést=kéne tuning tipp) és el is kezdem végigtolni a gow2őt gyorsba! -
#6186 Akkor az valószinű hogy annak a verziónak a hibája ami torrentről lett leszedve ! -
#6185 most nézem, hogy miután átugrok, az emu "unexpected mpeg error"-t ír. szerintem egyszerűen nem találja a videót :S -
#6184 igen, átvittem. a templomba repüléses videó fagyott (pontosabban a videó után nem jött vissza a játék). az után jött a harangos terem
lehet ez a hiba: a fagyások miatt néha nyomok egy F1-et, tehát egy emus mentést. persze csak azért, hogy ha skipelni kéne, akkor ne kelljen 20-30 perceket újra végigszenvednem. amúgy nem használom, hogy meglegyen a PS2 feeling :)
szóval a harangos terem után mentettem egyet, de be volt töltve a patch és mindig azt töltöttem vissza én hülye, lehet ez a gond. így visszagondolva az előző bug (a templomba repüléses videó nem jött be, helyette mindig meghalt Kratos, amikor felült a madárra) is valószínűleg ezért jött elő
most 3 lehetőség áll fenn:
1: az utolsó, nem emulátoros mentés után folytatom, hátha bejön a videó
2: törlöm a patcheket, ahogy sakal javasolta
3: már töltöm wesker által adott megauploados verziót :) -
#6183 Jah aza Temple of Fates dehogy Progabe is irta neki a Throne of Lahkesis pályán fagy ki amikor lerepülne Lahkesis gondolom azt a részt már átvitte ! -
sakal6 #6182 a harangos -
sakal6 #6181 dehogy, aközöt van egy nagy terem amin átt kell jutni -
#6180 Jah valószinű hogy a SKIP Mpeg patch zavart be neki ! -
#6179 Jah tudom hogy az hiányzik de amit belinkeltem képet az is a video része épphogy csak lerepült és odamnet hozzá ! -
sakal6 #6178 szerintem neki az hiányzik amikor oda repül -
sakal6 #6177 a patch mappába lévő összes patchet töröld, és utána aszem mennifog -
#6176 Gondolom neked pont ez a video hiányzik !
-
#6175 Hát akkor valószinű egy olyan verziót szedtél le ami hemzseg a bugoktól !
Viszont én lekaptam megauplodról a DVD 9 verziót és probléma egy szál se ! A Toxic Dl patch után egyetlen egy videonál sem fagyott ki !
Amugy vágom hogy hol vagy amugy Lahkesisnek az első Sisters of Fate növérnek kéne leugrania hogy megküzdj vele !
Arról halottam hogy voltak video fagyások de azt hogy nem játsza le az adoptt videot időben ! Amugy ha kifagynak az ingame videok jelen esetbne nálad és Skip Mpeg patchel átugrod öket és ha ajáték megy is tovább vissza kell állitani mindent a normál állapotba különben végzetes bugok jöhetnek mint pl nem játsza le az adott ingame videot !
miután átugortad a SKIP Mpeg patchel a lefagyott ingame videot mindent visszaállitottál normál állapotba ? Ami azt jelenti hogy meg kell szüntetni a Skip mpeg patchet visszairni az értéket 0-ra és a Disable parancsal meg kell szüntetni a patchet különben elég súlyos bugok jöhetnek ! Ha vissza volt állitva vidoe fagyás után akkor az már tényleg nagy bug ! -
#6174 patcheltem, de ennyit ért :(
eddig 2 videó végén fagyott. megoldottam mindkettőt, tehát a tegnapit is. erre most mi történik? itt a harmadik bug: nem kezdi el lejátszani az adott videót!
lakeshis, vagy kinek a trónterme. van egy csomó kampó a falon, 3 "ajtó". le kéne ugrania egy nagy madárszerű izének, de nem jön -
sakal6 #6173 a patch nekem nem segítet a gow 2-nél a video fagyáson -
#6172 Jah szerintem is bug volt ! De nekem 2 végigjátszásra egyetlen egy video kifagyás sem volt ! Amugy használtad a Toxic DL Dvd9 patchet az iso-n ?? Mert ha igen nem kéne video kifagyásnak lenni !
Amugy már elég közel vagy a játék végéhez ! Viszont ottt kezdödnek majd igazán a nehézségek ! -
sakal6 #6171 bebugolt, töröld a patchet és majd a video megkezdése után csináld a video skippet -
#6170 ez egyszerűen nem lehet igaz. itt tartok:
amikor először megcsináltam, lejátszotta a videót, aminek megállta a végén. semmi gond, patch, skip mpeg, erre mi történik? amikor ráugrik a madár hátára, mindig meghal Kratos. bármit csinálok. eszem-faszom megáll -
sakal6 #6169 azért mondtam -
#6168 Ugyanaz volt mint az első végigjátszásnál csak hogy itt már az urnák is jelen voltak ! Azokkal meg jóval könnyebb volt ! -
#6167 Sziasztok! Vki tudna nekem küldeni egy linket, ahonnan tudnék tölteni ps2 emulátort? Lehetőleg olyan kéne amihez vannak pluginok és bios is.És normálisan működik! Előre is köszönöm!! -
sakal6 #6166 azért nem éppen alapon vitted végig másodjára -
#6165 Én első végigjátszásra 14 óra alatt vittem végig viszont második végigjátszásra meg 6 óra 53 perc alatt !