7924
  • sakal6
    olvas vissza
  • Shep
    Nem találok ilyet. Pedig leszedtem egy ilyen plug in packot is.
  • sakal6
    inkább 1103m
  • Attelee
    Pcsx2svn 1059
  • Shep
    Ok, most már nem zöld a kép, de szellemképes, ezzel mit lehet kezdeni?
  • Shep
    Ok, kösz. Remélem segít.
  • ProGabe #6198
    na, a probléma még tegnap megoldódott, azóta mér végig is vittem :)

kegyetlenül jó volt! az a durva, hogy nekem is kb. 14 órára volt szükségem, de ha nem láttam volna a saját szememmel ezt az adatot, el sem hinném. pár órácskának tűnt, mondjuk 4-5-nek. azt hiszem, ez jócskán alátámasztja, hogy ez mennyire jó játék. mondjuk egy kicsit lehetett volna még változatosabb, mert tulajdonképpen a játék 20-ik percétől tudjuk, hogy mire megy ki a dolog

persze így is kaptunk jócskán meglepetéseket, de csak egy feladat volt kitűzve végig a játék alatt (na jó, kettő, de azok nagyon szorosan kapcsolódnak), erre értettem a változatosságot
  • wesker24
    Annyit lehet vele kezdeni hogy más inditófájlt kell használni !

Ahhozz hogy ne legyen zöld kéernyő használni kell a GSDX 1076Mod plugint ez megszünteti a zöld képernyőt ! Habár neke is dvd9 verzió van de nekem mindegyik pluginnal jól ment !
  • Shep
    Na leért a DVD9-es GoW2, de sajnos zöld a kép, ezzel mit lehet kezdeni?
  • kuci06
    Prince of Persia sorozat...
    Devil May Cry 3 és 4
    X-Blades
  • camping
    Tudnátok olyan játékot mondtani pc-re ami olyan mint a god of war?
  • ChuckyHUN
    Rég voltam itt.
    Mostmár Win7-tel nyomom:)
    Gran Turismo 3,4 illetve Tourist Trophy, hogy fut?
    Melyiket érdemes leszedni? (megvenni :K)
  • camping
    Hát ez sajnos nem az de van egy másik gépem, azon meg a pcsx2 valami oknál fogva nem indul el:(
  • Evin
    Ha nincs legalább 2magos procid, nem is lesz gyorsabb.
  • camping
    Köszi így már elindul de nagyon lassú.
  • sakal6
    http://emulator.atw.hu/forum/viewtopic.php?t=25

csak körül kéne nézni
  • camping
    Sziasztok
    Bocs ha hülyeséget kérdezek de még csak most próbálom először. Az a helyzet hogy letöltöttem egy ps2 játékot (GOW2) illetve a PCSX2 emulátort, de nem birom elindítani. Ha meg akarom nyitni az iso-t azzal kezdi hogy: unable to load bios: 'bios/',PCSX2 can't run without that. Erre töltöttem le egy ps2bios.7z file-t amit a txt szerint bemásoltam de semmi javulás. Ezt túllépve kiírja hogy: Error loading .... .iso. Majd: error opening CDVD Plugin, pedig azt is szedtem le. Ha ki akarom írni az ImgBurn azt írja: invaild or unsupported image file format.
    Bocs a sok rizsáért. Köszi.
  • olbaidhun
    god of war 2 urrnák!

köszi mindenkinek a sok infót, én most vettem meg a 2magos AMD procim(tettem rá gyors egy vízhűtést=kéne tuning tipp) és el is kezdem végigtolni a gow2őt gyorsba!
  • wesker24
    Akkor az valószinű hogy annak a verziónak a hibája ami torrentről lett leszedve !
  • ProGabe #6185
    most nézem, hogy miután átugrok, az emu "unexpected mpeg error"-t ír. szerintem egyszerűen nem találja a videót :S
  • ProGabe #6184
    igen, átvittem. a templomba repüléses videó fagyott (pontosabban a videó után nem jött vissza a játék). az után jött a harangos terem

lehet ez a hiba: a fagyások miatt néha nyomok egy F1-et, tehát egy emus mentést. persze csak azért, hogy ha skipelni kéne, akkor ne kelljen 20-30 perceket újra végigszenvednem. amúgy nem használom, hogy meglegyen a PS2 feeling :)

szóval a harangos terem után mentettem egyet, de be volt töltve a patch és mindig azt töltöttem vissza én hülye, lehet ez a gond. így visszagondolva az előző bug (a templomba repüléses videó nem jött be, helyette mindig meghalt Kratos, amikor felült a madárra) is valószínűleg ezért jött elő

most 3 lehetőség áll fenn:

1: az utolsó, nem emulátoros mentés után folytatom, hátha bejön a videó
    2: törlöm a patcheket, ahogy sakal javasolta
    3: már töltöm wesker által adott megauploados verziót :)
  • wesker24
    Jah aza Temple of Fates dehogy Progabe is irta neki a Throne of Lahkesis pályán fagy ki amikor lerepülne Lahkesis gondolom azt a részt már átvitte !
  • sakal6
    a harangos
  • sakal6
    dehogy, aközöt van egy nagy terem amin átt kell jutni
  • wesker24
    Jah valószinű hogy a SKIP Mpeg patch zavart be neki !
  • wesker24
    Jah tudom hogy az hiányzik de amit belinkeltem képet az is a video része épphogy csak lerepült és odamnet hozzá !
  • sakal6
    szerintem neki az hiányzik amikor oda repül
  • sakal6
    a patch mappába lévő összes patchet töröld, és utána aszem mennifog
  • wesker24
    Gondolom neked pont ez a video hiányzik !

• wesker24
    Hát akkor valószinű egy olyan verziót szedtél le ami hemzseg a bugoktól !

Viszont én lekaptam megauplodról a DVD 9 verziót és probléma egy szál se ! A Toxic Dl patch után egyetlen egy videonál sem fagyott ki !

Amugy vágom hogy hol vagy amugy Lahkesisnek az első Sisters of Fate növérnek kéne leugrania hogy megküzdj vele !

Arról halottam hogy voltak video fagyások de azt hogy nem játsza le az adoptt videot időben ! Amugy ha kifagynak az ingame videok jelen esetbne nálad és Skip Mpeg patchel átugrod öket és ha ajáték megy is tovább vissza kell állitani mindent a normál állapotba különben végzetes bugok jöhetnek mint pl nem játsza le az adott ingame videot !

miután átugortad a SKIP Mpeg patchel a lefagyott ingame videot mindent visszaállitottál normál állapotba ? Ami azt jelenti hogy meg kell szüntetni a Skip mpeg patchet visszairni az értéket 0-ra és a Disable parancsal meg kell szüntetni a patchet különben elég súlyos bugok jöhetnek ! Ha vissza volt állitva vidoe fagyás után akkor az már tényleg nagy bug !
  • ProGabe #6174
    patcheltem, de ennyit ért :(

eddig 2 videó végén fagyott. megoldottam mindkettőt, tehát a tegnapit is. erre most mi történik? itt a harmadik bug: nem kezdi el lejátszani az adott videót!
    lakeshis, vagy kinek a trónterme. van egy csomó kampó a falon, 3 "ajtó". le kéne ugrania egy nagy madárszerű izének, de nem jön
  • sakal6
    a patch nekem nem segítet a gow 2-nél a video fagyáson
  • wesker24
    Jah szerintem is bug volt ! De nekem 2 végigjátszásra egyetlen egy video kifagyás sem volt ! Amugy használtad a Toxic DL Dvd9 patchet az iso-n ?? Mert ha igen nem kéne video kifagyásnak lenni !

Amugy már elég közel vagy a játék végéhez ! Viszont ottt kezdödnek majd igazán a nehézségek !
  • sakal6
    bebugolt, töröld a patchet és majd a video megkezdése után csináld a video skippet
  • ProGabe #6170
    ez egyszerűen nem lehet igaz. itt tartok:

amikor először megcsináltam, lejátszotta a videót, aminek megállta a végén. semmi gond, patch, skip mpeg, erre mi történik? amikor ráugrik a madár hátára, mindig meghal Kratos. bármit csinálok. eszem-faszom megáll
  • sakal6
    azért mondtam
  • wesker24
    Ugyanaz volt mint az első végigjátszásnál csak hogy itt már az urnák is jelen voltak ! Azokkal meg jóval könnyebb volt !
  • lacinkacinka89
    Sziasztok! Vki tudna nekem küldeni egy linket, ahonnan tudnék tölteni ps2 emulátort? Lehetőleg olyan kéne amihez vannak pluginok és bios is.És normálisan működik! Előre is köszönöm!!
  • sakal6
    azért nem éppen alapon vitted végig másodjára
  • wesker24
    Én első végigjátszásra 14 óra alatt vittem végig viszont második végigjátszásra meg 6 óra 53 perc alatt !