Mûködõ PS2 Emulator!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Elõre is nagyon köszi!
Most már csak le kell szednem valahonnan azt a patchet és kipróbálni tényleg müxik-e ?
<#violent>#violent><#violent>#violent><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#gun>#gun><#gun>#gun>
Leszedtem a God of War Ntsc verzióját egész jól ment egészen a végéig utána kampec game over kifagy az egész játék exe hibával elszáll az egész !!
Amikor küzdünk Ares-al az 1 menet még simán megy a 2 menet is simán megy amikor meg kell védeni a családot és rengetegen jönnek ellene még ezt is sikerül megcsinálni de akkor jön a video amikor Kratos megtalálja az új kardot és mikor harcra kerülne sor a játék kifagy exye hibával kilép !
Próbáltam már mindenféle beállitással megcsinálni legalább 10x-szer végigcsináltam ugyanazt más beállitásokkal de au utolsó menetben akármit is csinálok mindenképp kifagy !! Hogy a rosebb enné meg !!
Ha mega pal verzióval akarok játszani akkor meg ujra akarja kezdeni a játékot nincs mentett állás !
Nincs valami lehetõség arra hogy ez jó legyen ?? Olvastam valamit arról hogy valahogy meglehet csinálni mert hibás volt asszem a vége gondolom sima ps2-ön jó lenne tuti csak hát nem hiszem hogy lehetséges lenne pcsx emu mentéseket átrakni a ps2 memoriakártyára vagy mégis ??
Ps2-ön is van mentett állásom csak az még nagyon régi ott pont az a mentés van amikor elöször látjuk meg Arest az ingame videoban !
GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
ha softverában nem mûködik képileg rendesen akkor felejtõs hogy dx menjen képhiba nélkül
Ha gsdx 952 nem jó, akkor próbáld ki a ZeroGS 0.97.1-et, azt hiszem ezek most a legfrissebbek. Nekem eddig a gsdx vált be leginkább.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Kipróbáltam egy PS2-es játékot (Star Wars: The Force Unleashed) a PCSX 0.9.6 emulátorral. El is indul, de sajnos képhibával (az FPS fix. 50). Ha a directX-et hardwarera állítom, akkor szépen fut, de hiányzik a kép alja, a maradék fele pedig képhibás.
Ha softwarera állítom, akkor meg van kép (a játékban), viszont még ekkor is képhibás, ráadásul akad is.
A gépem:
Processzor: Intel Core 2 Duo E8400 (2*3.00GHz)
Videókártya: ATI HD 4850 (512MB)
Memória: 2*2GB 800MHz
Valaki tud valami megoldást? Aki igen, legyen szíves írja le.
Köszönöm.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szeretném felrakni Win7re a PCSX2 emut és kérnék segítségeket a konfigomhoz való beállításhoz.Konfigom az aláírásomban.Nagyon köszi elõre is <#worship>#worship>
A történelem híres vazzegjei.Noé:\"Ez kurvára esik, bazzeg.\"Ádám:\"Ez megeszi, bazzeg.\"József Atilla:\"Ne lekdössél bazze.\"BillClint:\"Ez tövig bekapta,bazze\"BillG:\"Ez lefagyott,bazze.\"
A
ezt nézzétek: GoW III új képek
http://gamepod.hu/hir/god_of_war_3_kepozon.html
A történelem híres vazzegjei.Noé:\"Ez kurvára esik, bazzeg.\"Ádám:\"Ez megeszi, bazzeg.\"József Atilla:\"Ne lekdössél bazze.\"BillClint:\"Ez tövig bekapta,bazze\"BillG:\"Ez lefagyott,bazze.\"
A
Ha egymagossal esélytelen akkor inkább veszek ps2t.
A
Ha nem megy keresd meg igy : dxwebsetup.exe
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
a linkek élnek, és GoW2 plugin is van benne, de 2magos proci alatt nem éri meg hozzáfogni! Igaz én is ezt teszem.. optimalizálgatok<#beka3>#beka3>
Na jó, többször nem mondom el! <#szomoru2>#szomoru2>
biztos, h directX hiba van..nekem is ezt produkálta a menyasszonyom <#ticking>#ticking> munkahelyén
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
a mortal kombat armageddont szeretném nyomatni vele
azt írja ki, hogy "you need to update directx, would you like to do it now?"
elvileg a legújabb directx van fent, szóval nem tom mit akar..
és akár yes-t, akár no-t nyomok, a kövöt írja ki:
"an unhandled or unrecoverable exception occurred, with message: The GS plugin failed to open/initialize. Pcsx2 will now close. More details may be aviable via the emuLOG.txt file."
emu logban a köv van:
"PCSX2 0.9.6 - compiled on Feb 27 2009
Savestate version: 8b400004
x86Init:
CPU vendor name = GenuineIntel
FamilyID = b
x86Family = Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz
CPU speed = 3.047 Ghz
Cores = 2 physical <2 logical>2 logical>
x86PType = Standard OEM
x86Flags = bfebfbff 0000e3fd
x86EFlags = 20100000
Features:
Detected MMX
Detected SSE
Detected SSE2
Detected SSE3
Detected SSSE3
Not Detected SSE4.1
Hotkeys:
F1 - save state
(Shift +) F2 - cycle states
F3 - load state
Plugin load failure: plugins\ZeroGS-r1048.dll
SysLibError Message: <NULL>
Plugin load failure: plugins\ZeroGS.dll
SysLibError Message: <NULL>
Resetting...
Ready
Bios Version 2.0
rom1 NOT FOUND
rom2 NOT FOUND
erom NOT FOUND
Framelimiter rate updated (UpdateVSyncRate): 59.94 fps
MTGS > Thread Started, Opening GS Plugin...
MTGS > GSopen Finished, return code: 0xffffffff
"
amúgy core2 duo-m van, 3 ghz-es, 4 giga ram (tudom, xp nem látja mind, win7-em is van, az látja :)
radeon 4870-es videókari 1 giga memóval
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Nekem volt már noname tescos is meg most van chillstream is,és ez se jobb semmivel!Slégan az analogkarok ugyanugy nem muködnek rendesen,ráadásul
a chillstream is ugyanugy megadta magát a vezetéknél!/nem mindig érintkezik/ Két dolog miatt jó:Támogatják a PC-s játékok,meg az L2 R2 vagy
RT LT analógos az autós játékokhoz ez jo!
Az biztos legközelebb vezeték nélkülit veszek!
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
szerintem a vas elég lenne egy pofás FPS-hez, akár csak ablakban is. igaz, nem nagyon értek hozzá, egy kis hajtépés után biztos megtalálnám a megfelelõ beállításokat
elõre is nagyon köszönöm!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.