7924
JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
#6244 új fegyverek, új varázslatok, új kombók. Kratos alapvetően tökösebb (mérgesebb :), mint az egyben. emiatt az ellenfelek is kicsit keményebbek, mert a kettő kombóival és fegyvereivel pillanatok alatt végig lehetne irtani az egyet
mindenképpen érdemes kipróbálni. nem véletlenül tartják a ps2 egyik legjobb játékának -
sakal6 #6243 szerintem jobb a 2 játékmenetben -
#6242 God of War 1 és 2 között a történeten kívül van más különbség, úgy értem ,hogy a játékmenet teljesen ugyanaz, vagy van némi újítás is?
A Balck-et nem lehet egyáltalán semmivel életre kelteni PC-n? -
sakal6 #6241 kell valakinek egy 4600+@2400mhz alap (+gyári hűtés) + k9n sli alaplap -
sakal6 #6240 jelenleg az alap hűtés is megfogja tenni -
sakal6 #6239 amd 4600+-ről intel e5200 vagy e5300-ra -
olbaidhun #6238 thx!
na és mond csak, milyen rendszert, mire cserélsz? Mostanában arra jöttem rá, hogy sok múlhat a (víz)hűtésen! nézzetek itt! szét, tuningolni vágyó barátaim! Én sok meglepetéssel találtam magam szembe! -
sakal6 #6237 http://rapidshare.com/files/248899077/pcsx22.rar.html
inis+memcard, inis mappa 57 fájlt tartalmaz nem tudom hogy neked hogy fog segíteni -
sakal6 #6236 én is nyugodtan meg tudtam nézni a videokat, és aszem nemsokára fogok venni új alaplapot és procit és azzal már maxon kéne mennie. -
sakal6 #6235 az a gond hogy én errefele nem tudok ilyesmiről. ismerőseim körében meg senkinek nincs ps2-je -
olbaidhun #6234 megköszönöm a memcardot is, de nekem elsősorban az "inis" mappa kellett volna! Az nem túl nagy, és benne van a jó beállítás is, amit én elleshetek! Azért thx! -
Cyrus666 #6233 Sikerült találnom egy konzolos boltot, ahonnan lehet kölcsönözni. 2000ért kihoztam egy ps2t meg a GoW1-et, 10 óra alatt megvolt. Sokkal jobb volt úgy, h nem szaggatott be semmi és nyugodtan tudtam nézni az átvezető videókat is. Nagyon király volt az 1. Nyári meló után megyek és kikölcsönzöm GoW2-t is. -
sakal6 #6232 run->executtal indisd -
sakal6 #6231 feltölteni nem fogom mert elég nagy a mérete nekem mert minden nap frissitem. most nézem csak hogy csinál a játékoknak egy név.dump fájlt és a godofwar eléri a 650mb-t lol.
aztmondom szedle a 0.9.6-t és abba másold be a bios-t, abból használd az usa 2.0-t. pluginnak az 1076m-t ted be. inditófájlnak pedig szed le az 1325-t és másold be a (gnu_gettext.dll) pcsx2-r1424 rename.bat w32pthreads.dll. hangnak használj spu2-x 1.1.0-t. cdvdrom -nak linuz iso cdvd 0.9.0 . http://www.4shared.com/ leszedheted mindenből a legfrissebbet. ha memcard kell akkor szolj és feltöltöm azt -
Zoleeka007 #6230 Sziasztok nekem az r-jelölésű indítok és a pluginok nem mennek 0.9.6-os verziót használok bemásolom indítom és azt írja ki "az alkalmazást ne msikerült elindítani, mert a konfigurációja helytelen. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát" ja és ha csak a simát idítom akkor kiírja hogy nem tudja betölteni a pluginokat oda a kis consolszerű dosablakba.
De ugyan ez a helyzet ha az 1329es indítóval indítom igaz az elindul de az sem tölti be a pluginokat. valaki tudja mi a pikli lehet vele? -
olbaidhun #6229 fura ez! Az ember nagy nehezen belövi a cuccot, jó az emulator is, erre kihal a játékban a memóriakártya..
Nemtom mi lehet sakal6, de megtennéd, h becsomagolod az emulatorod és felteszed valahová? Mostmár tényleg kezd az agyamra menni ez az egész! Jó configom van, szuper gyors a gow2 egy 5200x2 amd vel is, de valami mindig közbejön! Ha szeretnétek én is leírhatom a gyors configot, de van itt egy szuper beállítás link lassabb gépekre is!
előre is thx
ui: küldök egy pü-t, hogy ne kelljen keresgetned! -
sakal6 #6228 nekem is 542.06;1 van meg és nálam mentet. -
olbaidhun #6227 God of War 2 DVD9 lemezeim, és a tapasztalatok:
pcsx2 r1424
1076m plugin
SCES_542.06;1
VER = 1.00
VMODE = PAL
+filmek rendesen mennek
-nem lehet menteni
=======================================
BOOT2 = cdrom0:\SCUS_974.81;1
VER = 1.01
VMODE = NTSC
+a játék fain,eddig nincs bug, lehet menteni is
-a videók kockásak
======================================= -
sakal6 #6226 de annak a száma is 1424 -
olbaidhun #6225 sakal, amit feltettem r1425-öt valamikkel több lehet mint a 1424.. elújságolom, h kb 10-15fps-sel gyorsabb ez az új verzió nálam! -
sakal6 #6224 metal gear solid 3 ból csak a Metal Gear Solid 3 - Snake Eater SLUS 20915 és a Metal Gear Solid 3 - Subsistence SLUS 21359 verzió megy -
sakal6 #6223 az az 1425 valójában 1424.
szerintem próbáld ki az 1103m-t az nálam gyorsabb gow 2 vel -
olbaidhun #6222 Srácok, muszáj nekünk minden noob kérdésre válaszolni? Ha annyit sem tesz meg a betérő, h legalább az első oldalt figyelmesen elolvassa /és pl megnézze, h mi a gépigény "álltalában", mi az alap emulator, s persze egy két pluginja../ akkor nem érdemli meg,h pocsékoljuk rá a drága helyet!
Felhúztam a procit 3GhZ-re este, és az r1425 verzióval kezdtem operálni, de sajna a videók bekockésodtak.. valakinek valamilyen ötlet? DVD9-NTSC -
#6221 Mi az, hogy melyikkel? Mivel, hogy ps2-es játék, és egyetlen használható ps2 emulátor van (pcsx2), nem hiszem, hogy túl sokból lehetne választani.
Egyébként 2maggal tűrhetően lehet már vele játszani. -
olbaidhun #6220 Sőt mi több! r1425 csodákra képes egy 1076m pluginnal a gow2alatt! Én most kezdem el a gagyi AMD-mel végigvinni! -
olbaidhun #6219 pcsx2-r1424 -
Insp1d #6218 Sziasztok, Metal Gear Solid 3 PS2 verziójával szeretnék játszani, melyik emulátorral érdemes próbálkozni? -
#6217 A kolosszusra csak akkor tudsz felugrani amikor elegendő csapást bevittél neki ekkor leteszi az egyik kezét a földre és akkor tudsz cselekedni ! -
#6216 A kolosszusra egyébként ha jól sejtem akkor tudok felugrani, mikor egy szinttel lentebb az ökleit a földön pihenteti? -
#6215 Azt tudom, próbálgattam is, de nem igazán jött be, de majd még nézegetem a leírásokat. Viszont a mentés, hogy van ,mert emlékeim szerint lehet simán a psxben is menteni ha F1-et nyomok, de a psx visszatöltése után már nem töltötte be a mentést, azt írta üres a slot. -
#6214 A sebbeségen azon tudsz állitani nem is kicsit !! Nagy mértékben megnőjet az FPS-ed ha átállitod a VU Cycle Stealing csuszkát !
Amit a Speedhack opcióban találsz meg ! -
#6213 Már működik, csak a sebességen kell még csiszolnom, mert az még nem az igazi. -
sakal6 #6212 akkor az rosz verzió, szerintem szedjél le egy másikat -
#6211 Kösz, más már segített, de továbbra is szellemképes. -
sakal6 #6210 #6163
hú milyen sokat kellet volna visszaolvasni, nézdmár, csak 45 kommentet -
sakal6 #6209 kb 2 napja linkeltem be, keresd meg -
#6208 Ezeket a pcsx 1103m cucokat honnan lehet leszedni, googleben rákeresve sem találtam semmit. -
#6207 Na szóval több dolog is jólehet rá ! Ott van a GSDX 1076Mod aztán a Pcsx 1103m aztán a pcsx 1370m is ! De nem árt ha bevan kapcsolva a Logarithmic Z is ! Az ilyen kisebb textura hibákat küszöböl ki ! -
Bandy #6206 lehet hülye kérdés de a GT4el akarok játszani faszán elndul de miután betöltötte a pályát bemozaikosodik a kép, olvastam hogy be kell állítani a 480p-t de azt hol a rákban lehet belőni neki? :D -
#6205 Szerinted honnan szedtem a cuccokat? Visszaolvastam ,de pont azt nem találtam.