Működő PS2 Emulator!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak hülyéskedek az azérttal 😄.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb
Kell a 480pp-s beállitás és a PAL-os ban nincs!
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
másik problémám, hogy MK Deception folyton kifagy pár perc múlva. miért? van profilom is :S.
<#help>#help>
Már csak arra kell rájönnöm hogy lehetne azt megcsinálni hogy a texturát ne késön rajzolja ki hanem rendesen ugy ahogy kell !
Aztán lehet azért nem jó mert nekem a DVD 5-ös verzió van meg aztán ahogy visszaolvastam a srácnak meg DVD 9-es verziója volt!
Ha végigvitted jelezd mert elkezdem én is!😊
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
well i have the ntsc (original sony)
using the PCSX2 v0.9.6...also tried 1190beta
im using gsdx1076 (green fog fix one)
A lényeg a GSDx1076!!
Aki játszott vele nem irná le milyen beállitásokkal játszott ??
Melyik verziója van ? (pal/ntsc) és melyik változat ? (dvd5/dvd9)
Sok helyen olvastam már hogyha a Directx 9-et átállitsuk Softwsre módba akkor a zöld képernyõ eltünik viszont iszonyat lagol 10-12 Fps !
Viszont ha hardware módban van akkor stabil 30-35 FPS de zöld a képernyõ !
Esetleg privátban küldhetne valaki linket honnan tudom gyorsan lekapni a GOW 2 DVD9-es verzióját ??
Elöre is köszi ! <#worship>#worship><#worship>#worship>
Ugye nem PAL-os a játékod?
Jelenlegi beállításaim:
Graphics😄irect3D10 Hardware, ablak mód, interlacing:Blend bff, képarány 4:3, texture filtering:pipa
CPU:VU Recompilers-nél 2 pipa, Multi threaded GS mode:pipa, Frame limiting:Limit(normálon meg frame skip-nél lassabb)lehet ez kicsit fura😊
Speed Hacks:Use x2 Cycle Rate, középsõ oszlopban a 3 felsõ van bepipálva, Vertex Unit Hacksnél pedig a csúszka a legtetején van.
Advanced Options:EE Recs Options:Round Mode:Chop/Zero
Clamp Mode:None, Flush to Zero pipa, Denormals are Zero pipa
VU Recs Options:Ugyanaz mint az elõzõ
Attelee:Extra+Preserve Sign-on lassabb, mint NOne-ban.
Kérnék segítséget, hogy nektek is hasonló-e a beállítás
<#worship>#worship>
Ez a beállitás nem más mint a Speedhacks !
Nekem itt jelenleg a Use x2 Cycle Rate Enable IOP Cycle Rate Wait Cycle Sync Hack van bejelölve a többivel nem kell törödni !
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Amugy utánanéztem hogy a zöld képernyõt is ki lehet küszöbölni ha a Direct X 9 Hardware átt van állitva Software módra viszont Software modon teljesen játszhatatlan 10-15 FPS mig Hardware módban 25-30 FPS viszont akkor zöld a képernyõ ?
Neked milyen beállitásokkal megy ? Elöre is köszi !
Nem tudna valaki egy beállitást irni hogy aki játszott vele az miket állitott be ?? Mert a sebességgel nincs gond nem szaggat és nem akad csak hát teljesen zöld a képernyõ és Csak Kratos látszik ??
Ezt milyen grafikai pluginnal érdemes játszani ? Mert megnéztem az uj GSDX 1285-el ott zöld a képernyõ a Zero Gs-el meg már menü sincs !!
Elöre is köszi ! <#worship>#worship><#law>#law>
Elég a sima pcsx 2.0.9.6? Vagy valamelyik plugin is kell hozzá?
Valaki segítsen legyen szíves. Felraktam a béta verziót, és elég sokat javult a helyzet, majdhogynem hibátlan a képminõség. Már csak az a baj, hogy hiányzik a kép alsó fele (GSDX 1285-ben, hardware módban). Ennek mi az oka? Aki tudja legyen szíves írja le.