7924
  • sakal6
    az nem probléma, az enyém 55-60 fokon jár. a 3200+ gondolom 1 magos
  • DaemoonHunter
    A proci melegedése nem okozhatja?
    Játék közben 45re is felmegy, aztán fagy.
  • sakal6
    a fagyást meg passzolom
  • sakal6
    http://www.4shared.com/get/96398053/872b31ab/pcsx2pg-vtlb-655.html
    ezt az inditófájlt használd, és vistat vagy win 7-et és dx10-t
  • DaemoonHunter
    Csak az emulátor, bár ott is az fps szám változik, tehát az ablak nem fagy le csak a játék.
    Közben szépen kitisztítottam az emulátor mappáját, csak azok maradtak amire szükség van, és így is lefagy...szinte mindig valamilyen nagyobb eseménynél, harc közben átvezetőknél.
  • sakal6
    az emulátor fagy le vagy az egész gép?
  • DaemoonHunter
    Fagyás előfordult már valakinél? Mi lehet a gond? Budokai 3-nál fordul elő...van amikor nagyobb támadásoknál(talán az effektek miatt), de van hogy hosszabb játék után lefagy...semmi hibaüzenet, csak megáll a kép.
    Pedig végre sikerült jól beállítani:(
  • hitch
    örülök neki:D
  • sakal6
    akkor megszívtad, nekem jó
  • sakal6
    gow1-be télleg az a rész volt a legnehezebb. de 7 óra alatt sikerült végigvinni elsőre.
  • Seth
    Gow 1-ben a legemlékezetesebb a pengés forgó oszlop a végefelé (kettő is van egymásután),amin felfelé kell mászni. Na ott majdnem egy joy bánta XD
    A 2. részben nemigazán emlékszem idegölő csapdás részre, talán egy időbelassításos,tüskés terem volt az egyetlen ami nem sikerült ,csak sokadik próbálkozásra.
  • wesker24
    A gow 1-ben tényleg idegölö csapdák vannak viszont a Gow 2-ben is vannak nehéz csapdák de nem annyi mint a Gow 1-ben a Gow 2-ben inkább a sok enemy mint pl Cylops Ogre !
  • wesker24
    Én mondtam és még lesz még ennél sookal rosszabb csapdák is !

Ugy hogy mikor a Gow-al játszasz legyen ott nyugtató tabletta is !

Szükség lesz majd rá !
  • hitch
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    valaki tudna nekem pm-ben egy olyan linket adni ahonnan gyorsan lejőna God Of War mert azt hallotam h az nagyon jól játszható
  • hitch
    hát az EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! oldal azt irja ki nálam h hacking attempt.
  • Shep
    Á de idegesítő ez a templom, főleg ezek a pengék között 2 kapcsolót húzzak meg, de még legyek gyors is, csak éppen ha egy penge eltalál lőttek az egésznek. Jó nagy mocsok volt aki ezt belerakta.
  • sakal6
    milyen oldal?
  • hitch
    nem naon megy az oldal:D
  • sakal6
    http://www.youtube.com/watch?v=VzjhxkDmwks
    a video-n egy 3500mhz-s procin futtatták, 1 éve. ebből leszürheted.

beállítási uttmutato ott van a logo alatti fehér sávban rohadt nagy piros betüvel "EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET!"
  • hitch
    és még meg szeretném kérdezni hogy ez (Burnout 3-Takedown NTSC PS2-The Morgue)vagy (Gta Vice City Stories)müködik e rendesen?
  • hitch
    SZiasztok.Én még nagyon kezdő vagyok és kerestem a faqban a beállitást és nem találom.Valaki esetleg le tudná irni h mit hogy kell?

a válaszokat előre is köszönöm.
  • vk90
    Én láttam YouTube-on hogy már 2,8 Ghz-s procival(kétmagos) már elég szépen fut a Tekken 5.
    Egyébként szerintem sokat fejlődött a pcsx2 ebben az elmúlt fél évben. Gyorsabb és kompatibilisebb is lett. Bízom benne hogy egyszer tökéletes lesz az emu.
  • Bence94
    dvd decrypter ingyenes.4x-esen írd ha nem tudod mennyivel kell.
  • sakal6
    ha pcsx2-höz kell akkor szerintem felesleges kiírni, amúgy gondolom csak simán kiírod adatként, már ha isoként akarod. ajánlom hozzá az imgburn-t ha xbox360-as játék kiírására alkalmas akkor ps2-sre is
  • newc22
    Hogyan lehet kiírni a PS2 gameket? ISO formátumban? És milyen progit ajánlotok?
  • wesker24
    Minél jobban upgrade-led a Blade of Chaost annák jobb kombókat kapsz azkkal lazán ki lehet nyirni !
  • wesker24
    Jah a meduzák elég szivosak !! Hazsnálj mágiát ! Asszem Poseidon villámjai már megvannak ha jól tudom ! Na meg a legkönnyebben a Blade of Chaos-al lehet öket kinyirni ha elég jó kombókat használsz ellenük !

Csapkodni kell öket ezerrel ! Aztán amint megjelenik a kör felettük máris lelehet tépni a fejüket !! De asszem már Meduza feje is megvan ha jól tudom ! Na meg aztán ha kövé dermedsz gyorsan kell cselekedni különben meghalsz ! Mutassa is a kép hogy vadul kell ide oda rángatni az analog sticket !
  • Shep
    Hát Posseidon szigony még nincs ,de jön egy köteg medúza és állandóan megölnek a hülye kővédermesztős szarjukkal 2 elkezd fújni és akárhogy ugrálok, vetődök mindig követnek és végem van. Mi a trükkje?
  • wesker24
    A vizalatti járatokról jut eszembe hogy én mennyire gyülöltem azt a részt főleg azokat a rohadt csapdákat ! Asszem annál a résznél tartottam 1 nap szünetet mert majd szétvetett az ideg !
  • Seth
    tudni gondolom tudna, csak azok a vízalatti járatok elég hosszúak, Kratos-nak meg nincs kopoltyúja XD
  • Shep
    Á akkor az a gond. Kösz. Azért vicces ,hogy nagy harcos meg minden és nem tud rendesen úszni :)
  • Seth
    Megszerezted már a Poseidon szigonyt? Addíg hiába próbálkozol
  • Shep
    Hogy a frászban tudok a God of W. 1-ben a vízben lefele úszni, végignyomkodtam mindent, de semmi. Pandora szelencéjét keresem a templomban és egyből az első puzzlenél megszívtam. Az összes kombinációt végigpróbáltam de semmi, csak ugrál, meg körbe körbe pörög, de le nem merül ez a majom.
  • gereee93
    Csá all. Tud valaki segíteni, hogy amikor elinditok 1 játékot például naruto, akkor elkezdek duelezni és kimegy a menübe az emulátornak aztán lefagy. Valaki segítsen miértvan :P. THX
  • hen-tes
    Tekken 5 milyen procival képes normálisan futni?
    Jah és nem lehet némi terhet levenni a prociról a gpu segítségével?
  • shootme99
    oksa, köszi, próbálgatom...
  • sakal6
    a first controllert állísd xpad-ra, ha nincs szedjél le. és abba állísd be, az alapértelmezet plugin szar
  • shootme99
    Sziasztok, kérnék egy kis segítséget, új vagyok ebben a témában, próbáltam utánanézni a dolgoknak, leszedtem mindenből ami kellhet a legújabbat, és nagy nehezen el is idítottam próbaképp cd-kép fájlból a Tekken Tag Tournament-et, de bármilyen billentyűt nyomok, nem reagál semmire, videó lemegy, hang van, de irányítani, elindítani nem lehet. Próbáltam a pcsx2 progi beállításaiban mindegyik contorrel opcióval, de semmi. Vagy ezek abszolút nem is támogatják a billentyűzetet? vegyek controllert?
  • wesker24
    Az 1-ebn azaz óriás Ares a háború istene azzal kell majd megküzdened az első rész végén !
  • Shep
    Hát az 1-ben ott tartok, hogy a távolban egy óriás pusztítja a népet, a 2-ben (míg nem volt meg az 1 addig nyomtam kicsit) meg Zeusszal találkoztam a kolosszus megölése után.