7924
  • Shep
    Kösz, már megnéztem én a yt-on, sok mindenről már nem maradtam le, már ami irányítást igényel, a video a végén elég jó lett.
  • wesker24
    Ha meg kiváncsi vagy a final video-ra youtube-on megnézheted !
  • wesker24
    Asszem több ezer hsz-al arrébb valaki leirta hogyan lehet átugorni a fehér képernyős bugot google-al rákerestem arra fájlra ami kell neki bemásoltam a pcsx emu patch könyvtárába és tovább ment a fehér képernyőn viszont ha nem ugrod át a final videot akkor kifagy de legalább tudsz még menteni !
  • wesker24
    Jah az egy fehér képernyős gyári bug !! Asszem ahhoz le kell tölteni egy patch fájlt ami átugorja a fehér képernyőt és tovább tudsz küzdeni Ares-sal viszont a final video meg kifagy na azt átugorhatod a skip video mpeg patch-el !
  • Shep
    ÁÁÁÁ nem működik a végén a video átugrás és jön a fehér képernyő a 2. Árész harc előtt. Pedig már oly közel lett volna vége.
  • Shep
    Most értem fel az alvilágból, hát aki azt a két pengés oszlopot kitaláta komoly problémákkal küszködhet. Igazából nem volt nehéz, csak idegesítő, hogy volt olyan ,hogy hozzá sem értem a pengéhez és mégis visszalökött.
  • wesker24
    Habár most nem tudom hol tartasz !

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    De ha már legyőzted Hades templomában azt a bazi nagy GÉP minotauruszt akkor egyre közelebb kerülsz a Pandora Box-hoz persze mikor végre odaérsz hogy látótávolságban van akkor nem lesz az olyan könnyü odajutni ! Ha már van megvan a Pandoras Box akkor az a játék háromnegyed vége ! Onnan már csak az alvilág és a végső final boss van hátra !
  • sakal6
    még egy pc-s játékot se tud normálisan futattni a laptopod, felesleges próbálkoznod ps2 emulátorral, mert nem fognak futni a játékok
  • Shep
    Hát igazából ennek még nem futottam neki, de az egyensúlyozós pengés résznél én is szívtam, aztán bedühödtem és végig ugráltam az egészet :) Egyébként mennyi van még hátra kb.?
  • hitch
    sztem elírta.
  • norbi2fraktal
    talán azért mer az PC-re lett csinálva/optimalizálva
  • csgamer
    De én azt nem értem hogy Burnout Paradise megy 18 fps-el emmeg nem akaródzik még 10 FPS-el sem :D
  • wesker24
    Az kb nekem fél óra tökölés után jöt csak össze de akkor mindkét pengés csapdán sikerült felmászni !
  • sakal6
    engem csak a "legvégén lévő pengés csapdák amikor a sziklán kell felmászni" akasztot ki egy kicsit.
  • wesker24
    Én senagyon emlékszem erre a részre igaz hogy már a Gow 1-et már több mint 1 hónapja játszottam ! Nekem ami igazán feldühitett az az utolsó vizalatti résznél lévő csapda ami a falnak passziroz ha nem vagy elég gyors. Na meg Hades templomában a plafonon kévő pengés csapdák na azon is épp elég volt átmenni na meg a legvégén lévő pengés csapdák amikor a sziklán kell felmászni !
  • Seth
    Hát nemtom, 1 hónapja vihettem végig ps2-n XD
  • Evin
    Mondjuk mert laptop. A T3400 gyenge. A videokártya azt hiszem nem sokat számít, de az x3100 is elég alap már ma.
  • Shep
    Béna az apád füle :) Inkább csak a te memóriád kopott már meg :)
  • csgamer
    Az miért van hogy egy Intel Dual Core T3400 (2.16 ghz) 2 GB RAM Intel GMA X3100 és XP SP2 társaságában se az Formula One 2006 nem megy, a Black semmit nem csinál, a Monster Hunter megint semmit nem csinál, a Burnout Revenge a betöltőcsík végéig elmegy és megáll, a NFS Carbon mikor má a menüe mennék kifagy a FIFA 07 meg csupa bug??
  • Seth
    Ez max billentyűzetes irányítás miatt lehet, nekem nem rémlik, hogy a legvégén kívül,ahol egy pengés falon kell felmászni, lett volna annyira szivatós rész, hogy felidegesített volna. Próbáld vmi joy-jal, hátha könnyebben megy majd, ha meg esetleg azzal próbálod,akkor nincs más magyarázat, béna vagy XD
  • Shep
    Csak tudnám milyen belső indíttatástól vezérelve rakták tele a GoW-t ilyen szivatóbbnál szivatóbb csapdákkal és aljadékabbnál aljadékabb részekkel? Valahogy nem tudom elképzelni azt a helyzetet, mikor az egyszeri ps2 játékos ül a TV-je előtt és felkiált, hú de frankó ez a sok csapda, tök állat már megint leestem. Ott tartok ,hogy ilyen pengék között kell átugrálni, és kurva gyorsan lefagyasztani egy behemótot, hogy mind a 3 gomb aktiválva legyen és besuhanhassak a kapun, lehet itt fogom abbahagyni ezt a játékot?
  • sakal6
    404, szerintem nekem is ez van meg az is yfix-es de a nevébe nincs benne a source, de nem hiszem hogy ez befolyásolná
  • pharao
    Feltöltöttem neked a progit, amivel PAL-os játékot NTSC-vé tudsz alakítani. Próbáld ki, nekem ez segített a villogás ellen!

innen töltheted/titek!
  • sakal6
    nem mindig a hivatalos a legjobb.

a tekken 5-be még pluginnal nem csikos a kép?
  • norbi2fraktal
    Új hivatalos beta
  • zoluss
    Próbálkoztam GT4-el, de eléggé le van lassulva (kb. 40 FPS). (E8400, HD4870, 4GB RAM) Kevés a gép, vagy valami plugin/beállítás probléma lehet? Sikerült valakinek rendesen működésre bírni?
  • sakal6
    akkor nekem vajom miért villoghat?
  • pharao
    már nem, szépen fut :)
  • sakal6
    nem villog?
  • pharao
    Nah a legfrisebb Graphic plugin már viszi 45-50 FPS-el, bár utánna volt gond a villogó csíkozódó képpel de miután a PAL-os játékot át convertáltam NTSC-re már ez is megoldódott!
  • sakal6
    lehet hogy már jövőhéten lecserélem, de vízhűtés nem kell, szarul is néz ki, meg drága is.
  • pharao
    Hali srácok!

Leszedtem a DB Budokai Tenkaichi 3-at meg persze az emut és ki is próbáltam. A menuben 50+ FPS hangal meg mindennel de mikor elkezdek egy mecset és megjelennek a karakterek hírtelen leesik az FPS 20 alá. Valaki tudna nekem tippet adni a megfelelő pluginhoz vagy a magasabb FPS szám eléréséhez való trükhöz?

A vas: AMD Phenom X3 8450, 2X 2GB DDR2 RAM, Ati HD4650 (512 MB GDDR3), Win XP SP3...

Előre is köszi
  • olbaidhun
    gow méretarány concept.. még a kiadás előttről!

szerintem, ha lesz pénzed, dobd le a gyári léghűtést, és nézz be [ ide ]
  • sakal6
    nem fog annyin járni, csak teszteltem hogy bírja e, de sajnos a gyári hűtő nem bírja és most jelenleg nincs arra pénzem hogy újat vegyek.

ez a kép mi?
  • olbaidhun
    jó neked sakal, az én gépem alig 3.2ghz-en megy.. de várom az új pcsx verziót, hátha az is segít! éééés tá-dáám:

r1471

egyébként tényleg nem semmi játék ez a gow!

• sakal6
    végre megvan az e5200. teszt, 4ghz csak úgy repült a gow 2. holnap majd letesztelem jobban
  • wesker24
    jah a viz alatti részt én is a pokolba kivántam annyira felhuzott ! :D
  • sakal6
    elég gáz volt, még jó hogy kratosnak kopoltyuja van
  • Shep
    Mekkora egy undorító rész ez a vízalatti mocskolódás a GoW 1-ben.
  • DaemoonHunter
    Így igaz, egy magos, bár 3500 re van húzva, talán még mehetne feljebb is...