Működő PS2 Emulator!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-senki nem ír teszt eredményeket amd X2 procikról, én meg most ruházok be rá..
-beta pluginokat már találtam, de a legújab GSDX elérési helyét még nem ismerem!<#help>#help>
lehet, h mégis megvan? ez lenne minden: GSDX all version
Ha mindent összeszedtünk, ami mostanában fut az emuval kapcsolatban, lehet, h javítani kellene a topic nyito logo-n is és beilleszteni néhány új címet(+ugye az ócsó AMD-k teszteredményeit pl GoW2-ben<#vigyor2>#vigyor2>) van erre lehetõség, vagy kezdjek el készíteni egy weblapot?[#email
A történelem híres vazzegjei.Noé:\"Ez kurvára esik, bazzeg.\"Ádám:\"Ez megeszi, bazzeg.\"József Atilla:\"Ne lekdössél bazze.\"BillClint:\"Ez tövig bekapta,bazze\"BillG:\"Ez lefagyott,bazze.\"
1076m meg tökéletes. mintha kicserélték volna az engine-t 😊 fõleg a víz: tényleg csak egy nagy massza volt, most meg buborékok, beszûrõdõ fény, nagyon szép az egész játék. tényleg kihozták a maxot a ps2-bõl
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Ezért töltöm lefele a DVD9-es verziót habár annál nálam meg véletlenszerûen kifagy az ingame video de azt meg SKIP Video Patch-el meglehet oldani !
A God of War 1 Ntsc verziója alapból játszható viszont a Pal verzióhoz kellett régebben a GSDX 1076m persze a legujabb GSDX pluginnal ezt is kijavitották !
Amugy az 5858-as hsz-ban ott van minden ! Még a GSDX 1076mod is !
Legujabb GSDX plugin 1355-ös:
http://guliverkli.sourceforge.net/GSdxv1-13.zip
persze nem szükséges az a gsdx, ha tudtok egy olyat, aminél ez megjavul és még le is lehet szedni
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Erre való a Skip Video patch ! Viszont amint átugorta a videot vissza kell állitani különben végzetes bugok lehetnek !
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Es akkor meg nem beszeltunk arrol, hogy meg kulon kiadasok is kellenek egy PS2-hoz, mint peldaul chipeltetes, vagy memoriakartyavetel a szoftmodolashoz. Loturot.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
na, lejött a GT4, és ... elsõ kérdés 😄
a patcheket hogyan kell aktiválni? ugye az elsõ videó lefagyasztja a progit, de van rá egy patch, amivel ki lehet lõni.
...de hogyan aktviálom a patchet? 😄
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
vegyetek ps2t 😄. én is azon vagyok, veszek is hamarosan.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
A történelem híres vazzegjei.Noé:\"Ez kurvára esik, bazzeg.\"Ádám:\"Ez megeszi, bazzeg.\"József Atilla:\"Ne lekdössél bazze.\"BillClint:\"Ez tövig bekapta,bazze\"BillG:\"Ez lefagyott,bazze.\"
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
ez fogja futtatni a cd-t, talán még gyorsabban is, az a cdvdnull elavult.
ha két emut használsz akkor azt mindig másolgatni kell!
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
Sorry h ennyit kérdezek,de....A cdvdrom pluginok közül egyedül a cdvdnull driver viszi rendesen,de ott meg nem a játék,hanem vami menü jön be,"browser" meg "system configuration" menüpontokkal..Ennyi..Ott lehet kuthászkodni..A linuzt vhogy nem tom használni..Beállitom neki az iso-t,ok execute,nem tudja megnyitni....Az alappluginnal a gigaherzcel fagy ugye le,a peops meg hibával kilép...De meglesem a linket hátha lesz vmi értelmes megoldás.
ICO-t nem próbáltam de ha EZT átolvasod megoldodik a problémád!
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
És még egy kérdés..Hogy ment az amulátor?Nem akarom állandóan elõlrõl kezdnei...
berlinboy: az irányítást, ha rám hallgatsz; úgy állítod be, ahogy akarod.. ha nem tudod,<#nemtudom>#nemtudom> mi történik, próbáld ki!<#miaz>#miaz><#gunyos1>#gunyos1><#nevetes1>#nevetes1><#szomoru2>#szomoru2>
többiek(,akik nem szoktak)
OLVASS VISSZA! <#nezze>#nezze><#guluszem1>#guluszem1>
nincs vhol vmi,ahol le vannak irva h kinek mi milyen beállitással megy?
A playstation felirat utan fekete kepernyo es nem megy tovabb, mikozben az ouput ablak kiirasa szerint megall egy Decsec Write: 00 -val.
Soul Calibur 3 NTSC verzió
Intel Pentium D (2.8-as, DualCore)
2 gb Ram
Geforce 8600 GT 250mb
Win XP SP3
Pcsx2 1254-es béta (az 1329 alatt nem mûködik)
40fps 😄 Azt hittem ezen az õsrégi gépen meg sem fog mozdulni 😄
Most szedem a GT4-et, hátha azzal is szerencsém van
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
sikerült tovább mennem a video skip patchel. csak eddig nem jókor csináltam és nem vette a lapot a fagyásnál
Elõre is köszönöm a segítséget mindenkinek.
Próbáljátok már ki h a másik hangpluginnal/ZeroSPU2/ tovább birtok -e menni a GOW2-ben!?
1)Mennyivel csúnyább az emulátoros verzió,mint az eredeti?
2)A gamepadet hogy érdemes beállitani billentyûzetre?nincs gamepadom,(ne mondjátok h vegyek,mert ezzel nem kapom meg a kérdésemre a várt választ)ugyhogy egy jó bill kombót akarok beállitani.
Igazából a jeleket meg tom oldani,meg az r1-2,l1-2 ilyeneket,egyedül a 2 analog stickel meg a D-padel vagyok gondban. 😊
Mi lesz ha mind a 3at ugyanoda állitom be?fel,le,jobbra,balra...
nekem a god of war 2 eddig megy:
és itt áll meg:
egyszerüen befagy az emulátor a video végén