7924
  • Evin
    Nyomkodd az F5-öt. Most nem tudom melyik vga pluginnál működik, de az egyiknél megszüntette nálam az ugrálást.
  • duka10
    BOOT2 = cdrom0:\SLES_549.45;1
    :D Vagyis Sles 54945 xD
  • sakal6
    verziószáma mennyi? ugyan ott írja. SLUS 21678 v. SLES 54945
  • duka10
    Próbáltam a ZeroGS 0.97.1-t de azzal meg kevés fps meg hiányos kép de próbálok akkor másik gamet!
    Azért köszönöm hogy próbáltatok segíteni :D
  • zsotesz
    akkor passz, arra emlékszem, hogy nekem is volt egy verzióm ami a gsdx pluginnal villogott. Esetleg próbáld meg valamelyik zerogs-sel.
  • duka10
    Megnéztem a SYSTEM.CNF fájlt és oda PAlvan írva
    De akkor meg mi a fenéért villog?? Tudok vele játszani de kicsit zavar :S
  • zsotesz
    esetleg valahonnan megpróbálhatsz letölteni pal-ntsc convertert, bár ami nekem van azzal nem sokra mentem.
  • Evin
    Elvileg van az iso-ban egy SYSTEM.CNF fájl. Abba bele van írva.
  • duka10
    sajnos nem tom megmondani hogy Pal-os vagy NTSC-s mert nincs NFO:S
    most tölötm a második részét is de azt akkor Pal-osan :D
    Akkor ha Ntsc-s elvileg semmit nem lehet vele tenni igaz??
  • zsotesz
    nem a gsdx plugin verziójára gondoltam hanem a játékéra. Ha van hozzá nfo file abban meg tudod nézni. Csak azért kérdezem mert régebben ez szinte napi téma volt itt a fórumon. Nekem a PAL-os verzió van meg és az működik, tehát valszeg az ntsc verzióra írták akkor, hogy villog a kép.
  • Evin
    Mi az üzenet? BIOS van?
  • babik03
    Hali!!!
    Vki tudna rajtam segíteni, ez az első emus próbálkozásom és persze vmi nem jön össze:
    Letöltöttem a Pcsx2 0.9.6-ot és a Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 3 mat leszedtem, de amikor rámegyek, hogy Run CD/DVD akkor hibajelentéssel kilép
    Vki tudna segíteni?
    Előre is THX!!!
  • duka10
    GSDX (MSVC 15.00, SSe2) 0.1.14
    csak ezzel megy mert a többire hibát ír ki vagy azt hogy nem létezik vagy ilyesmi
    jól is megy vele csak ne vibrálna a kép :S
  • zsotesz
    milyen verzió? Pal vagy Ntsc?
  • duka10
    ok de akkor mit használjak?? Mert a Dragon Ball Budokai Tenkaichi 3 közben vibrál a kép! Minden rendben nem szaggat meg semmi csak idegesít hogy vibrál feketén ezzel nem lehet valamit tenni?? GSDX 890 használok
  • sakal6
    az nem 0.9.6, hanem 0.96.0 a legújabb a 0.97.1, de lehet hogy azért nem találod mert ez már vagy 2 éves, és azóta átnevezték, de most hírtelen nem ugrik be hogy mi az új neve. szerintem felejsd el azt, rosszabb minőséget fogsz kapni és a sebessége is lassabb lesz.
  • duka10
    valaki küldje el azt a plugint amibe benne van a ZeroGS Kosmos 0.9.6
    lécci mert nem találom a neten és zavar hogy ugrál a képernyő lécci lécci lécci
  • DaemoonHunter
    Gyengébb gépnél, infinite world, illetve budokai 3 nál ajánlom a VU skipet(1190 es béta előttiekbe asszem még van, az újabbakból már kiszedték), illetve Vu skip mellé speed hack, a "régiekben" 3x os is volt. Vu skipnél 60, 55, 1, 3 beállítás tökéletes nálam. Így igazán gyors, csak nem túl stabil nálam.
  • Miley Cyrus
    most probáltam a bt3at meg az infitine world-t...:D
    ugyanaz a konfig csak más vkari igy most bt3 ingame: 12-13 iw ingame: 20-30fps^^:D[[[[:
  • Miley Cyrus
    nekem 1magossal a bt3 ment menü 10-15fps játék 5-6^^:D[[[:::
    a budokai 3 meg ment rendesen menü 100-xyfps játék 30-40fps<talán#^^:D[[::
  • Evin
    Akkor ne csodálkozz, hol van már 2008.
  • norbi2fraktal
    szedd le a 2009 március-i DX-et
  • jo01
    Nem a netről szedtem le hanem egy 2008 játéknak a DX-ét raktam fel.
  • Evin
    Nem az a baj. Netről szedtél új dx9-et, és azt raktad fel?
  • jo01
    Hello segítséget szeretnék kérni egy olyan problémába hogy a PcSX2 emulátor ha el akarok indítani egy játékot vele azt írja ki hogy frissítsem a DX-et de hiába rakom fel a legújabbat ugyan azt írja ki. Az lehet a baj hogy Ketté van osztva a vinyóm egy C és egy D meghajtóra és a D-re van rakva a Windows? Eddig jó volt csak újra kellett telepítenem a gépet és most nem jó. Valaki segítsen PLS....
  • Evin
    2mag alatt nincs sok értelme próbálkozni. Talán ha 10fps-t fogsz kapni, valószínűleg azt is a menüben.
  • Fix10
    Hali mindenki már vagy 1éve nem foglalkoztam a ps2 emuvál van már ojan technológia :D amivel a dbz budokai tenkaichi 3 menne 30fps el egy p4 3000pricu geforc 6800gs 256ramal meg 2500mb ram gépbe? léci valaki mongyon valamit köszi ha van rá megoldás progikat is meköszöném ha linkelné valaki
  • Shep
    Na sikerült, de a Black sajnos még az új bétával is csak black :(
  • Shep
    Kösz, megpróbálom.
  • sakal6
    peops cdvd plugint használj szerintem, ott lehet választani meghajtót, vagy próbáld sima file->run cd/dvd vel inditani
  • Shep
    De nem az a gond, hanem, hogy nem keres rá a fizikai meghajtón (ps2-ben amúgy működött a lemez)
  • wesker24
    Ha nem találja a cnf fájlt akkor nem igazán fog müködni !

Ugyanis minden ps2 játéknak legyen bármilyen van egy System Cnf fájl abba van az hogy milyen verziószámú és milyen tipusu a játék !

• Shep
    Van egy kiírt ps2-es játék, de akármit csinálok az emu nem is keres rajta csak azt írja, hogy nem találja a cnf file-t. Mi lehet a gond?
  • sakal6
    lassan betehetnék már az emulatorba a multit
  • sakal6
    video-t mivel lehet felvenni? hipercam és fraps kihúzva
  • Evin
    Már többen mondtuk, hogy nem ez laptopra van. Szerezz be egy erős asztali gépet, lehetőleg ne integrált vga-val.
  • csgamer
    De miért nem megy nekem??,??
    Már annak örülnék ha egy game menne 20-25 PS-el!
    Vagy próbizam meg Vistán mert ott a vidikari 386 mbos és sm4.0 meg directx 10-es?
  • Shep
    Tudom, az is benne volt a videoban. A 2-ben a havas résznél tartok, de azt hiszem kicsit pihentetem, mert most egyelőre elég volt a görögökből :)
  • wesker24
    Ami irányitást igényelt még az a final boss fight volt Ares-al és a trón elfglalása az Olimposzon más nem !
  • wesker24
    Nos akkor irány a God of War 2 !! Most már érted legalább mi volt az első részben ! Amugy nekem a Gow 2 jobban tetszett ! És hála istennek nincs benne olyan sok idegölö csapda mint az 1-ben ! Viszont sokkal több idegesitöbb mosnter van benne ! Pl Cyclops Cerberus Ogre ! Na és mindegyikből van legalább 2 !! Főleg ha a kis cerberusok megnönek olyan bazi nagy döggé ezért kell öket hamar lividálni !