7924
  • ropi88
    valakinek van valami ötlete mit lehet a zöld csíkozódás ellen tenni????
  • csgamer
    Arra incs emgoldás Monster Hunter-nél hogy pontosan 620 fpsel menjen? Mert ha kiengedem az FPS Limitet menüben 150 játékban 80 fps de ha korlátozom 60-ra akkor menü 60 game 25-30 :( A konfig a régebben említett laptopom...
  • Radian
    Rendben,már rajta vagyok az ügyön.
  • sakal6
    nekem is az van és azzal bármit csinálsz vibrálni fog, szerintem keres egy másik verziót
  • Lunki88
    Na majd most: kép1 kép2
  • Lunki88
    Több órányi szarakodás után végre sikerült elfogadhatóan futtatni, 30-38 fps körül megy a laptopomon (amd turion x2 dual core 1,8ghz, nvidia 7600go). Asszem ebből többet nem is lehet kihozni, így is sokszor 100%on megy a cpu... xD
    Képek: kép1 , kép2
  • Radian
    SLES 54945
  • sakal6
    a dvd system.cnf fájlába nézd meg hog milyen a játék verziója. SLES 54945 v. SLUS 21678 ?
  • Radian
    Köszi de közben már nagyjából megoldottam. Visszaolvastam és találtam magyarázatot hogy egy másik verziójú pcsx 2 vel indítsam el és Run/execute val. Szóval most már nincs villogás és van elég sebesség de most nagyon sötét a kép. Amikor megjelennek a karakterek akkor mintha levenné a fényerőt. A sötétkék szín pl feketének látszik,szóval nem valami jó(és persze az sem segít ha a monitoron feltolom xD ).Olvastam már hogy másnak is volt ilyen baja de megoldást nem találtam:S Lunki88 te pedig próbálkozz a rázkódás ellen a grafikai plugin beállításainál az interlacing on állítani, bob tff re pl. Ezt abból gondolom mert ha nekem be van ez állítva akkor remeg az egész,szóval ha neked alapból remeg lehet ez a megoldás rá.
  • Lunki88
    A #6389-re akart menni a válasz. :)
  • Lunki88
    Próbáld meg az ntsc verziót. Sokaknak azért villog mert palos a játék. Én is kísérletezem még vele, nálam meg remeg a kép :D, vagyis olyan mintha ugrálna a kamera.
  • sakal6
    fent a logot alatt, EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET!, az alapján állísd be. inditani pedig a run->executevel indisd
  • MadeInHell
    hli volna 1 kérdésem noob vagyok az emulátorhoz.most szedema dbz budokai tech 3 at ps 2 re de én pc n akarom tólni van egy ps2 es emulátorom de nem vágom hogy működik.
  • csgamer
    Kicsit érdekes :O Amit rtam régebben a laptop konfigot na feltettem a Vitát és már a Monster Hunter úgy megy hogy kicsit gyors is :)
  • ropi88
    hali!

van valakinek egy működő god of war 2-es beállítása?
  • Radian
    Sziasztok! Nem sikerül beállítanom sehogysem az emulátort. A budokai 3 al szeretnék játszani, GSDX pluginokkal próbálkoztam eddig. A helyzet az hogy míg a régebbi verziókkal szinte képhiba mentesen megy a játék addig a legújabbakkal folyamatosan villog a kép miután betölti a harcteret. A gond viszont az hogy a régi verziókkal nagyon lassan fut,játszhatatlan, addig az újakkal szép gyors csak hát a villódzás ne lenne. AMD X2 7750 es procim és HD4670 es videókártyám van. Valaki esetleg tapasztalt hasonlót?okozhatja más plugin/bios esetleg ezt a villódzást? Vagy csak simán nem szereti a videókártyámat a progi?
  • Victor1103
    Köszi a választ.Már csak annak az 1 infónak örülnék hogy látom fent van egy lista hogy melyik hogy működik.Ott a God of war II csak usa verzióba van feltüntetbe a lassú de lehetnek problémák ketegóriába. A palos verzió egyáltalán nem működik vagy azt idáig még nem próbálta senki?
  • simon7108
    thx a választ akkor már csak valahogy mukodésbe kéne hozni:)
    rámentem a fenti linkre ott download és rogton a legfelsot toltottem le remélem azt kell!?
    ja és esetleg valaki segitene majd mukodésbe hozni pls?
    ha van válalkozo akk kuldjon PM ben msn cimet.
    elore is thx a segitséget:)
  • norbi2fraktal
    nem kell neki original cucc, vagy másolt lemez vagy ISO fájl
  • Victor1103
    Hali!Az lenne a kérdésem hogy volt anno egy ps2-m és hozzá egy origi God of War I-II-m. Sajna kénytelen voltam eladni de mivel látom hogy most már gépen is lehet futatni többé kavésbé az lenne a kérdésem hogy ez a program követel-e eredeti lemezt, tehát origi lemez kell-e hozzá.Csakmert úgy elkapott a nosztalgia és szívesen végigtolnám mégegyszer de mivel már egyszer fizettem érte nincs kedvem mégegyszer lóvét kiadni érte.Előre is köszi a választ.
  • Evin
    Alapgép. Tehát bizonyos játékok jól fognak rajta menni.
  • simon7108
    mien gép kell neki a normális futtatáshoz?
    az enyém szerintetek hogy menne?
    AMD Athlon 64 X2 4800+ 2,51Ghz
    2 GB Ram
    Nvidia Gforce N9800GT 1GB
  • Blasta
    Na végül csak elindítottam.
    Kalibráltamn össze vissza, végül 12fps-t sikerült kicsiholnom belőle az MK:A-ban. Gyorsító hekkel is lassított felvétel minden harc, úgyhogy ennyi volt :)
    Ezt is kipróbáltam :)
  • Blasta
    Hát megvolt az első teszt, FAILED.

Beálljtottam mindent, a MK el is indult, de a profil készítésnél-memória kártya formázásnál leállt a program.
    Azt írta, hogy "VV1 too much data"

Nem tudom mi lehet a gond.
  • Blasta
    Értem, köszönöm mindenkinek az infókat!

A programot felraktam, BIOS-t kellene beszereznem (ha jól sejtem), szerintetek ez jó lesz?
  • sakal6
    nemnagyon fog menni, nekünk a suliba hasonlo gép van csak 2x2,8ghz-n járnak a pentium d-n és integrált vga. és elég gyötrelmesen ment a bt3 rajta, alig ért el néhány fps-t az integrált vga miatt. ettől még egy 1 magos cpu + vga is gyorsabb.
  • Evin
    Azért írtam, hogy meg lehet próbálni, mert végtére is 2magos, de mégiscsak laptop proci, amit arra terveztek, hogy minél kevesebbet fogyasszon és melegedjen.
    A Pentium D szintén butított Pentium. De az Intelek nagyobb Hz-en szoktak menni, ez némi előnyt jelenthet.

Attele
    Nincs ez túlbonyolítva. Mint írtad a SLUS amerikai a SLES meg európai. Vagy ott a system.cnf, abba oda van írva, hogy PAL/NTSC.
  • wesker24
    A mostani pcsx emuval az MK Armageddon már egész jól játszható !

Lehet a régi asztali pc-n az integrált vga miatt nem indulna el !

Talán nézd meg notebookon hátha elmegy ! Viszont az MK Armegeddonból nekem az NTSC verzió van meg ! Az tényleg jól játszható !
  • Blasta
    Van egy asztali gépem is, "régi" Pentium D 2x3Ghz-el és 2GB rammal, de azon csak alaplapi intel vga van.
    Azon esetleg nagyobb eséllyel indulnék?
  • Blasta
    Én csak a Mortal Kombat Armageddonnal szeretnék játszani.
    Megnéztem, teljesen playable a státusza.
  • Attelee
    Nem értem miért bonyolitjátok túl ezt a hogyan nézzük meg Ntsc-s vagy Pal-os a játékunk!Iso-t Daemon toolsba be Totalcommanderbe beés ott keressük meg a meghajtót amibe a játékot raktuk!Itt lehet találni egy fájlt! Slus/ntsc/ vagy SLES/pal/!
  • wesker24
    van kb 30 ps2 játékom ebből kb a fele ugy 15 ugy megy valahogy pcsx emun a másik 15 vagy nem komaptibilis vagy állandoan lercrashel kifagy !
  • wesker24
    Attól függ milyen játékkal akarsz jáűtszani meg kell nézni a compatibility listát ha zöld akkor full játszható ha kék akkor esetleg egy két modositással talán elmegy a többi abszolut játszhatatlan !
  • wesker24
    Eddig még nem láttam halottam olcvastam olyanról hogy valaki notebookról akar pcsx emu-t inditani !

Vannak olyan játékok amig még pc-n se nagyon akarnak elindulni még asztali pc-n is kompromisszumokat kell kötni hogy élvezhetően stabilan menjena játék ! Ezért fejlesztik állandoan a pcsx emut most már egyre kevesebb olyan játék lesz ami egyáltalán nem müxik !
  • Blasta
    Értem, köszönöm!

Ezen tények ismeretében viszont nem értem miért lenne necces a konfigom.
    2x2GHZ proci, SSE3 támogatás, 4GB 800Mhz ram nem volna elég?
  • wesker24
    Egy pcsx emunak a nem a vga a legfontosabb szempont hanem az elsődleges szempont a proci utána a vga és az már mellékes hogy mennyi memória társul hozzá !
  • Blasta
    Mi a szűk keresztmetszet?
    VGA?
  • Evin
    Egy próbát megér, de szerintem felejtős.
  • Blasta
    Szevasztok!

Konfigom: AMD Turion X2 64, Nvidia GF GO 7150M, 4GB ram (gondolom rájöttetek, ez egy noti).

Milyen esélyeim vannak a játékok futtatására?
  • sakal6
    nekem is ez a verzió van és ugyan úgy vibrál, szerintem szerezd be a slus 21678