Működő PS2 Emulator!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
A God of War 1 nálam ugy száguldott mint az atom ! Ott szinte nálam megis állt az FPS 60-nál és nem ment tovább ! Amikor harcoltam és nagy teret töltött be akkor se esett nagyon csak 50 FPS-re !
Mert ha meg majd vmelyik kolosszushoz íjat kell hasznánli,akkor ott vége a játéknak,mert nem vált fegyvert azzal amelyikkel kellene.😞
amugy végnéztem az össze gsdx plugint,még az 1076m et is,meg az összes ujabbat,meg azt ia ami alapból benn van de semmi javulás. :S
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb
Tehát a pcsx emu csak az elsõ 2 magot terheli le a másik 2 mag az nyugiban van !
Nálam a CPU állóhelyzetbe amikor nem csinál semmit 10-15 % terhelés amikor haladok elöre a pályán akkor 25-30 % terhelés amikor már jócskán benne vagyok a harcban akkor meg max 45-50 % terhelés ! Habár felmegy 50 % felé is de s 60 -at sose érte el ! Akkor szokott csak 50 % feletti terhelés lenni amikor valami bazi nagy pályára érkezek meg aztán elég sok enemy-vel kell harcolni !
nektek 100% fut a cpu közbe? mert nekem mindig 60-70% körül mozog
ha a procit felhúznád legalább 3 ghz-ig akkor ugyan annyit menne szerintem.
az emulátornak teljesen mindegy hogy egy 8400-8500 gt-s alsókategóriás vga-t használsz vagy egy csúcsszuper felsõkategóriást nem arra támaszkodik, amit kicsit sajnálok is mert abból is nyerhetnének erõforrást és akkor gyorsabbak lennének. biztos õket is az nv és az intel pénzeli
C2D E8200am van alapórajelen(2.66ghz),meg egy 3870x2,ami ugye 1db 3870,mert az emu nem támogat CF-et,amiben ugye a kari tul.képp dolgozik még ha egy nyákon is van a 2 mag...
És akármi állitok,nincs stabil 60fps nativon se.....Még ha csutkán van a VU cycle stealing akkor se,éééés 40fpsnél ugy akad h számomra nem élvezhetõ..😞
Ez a legnagyobb baj..A másik,h billenytûvel tolom,nem tom gamepaddel jó-e,de láttam,hogy a GOWban is ugyanaz a fegyóváltásmint a SotC-ban..Hiába irja,h "To switch waepon press left directional button",ha megynomom nem vált,hanem arra megy...Más meg nem nagyon van ami "left directional button",csak a D-pad...Dehát nekem elindul arra amerre nyomo ahelyett,h fegyót váltana..
A3 probléma meg az a nyomi vastag fekete csik alul,ha nem nativon vagyok.Sokkal jobb nem nativon,mert a napfény nem mossa fehérre a képet és látok is vmit.monjduk 1440*900ban egész jó,deugye fekete csik....
Ez a 3 dolog zavar..Az ICO ahogy tudott,jól ment..Nem volt köd effect,ami sokkal jobban érzékeltette volna a méreteket,nem volt tûéles graf,de legalább nem akadt,minden gomb azt csinálta,amit kellett,és semmi komolyabb bug nem volt...
Pl a God of War2-ben egyes helyeken amikor egy hatalmas pályát tölt be lezuhan az FPS 20-25 FPs-re ! Viszont feljebb teszed a csuszkát akkor már ugyanazona helyen már 28-30 FPS ! ha még egyel feljebb állitod akkor már szinte 38-40 FPS a hatalmas helyeken is !
Persze a megszokott helyeken 60 FPS és nem megy tovább !
Persze a nagy FPS növekedésnek is ára van ! Elöforduhtanak kisebb nagyobb textura hibák pl villog a karakter vagy 1-2 mp-re eltünik egy két textura ! Ajánlott a csuszkát max 2-esre felrakni !
amúgy nemértem hogy intelen miért megy sokkal gyorsabban mint amd-n. nekem 2,4ghz és 2,7ghz-n is ugyan olyan sebességgel megy, lassan.
Csak FPS játékot sose játszottam Ps2-ön ihgy nem igen tudok vele játszani !
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Elõször is grafilag hiányzik pár dolog,oké emu elnézem..mondjuk az alig látható árnyékkemberek rohadtul zavarnak....Még csak az elsõ colossit nyomtam le de...NC..Fegyvert nem tok váltani..Hogy kell?Azt mondja left directional button..A a D-pad?mert azzal is mozog,csak nem vált fegyót....Ennyit errõl...(igaz billel játsszok de akkoris).Ami rohadtul zavar még,h nem stabil 60fps.....Bezzeg Attelee GOW2-je csak ugy suhan.Nálam meg 40-60 közt változik...60on is akad...Ha meg nem nativon van,akkor a kép alján egy jó 5-6 cm fekete csik jelenik meg ha mozgok...Az utolsó,ami meg nagyon idegewsitõ az a mászás..Baszik mászni..Megnyomom a megfelelõ kombinációkat,miközben az ujjam leszakad a Space(R1)tartásában,nyomokodom h ugrás lenyom, elõre,ugrás elenged,és nem hogy felugrana,neki ugrik a kis kiálló diszre ,nekiugrik a lábának,jövan..Ha meg sikerül felugrani,nehogy ugrtana tovább,gélórán át ott csimpaszkodik rajta félkézzel.Hiába áll egm a colossi õ elvan,nem csoda h elfogy az erõ és ujra be kell tölteni az állást(még jó h van az emunak küülön mentõje).Örültem annak is h le tudtam nyomni az elsõt....Amilyen jó volt az ICO olyan rossz ez..igy nem tok játszani..Akad,nem azt csinálja amit mondok neki...Pedig a mászásra épül az egész...Akadva meg nem ugy mozog,és akármit állitok nem lesz jobb....A VU cycle stealinget nem emrem maxra nyomni mert azért jó lenne vmit llátni a játékból,aminek alakja van..Igy is olyan fakó az egész,h szart se látok...
Nincs vmi megoldás h rendesen fusson?
nekem van mentésem, de a japán verzióhoz ami a te angol verzióddal nem menne
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
Azért köszi! 😊
De az hogy utána mit kell csinálni nem tom !
Nem tudom végigjátszani a játékot, mert akármit állítok be analógnak nem mozdul az ember. Így csak free battle-t tudok játszani. :S (Naruto Shippuden: Ultimate Ninja 4)
tessék
Már csak 1 kérdésem van!!
TH😛roving Ground (Ps2)
menne?
és hogy sokat kellene szenvedni a prgival ? ha ingem inkább kihagyom Ps2 in Pc ést.
pls valaki küldene nekem linket honna tom leszedni
Tom a ott a link de 1(nem tok angolul)
2 nem értem hogy ott meiket kéne leszedni.
megköszönném.
Megvan a PS2-es Naruto Shippuden: Ultimate Ninja 4. PC-n is tudom futtatni (köszönet érte a fórumnak), egyetlen gond az, hogy a játékmenet túl lassú. Szóval szerintem akad a játék, meg a hang is néha szaggatott. Van valami mód arra, hogy jobban fusson? :S
itt áll meg 3:40-nél
Csak szólni akartam, h útban van az x2 procim és hozzá a vízhûtés, valaki idézhetne egy korábbi tuningos segítséget!
Elõre is köszi, aztán belemerülök én is a GOW2be meg a starcraft2 diablo3 párosba <#buck>#buck>
Ha valakit érdekel van egy PS2 slim gép eladó! irányár 30k
A történelem híres vazzegjei.Noé:\"Ez kurvára esik, bazzeg.\"Ádám:\"Ez megeszi, bazzeg.\"József Atilla:\"Ne lekdössél bazze.\"BillClint:\"Ez tövig bekapta,bazze\"BillG:\"Ez lefagyott,bazze.\"
Pontosan melyik videonál fagy ki ? Mert nekem eddig 2x-szer fagyott ki !
Az elsõ Prometheusnál volt a másik meg Pegazusnál amikor a levegõben megyünk a templom felé !
http://www.megaupload.com/?d=NFDO93EP