7924
JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
#7804 ...ami módosítható. Gépen esetleg nem, de emulátorban 100%. -
fearfan #7803 Bár sztem sokkal nem jobb az irányítás,ha cotrolerrel tolja az ember,legalábbis szerintem.Olyan hülye gombkiosztás van,hogy... -
robogo81 #7802 Hálisten van dual joy kontrollerem(olyan ps2 koppintás,de a forma,gombok is). -
fearfan #7801 Mivel nincsen számozás,ezért csak az 1.része lehet.Hát PC-n billentyűvel szörnyű,controllerről már jobb a helyzet -
robogo81 #7800 Szép.
Ez hanyadik DMC?
Eddig csak a pc-s 3. játszottam,de azt is csak a torony legfelső szintjéig. -
fearfan #7799 egy másik gameből :D
-
#7798 nekem nem jön be -.- -
robogo81 #7797 Tévedtem már van a 0.8-hoz is. -
robogo81 #7796 Segédletnek EZ szerintem megfelelne,lehet hogy 0.7-nek készült de a 0.9-nek alig változott a kinézete/használata(+ magyar felület),meg elég részletes. -
#7795 az új admin kicsit átszerkesztette a weblapot, és teljesen tönkre tette a listát, majd valahogy ráveszem hogy külön is kilehessen listáztatni a játékokat :), én ilyet írtam? lesz az több is :)
Ja igen, kb 1 éve vettem észre hogy az atw fórum törlődött, nem én voltam a tulaja, valaki csináljon egy segédletet és felnyomom a weblapomra. -
robogo81 #7794 Nekem fel sem tűnt,hogy a linkek újra működnek,már csak a segédletet kellene átirányítani(bár a néni maradhatna).
Off: biomage:még 2007-ben kérdezte itt egy srác hogy a ps3 emu van-e már,te meg mondtad hogy 3 év múlva talán nézzen ide vissza 3632 Hsz ,hát ennek 2,5 éve,de még az emu nemigazán jár ott ahol ez az emulátor akkor.Off vége. -
fearfan #7793 hát ja,így elég szép,de hát a fraps nem bírta volna 3×-an,így is párszor meg-meg rezzent.De hát nem jönnek új gémek,vmivel ki kell tölteni azt az űrt :D -
#7792 Nézettek a listára :D, köszönhetően nekem, eltűnt a more link
most már csak a filter öltemet maradt hátra, remélve a fórum admin azt is megcsinálja :) -
robogo81 #7791 Gratula.
Szép a képe ahhoz képest hogy 8 éves,a felbontást felskálázva,simán letudhatja az életkora felét(meg hogy ps2 + xbox írták). -
fearfan #7790 Igen,már megtaláltam a megoldást,de azért ty :D
Wikipedián írták le,ez egy bug az emulátorban.
Már le is videóztam xD
-
robogo81 #7789 Sziasztok.
A burnout 3-ra azt találtam,hogy a játékot indítsd szoftveres rendelerésen,majd verseny közben állítsd át hardveresre(F9-es gomb).
Ezt ebben a fórumban találtam,meg egy youtube-os videó infójában(már amit ki tudtam olvasni belőle).
A játékot még nem próbáltam soha,de a videó alapján jó lehet. -
fearfan #7788 PLS vki tudna megoldást a bajomra?
Mégpedig az,hogy a Burnout 3 megy simán 2× natív felbontással 60 FPS-el megy a nagyobb robbanásoknál is,de vmiért az égbolt fekete.Mi erre a megoldás?Már mindent megpróbáltam és semmi sem használ.
4850 1GB,4GB Ram DDR3 1600Mhz,fx 6100 és az 5170-es verziót használom. -
janihunk #7787 Sok nem derült ki a már van 1.0.0 akkor miért a 0.9.9 et javítják? -
#7786 infok -
janihunk #7785 De egy érdekesség hogy a másfél órája kiadott SVN r5288 még mindig 0.9.9. Ez most akkor mi? -
janihunk #7784 Passz, én próbálok PAL-os gameket tolni. -
RYO21 #7783 A 60fps-s játékok még mindíg nem mennek gyenge processzorral ugye? -
janihunk #7782 Ezt is megéltük. Megjelent a PCSX2 v1.0.0 -
janihunk #7781
10:50 től láthatod. A démonát simán legyőzöm de utána mikor multi támadásai vannak 1 menetben kinyír 2 embert. -
zsotesz #7780 én nem tudok róla, melyik ellenféllel nem bírsz? -
janihunk #7779 Csalást hogyan tudok használni? FF X ben van egy ellenfél amin sehogy nem tudok túl jutni. Van valami csalás a játékhoz? -
#7778 A régi pc játékok gyakran nem futnak jól windows7en, lehet azért akarja ... de maga a Rayman2 van a ps2nél egyszerűbben emulálható gépre is: pl dreamcastra, de mégegyszerűbb nintendo64re project64el, és abban szépen fut fullhdben is gyenge géppel... -
#7777 Ne a 0.9.8-at használd, hanem a legújabb bétát, amit innen tudsz leszedni.
Használj speedhackeket, azzal nagy sebességnövekedést lehet elérni.
De amúgy Rayman 2 van pc-re nem? -
aMGEE #7776 Tudna valaki segíteni? Az emulátorom marhára szaggat!
A 0.9.8-as verziót használom. A játék, amit futtatok (Rayman 2) alapszinten jól megy, de vannak olyan helyszínek a játékban, ahol hihetetlenül szaggat. Mit kéne beállítanom, hogy akadálytalanul fusson?
A gépem adatai:
Processzor: Pentium(R) Dual-Core CPU E5500 2.80GHz
Videókártya: ASUS EAH6750
Teljes fizikai memória: 2 048,00 MB
Szabad fizikai memória: 949,86 MB
Teljes virtuális memória: 2,00 GB
Szabad virtuális memória: 1,96 GB -
robogo81 #7775 Akkor jó,szívesen.
-
janihunk #7774 Köszi sikerült eltünt. -
robogo81 #7773 Ilyen a kép a 3-as értékkel,6x-os felbontással. -
robogo81 #7772 Keresd meg a gsdx.ini fájlt az emu\inis mappában,nyisd meg és a UserHacks_SkipDraw=0 írd át legalább 2 vagy nagyobbra,2 felett már elkezd tűnni a szellemkép,ha ide beírod hogy allowHacks=1,akkor a dsdx pluginban a hack ablakban megjelennek az elrejtett beállítások,köztük ez is,innen könnyebb álítani,nem kell többször újraindítani. -
janihunk #7771 Ha manuális ha saját szorzós ilyen: Kép
És ilyen nativ-ban: Kép -
robogo81 #7770 Üdv.
A manuál felbontáskor milyen lesz a kép?
-
janihunk #7769 Most a GOW2 ről beszéltem elnézést.. -
janihunk #7768 Fut szoftveresen is de úgy meg nem szép. Különben hardveresen futtatva nativ felontáson nincs szellemkép csak minimum 4x natív felbontás kell ahhoz hogy szép legyen a játék. -
#7767 Ha lenne gey erősebb géped akkor Softweresen futtatva nem lenne baj,viszont ugy meg elég pixeles minden játék. -
janihunk #7766 Hát sajna semmi. Még natív felbontáson is ugyan az. Érdekes hogy yutubon is néztem vidiket és ott sincs ilyen probléma. -
#7765 Van a játék javitások opcióban olyan h FFX videó javitása.Pipáld be hátha.