7924
  • janihunk
    Ha updaten jött valami akkor egy rendszer visszaállítás lehet segít. De kizárt hogy az lenne a baj. VGA driver reinstal inkább.
  • TheDestroy
    meg áll az eszem ijet én se-.- pedig elég jó gépem van
  • TheDestroy
    bakker dbz budokai 3 ba megy a vidi vidi után amikor mutassa gonoszokat goku és vegeta egyböl 50ről le megy 20ra meg 30ra-.-
  • janihunk
    Az durva, nem láttam még ilyet:S
  • TheDestroy
    le csökent a fps 30ra:(
  • TheDestroy
    bios mijet tudnál ajánlani?
  • TheDestroy
    a legujabbik net fix directx és nvidia van fent pedig amugy kösz a linket megnézem
  • janihunk
    Nincs.
  • janihunk
    LINK Próbáld meg a legújabbat. Ha a Bios, ins, memcard mappákat kimásolod a régiől minden beállításod megmarad csak importálni kell de azt meg is kérdezi.
  • TheDestroy
    figy van skype?
  • TheDestroy
    de jó neked nekem hogy mi a fenne ment rá fenne azt a windows update-.-
  • janihunk
    Nekem jó minden ja.
  • TheDestroy
    jani neked rendesen megy?
  • TheDestroy
    amugy CE a játék
  • TheDestroy
    azért mert muris volt olyan gyorsan:) de most meg nem jó valamiér
  • janihunk
    150? minek 50 kell csak vagy 60 ha ntsc-s a játék.
  • TheDestroy
    figyu nekem pcsx2 1.0.0 van 1hét héttel ezelőt 150fps ment normalon és most meg valami rá került és le ment 25fps re bárhogy állítom és bárhogy speed hackelek:( help please
  • fearfan

Még felvétel közben is tartotta a 60 FPS-t,talán ez fut a legjobban emulátorral.De van hibája,pl a lövéseket nem mindig adja be,vagy a gombnyomkodós részeknél elég résen kell lenni.Meg persze kis grafikai bugok,ami néhány pályán előfordul,pl hullámzó átvezető.
  • fearfan
    Tudom,hogy névlegesen ennyi,én a valós FPS-t írtam :D
    PS2-re is az NTSC-t éri meg leszedni,bár talán nem mind1,hogy milyen verziójú BIOS van a ps2-ben.Ha USA,akkor talán PAL-os verzióval működik csak,de lehet,hogy tévedek :)
  • janihunk
    NTSC-60FPS, PAL-50FPS. PS2 ről beszélünk.
  • fearfan
    Én csak NTSC-t találtam.PS2-be kell v emulátorban?Amúgy NTSC az 30 FPS limittel van,míg a PAL meg 25-el.
  • TLOTR
    Sziasztok kéne nekem a Fight Night 3, de a PAL verzió.
  • fearfan

Még egy jó játék,ami működik az emulátorral :D
  • robogo81 #7821
    Kivétel ha a Ps2-je az utolsó kiadású,az nem megy ezzel a mókával.
    De ha mégis akkor a legjobb a openps2 loader.
  • Fidolorous
    vegyél inkább soft hackes memória kártyát, aztán mehet pendriveról a móka.
  • Fehercsoki
    Valószínűleg már senki:D
  • Apa27
    Sziasztok! Szeretném kichippeltetni a PS2őmet. Valaki tudna ebben segíten, hogy Veszprémben, vagy Székesfehérváron ki foglalkozik ilyennel?
    Előre is köszi a segítségeket!!!
  • fearfan
    Dinóvadászatra fel XD
  • janihunk
    Hát nálam 4x felbontáson van és a legmegbízhatóbbon az emu. Ami nekem kell az megy 50fps-el.
  • robogo81 #7815
    Még 3gy 3-4 magos gépet is képes megfogni a 0-ás hack ,amikor a felbontást felszorozza a páciens,és csak néz hogy diavetítés van,a legalább 3 magos procinál alapból kellene hogy bekapcsolva legyen az MTVU Hack is.
  • zola2000
    Nem is értem az emulátor készítőit, miért nincs alapból 3masra állítva a speedhack (esetleg gépfüggő lenne az alapbeállítás), a legtöbben ott csúsznak el, hogy elkezdenének játszani 0 hackel, aztán lassú a játék -> törlik.
  • robogo81 #7813
    Meg végül is mit mire cseréltél a gépen?
  • robogo81 #7812
    speedhack?
  • Fpocok
    Valaki tudna kicsit segíteni? Már majdnem tökéletes... de csak olyan 45-50 FPSel megy a gt3 NTSC játék... alap videóbeállítás... valamit kéne állítani, hogy meglegyen fix60. Van valami jó ötletetek vagy valami guide?
  • robogo81 #7810
    Üdv,ha meglenne nekem ez a játék többet tudnék segíteni,de sokat számít hogy milyen géped van.Az emu a sok Ghz-et és legalább 3 magot kedveli(előny az Intelnél).
    Nézd meg ezt a linket(oroszbol fordít azért 2 nyelvű),talán segít hogy jobban menjen a játék.
    Meg próbáld ki a legfrissebb kiadásokat/bétákat,az utóbbi sokkal frissebb de lehet hogy instabilabb,szerintem a biosz már nem annyira befolyásol.
  • totyak
    Üdv!
    Egyszer régen már érdeklődtem ezzel kapcsolatban, de aztán abbamaradt a dolog.

A GTA LCS-t és VCS-t szeretném játszani, de annyira akadnak, hogy egyszerűen élvezhetetlen. Esetleg aki keni a témát, nem segítene? Az is lehet, hogy rossz biosz fájlokat használok, vagy a beállítások nem stimmelnek, nem tudom. Ezt a speed hack-et meg nem is állítottam szerintem.

Köszönöm előre is
  • robogo81 #7808
    Na,valami sikér?
  • robogo81 #7807
    Meglesz.
  • Fpocok
    Drukkoljatok :D
  • Fpocok
    Nah, most hogy van új processzorom, kipróbálom újra, hátha most fog futni rendesen a GT3.