7924
JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
ropi88 #6444 oksa, megpróbálom...
viszont menteni nem tudok, na ilyenkor mit csináljak?
találtam ezt a hozzászólást, viszont ilyet hol kell beállítani??? -
sakal6 #6443 szed le az a plugint amit linkeltem és ted be a plugins mappába, és válaszd ki majd az emu-ban a grafikánál az 1250m-s sse2-t és majd nem lesz szellemképes -
ropi88 #6442 akkor próbálkozok még egy darabig...
van egy jó billes configod? -
#6441 Mondtam hogy ha tul magasra huzod a csuszkát akkor durva grafikai bugok elöjöhetnek ! -
ropi88 #6440 egész király!! most szellemes a kép -
ropi88 #6439 óóóó, most megint előjött a zöldcsíkos effekt de a 44 fps az jóóól mutatott -
ropi88 #6438 van egy jó bill-es beállításod? még nincs gamepadom -
#6437 Egyértelmű hogy gamepaddal mert a meduzák kinyirása billről már a frászt hozta rám ! -
ropi88 #6436 okés meglesem a másikat
amúgy te billel vagy joy-jal toltad? -
#6435 A Use x2 Cycle rate ok viszont jelöld be a másik 3 opciót is !
Az INTC Sync Hack-et az enable IOP x2 Cycle Rate-t és a Wait Cycles Sybc hacket is !
Amugy meg szedd le a legujabb pcsx emu betat mert ez még a régebbi pcsx emu a legujabb betaban bent vana csuszka is amivel lehet állitani ! -
ropi88 #6434 ilyen speedhack-em van, felraktam 2esre de még mindig kétes a sebesség...
-
#6433 Ott van a Speed hack opció és ott van egy csúszka alul ha ezt feljebb viszed igencsak nagy FPS növekedés lesz !
Config menű Speedhacks menű és ott a VU Cyce Stelaing csuszkát lehet állitani ! Javaslom tedd 2-esre max 3-asra de nagyobbra ne mert igen durva grafikai bugok és fagyások lehetnek ! -
ropi88 #6432 lejött a dvd9-es verzió, most nincs grafikai hiba, de 30 fps-t produkál, nem kevés az egy kicsit? -
ropi88 #6431 ezt a speedhack-et hol lehet állítani? :O -
sakal6 #6430 nekem full fps-el megy max speedhack-el, grafikai bug nélkül, de speedhack kikapcsolva is max -
#6429 Jah az igencsak sovány fölega játékban lesznek olyan nagy terek ahol igdencsak megzuhan az FPS ! De erre való a speedhack opció ! Ott is van egy csuszka amit lehet állitani ! ha azt minél feljebb állitod annál több FPS-t kapsz ! De nem szabad túl magasra tenni mert grafikai bugokat fagyást okozhat ! -
ropi88 #6428 hány fps-sel ment? gondolom ez a 23 fps egy kicsit kevéske, nem? -
sakal6 #6427 nekem az a verzió tökéletesen megy, már végig vittem -
ropi88 #6426 köszi a segítséget, akkor megnézem azon a bizonyos torrent oldalon...
ha leszedem azt a verziót akkor jobban is fog menni??? -
#6425 A képen azt kell nézni hogy hiányzik a játék háttér texturája vagyis mindig csak annyi texturát rajzol ki ahol a föhös van ! -
sakal6 #6424 egyik torrent oldalra pont ma került fel a tökéletesen működő verzió -
sakal6 #6423 mi lenne ha a legfrissebb végleges plugint használnád a gow-hoz, lehet hogy még jó is lenne.
amúgy mit kell nézni a képen? a fegyvert? vagy hogy kevés az fps? -
#6422 Gondolom a Gow 2 DVD5 verziód van ! Ha tényleg az van ez ellen nincs mit tenni ez egy durva textura hiba a DVD5 verziónál ! A GSDX 1076mod-al ugyan eltünik a zöld textura viszont akkor meg a textura esik szét !
Egyedül csak a Gow 2-ből a DVD9-es verzió a jó ! -
ropi88 #6421 hali!
erre valakinek van valami megoldása?
-
sakal6 #6420 link
god of war plugins, grafikai bugmentes. -
#6419 jah szarabbis pc-n. -
#6418 Gondolom azért,mert ez egy emulátoros fórum!
Ha pécén tolná nem írna ide :P -
#6417 egy szoftver kéne a ps2-es black eredeti állapotában való futtatásához... van valakinek beconfigolva ien progi????
nagyon kellene...:D -
#6416 GT 3,4 illetve Tourist Trophy valamennyire játszható már?
4800+,8600gt, 2gram, win7 -
#6415 Hát igen. Remélem így érthető, miért ott játszok vele. :) -
#6414 -
sakal6 #6413 pont jónak mondom, te forditottad le magyarra:) -
sakal6 #6412 a devil may cry 3-t miért pcsx2-vel tolod? az megjelent pc-re is. -
csgamer #6411 Nállam most olyan dolog merült fel hogy van-e olyan USB plugin ami tudja az eye toy kamerát kezelni... Mert itthon van PS2 is de szeretném játszani PC-n. -
#6410 Márhogy én? "válasz erre" gomb!
Nem sokat kísérleteztem velük, de legutoljára ezeket néztem:
SW: The Force Unleashed PAL - nagyon textúrahibás, de jól menne (viszont jön PC-re)
Shadow Of Colossus SCUS_974.72 - nagyon lassú
Metal Gear Solid 3: Snake Eater - most nem tudom melyik verzió, tűrhetően karcol
Devil May Cry 3 PAL - jól játszható, de ehhez nagyon kell a Lillyad
Devil May Cry 1-2 szerintem jól megy. Mióta korrekt gépem van emulátor alá, azóta nem próbáltam. -
csgamer #6409 De nem tudsz ajánlani valami jó gamet ami megy is :D -
#6408 Nekem az jól megy, bár csak billentyűzetet állítottam be rá eddig. -
csgamer #6407 - Valaki mondjon pár olyan gamét ami gyorsan fut max egy kicsi grafikai hibával! A Monster Hunter megy :)
- Azt hogy tdnám beállítani hogy az egér is működjön Lillyaddal? Mert Monster Hunternél tök kira lenne hogy ha a 5 gombos egeremet bekonfigolhatnám és meg menne a kameranézetnél az egér mozgatása? -
ropi88 #6406 most eltűnt a zöld csík, de 2 méternél tovább nem lehet látni a játékban...
erre mit? -
sakal6 #6405 ha átállítod a monitor szin összeállítását, akkor nem lesz zöld csík