7924
JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
#6564 Hivatalos 1888-as béta -
xxxpaulxxx #6563 Tekken 5
És régen is szerencsétlenkedtem vele eleinte, de aztán bejött... csak még a régi gépem nem volt olyan jó:D -
zsotesz #6562 Milyen játékkal próbálod? -
xxxpaulxxx #6561 Nem indul el a játék
mindent beállítottam
bejön hogy sony entertainment
majd a memokártya választó
más nem:S -
xxxpaulxxx #6560 IEben működik:D -
xxxpaulxxx #6559 Ha itt az emulátor beállításai segédletre kattintok miért írja ki azt, hogy Hacking attempt! -
#6558 Hali. Szépen felraktam,, és beálítottam a psxe-t. PAL-os Gran Turismo 4-et leszedtem. Elindítom a beálított PCSX-et, az első felirat megjelenik hogy kik készítették, elsötétedik és ennyi. jah és 0.96-os verzsönnel.
0.9.1-essel az a helyzet hogy megnyitom, a főmenü bejön de ott így elmosódik, valamint a háttérben a demók helyett sötétség van. Autót még választok szépen, de sajnosutána a parancssorban pörögnek a sorok lefelé ezerrel és nem történik semmi.
HA segítenétek megköszönném. GT 2 óta fanatikus vagyok és még nem tudtam kiheverni hogy megkellet váljak a konzolomtól és a játékoktól.
előre is köszi: tenke. -
#6557 kövi probléma... a kép.. valami ritka szar minőség. zavaros és csikozott csak feketefehér csikok vannak benne
-
#6556 Áh sikerült :D -
#6555 igazából gőzöm sincs mit hogyan :Drányomok h execute beálltok nyelvet memkarit időt mindent
erre kiirja h dvd player is not setup
jáccani nem tudok. -
#6554 nah biosom már van. a problémám hogy letöltöttem a programot konfigurálom a cuccokat, és amikor rámegyek h run cd/dvd akkor bejön a bejelentkező képernyő, majd feketeség.. Red Dead Revolver a játék, -
#6553 honnan szerezhetek BIOS-t a pcsx2-höz ? :) -
RYO21 #6552 Megvan, lekellett t0ltenem vmien patch-et. -
sakal6 #6551 SCPS 17001 csak ez a verzió megy -
RYO21 #6550 Nah leszedtem a GT4-et, NTSC verziót. Amikor elindítom akkor kidobja a trademark-os cuccokat és eltünik a kép. nem történik semmi, majd 2 eprc után a PCSX2.exe leáll. vki tud segíteni? -
zsotesz #6549 Drakan: Ancient gates-et tolja valaki? Jó kis játék, asszem 1999-ben jelent meg pc-re az első része. Az is jó volt. -
#6548 én sem vettem észre külömbséget játékban... -
#6547 Nekem azt hiszem 1.60 és 2.00 van, de még nem találkoztam olyan játékkal, ahol számított volna. -
#6546 nekem a legujjab bios v2.20 Europai és 2006-os... -
#6545 BIOS szerintem nincs új, talán nem is lesz. -
Zsolti1124 #6544 Hy rég voltam erre:D
A legújabb emuhoz bioshoz meg puglinhoz tudna valaki linket adni?
Meg valami konfig segítséget hozzá?:D -
xxxpaulxxx #6543 hmmm én is megpróbálom majd:D -
#6542 Szórakoztam kicsit ezzel az amuval. A tekken4-et majdnem tökéletesen sikerült beizzítanom (már csal némi AA kéne rá :D )
1-2 kép ha nem baj:)
-
#6541 Több probléma is van,és nemtudom,hogy én szúrtam-e el valamit,ezért lenne egyszerűbb ha vki msn-en elmagyarázná a dolgot lépésről lépésre -
#6540 Müködik az elsö rész! -
#6539 sziasztok még egy kérdés. Jack and Dexter-t én nem láttam sehol a listán. Működik valakinek? -
#6538 tölthető a hivatalos oldalról 1736-os beta
download -
#6537 Jó lenne ismerni a hibát. -
#6536 Úgy tűnik kevés vagyok én ehhez.. mindent úgy csináltam ahogy a leírás mutatja,de vmi hibákat ír ki folyton:/
Ha valaki elmagyarázná nekem msn-en azt megköszönném -
#6535 Köszi! -
sakal6 #6534 így megy, és oldalt az infóban link is van az emulatorhoz -
#6533 Köszi a linkeket de ezekkel most mit kezdjek?:) -
sakal6 #6532 http://www.youtube.com/watch?v=yB66vRoCdBY -
sakal6 #6531 http://www.youtube.com/watch?v=PCxX0jvgqEc -
#6530 Szia!
Egy letöltési linket esetleg tudsz adni?Nem találom -
sakal6 #6529 keres rá torrent oldalakon ott szerintem majd megtalálod, pl isohunt.
ha játszató kategoriában van akkor biztos fog menni, és a géped miatt se kell aggódnod -
#6528 Illetve honnan tudnám letölteni a Red Dead Revolver-t ? :) -
#6527 Sziasztok!
Azt kérdezném hogy mennyire megy ez az emulátor ? mert soha nem volt ps2-m de a Red Dead Revolver-t kipróbálnám, és a játszható kategóriában meg is találtam. A gépem Intel Core Quad9550 Sapphire Radeon 4890 1 GB és 4 giga ram :) -
sakal6 #6526 akkor húzni kell min 3ghz -
wonux #6525 Intel dual core e5200....