Mûködõ PS2 Emulator!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

metal gear solid 3 ból csak a Metal Gear Solid 3 - Snake Eater SLUS 20915 és a Metal Gear Solid 3 - Subsistence SLUS 21359 verzió megy

GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb

az az 1425 valójában 1424.
szerintem próbáld ki az 1103m-t az nálam gyorsabb gow 2 vel

Srácok, muszáj nekünk minden noob kérdésre válaszolni? Ha annyit sem tesz meg a betérõ, h legalább az elsõ oldalt figyelmesen elolvassa /és pl megnézze, h mi a gépigény "álltalában", mi az alap emulator, s persze egy két pluginja../ akkor nem érdemli meg,h pocsékoljuk rá a drága helyet!

Felhúztam a procit 3GhZ-re este, és az r1425 verzióval kezdtem operálni, de sajna a videók bekockésodtak.. valakinek valamilyen ötlet? DVD9-NTSC

A történelem híres vazzegjei.Noé:\"Ez kurvára esik, bazzeg.\"Ádám:\"Ez megeszi, bazzeg.\"József Atilla:\"Ne lekdössél bazze.\"BillClint:\"Ez tövig bekapta,bazze\"BillG:\"Ez lefagyott,bazze.\"

Evin
Mi az, hogy melyikkel? Mivel, hogy ps2-es játék, és egyetlen használható ps2 emulátor van (pcsx2), nem hiszem, hogy túl sokból lehetne választani.
Egyébként 2maggal tûrhetõen lehet már vele játszani.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Sõt mi több! <#nyes> r1425 csodákra képes egy 1076m pluginnal a gow2alatt! <#wilting> Én most kezdem el a gagyi AMD-mel végigvinni! <#beka3>

A történelem híres vazzegjei.Noé:\"Ez kurvára esik, bazzeg.\"Ádám:\"Ez megeszi, bazzeg.\"József Atilla:\"Ne lekdössél bazze.\"BillClint:\"Ez tövig bekapta,bazze\"BillG:\"Ez lefagyott,bazze.\"

pcsx2-r1424 <#eljen>

Sziasztok, Metal Gear Solid 3 PS2 verziójával szeretnék játszani, melyik emulátorral érdemes próbálkozni?
wesker24
A kolosszusra csak akkor tudsz felugrani amikor elegendõ csapást bevittél neki ekkor leteszi az egyik kezét a földre és akkor tudsz cselekedni !
Shep
A kolosszusra egyébként ha jól sejtem akkor tudok felugrani, mikor egy szinttel lentebb az ökleit a földön pihenteti?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Azt tudom, próbálgattam is, de nem igazán jött be, de majd még nézegetem a leírásokat. Viszont a mentés, hogy van ,mert emlékeim szerint lehet simán a psxben is menteni ha F1-et nyomok, de a psx visszatöltése után már nem töltötte be a mentést, azt írta üres a slot.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wesker24
A sebbeségen azon tudsz állitani nem is kicsit !! Nagy mértékben megnõjet az FPS-ed ha átállitod a VU Cycle Stealing csuszkát !
Amit a Speedhack opcióban találsz meg !
Shep
Már mûködik, csak a sebességen kell még csiszolnom, mert az még nem az igazi.

akkor az rosz verzió, szerintem szedjél le egy másikat

Shep
Kösz, más már segített, de továbbra is szellemképes.

hú milyen sokat kellet volna visszaolvasni, nézdmár, csak 45 kommentet

kb 2 napja linkeltem be, keresd meg

Shep
Ezeket a pcsx 1103m cucokat honnan lehet leszedni, googleben rákeresve sem találtam semmit.

wesker24
Na szóval több dolog is jólehet rá ! Ott van a GSDX 1076Mod aztán a Pcsx 1103m aztán a pcsx 1370m is ! De nem árt ha bevan kapcsolva a Logarithmic Z is ! Az ilyen kisebb textura hibákat küszöböl ki !
lehet hülye kérdés de a GT4el akarok játszani faszán elndul de miután betöltötte a pályát bemozaikosodik a kép, olvastam hogy be kell állítani a 480p-t de azt hol a rákban lehet belõni neki? :D

Shep
Szerinted honnan szedtem a cuccokat? Visszaolvastam ,de pont azt nem találtam.

olvas vissza

Shep
Nem találok ilyet. Pedig leszedtem egy ilyen plug in packot is.

inkább 1103m

Attelee
Pcsx2svn 1059

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

Shep
Ok, most már nem zöld a kép, de szellemképes, ezzel mit lehet kezdeni?

Shep
Ok, kösz. Remélem segít.

ProGabe
na, a probléma még tegnap megoldódott, azóta mér végig is vittem :)

kegyetlenül jó volt! az a durva, hogy nekem is kb. 14 órára volt szükségem, de ha nem láttam volna a saját szememmel ezt az adatot, el sem hinném. pár órácskának tûnt, mondjuk 4-5-nek. azt hiszem, ez jócskán alátámasztja, hogy ez mennyire jó játék. mondjuk egy kicsit lehetett volna még változatosabb, mert tulajdonképpen a játék 20-ik percétõl tudjuk, hogy mire megy ki a dolog

persze így is kaptunk jócskán meglepetéseket, de csak egy feladat volt kitûzve végig a játék alatt (na jó, kettõ, de azok nagyon szorosan kapcsolódnak), erre értettem a változatosságot

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

wesker24
Annyit lehet vele kezdeni hogy más inditófájlt kell használni !

Ahhozz hogy ne legyen zöld kéernyõ használni kell a GSDX 1076Mod plugint ez megszünteti a zöld képernyõt ! Habár neke is dvd9 verzió van de nekem mindegyik pluginnal jól ment !
Shep
Na leért a DVD9-es GoW2, de sajnos zöld a kép, ezzel mit lehet kezdeni?

kuci06
Prince of Persia sorozat...
Devil May Cry 3 és 4
X-Blades

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Tudnátok olyan játékot mondtani pc-re ami olyan mint a god of war?

ChuckyHUN
Rég voltam itt.
Mostmár Win7-tel nyomom:)
Gran Turismo 3,4 illetve Tourist Trophy, hogy fut?
Melyiket érdemes leszedni? (megvenni :K)

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Hát ez sajnos nem az de van egy másik gépem, azon meg a pcsx2 valami oknál fogva nem indul el:(

Evin
Ha nincs legalább 2magos procid, nem is lesz gyorsabb.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Köszi így már elindul de nagyon lassú.

http://emulator.atw.hu/forum/viewtopic.php?t=25

csak körül kéne nézni

Sziasztok
Bocs ha hülyeséget kérdezek de még csak most próbálom elõször. Az a helyzet hogy letöltöttem egy ps2 játékot (GOW2) illetve a PCSX2 emulátort, de nem birom elindítani. Ha meg akarom nyitni az iso-t azzal kezdi hogy: unable to load bios: 'bios/',PCSX2 can't run without that. Erre töltöttem le egy ps2bios.7z file-t amit a txt szerint bemásoltam de semmi javulás. Ezt túllépve kiírja hogy: Error loading .... .iso. Majd: error opening CDVD Plugin, pedig azt is szedtem le. Ha ki akarom írni az ImgBurn azt írja: invaild or unsupported image file format.
Bocs a sok rizsáért. Köszi.

god of war 2 urrnák!

köszi mindenkinek a sok infót, én most vettem meg a 2magos AMD procim(tettem rá gyors egy vízhûtést=kéne tuning tipp) és el is kezdem végigtolni a gow2õt gyorsba!

wesker24
Akkor az valószinû hogy annak a verziónak a hibája ami torrentrõl lett leszedve !
ProGabe
most nézem, hogy miután átugrok, az emu "unexpected mpeg error"-t ír. szerintem egyszerûen nem találja a videót :S

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
igen, átvittem. a templomba repüléses videó fagyott (pontosabban a videó után nem jött vissza a játék). az után jött a harangos terem

lehet ez a hiba: a fagyások miatt néha nyomok egy F1-et, tehát egy emus mentést. persze csak azért, hogy ha skipelni kéne, akkor ne kelljen 20-30 perceket újra végigszenvednem. amúgy nem használom, hogy meglegyen a PS2 feeling :)

szóval a harangos terem után mentettem egyet, de be volt töltve a patch és mindig azt töltöttem vissza én hülye, lehet ez a gond. így visszagondolva az elõzõ bug (a templomba repüléses videó nem jött be, helyette mindig meghalt Kratos, amikor felült a madárra) is valószínûleg ezért jött elõ

most 3 lehetõség áll fenn:

1: az utolsó, nem emulátoros mentés után folytatom, hátha bejön a videó
2: törlöm a patcheket, ahogy sakal javasolta
3: már töltöm wesker által adott megauploados verziót :)

wesker24
Jah aza Temple of Fates dehogy Progabe is irta neki a Throne of Lahkesis pályán fagy ki amikor lerepülne Lahkesis gondolom azt a részt már átvitte !
a harangos

dehogy, aközöt van egy nagy terem amin átt kell jutni

wesker24
Jah valószinû hogy a SKIP Mpeg patch zavart be neki !
wesker24
Jah tudom hogy az hiányzik de amit belinkeltem képet az is a video része épphogy csak lerepült és odamnet hozzá !
szerintem neki az hiányzik amikor oda repül

a patch mappába lévõ összes patchet töröld, és utána aszem mennifog

wesker24
Gondolom neked pont ez a video hiányzik !

wesker24
Hát akkor valószinû egy olyan verziót szedtél le ami hemzseg a bugoktól !

Viszont én lekaptam megauplodról a DVD 9 verziót és probléma egy szál se ! A Toxic Dl patch után egyetlen egy videonál sem fagyott ki !

Amugy vágom hogy hol vagy amugy Lahkesisnek az elsõ Sisters of Fate növérnek kéne leugrania hogy megküzdj vele !

Arról halottam hogy voltak video fagyások de azt hogy nem játsza le az adoptt videot idõben ! Amugy ha kifagynak az ingame videok jelen esetbne nálad és Skip Mpeg patchel átugrod öket és ha ajáték megy is tovább vissza kell állitani mindent a normál állapotba különben végzetes bugok jöhetnek mint pl nem játsza le az adott ingame videot !

miután átugortad a SKIP Mpeg patchel a lefagyott ingame videot mindent visszaállitottál normál állapotba ? Ami azt jelenti hogy meg kell szüntetni a Skip mpeg patchet visszairni az értéket 0-ra és a Disable parancsal meg kell szüntetni a patchet különben elég súlyos bugok jöhetnek ! Ha vissza volt állitva vidoe fagyás után akkor az már tényleg nagy bug !