7924
  • tenkenorman
    jah de betudom.
  • tenkenorman
    nemtudom mert 512 a legkissebb. 480 ra nem tudom.
  • Attelee
    A memcards mappába másold be a memoriakártyákat a régi emulátorodból!
    Mcd001.ps2 Mcd002.ps2 <-- Ezeket.

Utánna elindul a játék mész az Optionsba! Brightness-t leveszed 0-ra,és
    a video beállitásokban beállitod a 480p-s kimenetet ez utóbbit minden inditáskor be kell állitan,mert nem marad ugy!!!
    Ezután játszhatsz!
  • tenkenorman
    (és amit linkeltél is letöltöttem)
  • tenkenorman
    (már van ntsc verzióm)
  • tenkenorman
    Hogy kell beraknia memóriakártyát? Amúgy amikor elindul a verseny kifagy a játék :(, még a kamera végigfutr a kocsikon meg túráztatom pár másodpercig és hibát észlel, ezért leáll... ill sebességingadozások vannak benne elég erősen.
  • Attelee
    Pcsx2_svn377 A Gran turismo 4-hez Memóriakártyát rakjatok bele,és a Gsdx 0.1.7-est használjátok!

Tenke ahoz nem kell,nekem is olyan van!Töltsd le amit linkeltem azzal játszd a Gt4-et!
  • tenkenorman
    és ha ntsc- és dvd5 akkor is kell patch?
  • Evin
    Az RTM a kiadásra jelölt verzió (egyébként elérhető a magyar kiadás is). OSX-nél valami más megnevezés van, Master Copy vagy mi.
  • RYO21
    feltöltenéd ezt a pcsx2 svn-t valahova?
  • Attelee
    Már válaszoltam egyszer,de ugy látszik nem figyelsz!#6581

A Pal-os verzió ha DVD5-ös akkor csak ugy indul el ha szerzel hozzá egy Patcht ami egy .Pnach kiterjesztésű fájl,és azt bemásolod ahova kell!
    Persze még igy se lesz tökéletes.Azért mondtam h szerezz be egy Ntsc-t,mert az müködik!
    Nálam igy fut az Ntsc-s katt
  • Slig
    Hát, ha az RTM a véglegest jelenti, akkor lehet felteszem azt, mivel eltaláltad, tényleg nem fogok pénzt adni egy microsoft termékért xD :P
  • Evin
    Meg ott nem tudod kihasználni au erőforrásokat, mert ugye egy részét elveszi az alaprendszer, meg a virtualizálás, plusz nincs rendes 3D-s támogatás.
    Egyébként be lehet már szerezni a végleges W7-et, ha nem megvenni akarod. Amúgyis lehet már gond nélkül MAC-re telepíteni, ha jól tudom.
  • Slig
    Hát igazad van, lehet az lesz, de kivárom a hetes wint inkább... vmware-el meg parallelsel szötyögni nem igazán érdemes, ott nem nagyon tudtam működésre bírni a pcsx2-t :S
  • RYO21
    nekem meg van az NTSC verzió, minden jó és szép csak az a baj hogy gyenge hozzá a processzorom. minimum egy 2 magos legalább 3.6 GHz-n működő proceszzor kell.
  • tenkenorman
    aha.. gondolom nem én vagyok az első aki a gt-vel próbálkozik. mindenesetre én imádom a játékot és sajna nincs psem és csak azmiatt nem akarok venni.
  • Evin
    Volt már rá példa. De én nem tudnom neked 100%-osan kijelenteni. Én speciel a játékot sem láttam még.
  • tenkenorman
    és ez a jelenség:
  • tenkenorman
    displaynél vagy 1000félét próbáltam már. és sehol semmi. biost úgyszintén. egyszerűen nem értem.

Kép
  • tenkenorman
    nem az a gond hoy pal?
  • Evin
    Felmerült bennem ez is, csak az Mac-esek olyan ritkák, mint a fehér holló.
    Akkor max virtuális gépen tudnád de úgy meg nincs értelme.
    Ha inteles géped van, megpróbálhatsz új partíciót csinálni, és oda Win-t felrakni, és mondjuk BootCamp-pal válthatsz közöttük.

sakal6
    Nem. Apple.hu vagy com
  • sakal6
    mac? az nem csak laptopon van?
  • Slig
    Nem, Mac
  • Attelee
    Szerezz be egy NTSC-s Gran turismo 4-et!Csak az müködik tökéletesen,ugyanis minden inditáskor be kell álitani a 480p-s kimenetet,de a PAL-osban nincs ilyen!
  • Evin
    Szerintem már 0.9.6 alattival ne próbálkozz.

Alvess
    Általában a vga pluginnak kell SSE meg SSSE, szóval abból másik verzióval próbálkozz.
  • Evin
    Ha linux-ra gondolsz "nem vindóz" alatt, a pcsx2-ből van linux verzió is.
  • tenkenorman
    re:Hali. Szépen felraktam,, és beálítottam a psxe-t. PAL-os Gran Turismo 4-et leszedtem. Elindítom a beálított PCSX-et, az első felirat megjelenik hogy kik készítették, elsötétedik és ennyi. jah és 0.96-os verzsönnel.
    0.9.1-essel az a helyzet hogy megnyitom, a főmenü bejön de ott így elmosódik, valamint a háttérben a demók helyett sötétség van. Autót még választok szépen, de sajnosutána a parancssorban pörögnek a sorok lefelé ezerrel és nem történik semmi.
    HA segítenétek megköszönném. GT 2 óta fanatikus vagyok és még nem tudtam kiheverni hogy megkellet váljak a konzolomtól és a játékoktól.
    előre is köszi: tenke.
  • Alvess
    Lenne 1 kis problémám a naruto ultimate ninja 3-mal amikor elindítom azt irja ki hogy This CPU does not support SSE 3.01.(AMD X2 6000+ procim van)
    Mit csináljak?
  • Slig
    Értem, köszi... hát ez nagy kár, mert a nagygépemen meg nem vindóz van :(
  • sakal6
    mivel hogy integrált vga van benne, semmi esély rá hogy mennyen
  • Evin
    Szerintem a laptokokat mindenki felejtse el. Főleg, ha 3D-s a játék.
  • vk90
    Én most a tekken tag tournamentet akarom letölteni a laptopomra (Core 2 T5250, 2 GB RAM, Intel 965). Szerintetek van esélyem? Tekken 5 nagyon lassú volt :(
  • balee4
    Nekem laptopon (Core 2 P8400, 4 GB RAM, HD3670) esélytelen volt, hihetetlen mértékben felpörgette a procit, majdnem elszállt a gép.:D Inkább gyorsan be is zártam a progit.
  • Slig
    Esetleg egy ASUS F5N-AP158-as laptopon, vista 32 bit alatt meg lehetne próbálni? (2 giga ram, 1,9-es X2 dual core proci, geforce 7000m integrált vga)

Igazából egy akármilyen naruto játékot szeretnék futtatni, az ultimate ninja 3-al szemeztem...
  • balee4
    A 24 The Game-el mi a helyzet? Vki próbálta?
  • Evin
    Régebben belinkeltem, de akkor megint:
    Teljes, hivatalos használati utasítás
  • Evin
    Mint bármelyik másik játékot. választasz BIOS-t meg plugint a beállításokon belül, és Run. Pillanatnyilag erre futja tőlem fejből, mert én már rutinból szoktam használni, nem nézem mi van odaírva.
    De van egy leírás a fejlécben is.
  • PanzerWolf
    De nem tudnád nekem leírni légyszi,hogy hogyan kell elindítani?
  • Evin
    Nem próbáltam a legújabb verziókat, de nálam lassított felvétel, ha nem a földet nézem.
  • PanzerWolf
    Sziasztok!Shadow of the Colossus játékkal szeretnék játszani.Tudnátok benne segíteni?Angolul nem nagyon tudok ezért,ha valakinek lenne kedve leírhatná nekem részletesen hogyan tudnám elindítani.
    Köszi előre is!