7924
  • Attelee
    De ha 800x600-ra,vagy 1200x1200-ra rakod akkor is megszunnek a csikok,ráadásul a grafika is szebb lesz!

Greg Benz: Pcsx svn 377 szvsz!
  • Zoleeka007
    Szia van egy tuti tippem a csíkosodásra és fix hogy hatni fog:) a gsdxben a d3d internal felbontását állítsd át nativra és akkor fix hogy nem lesz csíkos! már csak azért mondom mert ugyan ez volt a tekken 5el nálam is meg még egy kupac hasonló csíkosodó game, belődtem azóta semmi gebasz
  • greg benz
    Sziasztok!

GT4 melyik emulátorral megy el a legjobban?

Köszi
  • norbi2fraktal
    egy jó erős proci
  • sakal6
    nemtudok róla
  • wonux
    hogy lehetne növelni az fps-t?:)
  • SL
    #6506 valaki?
  • sakal6
    nekem nem hiányolt semmit, bár már lehet hogy még régebben feltelepítettem már azt a programot.
    kár hogy ez az 1650-s fájl valójában egy bújtatott 1600-s, bár mindegy, amúgy semmi extrát nem hozot a god of war-ban. tekken 5 is ugyan úgy függőleges csikos
  • norbi2fraktal
    szevasztok, tudtok egy config-ot, vagy melyik plugint kellne használni a tekken 4-ben hogy ne legyen olyan bugok ami a képen látható?
    jah és r1736-os pcsx2, és Gsdx 1650, csak gsdx-el megy úgy a game hogy lehessen játszani vele
  • Evin
    Nem semmi, hogy az emberke már átállt a 2010-re. Már csak az AMD-s SSE4a támogatás kellene.
  • Attelee
    Bal felső!Sorry de be vagyok állva!
  • Attelee
    Fel kell rakni a Visual C++2010-et,h ne irja ki ezt a dll hibát!Itt van a legfelsö sarokban ezzel az üzenettel: if you get a message box about missing dlls.
  • wesker24
    Nálam bezavar ez a rohatt Visual basic 2010 ! Bármelyik gsdx-et rakom fel midegyiknél hibát ir ki !
  • wesker24
    Hello azért kell hozzá néhány dolog is ! Mert elsöre nem indult hiányolt egy rakás dll fájlt ! Fel lett rakva a Visual basic 2010 na igy már frankón megy a pcsx r1726 !

Viszont a gsdx r1650 nem müxik se az alap pcsx emuval se a pcsx r1726-al ! Mert az irja hogy az Msvcr100.dll nem tudja betölteni a plugint !
  • olbaidhun
    hi all!

Újra előbukkanok, hoztam is egy kis friss motyeszt! GoW 1-2 még mindig előnyben..

pcsx2 - r1726 ezt a graf plugint már sokminden máshoz is lehet használni, épp most próbálgatom!

pl mortal kombat armageddon, deception RULEZZ!

gsdx - r1650

• wonux
    pedig nincs rossz gépem...
  • wonux
    igazad volt :D letöltöttem a God of war -t és az meg jól működik csak kevés az fps-em... 40-50 körül...
  • Evin
    Akkor előfordulhat, hogy az iso nem ps2-es, vagy sérült.
  • SL
    Hellósztok!

Az egér mozgásait be lehet állítani a right analog stickre?
  • wonux
    :S már megpróbáltam kb 5 biossal és egyikkel sem működött jól :S
  • Evin
    Ha van legalább 2magod, elvileg jól kellene mennie, hiszen nem mai játékok.
    Én még 1magoson próbáltam mind2-t(dmc1-2). Baromira szaggatott, de ment. Azóta nem néztem, csak a dmc3-at.
  • armageddon666
    Sziasztok! Bár eddig nem gondolkoztam rajta, de DMC topicba írta valaki, hogy játszana Devil May Cry 1-t (talán 2-t is), és ide irányították... Szal, esetleg próbálta már valaki ezt a 2 játékot emuval? És hogy futott?

Illetve abszolút random, hogy melyik megy és melyik nem, vagy azért konzolos játékoknál is vannak grafikai különbségek, és attól függhet, hogy melyik megy...
  • wonux
    vegyél már fel msn-re pls ^^ [email protected] (0=nulla)
  • Evin
    Nem kell tudni mi az, minek a rövidítése stb. Elég azzal tisztában lenni, amit leírtam. Az meg, hogy neked melyik van, általában a cd-n a .cnf fájlba bele van írva.
  • norbi2fraktal
    PAL= Európai szabvány
    NTSC= Amerikai
  • wonux
    xDDD mi az a Pal és mi az a NTSC?:DDD bocsn em értek hozzá :SS
  • Evin
    Itt nincs ilyen. Pal-hoz EU kell, NTSC-hez meg USA vagy JAPAN, de ott sem mindegy.
  • wonux
    akkor próbáljam meg más biosal? ti melyiket ajánljátok ? :)
  • Evin
    Nálam 2 okból szokott ilyet csinálni, vagy nincs berakva lemez, vagy az nem ps2-es iso, vagy nem jó bios-t használsz pl ntsc EU bios-szal, vagy más kombinációval
  • Zoleeka007
    Szerbusztok ha a bios jön be alias a ps2 menüö akkor szar a dvd plugin ha iso akkor a linuz ha nem akkor meg gigaherz's nevezetű ezek jó és az elsővel a szóbanfogó játékot tesztetem is:)
  • wonux
    xDD nah mostmár müködik a játék is csak mostmár meg az a baj hogy ahogy bejön a játék tiszta zöld minden... ha valaki tudja miért akkor megköszönném ha elmondaná :DD kösz ^^:D
  • wonux
    Nha msotmár elindul csak ne ma játék hanem csak a ps2 menüje vagy ilyesmi nem tudom hogy hogy lehetne elindítani a játékot és nem csak a menüjét :S
  • wonux
    Csö ! az a baj hogy elindítom tök jó lenne meg minden és egyszercsak a Pcsx2 hibát észlelt ezért leállt. Az adatok amikkel éppen dolgozott valószínűleg elvesztek :S . nem értem pls help!
  • norbi2fraktal
    Szívesen
  • RYO21
    chromeval próbáltam akkor is. Most is megpróbáltam, lejött, és ,működik is! KÖSZI!
  • norbi2fraktal
    nekem tölti, bejön egy ablak ahol semmi érdekes nincs, de a háttérben tölti, próbáld meg Google Chrome-al
  • RYO21
    köszi, de nem birom letölteni! Rákattintok a regular donwload-ra és betölt egy öres site-ot.
  • norbi2fraktal
    próbáld ezt az emu-t, remélem jó lessz

emu
  • RYO21
    japán verzióm van, és ezekkel a beállításokkal próbáltam.
  • norbi2fraktal
    ezt találtam, ha neked a SLES verzió van akkor azért hibás, nyisd meg az iso-t Daemon tools-al és ott írja melyiked van

D1 GRAND PRIX: [SLUS-21416]
    Status: Playable
    Frame Rate: 40-50 FPS

PCSX2 r1190
    Plugins:
    Graphics: GSdx 1194(MSVC 15.00, SSSE3) 0.1.15
    - Direct3D 9 (Hardware)
    - Interlacing: Blend bbf
    - Texture Filtering
    - Wait vsync
    -Edge Anti-aliasing
    Sound: SPU2-X 1.1.0 may 2009