7924
  • ALIENwoods
    GSdx -l nekem nem lassul, autónál, csak a ZeroGS-l
  • Fpocok
    Amikor odaérek, hogy autot kell választani akkor annyira belasssssssssul :S
  • Fpocok
    Sziasztok!

Nagy GT rajongó vagyok, gondoltam adok egy esélyt neki.

NTSC verzióm van a GT4ből. Volt egy másik fórum link, az alapján nagyjából beállítottam. Intro szépen megy, bejön a főmenü az is még oké. Utána kicsit leesik FPS, és amikor már ott lennék, hogy autokázzak, akkor nem látok semmit csak ilyen kriksz krakszokat.

AMD x2 a64 4200+
    8600gt
    4giga ram

Elégnek kéne lennie?
  • sakal6
    nemártana
  • Evin

Nem kellene ezt is bannerba kirakni?
  • marci7612
    Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. Telepítettem a ps2 emulátort és letöltöttem az itt linkelt gt4-et. számítástechnikában 0 vagyok viszont imádom a gt sorozatot. ha nem gond leírnátok egy laikusnak, hogy mit mi után kell tennem ahhoz hogy játszak? :)
  • tenkenorman
    jah már értem. sry.
  • Evin
    PS2 emulátor topik! Milyen másről beszélnénk, ha nem ps2-ről?!
  • tenkenorman
    ps2??
  • Evin
    A ps2-es ISO-ban ráadásul ps2-es adatok is vannak, vagy csak ps2-es boot.
  • tenkenorman
    ja...
  • sakal6
    akkor azért nem bootol be neked, másolással nem másolod át a bootoláshoz szükséges fájlokat mert azok rejtettek az iso-t kéne kiírni dvd-ről dvd-re másolással
  • tenkenorman
    kötömörítve. nemhiszem hogy a cd-kép bootolna.
  • Evin
    CD-kép írása? Mert hallottam olyanról, hogy vki kitömörítette az ISO-t és azt írta ki.
  • tenkenorman
    nemtudom, csak neroval kiírtam, a vistánál ugyanez, meg írtam régebben egy xp sp1-et az sem bootol úgyhogy nemtom mivan. jah és a win7et kétszer is kiírtaqm egyik sem jó. pendriveról is próbáltam ien trükkökkel úgysem bootol.
  • zsotesz
    xp alól is lehet telepíteni, úgy sem megy? Vagy az image a rossz?
  • tenkenorman
    szeretnék de amit kiírtam nem bootol...
  • zsotesz
    szerintem mindenképp tegyél fel egy win7-et, sokkal jobban fut mint xp alatt. Nálam kb. 10-15 fps-sel gyorsabbak a játékok.
  • norbi2fraktal
    GT4 nem megy túl fényesen, 30-40 fps,és sztem játszhatatlan, de ha pc-s game lenne és 30-40fps-el menne akkor már jó lenne :D
  • tenkenorman
    nekem is megy 40 fps-el de a sebessége változik. 60fps nél jó, 30 fps nél pont fele a sebesség.
  • tenkenorman
    A gt4-is?
  • norbi2fraktal
    valami nálad nem jó, az én procim gyengébb, de még is mennek a game-k 40-50FPS között
  • tenkenorman
    Nekem csak annyi kellene hogy felgyorsítsa a játékot 2x sebességre és akkor elég lenne 25fps, vagy pedig ugorja át minden második képkockát.
  • tenkenorman
    talán nem jó?
  • tenkenorman
    32bites xp
  • zsotesz
    milyen op. rendszer alatt tolod?
  • sakal6
    ajúbb emu exe-vel nem megy jól? amibe már van speedhacks
  • tenkenorman
    csak az a gáz hogy c2d-s 3ghz-el csináltam és úgy is lassú volt... mindegy maradjunk annyiban hogy ez így nem az igazi csak ha nagyon jó géped van.
  • RYO21
    Nekem még 3 ghz-el is lassú a GT4.
  • Kongy
    Valaki nem tudja hogy hogy kéne beüzemelni a God of War-t a PCSX2-n?
  • tenkenorman
    Nah végül rászántam magamat, túlhajtottam 3.0ghz-ig, lényegesen jobb de még így is van 10 fps ingadozás, ha sok autó is van a képben pedig ugyan ott vagyok. Mind1. Megjegyzem amit most tanultam, ha jobb gépem lesz majd előveszem még a játékot. Azért köszi szépen.
  • tenkenorman
    sajnos nemtudom hogy kell. biosban a szorzó már maxon van a többihez meg nem merek nyúlni.
  • Attelee
    Nem teszed tönkre,mert lehet h feszt se kell emelned,és akkor is megy 3Ghz-en!A magasabb órajeltöl nem megy tönkre,csak ha nagyobb feszültséget is adsz neki,de 1.36V-ig mehetsz nyugodtan!
    Na ne offoljuk szét a topikot!
    Fáradj át ide itt mindenkinek olyan a procija mint neked és tudnak segiteni!
  • Attelee
    akkor nincs gond!Azt simán tudod huzni 3.2Ghz-ig,és ugy már rendben lesz!
  • tenkenorman
    így is lassú. nemtudom. nem szívesen húzom a procimat. nem akarom tönkretenni.
  • tenkenorman
    nem azt mondom hogy hűdejó, de azért jólenne ha futna rendesen.
  • tenkenorman
    Intel Core2Duo E7200 @ 2.53 ghz. MSI 8800GTS 320MB-ram. 2x2Gb Kingmax DDR2-ram...
  • Attelee

Igy állitsd be!Ha igy is lassu akkor húzni kell a processzort!
  • tenkenorman
    Inkább lenne 20 fps-em de a játék futna rendesen. Amúgy hibátlanul megy a játék csak belassul folyton...
  • tenkenorman
    Nah. Konklúzió.
    Ha jól gondolom, akkor a játéknak 60 fps-kell, és ha mondjuk csak 25-van a játék fele sebességen fut.
    Nekem menüben és a pályán megvan a 60 fps. De amint egy egyenes elé érek ahol nagyobb a látótáv, vagy több autó van a látótérben, 10-20 fps-el kevesebb lesz és a játék belassul. Még akkor is szép folyamatos, csak szimplán lassú.