7924
JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
#6684 Jah már egy pár éve van :D -
#6683 Dehogy kevertem a Tales of sorozattal bocs. Chrono Crosst még PSX emuval nyomtam ki. -
zsotesz #6682 ps2-re is van chrono cross? -
#6681 Akkor ezek szerinte elég későn találtam rá a PSX-re. mondjuk akkor már létezett a PCSX2 is. -
#6680 Attól függ. Mai szemmel már nem tekinthető nagy gépigénynek, de abban az időben igenis nehéz volt olyan gépet találni amin elfutnak a PSX emuval a játékok. -
#6679 Azért a PSX-nek nem volt nagy gépigénye, ezzel szemben. -
#6678 Anno a sima PSX emulátorral nagyon jók voltak a tapasztalataim. Sok játékot ezzel vittem végig (FFIX, MGS stb). Most, hogy van egy ideje durvább vas gondoltam rálesek mi a helyzet ezzel az emuval, mert a PS2 már rég nincs meg és voltak rá olyan anyagok amiket kitolnék (MGS3, CHRONO CROSS). Amint kipróbáltam tolok véleményt... -
sakal6 #6677 úgy hogy veszel egy másik processzort -
robert11124 #6676 Hali. Lenne valakinek ötlete hogy fpst hogyan tudnám gyorsitani mert A Mortal kombatot csak 12 fpsel viszi és lassu egy kicsit -
#6675 Hát letöltési linket nem találtam, és fura, hogy nincs a telepítőben (talán a véglegesben majd?), mert eszerint kész. -
#6674 nekem ZeroGS-l nem volt gyorsabb, autó választásnál pl rendszeresen belassult. -
RYO21 #6673 konfigod? am zeroGS-el gyorsabb a játék? -
#6672 már én is lefordítottam magyarra, de szvsz nincs értelme.,... -
#6671 Már le van fordítva, azért nem kezdtem bele. Azt hiszem az csinálta, aki a hivatalos beállítási útmutatót is fordította. Megnézem hátha van link az anyaghoz és belinkelem. -
#6670 F1 el elmenti aztán visszatölti gondolom,de még mindig nem értem h minek,mikor müködik normálisan a játék!
Más:Nincs-e kedved leforditani az Emulátort?Gondolok itt arra h a menüben a Language-re kattintva ott legyen h Hungary!? Csak az a baj h nem tudom kivel kellene felvenni a kapcsolatot h beletegyék az Emuba!? -
#6669 És hogy váltasz menet közben vga plugint?! -
Nekem így sikerült az in-game-t összehozni fixen :P
Én egy elég macerás trükköt használok ahhoz hogy versenyezéskor ne fagyjon ki:
1. Alapaból GSdx 9-l indítom a játékot
2. Amikor már a pályán vagyok, átváltok ZeroGS-re és úgy nyomom hogy Start (A-spec)
3. Amikor már a pályán irányítom az autót visszaváltok GSdx 9-re
Íme pár shot amik már Time Trial közbe vannak:
-
marci7612 #6667 most már megy:))))))) viszont nem tudom a kontrollert beállítani. egy saitek nevű ,,csodám,, van, amin nincsenek bütykök mint a ps-én, hanem bal oldalt egy négy irányú gomb, jobb oldalt pedig 6 gomb sréhen 3-3 elosztásban. l1 l2 r1 r2 pedig egyáltalán nincs. se select se start gomb. próbálkozzam kormánnyal? -
marci7612 #6666 valamit nem jol csinálok, sehogy sem akarja beolvasni -
marci7612 #6665 nincs konzolom, sajnos eladtam elég rég. ezért örültem meg ennek az emunak. ki sincs írva, a gépemen van -
RYO21 #6664 Engem a split screen érdekel bennük, mert akurva EA PC-re már nem is csinál split screenes játékokat. -
#6663 amelyikek vannak PC-n is.... -
RYO21 #6662 Melyik need for speed-ek mennek az emuval? -
#6661 Bármelyik jó, ha az ps2-es iso. Tehát ha kiírod, menni fog igazi ps2-n is. És mivel kiírtról beszélek, gondolom egyértelmű, hogy tört konzolról van szó. -
marci7612 #6660 köszönöm a választ! és jó a tört ps2 játék iso-ja is? vagy kell vmilyen pcsx2 verzió? -
#6659 Ha iso-d van, azt közvetlen a programnak kell megadni, nem DT-n vagy más emulálón keresztül. Kiírni sem kötelező.
Csak akkor kell DT-be rakni, ha nem iso. -
marci7612 #6658 jó reggelt!
Sikerült elindítani, igaz, egy eredeti játékkal(lara croft), de megy és ez már jó:) a gt4-et ki kell írni dvd-re? jó az ha a ps2 játékot írom ki, vagy van erre ,,speciális,, megoldás? mert az nstc-s nekem nem indul. vagyis csak deamon toolsba próbáltam de úgy semmi -
sakal6 #6657 nincs sse3-s plugin, csak ssse3-s. -
robert11124 #6656 Hello valaki tudna nekkem segiteni abban hogy sse3 plugint honnan tudnák letölteni mert kerestem már az egész neten de nem találtam.
-
#6655 Csak azt nem értem, minek Fraps-FPS mérő, mikor ott van bal-fent. -
marci7612 #6654 Szia!
Segítenél a beállításokban? mindent megpróbáltam ami tőlem telik, de semmi:( -
RYO21 #6653 tud valaki wmi jó savagame-t GT4-hez? -
RYO21 #6652 Hoyg csináltad meg, hoyg az egész szöveget kiírja? pl rmal, verse ezek helyett normal és reverse van? -
#6651 Hmm, megint én vagyok, sry de valamiért nem volt jó a link
http://img193.imageshack.us/img193/9535/gt4c.jpg -
#6650 Hmm bocsi. Akkor csak írom:
http://img62.imageshack.us/img62/8711/gt4.jpg -
#6649 Egy kicsit állítgattam, átraktam 480p-re meg a brightnesst levettem, most ilyen:
Van ötlet mit állítgassak? Vagy a configom a szar amit 6642 be linkeltem? -
#6648 Na kipróbáltam én is azzal az emulátorral amit lejjebb linkeltem,meg
kipróbáltam a legujabb emulátorral 1884 + a legujjabb Gsdx-el!
Bekapcsoltam minden speed Hack-et,és az emulátor de még a Fraps is kiírta h 60FPS,de szarrá akadt a játék!Olyan 30 körül lehetett sztem!
A Régi emulátorral 377 pedig tényleg annyi amennyit kiír!
Pár kép a svn377-essel + Gsdx 0.1.7:
-
#6647 Nekem PAL-s GT4-m van amivel pályán A-Spec mód induláskor kifagy az eu, viszont ha ZeroGS-t használok akkor A-specben is betölti, majd mikor már vezetem a verdát váltok, GSdx-re a nagyobb felbontás miatt.
FPS: 30-50 közt (1 autóval) -
-
#6645 emuval nekem: