7924
  • The Hedgehog
    Jah már egy pár éve van :D
  • The Hedgehog
    Dehogy kevertem a Tales of sorozattal bocs. Chrono Crosst még PSX emuval nyomtam ki.
  • zsotesz
    ps2-re is van chrono cross?
  • Evin
    Akkor ezek szerinte elég későn találtam rá a PSX-re. mondjuk akkor már létezett a PCSX2 is.
  • The Hedgehog
    Attól függ. Mai szemmel már nem tekinthető nagy gépigénynek, de abban az időben igenis nehéz volt olyan gépet találni amin elfutnak a PSX emuval a játékok.
  • Evin
    Azért a PSX-nek nem volt nagy gépigénye, ezzel szemben.
  • The Hedgehog
    Anno a sima PSX emulátorral nagyon jók voltak a tapasztalataim. Sok játékot ezzel vittem végig (FFIX, MGS stb). Most, hogy van egy ideje durvább vas gondoltam rálesek mi a helyzet ezzel az emuval, mert a PS2 már rég nincs meg és voltak rá olyan anyagok amiket kitolnék (MGS3, CHRONO CROSS). Amint kipróbáltam tolok véleményt...
  • sakal6
    úgy hogy veszel egy másik processzort
  • robert11124
    Hali. Lenne valakinek ötlete hogy fpst hogyan tudnám gyorsitani mert A Mortal kombatot csak 12 fpsel viszi és lassu egy kicsit
  • Evin
    Hát letöltési linket nem találtam, és fura, hogy nincs a telepítőben (talán a véglegesben majd?), mert eszerint kész.
  • ALIENwoods
    nekem ZeroGS-l nem volt gyorsabb, autó választásnál pl rendszeresen belassult.
  • RYO21
    konfigod? am zeroGS-el gyorsabb a játék?
  • norbi2fraktal
    már én is lefordítottam magyarra, de szvsz nincs értelme.,...
  • Evin
    Már le van fordítva, azért nem kezdtem bele. Azt hiszem az csinálta, aki a hivatalos beállítási útmutatót is fordította. Megnézem hátha van link az anyaghoz és belinkelem.
  • Attelee
    F1 el elmenti aztán visszatölti gondolom,de még mindig nem értem h minek,mikor müködik normálisan a játék!

Más:Nincs-e kedved leforditani az Emulátort?Gondolok itt arra h a menüben a Language-re kattintva ott legyen h Hungary!? Csak az a baj h nem tudom kivel kellene felvenni a kapcsolatot h beletegyék az Emuba!?
  • Evin
    És hogy váltasz menet közben vga plugint?!
  • ALIENwoods

Nekem így sikerült az in-game-t összehozni fixen :P

Én egy elég macerás trükköt használok ahhoz hogy versenyezéskor ne fagyjon ki:

1. Alapaból GSdx 9-l indítom a játékot
    2. Amikor már a pályán vagyok, átváltok ZeroGS-re és úgy nyomom hogy Start (A-spec)
    3. Amikor már a pályán irányítom az autót visszaváltok GSdx 9-re

Íme pár shot amik már Time Trial közbe vannak:

• marci7612
    most már megy:))))))) viszont nem tudom a kontrollert beállítani. egy saitek nevű ,,csodám,, van, amin nincsenek bütykök mint a ps-én, hanem bal oldalt egy négy irányú gomb, jobb oldalt pedig 6 gomb sréhen 3-3 elosztásban. l1 l2 r1 r2 pedig egyáltalán nincs. se select se start gomb. próbálkozzam kormánnyal?
  • marci7612
    valamit nem jol csinálok, sehogy sem akarja beolvasni
  • marci7612
    nincs konzolom, sajnos eladtam elég rég. ezért örültem meg ennek az emunak. ki sincs írva, a gépemen van
  • RYO21
    Engem a split screen érdekel bennük, mert akurva EA PC-re már nem is csinál split screenes játékokat.
  • norbi2fraktal
    amelyikek vannak PC-n is....
  • RYO21
    Melyik need for speed-ek mennek az emuval?
  • Evin
    Bármelyik jó, ha az ps2-es iso. Tehát ha kiírod, menni fog igazi ps2-n is. És mivel kiírtról beszélek, gondolom egyértelmű, hogy tört konzolról van szó.
  • marci7612
    köszönöm a választ! és jó a tört ps2 játék iso-ja is? vagy kell vmilyen pcsx2 verzió?
  • Evin
    Ha iso-d van, azt közvetlen a programnak kell megadni, nem DT-n vagy más emulálón keresztül. Kiírni sem kötelező.
    Csak akkor kell DT-be rakni, ha nem iso.
  • marci7612
    jó reggelt!

Sikerült elindítani, igaz, egy eredeti játékkal(lara croft), de megy és ez már jó:) a gt4-et ki kell írni dvd-re? jó az ha a ps2 játékot írom ki, vagy van erre ,,speciális,, megoldás? mert az nstc-s nekem nem indul. vagyis csak deamon toolsba próbáltam de úgy semmi
  • sakal6
    nincs sse3-s plugin, csak ssse3-s.
  • robert11124
    Hello valaki tudna nekkem segiteni abban hogy sse3 plugint honnan tudnák letölteni mert kerestem már az egész neten de nem találtam.
  • Evin
    Csak azt nem értem, minek Fraps-FPS mérő, mikor ott van bal-fent.
  • marci7612
    Szia!

Segítenél a beállításokban? mindent megpróbáltam ami tőlem telik, de semmi:(
  • RYO21
    tud valaki wmi jó savagame-t GT4-hez?
  • RYO21
    Hoyg csináltad meg, hoyg az egész szöveget kiírja? pl rmal, verse ezek helyett normal és reverse van?
  • Fpocok
    Hmm, megint én vagyok, sry de valamiért nem volt jó a link

http://img193.imageshack.us/img193/9535/gt4c.jpg
  • Fpocok
    Hmm bocsi. Akkor csak írom:

http://img62.imageshack.us/img62/8711/gt4.jpg
  • Fpocok
    Egy kicsit állítgattam, átraktam 480p-re meg a brightnesst levettem, most ilyen:

Van ötlet mit állítgassak? Vagy a configom a szar amit 6642 be linkeltem?
  • Attelee
    Na kipróbáltam én is azzal az emulátorral amit lejjebb linkeltem,meg
    kipróbáltam a legujabb emulátorral 1884 + a legujjabb Gsdx-el!
    Bekapcsoltam minden speed Hack-et,és az emulátor de még a Fraps is kiírta h 60FPS,de szarrá akadt a játék!Olyan 30 körül lehetett sztem!
    A Régi emulátorral 377 pedig tényleg annyi amennyit kiír!

Pár kép a svn377-essel + Gsdx 0.1.7:

• ALIENwoods
    Nekem PAL-s GT4-m van amivel pályán A-Spec mód induláskor kifagy az eu, viszont ha ZeroGS-t használok akkor A-specben is betölti, majd mikor már vezetem a verdát váltok, GSdx-re a nagyobb felbontás miatt.

FPS: 30-50 közt (1 autóval)
  • ALIENwoods

• ALIENwoods
    emuval nekem: