7924
JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
xido #6724 bios mappa ne legyen üres..kell bele bios file ám:) -
cs31 #6723 Sziasztok!
Pc- szoktam játszani, de most szeretném kipróbálni a God of War-t. Megpróbáltam a 0.9.6-al és a'DarkSector' által javasolt Pcsx1891-el is. Kiírtam a játékot dvd-re. Elindítom a Pcsx-et, run cd/dvd és azt a hibaüzenetet kapom, hogy nem találja a bios fájlt. Mindkét verzió ezt írja. Windows 7 van a gépemen. Az lehet a baj? ( A program bios nevű mappája tényleg üres. )
-
RYO21 #6722 GT4 hogy fut vele? -
#6721 lószart 0.9.6.....azzal nekem sok gondom volt!!!!
egy nagyszerű verzió, amivel nekem sok játék tökéletessen fut....:
Pcsx r1891 -
biohazard210 #6720 akkor gyenge :) mert a speedhackben mintent maxra húztam, hangot is levettem, 3x-os gyorsaságra raktam, és lassú mint a dög =( pedig azér nem olyan nagy kaliberű a grafika , de mégis csak emulátor :S
azér köszi a segítséget! -
sakal6 #6719 van az emuban speed hack amit ha felhúzol elméletileg felgyorsul, bár nem minden játék, ha az se elég akkor gyenge a procid -
biohazard210 #6718 Oké, megoldottam, csak egy directX update kellett, már fut az armageddon, csak 1 baj van...
iszonyat lassú, nem lehet valahogy gyorsítani? az fps arány nagyon jó mer nem szaggat, csak lassú =S -
biohazard210 #6717 Ez sem működik =( azt írja...
An unhandled or unecovered exception occured, with the message
bad allocation
stb... -
sakal6 #6716 a 0.9.1-s verziót dobd a kukába, a pcsx2.net oldalról szed le a hivatalos beta 0.9.6-t. 0.9.1 már elavult -
biohazard210 #6715 Csá, megvan nekem a pcsx 0.9.1. és rá a Mortal Kombat Armageddon ISO-ban. Az emuláció elindul, de csak egy MKA logót látok és semmi nem történik. Ha valaki tudja a megoldást akkor plz...
msn: [email protected]
xfire: biohazard185 -
#6714 azt én is elfogadnám -
RYO21 #6713 NEm töltenéd fel ezt a te emulátorodat valahova? vagy legalább a config fileokat? -
sakal6 #6712 ha már ennyi képet sózol ránk akkor link formájában ted, mert így összesemeteled a forumot!!!
amúgy 2 képről is látjuk hogy milyen nem kell ide 30! -
#6711 fraps 60 FPS-t ír ki, de a játék maga kb 15 FPS-s sebességgel fut, ha az egész pályát látja a kamera, kanyaroknál felgyorsul majd a szép hosszú részeken belassul. -
-
-
-
#6707 GT4 nálam emun:
-
ivantba #6706 Köszönöm a tippet! Bevált! A .Net framework 3.5 telepítése tényleg kell az új verziókhoz! -
csgamer #6705 Nagyon köszii!!!
Amúgy a FIFA Street 1, 2 nektek sem megy normálisan? -
csgamer #6704 PCSX2 -
#6703 HONNAN LEHET LETÖLTENI EZT AZ EMULÁTORT? ÉS MI A NEVE? ENGEM IS ÉRDEKELNE -
#6702 SZIASZTOK
-
#6701 Talán .Net is kell valamelyikhez. -
zsotesz #6700 Van már 2009 augusztusi directx, próbáld meg azzal, meg én inkább win7-en próbálkoznék, +10-15 fps-t nyerhetnél. -
ivantba #6699 Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék tőletek. Tudni kell rólam, hogy már nem ma kezdtem nyüstölni a PCSX2 emu-t, és már majdhogynem sikerült tökéletesre "finomhangolni". Kedvenc verekedős Mortal, Tekken, Soul Calibur sorozatomat már Full FPS mellett futtattam egy "csak" E2220 Dual-Core (persze tuning) proci és 8600GTS kárta segítségével WinXP SP2-es rendszeren. Természetesen mind plugin, mind Beta pcsx2-ből a legújabbak vannak meg. Mégis történt egy olyan baleset, hogy újra kellett telepítenem a rendszeremet, amire XP SP3-at raktam fel -elvileg nincs befolyásoló hatása-, mégis, ha a legújabb verziókat futtatom, pl. 1888, 1937, egyszerűen ezt írja ki: "Programfuttatási hiba"... Csak a régebbiek pl. 835 indul. Érthetetlen... A legújabb DirectX driver és C++ kliens is telepítve van, mielőtt kérdeznétek. Találkozott már valaki hasonlóval? 2009 márciusi -r835-ös- verzió tehát fut, de az azt követőek nem... Sőt, még bizonyos irányító és hang pluginek sem mennek, amiket eddig simán választhattam... Szívesen fogadok tanácsokat! Előre is köszönöm! -
RYO21 #6698 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.snesorama.us/board/showthread.php?t=41627
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://snesorama.us/board/showthread.php?t=42114 -
csgamer #6697 Ti a Gran Turismo 4-et honnan szedtétek le? Mert én nem találok csak rapidos linket :S -
Zsolti1124 #6696 Csá
Valaki nem játszik a Smackdown Here Comes The Painnal?
Mert akkor leírhatná a configot amin faszán fut!
Előre is thx -
#6695 Ennek az egésznek semmi köze a monitor felbontásához!Ablakba futtasd az a lényeg!Beirhatsz akármekkora számot is,de 1200X1200 az már látható javulást eredményez szvsz!
-
#6694 ő am az 1200x1200 milyen felbontás ? :D -
#6693 Ez mindjárt gondoltam, csakhogy 1440-et tud max a monitorom, szal bukta :-) -
#6692 ZeroGs-el van élsimitas de azzal meg nem hiszem h futna az a játék!
Gsdx pluginba rakd feljebb a felbontást 1600x1200 v 1200x1200!Ennyit tudsz csinálni! -
#6691 Ez a a játék amúgy is egy elég nagy ehhh. Szarból ne akarj várat építeni -
#6690 Van valami bolondbiztos emulátor, amivel simán "csak belerakom" el tudnám indítani a GT4-et? Régebben is próbáltam, de akkor nem jött össze, vagyi elindult, de lassú volt stb. A játékból biztos hogy a jó verzióm van. Erre figyeltem anno. -
#6689 Srácok.
Tudtok nekem olyan plugint mondani amivel normálisan müxik az AA?
A gsdx-el próbálkozom, de ugye abba nincs élsimítás opció (driverből forceolva sem müxik)
Mer ez így elég ehhh..
A GSDX-től meg elszáll a game a menü betöltése előtt.. :) -
zsotesz #6688 Nekem a 7 kimaradt, de a 8, 9, 10-et már végigjátszottam, most az X-2-őt tolom. -
#6687 Na ja. Én a Chrono Trigger miatt toltam ki. Final Fantasy-k közül egyértelműen a VII a legjobb számomra, persze a IX is sok szép percet okozott. -
zsotesz #6686 én is toltam emun a crono crosst, de már egy ideje ráhagytam, kicsit bele lehet zavarodni, hogy mikor melyik világba kell lenni. A final fantasyk valahogy jobban megfogtak, főleg a 9. Az nagyon jó lett. -
#6685 Nincs, de a ps1-es cuccokat lejátsza ps2, szóval mégiscsak van XD