7924
  • xido
    bios mappa ne legyen üres..kell bele bios file ám:)
  • cs31
    Sziasztok!
    Pc- szoktam játszani, de most szeretném kipróbálni a God of War-t. Megpróbáltam a 0.9.6-al és a'DarkSector' által javasolt Pcsx1891-el is. Kiírtam a játékot dvd-re. Elindítom a Pcsx-et, run cd/dvd és azt a hibaüzenetet kapom, hogy nem találja a bios fájlt. Mindkét verzió ezt írja. Windows 7 van a gépemen. Az lehet a baj? ( A program bios nevű mappája tényleg üres. )

• RYO21
    GT4 hogy fut vele?
  • DarkSector
    lószart 0.9.6.....azzal nekem sok gondom volt!!!!

egy nagyszerű verzió, amivel nekem sok játék tökéletessen fut....:

Pcsx r1891
  • biohazard210
    akkor gyenge :) mert a speedhackben mintent maxra húztam, hangot is levettem, 3x-os gyorsaságra raktam, és lassú mint a dög =( pedig azér nem olyan nagy kaliberű a grafika , de mégis csak emulátor :S

azér köszi a segítséget!
  • sakal6
    van az emuban speed hack amit ha felhúzol elméletileg felgyorsul, bár nem minden játék, ha az se elég akkor gyenge a procid
  • biohazard210
    Oké, megoldottam, csak egy directX update kellett, már fut az armageddon, csak 1 baj van...

iszonyat lassú, nem lehet valahogy gyorsítani? az fps arány nagyon jó mer nem szaggat, csak lassú =S
  • biohazard210
    Ez sem működik =( azt írja...

An unhandled or unecovered exception occured, with the message

bad allocation

stb...
  • sakal6
    a 0.9.1-s verziót dobd a kukába, a pcsx2.net oldalról szed le a hivatalos beta 0.9.6-t. 0.9.1 már elavult
  • biohazard210
    Csá, megvan nekem a pcsx 0.9.1. és rá a Mortal Kombat Armageddon ISO-ban. Az emuláció elindul, de csak egy MKA logót látok és semmi nem történik. Ha valaki tudja a megoldást akkor plz...

msn: [email protected]
    xfire: biohazard185
  • norbi2fraktal
    azt én is elfogadnám
  • RYO21
    NEm töltenéd fel ezt a te emulátorodat valahova? vagy legalább a config fileokat?
  • sakal6
    ha már ennyi képet sózol ránk akkor link formájában ted, mert így összesemeteled a forumot!!!
    amúgy 2 képről is látjuk hogy milyen nem kell ide 30!
  • ALIENwoods
    fraps 60 FPS-t ír ki, de a játék maga kb 15 FPS-s sebességgel fut, ha az egész pályát látja a kamera, kanyaroknál felgyorsul majd a szép hosszú részeken belassul.
  • ALIENwoods

• ALIENwoods

• ALIENwoods

• ALIENwoods
    GT4 nálam emun:

• ivantba
    Köszönöm a tippet! Bevált! A .Net framework 3.5 telepítése tényleg kell az új verziókhoz!
  • csgamer
    Nagyon köszii!!!
    Amúgy a FIFA Street 1, 2 nektek sem megy normálisan?
  • csgamer
    PCSX2
  • imihaver
    HONNAN LEHET LETÖLTENI EZT AZ EMULÁTORT? ÉS MI A NEVE? ENGEM IS ÉRDEKELNE
  • imihaver
    SZIASZTOK
  • Evin
    Talán .Net is kell valamelyikhez.
  • zsotesz
    Van már 2009 augusztusi directx, próbáld meg azzal, meg én inkább win7-en próbálkoznék, +10-15 fps-t nyerhetnél.
  • ivantba
    Sziasztok!

Egy kis segítséget kérnék tőletek. Tudni kell rólam, hogy már nem ma kezdtem nyüstölni a PCSX2 emu-t, és már majdhogynem sikerült tökéletesre "finomhangolni". Kedvenc verekedős Mortal, Tekken, Soul Calibur sorozatomat már Full FPS mellett futtattam egy "csak" E2220 Dual-Core (persze tuning) proci és 8600GTS kárta segítségével WinXP SP2-es rendszeren. Természetesen mind plugin, mind Beta pcsx2-ből a legújabbak vannak meg. Mégis történt egy olyan baleset, hogy újra kellett telepítenem a rendszeremet, amire XP SP3-at raktam fel -elvileg nincs befolyásoló hatása-, mégis, ha a legújabb verziókat futtatom, pl. 1888, 1937, egyszerűen ezt írja ki: "Programfuttatási hiba"... Csak a régebbiek pl. 835 indul. Érthetetlen... A legújabb DirectX driver és C++ kliens is telepítve van, mielőtt kérdeznétek. Találkozott már valaki hasonlóval? 2009 márciusi -r835-ös- verzió tehát fut, de az azt követőek nem... Sőt, még bizonyos irányító és hang pluginek sem mennek, amiket eddig simán választhattam... Szívesen fogadok tanácsokat! Előre is köszönöm!
  • RYO21
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://www.snesorama.us/board/showthread.php?t=41627

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://snesorama.us/board/showthread.php?t=42114
  • csgamer
    Ti a Gran Turismo 4-et honnan szedtétek le? Mert én nem találok csak rapidos linket :S
  • Zsolti1124
    Csá
    Valaki nem játszik a Smackdown Here Comes The Painnal?
    Mert akkor leírhatná a configot amin faszán fut!
    Előre is thx
  • Attelee
    Ennek az egésznek semmi köze a monitor felbontásához!Ablakba futtasd az a lényeg!Beirhatsz akármekkora számot is,de 1200X1200 az már látható javulást eredményez szvsz!
  • Maxtreme
    ő am az 1200x1200 milyen felbontás ? :D
  • Maxtreme
    Ez mindjárt gondoltam, csakhogy 1440-et tud max a monitorom, szal bukta :-)
  • Attelee
    ZeroGs-el van élsimitas de azzal meg nem hiszem h futna az a játék!
    Gsdx pluginba rakd feljebb a felbontást 1600x1200 v 1200x1200!Ennyit tudsz csinálni!
  • Seth
    Ez a a játék amúgy is egy elég nagy ehhh. Szarból ne akarj várat építeni
  • blackcalibra
    Van valami bolondbiztos emulátor, amivel simán "csak belerakom" el tudnám indítani a GT4-et? Régebben is próbáltam, de akkor nem jött össze, vagyi elindult, de lassú volt stb. A játékból biztos hogy a jó verzióm van. Erre figyeltem anno.
  • Maxtreme
    Srácok.
    Tudtok nekem olyan plugint mondani amivel normálisan müxik az AA?
    A gsdx-el próbálkozom, de ugye abba nincs élsimítás opció (driverből forceolva sem müxik)

Mer ez így elég ehhh..

A GSDX-től meg elszáll a game a menü betöltése előtt.. :)
  • zsotesz
    Nekem a 7 kimaradt, de a 8, 9, 10-et már végigjátszottam, most az X-2-őt tolom.
  • The Hedgehog
    Na ja. Én a Chrono Trigger miatt toltam ki. Final Fantasy-k közül egyértelműen a VII a legjobb számomra, persze a IX is sok szép percet okozott.
  • zsotesz
    én is toltam emun a crono crosst, de már egy ideje ráhagytam, kicsit bele lehet zavarodni, hogy mikor melyik világba kell lenni. A final fantasyk valahogy jobban megfogtak, főleg a 9. Az nagyon jó lett.
  • Seth
    Nincs, de a ps1-es cuccokat lejátsza ps2, szóval mégiscsak van XD