7924
  • Nightwish006
    dehogy veszem :D:D:D
  • RYO21
    Szerintem elmenne a 4-es is. (de nehogy megevedd mert nem biztos hogy menni fog)

Szedd le: torrent!
  • Nightwish006
    Sziasztok! Valamelyik GT-vel próbalkozhatok szerintetek? 4 lenne az igazi, a 3al is beérem, dehanincsmas jó a 2 is :DAS:ASD:D Konfigom 2gb drr2 800, 4830 512mb, E7300 @ 3,6ghz (3mb)
  • RYO21
    AZ igaz.
  • arty
    pal sajnos (e5200 3.6ghz, 4870 1g, 4g ram)

NTSC kellene, meg a lényeg a processzor, húzott E8400asokkal (sok cache!) nagyságrendekkel jobban megy forumhsz-ek alapján
  • RYO21
    PAL vagy NTSC?

És milyen konfigon fut így?
  • arty

mielőtt bárki irigykedne: játszhatatlan! (50fps kellene fixen)
  • arty
    GT4 1080p

• arty
  • arty
    olyan nagyon régóta van már... brutális gép kell alá és kb két nap, mire minden beállitást kipróbálsz :))
  • edeleny
    Elnézést a tudatlanságomért.
    Nagyon régen jártam erre.
    Sikerült már az emulátort olyan változatban kiadni, amin megy a Gran Turismo 4?
  • sakal6
    felejsd el a daemon-t, a cofigba állísd be hogy a linuz iso cdvd-vel kezelje a dvd-t és file->run cd/dvd-vel inditod, ott majd megkeresed és inditja a játékot, ha netalán nem akkor változtas bios-t
  • gabf1
    sziasztok. egy kis segítség kellene, még csak most próbálkozok az emulátorral. szóval bejön a ps2 menüje (browser meg system configuration), de magát a játékot hogy indítom el? (bemountoltam daemon-ba és a pcsx2-ben azt választottam h run cd/dvd). köszi.
  • sakal6
    http://www.4shared.com/file/168656162/b45a6c9f/Pcsx2-r2330.html?s=1
    ha netalán valakinek esettleg kéne akkor ez a legújabb verzió, bios nem tartalmaz
  • wesker24
    Van ennél sokkal ujabb Bios verzió ez már nagyon elavult Bios verzió !

Amugy az ilyen tipusu fájlok kellenek amit a pcsx2 bios mappába kell másolni !
  • adamq01
    Ezeket másoltam be.

rom1.bin
    scph10000.bin
    scph3004R.bin
    scph39001.bin

Ezek kellenek?
  • adamq01
    Letöltötem bemásoltam és ugyan azt csinálja
  • adamq01
    az mind1 h meik verzónak a biosa?
  • wesker24
    Mert hiányolja a Ps2 Biost ! Szedd le a Ps2 Biost rakd be a bios mappába és kész !
  • adamq01
    valami ilyesmit ír ki mindíg.

Unable to load bios: 'bios\',PCSX2 Can't run without that.
  • norbi2fraktal
    a beállításokban válaszd a CDVDRom-nál Linuz ISO CDVD-plugint, és menj a configure-ra majd tallózd be az iso-t,és kész, mehet a game
  • Seth
    Az iso-t indítani emuval
  • adamq01
    császtok! Leszedtem a Tekken 5 öt .iso ban. Az .iso ban van:
    ioprp300.img
    irxarc.bin
    SLUS_210.59
    SYSTEM
    tk5data0.bin
    tk5data1.bin
    tk5data2.bin
    tk5data3.bin
    tk5data4.bin
    tk5data5.bin

Mit kell csinálni, hogy működjön?
  • sakal6
    vannak beta verziók amit naponta frissitenek.
  • sakal6
    ha gyenge a géped akkor ne várj csodát, és minden játékhoz más és más plugin kell, nézd meg a pcsx2 hivatalos forumát.
  • Slig
    A legújabb svn build-ben a legújabb pluginek vannak tudtommal
  • gregtom6
    Na működésre tudtam bírni egy másik CDrom pluginnal...
    Tudná valaki a mostani legjobb hang és video plugint linkelni? Mert amiket az FAQ-ban ajánlottak, azokkal 5-10 fps-em van, és nem hiszem, hogy ne tudná a gépem futtatni ezt a játékot többel..

Esetleg nincs lehetőség valahogy "kikódolni" előtte a játékokat? Mert az emulátor folyamatosan kódolja ki a dolgokat, azért akad másnál is egy emulátoros játék.
  • gregtom6
    Hát ez az emulátor szar még mindig, azokat az emukat állítottam be, amiket írtatok FAQ-ban, semmi. Fekete kép, és semmi, némelyik biosból még a lemezt se látja, némelyik bios még be is van lassulva, a másik meg szépen fut...
    De játszani már egyikkel se lehet, pedig - elvileg - játszhatónak írják azt a játékot(Crash: Wrath of Cortex)
    Devil May Cry 1-et is próbáltam, igaz azt régen, az se ment egyáltalán...
    Nemtom, én nem csinálok valamit jól? Akármilyen gépem van, minimum akadozva, de menni kellene akkor is,..
  • csgamer
    Szerintem jobb a geforce de a proci eléggé kevés...
  • Slig
    Thanks, beállítgatom én is így... a laptopomon. Azért egy nvidia geforce 7000m jobb, mint egy gma x3100 ugye? A proci benne meg athlon 64 x2 tk-57 1.9 ghz
  • csgamer
    Itt van:
    http://img27.imageshack.us/img27/2266/config2r.jpg
    http://img189.imageshack.us/img189/8647/config1e.jpg
  • Slig
    Köszi az infót, de a képeket be tudod linkelni nagyobban? Ilyen piciben sajna nem tudom elolvasni.
  • csgamer
    Hát nekem ugye a laptop nem nagy szám... Benne egy Intel Dual-Core T3400 fut 2.1 GhZ-n... Ám lehet hogy kipróbálom a Tekkent hogy hogy zakatol...
    Confighoz kép:

• Slig
    Hmm... Sajnos nem fut annyira jól a tekken 4 a gépemen, hogy ezt meg tudjam csinálni :/ de a 3-ban minden kombót be tudok vele írni, practice-ban gyakoroltam.

csgamer, miféle procid van? Vagy milyen beállítások a pcsx2-ben? Mert nekem nem igaz, hogy annyira rossz lenne a konfigom, hogy pl. a tekken 4 ne fusson 60 FPS-el...
  • Justil
    "ami mondjuk nem zárja ki, hogy lehessen"

mekkora paraszt vagyok XD
  • Justil
    Jinnel van ez a nem tom mi a neve, jobb horog. Előre, le-előre és háromszög vagy négyzet, fejből nem emlékszem mert aktivan nem tekkeneztem évek óta. Namost ezt simán még billentyűzeten is beírom neked bármikor, de van ennek 1 gyorsabb változata, amikor be is nyög egy ilyet hozzá hogy "DÁ". Ez kb az egyik leghatásosabb mozdulat az egész játékban, na ezt dualshockon kivül nem nagyon tudtam mással bevinni, ami mondjuk nem zárja ki, hogy lehessen. Xbox360 kontrollerével nem lehet, túl érzéketlen hozzá az irányzék.
    Most lehet amúgy viccesen hangzik, hogy ilyesmin tökölök, de enélkül a Tekken 4 nem Tekken 4 :)
  • csgamer
    Hát a MHF- 1 az kb. 100 fps körül mozog, a MHF- 2 sajnos már frapsal 320x200-ban 62 FPS fraps nélkül meg 100 FPS...
  • Slig
    Ha leírod mi az a kombó, megpróbálom

#6806: Viccelsz? Azzal a vga-val 100 FPS-el futtattál egy PS2 játékot?
  • csgamer
    Kinek van kedve este Monster Hunter 2-őzni neten? :P Most töltöm én is remélem olyan 100 FPS-el fog futni mint az 1-es a kis Intel GMA X3100-as vidikarival :D
  • Justil
    aham, és jinnel pl azt a k**va gyors jobb horgot hogy írod be rajta? van rá 1 tippem, h sehogy :)