7924
JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
#6804 Én tekkeneztem vele, nekem bevált ^^ legfőképp a 3-al, de próbálgattam a 4-et is... szaladni nem szalad, de megy (sajna még kevés a gépem hozzá. majd ha lesz mégkisebb gépigényű ps2 emulator). De a dolphin-hoz, még a wii játékokhoz is nagyon jó volt. -
Justil #6803 csak hogy 1 életszerűbb példát említsek, nemrég toltuk a tekken 6ot haver xbox-án, namost elvileg amit ahhoz adnak az 1 minőségi kontroller nem? az kéne h legyen, boltban 10+.
ehhez képest a tekken játszhatatlan rajta :)
a gombok persze korrektek, de az iránykereszt iszonyú béna. -
Justil #6802 ezúton is köszi a helpet priviben.
a kontrollerről annyit, hogy mint már irtam, nem elég, ha hasonlit a ps2-éhez. tudom, anno ps2-n játszottam utánzat kontrollerrel, és tekkenben 1 szenvedés volt beírni 1-2 komolyabb kombót. amint a kezembe vettem 1 rendes dualshockot, azonnal laposra vertem mindenkit :)
de mind1, már döntöttem is. valszeg veszek egy dualsokkot, meg kipróbálom hozzá ezt a speedlink átalakítót... -
sakal6 #6801 link
link
linklink
egy csak kicsit körül kéne nézni, ipon tele van kontrollerekkel ami hasonlít a ps2-hez -
Justil #6800 ezt értem, a gond csak az, hogy nekem tekkenhez kéne, amiben ráadásul régen elég profi voltam. mármint emléxem, hogy a rendes sony kontrolleren rendesen be tudtam írni a kombókat, de párszor volt a kezemben gagyibb kontroller, és azzal közel se volt olyan :)
feltételezem, hogy az a könig se rossz, de nem hinném, hogy tekkenezni jó lenne :P
azért köszi -
#6799 Nekem van egy könig usb/ps2 gamepadom. Még a force feedback is megy vele. A végén van egy usb csatlakozás meg ps2 csatlakozás. Kb. 3 rongy volt max. -
Justil #6798 találtam vmit szerintetek ez működni fog win7 alatt a pcsx2vel? :) -
Justil #6797 fú gyerekek de boldog vagyok most :)
sikerült a tekken 4-et játszható sebességen futtatni!
a tekken tag valamiért sokkal lassab, és a tekken 5 sem az igazi.
mostmár csak 1 dolog maradt hátra, a kontroller. van valamilyen megoldás arra, hogy egy igazi ps2-s kontrollert rákössek a gépre? nem érdekel, ha a force feedback nem működik, de tekkent csak az eredeti kontrollerrel érdemes játszani :) -
gregtom6 #6796 100%, hogy mindegyikhez más kell... -
simon7108 #6795 hi all!
le szeretném tolteni ezt a PS2 emut de arra lennék kiváncsi,hogy minden játékhoz amit futtatni akarok vele elég ugyanolyan gép vagy mindegyikhez más kell?
mellesleg a gépem:
AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4800+ 2.51 Ghz
Nvidia Gforce N9800GT 1GB
2 GB DDR2 RAM
szerintetek ezen menne gond nélkul? -
gregtom6 #6794 Most nézem, hogy a kompatibilitási listán is vörös...Az friss lista? -
gregtom6 #6793 Már nem kell. Most az a gond, hogy az európaival eljutok odáig, hogy 2 memória kártyát jelez ki, és egy Playstation 2 lemezt, de a lemezt már indítani nem tudom.(fekete kép)
Most azzal van a gond, hogy iso a képfájl, vagy a játékkal? Mert ha kiírja, hogy Playstation 2 disc, akkor elvileg felismerné, nem? -
gregtom6 #6792 A PCSX2-höz adhatna valaki egy biost, ami a legjobb. Kösz. -
gregtom6 #6791 Ment rendesen úgy, ahogy én beállítottam, de inkább megkérdeztem. És a PS2-es Wrath of Cortexet próbálta már valaki emun? -
#6790 Itt lehet válogatni!
Videóhoz Pete's opengl vagy ha akadozik mert gyenge a géped akkor Pete's DX6D3D!
Hanghoz P.E.O.P.S dsound audio driver.
Cd hez akár lemezről akár isórol játszol SAPU'S CD Rom plugin 1.0 ez magától felismeri a játékot!
-
#6789 Szerintem semmi nem kell hozzá. De már nagyon rég volt, hogy használtam. -
#6788 ÉS mi az? -
gregtom6 #6787 Tudom, hogy az egyes, gondoltam, hogy odaírom a kommentbe, de gondoltam biztos tudni fogjátok, h tudom.
Az ePSXe-t használom én is, de ahhoz milyen pluginok kellenek? Játékfüggő?
Jelenleg a Crash Bandicoot részeihez használom... -
#6786 de van egy progi, amivel kilőhető ez a hiba... -
#6785 A PSX az 1-es. Ahhoz az ePSX az ajánlott. -
#6784 A god of war-ban ezt a közeli ködöt sehogy nem lehet megoldani?
-
gregtom6 #6783 Hy all, nemtom, hogy PSX emuról melyik az a topik, amelyik gyakran látogatott, szóval itt kérdezem meg.
Melyik a legjobb emu, melyek a legjobb plugin-ok hozzá? Thx a helpet. -
#6782 Több pontot adott a procimra mint a 32-es xD meg amúgy gyorsabbnak is érzem. A 64es gamecube emulator jól is fut, de ez... rettenetesen sajnos... -
zsotesz #6781 Nekem az 5600+ -os amd-vel sem futnak tökéletesen, szerintem a proci picit sovány. -
#6780 Minek 64bit?! Talán az is közrejátszhat, vagy csak beállítás kérdése. -
#6779 Feltűnően lassú nálam az összes PCSX2. 0.9.6 és felette lévő béta verziókat próbáltam. Pedig nem hiszem, hogy szar gépem lenne, AMD X2 4000+, 2giga ddr2 800, geforce 8500 gt, win7 64 bit. Jah és a tekken tag tournamentet próbáltam. Játszhatatlan, 10FPS. Többféle plugint is megpróbáltam, de semmi haszna. Valami ötlet valakinek? -
Zsolti1124 #6778 sziasztok!
A Smackdown vs Raw 2010-el akarok normálisan játszani és azt szeretném kérdezni hogy melyik a legújabb emu bios meg ilyenek?
Ja és ha esetleg valaki játszana vele leírhatná a configot:)
Thx előre is! -
#6777 A válasz az előbbi kérdésemre megvan, de valamiért nem működik linuz iso v0.8.0 pluginnal a képfájl :S -
#6776 Kéne egy kis segítség, régen emuláltam már, ezért elfelejtettem hogy is kell megnyitni az isot, nekem az execute rémlik, de úgy csak elindítja a "ps2-t" úgy hogy nincs benne "cd" ilyenkor hogy tudom tallózni az iso fájlomat? -
#6775 a psx2 bárhonnét leszedhető nem hiszem hogy goggle nem tud segiteni...
ráadásul a bannerban is van link. -
lordt0m #6774 Sziasztok!
Valaki fel tudná tölteni valahová a PCSX2 mappáját? Akármit állítok(jól) a Gran Turismo 4 lefagy a töltőképernyőn.
-
#6773 jah lehet nincs a kompatibillitás listán!!!
nem minden ps2 játék megy emulátorral még!!!!!!!!!!!!! -
#6772 Igen de átkonvertáltam, és most fut, csak jó beállítások kellenének, mert a játék betöltésekor kifagy, de az introk, menü megy rendesen. -
low #6771 Sziasztok!Vki megtenné ,hogy föltesz egy részletes Gran Turismo 4 configot egy erős géphez, mert beálítottam a neten leírtak szerint és amikor elindulna a verseny ,kifagy az emulator, Tekken 5-öt pl meg már intronál kifagyasztja! Nem tudom mi lehet a probléma minden beállítást eszerint http://forums.pcsx2.net/attachment.php?aid=12323 végeztem el!A gépem tuti elég hozzá és csak a beállításokal kell vmit kitalálni hogy szépen fusson a progi!Segítségeteket előre is köszönönm! -
#6770 Lehet, hogy az iso nem PS2-es formátumú?! -
#6769 Pelase insert a playstation or playstation 2 format disc. - Ilyenkor mi a teendő? -
#6768 Üdv! Def Jam Fight For NY.ot próbálta valaki? Ha igen, mik az ajánlott beállítások?
-
#6767 Ha még sosem csináltál, szerintem felejtsd el, kivéve ha van pénzed új gépre végszükség esetén.
Mert rossz vagy túl magas beállítás esetén elfüstölhet a proci. Persze ez a legrosszabb eset.
Egyébként a BIOS-ban kell a proci FSB-jét (MHz-es értték) fentebb állítani. -
Zsolti1124 #6766 ...és hogy kell felhúzni a procit bonyorult? -
#6765 nem lehet ebből gond, én tavaly előtt a Celeron 2.8-as procimat (ami köztudottan szar) 3.3 Ghz-ig húztam, és még ma is él az a proci....