7924
  • Slig
    Én tekkeneztem vele, nekem bevált ^^ legfőképp a 3-al, de próbálgattam a 4-et is... szaladni nem szalad, de megy (sajna még kevés a gépem hozzá. majd ha lesz mégkisebb gépigényű ps2 emulator). De a dolphin-hoz, még a wii játékokhoz is nagyon jó volt.
  • Justil
    csak hogy 1 életszerűbb példát említsek, nemrég toltuk a tekken 6ot haver xbox-án, namost elvileg amit ahhoz adnak az 1 minőségi kontroller nem? az kéne h legyen, boltban 10+.
    ehhez képest a tekken játszhatatlan rajta :)
    a gombok persze korrektek, de az iránykereszt iszonyú béna.
  • Justil
    ezúton is köszi a helpet priviben.

a kontrollerről annyit, hogy mint már irtam, nem elég, ha hasonlit a ps2-éhez. tudom, anno ps2-n játszottam utánzat kontrollerrel, és tekkenben 1 szenvedés volt beírni 1-2 komolyabb kombót. amint a kezembe vettem 1 rendes dualshockot, azonnal laposra vertem mindenkit :)

de mind1, már döntöttem is. valszeg veszek egy dualsokkot, meg kipróbálom hozzá ezt a speedlink átalakítót...
  • sakal6
    link
    link
    linklink
    egy csak kicsit körül kéne nézni, ipon tele van kontrollerekkel ami hasonlít a ps2-hez
  • Justil
    ezt értem, a gond csak az, hogy nekem tekkenhez kéne, amiben ráadásul régen elég profi voltam. mármint emléxem, hogy a rendes sony kontrolleren rendesen be tudtam írni a kombókat, de párszor volt a kezemben gagyibb kontroller, és azzal közel se volt olyan :)
    feltételezem, hogy az a könig se rossz, de nem hinném, hogy tekkenezni jó lenne :P
    azért köszi
  • Slig
    Nekem van egy könig usb/ps2 gamepadom. Még a force feedback is megy vele. A végén van egy usb csatlakozás meg ps2 csatlakozás. Kb. 3 rongy volt max.
  • Justil
    találtam vmit szerintetek ez működni fog win7 alatt a pcsx2vel? :)
  • Justil
    fú gyerekek de boldog vagyok most :)
    sikerült a tekken 4-et játszható sebességen futtatni!
    a tekken tag valamiért sokkal lassab, és a tekken 5 sem az igazi.

mostmár csak 1 dolog maradt hátra, a kontroller. van valamilyen megoldás arra, hogy egy igazi ps2-s kontrollert rákössek a gépre? nem érdekel, ha a force feedback nem működik, de tekkent csak az eredeti kontrollerrel érdemes játszani :)
  • gregtom6
    100%, hogy mindegyikhez más kell...
  • simon7108
    hi all!
    le szeretném tolteni ezt a PS2 emut de arra lennék kiváncsi,hogy minden játékhoz amit futtatni akarok vele elég ugyanolyan gép vagy mindegyikhez más kell?
    mellesleg a gépem:
    AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4800+ 2.51 Ghz
    Nvidia Gforce N9800GT 1GB
    2 GB DDR2 RAM
    szerintetek ezen menne gond nélkul?
  • gregtom6
    Most nézem, hogy a kompatibilitási listán is vörös...Az friss lista?
  • gregtom6
    Már nem kell. Most az a gond, hogy az európaival eljutok odáig, hogy 2 memória kártyát jelez ki, és egy Playstation 2 lemezt, de a lemezt már indítani nem tudom.(fekete kép)
    Most azzal van a gond, hogy iso a képfájl, vagy a játékkal? Mert ha kiírja, hogy Playstation 2 disc, akkor elvileg felismerné, nem?
  • gregtom6
    A PCSX2-höz adhatna valaki egy biost, ami a legjobb. Kösz.
  • gregtom6
    Ment rendesen úgy, ahogy én beállítottam, de inkább megkérdeztem. És a PS2-es Wrath of Cortexet próbálta már valaki emun?
  • Attelee
    Itt lehet válogatni!
    Videóhoz Pete's opengl vagy ha akadozik mert gyenge a géped akkor Pete's DX6D3D!
    Hanghoz P.E.O.P.S dsound audio driver.
    Cd hez akár lemezről akár isórol játszol SAPU'S CD Rom plugin 1.0 ez magától felismeri a játékot!

• Evin
    Szerintem semmi nem kell hozzá. De már nagyon rég volt, hogy használtam.
  • STREEX
    ÉS mi az?
  • gregtom6
    Tudom, hogy az egyes, gondoltam, hogy odaírom a kommentbe, de gondoltam biztos tudni fogjátok, h tudom.
    Az ePSXe-t használom én is, de ahhoz milyen pluginok kellenek? Játékfüggő?
    Jelenleg a Crash Bandicoot részeihez használom...
  • DarkSector
    de van egy progi, amivel kilőhető ez a hiba...
  • Evin
    A PSX az 1-es. Ahhoz az ePSX az ajánlott.
  • STREEX
    A god of war-ban ezt a közeli ködöt sehogy nem lehet megoldani?

• gregtom6
    Hy all, nemtom, hogy PSX emuról melyik az a topik, amelyik gyakran látogatott, szóval itt kérdezem meg.
    Melyik a legjobb emu, melyek a legjobb plugin-ok hozzá? Thx a helpet.
  • Slig
    Több pontot adott a procimra mint a 32-es xD meg amúgy gyorsabbnak is érzem. A 64es gamecube emulator jól is fut, de ez... rettenetesen sajnos...
  • zsotesz
    Nekem az 5600+ -os amd-vel sem futnak tökéletesen, szerintem a proci picit sovány.
  • Evin
    Minek 64bit?! Talán az is közrejátszhat, vagy csak beállítás kérdése.
  • Slig
    Feltűnően lassú nálam az összes PCSX2. 0.9.6 és felette lévő béta verziókat próbáltam. Pedig nem hiszem, hogy szar gépem lenne, AMD X2 4000+, 2giga ddr2 800, geforce 8500 gt, win7 64 bit. Jah és a tekken tag tournamentet próbáltam. Játszhatatlan, 10FPS. Többféle plugint is megpróbáltam, de semmi haszna. Valami ötlet valakinek?
  • Zsolti1124
    sziasztok!
    A Smackdown vs Raw 2010-el akarok normálisan játszani és azt szeretném kérdezni hogy melyik a legújabb emu bios meg ilyenek?
    Ja és ha esetleg valaki játszana vele leírhatná a configot:)
    Thx előre is!
  • Unitedfanatics
    A válasz az előbbi kérdésemre megvan, de valamiért nem működik linuz iso v0.8.0 pluginnal a képfájl :S
  • Unitedfanatics
    Kéne egy kis segítség, régen emuláltam már, ezért elfelejtettem hogy is kell megnyitni az isot, nekem az execute rémlik, de úgy csak elindítja a "ps2-t" úgy hogy nincs benne "cd" ilyenkor hogy tudom tallózni az iso fájlomat?
  • DarkSector
    a psx2 bárhonnét leszedhető nem hiszem hogy goggle nem tud segiteni...
    ráadásul a bannerban is van link.
  • lordt0m
    Sziasztok!

Valaki fel tudná tölteni valahová a PCSX2 mappáját? Akármit állítok(jól) a Gran Turismo 4 lefagy a töltőképernyőn.
  • DarkSector
    jah lehet nincs a kompatibillitás listán!!!
    nem minden ps2 játék megy emulátorral még!!!!!!!!!!!!!
  • sparrow35
    Igen de átkonvertáltam, és most fut, csak jó beállítások kellenének, mert a játék betöltésekor kifagy, de az introk, menü megy rendesen.
  • low
    Sziasztok!Vki megtenné ,hogy föltesz egy részletes Gran Turismo 4 configot egy erős géphez, mert beálítottam a neten leírtak szerint és amikor elindulna a verseny ,kifagy az emulator, Tekken 5-öt pl meg már intronál kifagyasztja! Nem tudom mi lehet a probléma minden beállítást eszerint http://forums.pcsx2.net/attachment.php?aid=12323 végeztem el!A gépem tuti elég hozzá és csak a beállításokal kell vmit kitalálni hogy szépen fusson a progi!Segítségeteket előre is köszönönm!
  • Evin
    Lehet, hogy az iso nem PS2-es formátumú?!
  • sparrow35
    Pelase insert a playstation or playstation 2 format disc. - Ilyenkor mi a teendő?
  • sparrow35
    Üdv! Def Jam Fight For NY.ot próbálta valaki? Ha igen, mik az ajánlott beállítások?
  • Evin
    Ha még sosem csináltál, szerintem felejtsd el, kivéve ha van pénzed új gépre végszükség esetén.
    Mert rossz vagy túl magas beállítás esetén elfüstölhet a proci. Persze ez a legrosszabb eset.
    Egyébként a BIOS-ban kell a proci FSB-jét (MHz-es értték) fentebb állítani.
  • Zsolti1124
    ...és hogy kell felhúzni a procit bonyorult?
  • norbi2fraktal
    nem lehet ebből gond, én tavaly előtt a Celeron 2.8-as procimat (ami köztudottan szar) 3.3 Ghz-ig húztam, és még ma is él az a proci....