7924
  • Gibor
    Hmmm... azt honnét szerezzek... virág boltban sem találni...
  • arty
    ntsc kell
  • Gibor
    Egyre érdekesebb, mostmár a Sony Computer.... felirat után mikor megkérdezné hogy milyen nyelv hangot behozza de képet nem és utána szószerint semmi... Egyre érdekesebb, PAL os a GT4, eredeti dvd. Bár gondolom hogy eredeti és nem iso annak semmi köze hozzá...
  • arty
    2.) mert nem a VGA számolja a képet, hanem az arra alkalmazlan processzor

3.) jobb gép :D
  • Gibor
    Üdv, a fenti linkeket átbúrtam, de nem találtam megfelelő választ, szóval én a GT4 el szeretnék játszani, dvd9be megis van, és a Linux ISO CDVD 0.8.0 val átkonvertálva eltudom indítani, FPS el nincs gond, csak ugyanis mihelyst kész a mentés stb... elsötétül a kép és setovább... Grafikai plugin lehetséges? jelenlegi : gsdx 890 (MSVC 15.00, SSE2) 0.1.14 ami Dx9, PS 3.0... minden gyári beállítás, és a kép ugrál.
    Biztos vagyok benne hogy játszható, mivel elöző gépemen volt egy alapból beállított pcsx2m és elindult tudtam játszani is csak 5fps el, jah és 2004 6. 14. ei EU bioszom van.
  • berlinboy6329
    1)Tolta vki a Gowokat billentyűzeten?Mi a trükkje a jobbra-balra rángatással?Mert sose megy..

2)A software mód miért olya kurva lassú(Gow 2ben 17fps),és miért néz ki tőle a játék ugy,mint a PS2-n,a hardwares meg nagy szar?

3)Vmi jó konfig Gow2-re? 48fpsem van,nem stabil 60,mint 1ben:C
  • RYO21
    Hát szerintem igen.

Nincs az a ronda sárga effekt, nincsennek bugok, és nem olyan ronda az autó fényezése se.javascript:document.newmessage.submit();
  • armageddon666
    Mi ez Mario Kart? ez szebb mint PCn? roflmao?
  • RYO21
  • RYO21
    PC-n egy szar.

Videókon láttam, hogy szebb a grafikája (úgy értem hogy nincs CSI: Miami effekt benne), és egészen más a térkép is.
  • erieskrisz
    Ami megvan pc-re miért emuval akarod játszani?? vagy csak kiváncsi voltál hogy megy-e
  • RYO21
    Kellene hozzá egy intro movie skip pnach.
  • RYO21
    Kipróbáltam a NFS undercovert.
    Hát annyira befagyott tőle a pcsx2 hogy resetelni kellett a gépet.
  • trebron92
    Na most akkor hogyan is kell megcsinálni a GOW2-őt?Vagy most az egyről van szó?Mondjuk az még nincs meg...De ha valaki tudna segíteni a gow2őbe az is jó lenne:)Köszi!
  • berlinboy6329
    Na,köszi,de jókor jössz, már meglett!(Y)

YT-n láttam,h vki 60fpssel noymja 1920ban a GOW2t,és volt link az emuhoz..Azt lesszedtem,és modnom kiváncsiságból meglese..Belemásoltam a patchot,és ott bezzeg működött!!!

De az módositott 1591-es verzióban meg nem.:C
  • Attelee
    Itt a Pnach fájl
    Help
    help2
  • berlinboy6329
    Naa,csak emglett..Nyomoronc emulátor nem vitte a patchet.Megnéztem másikkal,tökéletes!
  • Anodosyt
    csáó!
    leszedtem egy rakat plugint, meg egy rakat biost is, de mindíg hibát ír ki. próbáltam több játékkal is, más bios-sal, más pluginnal,de semmi változás. A gépemen mennie kellene, mert nem a configommal van a baj.
  • berlinboy6329
    Baszki,BIOSt a legkönnyebb szerezni,torrenten van egy halom,csak be kéne irni keresősbe...

Trebron,a 2. rész előtt az 1.-t végtoltad?Nincs emg a patcha,mi Areshez kell a végén?Tedd már fel vhova,v vadjál linket,mert amit én magam csináltam leirás alapján,az baszik menni...
  • trebron92
    Hali!Valaki tud segíteni God of war 2őbe abba hogy ne vetődjenek vagy látszódjanak át egymásra a textúrák?Minden pluginból legújabb meg minden...Előre is köszi!
  • Anodosyt
    szia berlinboy6329!
    Légyszi küld el nekem az e-mail-emre a bios fájljaidat, meg a pluginjeidet! Én is hasonló cipőben járok, csak nálam az a probléma sztem, hogy rohadt régi mindenem :) email címem: [email protected]
  • berlinboy6329
    Vki küldje már el a patchet meg mondja meg,h kell beállitani(Csak be kell másolni?),mert az enyém szar,baszik menni.:C
  • Anodosyt
    sziasztok!
    a segítségeteket kérném: valaki tudna küldeni friss biost pcsx2-höz? mert amiket találtam, azok nem működnek:S email címem: [email protected]
    segítségeteket előre köszönöm!
    Üdv.: Anodosyt
  • berlinboy6329
    Sőt nemcsak,h roszak a videók,mikor a skip MPEGet megnyomom,azt irja "PATCH NOT FOUND"...Igy nem lehet végvinni...
  • berlinboy6329
    Fasza,a patch is baszik menni..Megcsinálom,amit ir,de mégse megy...

Csináljak egy fájl d6.....pnach néven..Fasza..Másoljam bele a ... szöveget..Fasza..Inditsam el a cuccot,menjek Areshoz és a muvi ugy fog lejátszódni,mintha megsérült voln..Mivan?Nálam tökéletesen lejátsza,semmi hiba nincs a videóban...Pedig benne van a "patches" menüben...
  • Attelee
    Csinálj jobbat ha nem tetszik!
    Olvass vissza le van irva itt is h mit kell csinálni!
    Vagy regisztrálj a hivatalos oldalon és ott is le van irva!
  • wesker24
    A God of War 2-vel semmi baj sincs nincsen benne olyan durva bug hogy ne lehessen tovább játszani ! A DVD) verzió hibátlan ! És az uj emukkal már müxik a God of War 2 DVD5 verziója is ! Mert a régi emukkal szétesett a textura !
  • berlinboy6329
    JAja,csak modnom,h felbaszott az a szar,de most már nem is olyan nehéz...Azt a patchot emg leszedtem,de hajnali 1kor nem próbáltam már ki,majd most..REmélem a 2. részben,amit kaptam linket PALos ninc wsilyen,v ha van most szóljatok,mielőtt visszajövök "szépen beszélni".

Ám Killzone nem megy vmelyik nagyon ujabb fajta emun?
  • RYO21
    Olyat tud valaki csinálni, hoyg a futó pcsx2 közben cserél CD-t?
  • Evin
    Ebből ennyi elég lett volna: "miért fagy ki xy után?"
    Ha nem tetszik, csinálj jobbat!
  • arty
    ki fasszopó? aki a szabadidejében azért fejleszt emulátort, hogy az ilyen nyomorék, mint te játszhasson ps2 játékot a pécéjén?

idióta
  • wesker24
    Ne légy olyan ideges nyugi !

Elárulom hogy az nem az emlator hibája ! Egyetlen durva bug van az egész játékban és az a játék legvége amikor Ares.al kell megküzdeni a legvégén miután megvédted a családodat !

Ott hogy ne kapj fehér képernyőt le kell szedni valami kisebb patch fájlt azt berakni és egy kisebb beállitással a videot átugrani !

Igy végig tudod vinni a játékot viszont a a ivdeo szét fog esni nem tudod megnézni ezt is át lehet ugrani majd és akkor kapsz egy végső mentést ! A final videot meg megnézheted youtube-on !
  • olbaidhun
    hehh, lol, kicsit fanatikusnak tűnsz.. szerintem ne idegeld magad. Mentsd el memkártyára és save state-tel is a helyed és a nemrég beíró srácoktól (akik végigvitték ilyen-olyan trükkel), kérj segítséget a game-hez.. mit is, hogy is kellene beállítani!

A FAQ nagy ötlet, de kőkemény meló, ha volna aki segít nekem, megcsinálnám kb ilyesmi minőségűre. És ezzel persze az én kedvenc Gow2 helyszínem is tovább haladna.

Várom a véleményeket, oda ph, hsznek vagy ami a legjobb, privátba is!

• berlinboy6329
    Nem az irányitás érdekel engem,hanem hogy miért fagy le miután lenyomtam az "1000 Kratos csatáját"?....

irányitás emg ott kényelmes,kézre esik minden...Space a blokk,shift lenne a 4 erő 1ikének aktiválása,WASD a sikidomok,Alt felbaszott átettem E-re,az az R1,F alias USE gomb az R2,a Q+Ctral meg az átváltozás.Tökéletes,csak az a kurva shift mindig beragaszt egy gombot..Vagy felmegy állandóan,v le,balra,jobbra,általában iránygombok fagyank be,akkor jó lesz ha megnyomom az amerre megy...Az a fos,mikor réngatni kell a "LEft analog stick"et balra jobbra.nyomom a balra jobbra gombot,mint idióta,mégse használ....De inkább a fagyás baszott engem fel nagyon.
  • sakal6
    ha ennyire cseszteti az irányitás akkor miért nem állítod át más gombra?
  • berlinboy6329
    Van hát,tudod te hogy felbaszott az a szar?vhogy ki kell adni.
  • Seth
    Stílus az van látom
  • berlinboy6329
    NEm birnak ezek a fasszopók rendes emulátort csinálni a faszomat kurjam a picsájukba bele,h rohadnának meg....Végre sikerült a Gowban megvédeni a családot,erre fehér képpel kifagy a muvi végén ez a fasszopó kurva geci..Ki tetves cigány kurvaanyját lehet azzal csinálni? (GoW 1 NTSC,a PAL műr az elején beszart.)Faszomat ezt is ééphhogy megcsinálok,örülök a pofámnak ez a hányadék fos ganaj geci meg lefagy,h szopná le a faszom,nem igaz...Azt mág elnézem,h egy valag szar az irányitás(hibába nyomogatom a bal9+jobb gombot minijátéknál,akkor se reagál rá,a shift után vmelyik gomb beragad hiába nem nyomok semmit,az altnál feljön a buzi kis geci ablak)
  • erieskrisz
    Aham értem köszi
  • RYO21
    A sok játék alapból 60 fps-el fut.
    PL ha gt 4 30 fps-el megy 60 helyeyy, akkor nem akad hanem sak szimplán lassú, slow mottion feeelingje van.