7924
JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
#7044 jelenleg sgdx see41 van beállítva Win 7en játszanék konfigom alább található, 0.9.6os pcsx2-vel -
#7043 nah mostmár sikerült odáig eljutnom, hogy minden szépen megjelenjen, egyetlen problémám mostmár csak a sebességgel van. a 60 fps körüli értéket sehogyse tudom megcsinálni. Illetve csak akkor tudom, hogyha felülnézetből játszok, rendes TPS nézetben 25 körüli FPS arány van ami annyira nem tetszik. Valakinek nincs valami beállítási ötlete? :) -
#7042 Nah mostmár a videók, és a kép is megjelenik rendesen, Illetve a karakter kidolgozása még mindig nem tökéletes szerintem, viszont legalább megy. egy problémám van még, mégpedig, a játék videóknál stabil 60 játékközben viszont csak 25 fps-sel mozog. :S -
#7041 Sziasztok!
Kis segítséget kérnék. Megvan a Metal Gear 3 Subsistence USA verziója. A letöltött pcsx2 nekem teljesen máshogy néz ki mint a beállításos képen. PCSX2-beta.1888 van fennt. -
#7040 probálj másik BIOS-t, másik gfx plugint, másik emulátorverziot, másik ISO-t, másik beállitásokat ... ;) -
#7039 Hali!
Vki tudna segíteni? Az a problémám h a naruto ultimate ninja-ban az emulator mindig kilép ezzel a hibával:
"Kivétel (unkown software exception (0x80000003)) történt az alkalmazásban a kövertkező helyen: 0x040f1e2"
De csak story módban
Előre is köszi a választ. -
zsotesz #7038 mondjuk azt a 0.9.6-os és SLUS 21268 verzióra írja, lehet, hogy másik verzióval megy. -
#7037 Sajnos semmit se lehet vele csinálni mert pont a 24 van piros statusban ami azt jelneti hogy Zero esély van arra hogy elinduljon emuval ! -
owen20 #7036 helló
ha jól olvasom pont a 24 játék nem müködik áhhhhh pont amivel játttszani akarok:(((((
nem lehet valamit csinálni hogy menjen?
hello -
#7035 Először fejlécben olvasd el a leírásokat. Ha még gondod van, segítünk. -
owen20 #7034 helló
és megtudhatnám hogy kell?
szeretnék vele játtszani pc-n csak nem értek hozzá ha leírnád nagyon megköszönném!
Torrentről szedném le a psx2-es 24 játékot! -
#7033 Mondjuk a pcsx2-vel, amiről ez az egész topik szól. -
owen20 #7032 sziasztok!
a 24 ps2-es játékkal szeretnék játtszani pc-n milyen emulátorral tudom ezt megoldani? és hogy?
sziasztok! -
uiztu #7031 Helo!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy a Wwe Smackdown 2010 Ps2 változatát képes Pc-n elindítani?
Ha szükséges:
2,6 Ghz processzor, 2 Gb memóriám van. Tehát a minimum megvan mindenből. -
sakal6 #7030 http://www.youtube.com/watch?v=aLsSg5z0J3A
sorry, rosz link -
sakal6 #7029
-
Gibor #7028 Videokarimat se haszánlja ki... egyszerüen itt megáll... pedig nem fut tökéletesen. -
#7027 thx! akkor ennyit a ps2 emulációról, 4 maggal se menne jobban nálam (se) :( (nekem is 4870 van) -
Gibor #7026 ntsc s GT4 kell mindenképpen, és igen játszható g25el. -
norbi09 #7025 Én is most akarok játszani a Gt4el és Tourist Trophyval, A TT már majdnem lejött ntsc-s, de a GT4 amit töltök pal-os. Na most a palos verzió nem jó az emulátorral? És játszható az emulátoros GT4 kormánnyal(g25)? -
Gibor #7024 -
zsotesz #7023 miért nem a játék topic-jába írod? Próbáld újratelepíteni, mivel azt sem írtad le melyik játékról van szó így kétlem, hogy bárki is tudná pontosan mi lehet a gond. Lehet csak a windows-od szarakodott. -
owen20 #7022 sziasztok!
ide irok remélem nem baj!
olyan problémám van hogy feltettem a játékot nem ps2-höz köthető sima pc-s game és amikor tegnap elinditottam semmi baja nem volt ma inditanám és hibát ir ki alkalmazás hiba valami memóriacímre nem tudott írni vagymi
ez mitől lehet?
még1x bocs hogy ide irok de lehet valaki tudja -
#7021 dobsz fel képeket a 4 mag kihasználtságáról?
mert nekem a 2 mag 100%-on pörög gt alatt és gondolkodtam egy négymagoson ... de ez kissé elbizonytalanított :( -
sakal6 #7020 biztos nem találja a memcardot, nem hiszem hogy több kéne neki mint 8 mb -
gaben92 #7019 hogy kell azt megoldani hogy letöltöttem call of duty 3- at és kiírja az emu hogy nem elég neki a memória az 8 mb ami memcard hogy oldajm meg hogy ne legyen kicsi (pcsx2 0.96 vagy 0,97ez van nekem)legujabb pluginok elvileg minden jó csak ez nem.köszönöm annak a segít jólenne,köszi(valaki tudja??????????????????? -
sakal6 #7018 ez windows szarság a shift a beragadó billentyűzet ez zavarja az emulátort állísd másra -
#7017 Hülye ez a játék.Akármilyen gyorsan noymokdtam eddig,az esetek 905ában lófaszt se csinált,most meg olyan jól reagálta le,h öröm volt nézni..Viszont ha Shift+nyilat nyomok,akkor arra fog menni,ha elengedek minden gmbot..Nem lehet ezt kikapcsolni vhol?V ez bug? -
sakal6 #7016 gyorsan kell nyomkodni két oldalra, nem a kép szerint az csak mutatja hogy merre. a lassítás mindenkinek olyan csikos -
#7015 Gow2ben,mikor megkapom az iőlassitást,és aktiválom,cask nekem lesz csikos a kép,és szar a 2 széle? -
#7014 Én azt nem veszek olyan messze vannak a gombok...Meg "bal kezes"..Nekem nagyon nem tetszik,h a sikidomok jobb oldalt vannak,és a left analoggal mozgok.Nekem forditva kényellmes,jobb analóggal mozogni,bal kézzel nyomkurászni a sikidomokat. -
Gibor #7013 Halott képek :S akárhogy próbálkozom sehogysem megy, jogsival nemsokára végzek de verseny közbe eléggé belassul, pedig kise használja se a procim se a videokarim, 2magot nem használ ki. -
#7012 Én is amikor összevissza kelett rángatni a left analog sticket ott hagytam abba a bill-el való játszást a Gownál szépen fogtam magam és vettem egy Gamepadot !
Azóta semmi gondom nem volt vele és már a mind a kettő God of War végigvittem ! Persze gamepaddal ! -
#7011 nem low, a ps2 emu jelenleg erről szól ;)
korábban tettem be linket emura, ami nálam működött, beállitásokkal/képekkel együtt. 3-4 oldallal vissza... ;) -
#7010 Gowban mikor vmi elkap és jobbra balra kell rángatni a kontrolleren a "left analog stick"et,akkor annak a jelzőnek a bal alsó sarokban,ami mutatja,h rángassam jobbra-balra van vmi értelme,tehát azt a sebességet használjam,v ugy rángatom ahogy akarom?
Mert billentyűzettel tolom és egy fos az a rész,nem reagálja le,volt olyan,h full életem ugy ment le,h egyszer elkapott és kész.elég sokszor.És nem tudom,h van e köze hozzá,mert mikor elmegy balra teljesen,akkor piros lesz,visszajön középre,és el jobbra,itt szürke,és mikor jobbra ér megint piros lesz.Azt jelentené,h nem nyomtam le,akkor és mégsem ész nélkül kell rángatni? -
Gibor #7009 Megint hozzá teszem tovább jutottam, megy a verseny és egy idő után csak fogja magát és kifagy, meg a hang néha belaggol így elnyújtódik... Istenem, már engem idegesít a sok low postom. -
Gibor #7008 Nemtudom valamiért szerkeszteni ezért uj post :S, mostmár a brightnesst leveszem 0ra látom a képet, de viszont kifagy mikor a kameraállásba beállna, amíg felvezetés van és távolról mutatja addig tökéletesen fut, ahogy beadná az én kameraállásom kihal. -
#7007 párszor már leirtuk, a brightness-t szedd le +3-ról 0-ra a játékban, az megoldja.
ha sötét lesz a kép, állíts utána a vga control paneljén :) -
Gibor #7006 NTSC vel elindult, de! nemtudom milyen grafikus plugin t használjak mert valamelyikkel állandó 60fps valamelyikkel 17, de viszont mikor elkezd vissza számolni 1nél kifagy a játék és addigis ezt látom: -
RYO21 #7005 torrent