Működő PS2 Emulator!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

norbi2fraktal
a beállításokban válaszd a CDVDRom-nál Linuz ISO CDVD-plugint, és menj a configure-ra majd tallózd be az iso-t,és kész, mehet a game

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Seth
Az iso-t indítani emuval

PSN ID.: Beegabor

adamq01
császtok! Leszedtem a Tekken 5 öt .iso ban. Az .iso ban van:
ioprp300.img
irxarc.bin
SLUS_210.59
SYSTEM
tk5data0.bin
tk5data1.bin
tk5data2.bin
tk5data3.bin
tk5data4.bin
tk5data5.bin

Mit kell csinálni, hogy mûködjön?

AMD FX X8 8350 BOX|Cooler Master - Hyper 212 EVO|Gigabyte R9 270X 2GB|Gigabyte - GA-970A-UD3P Super Flower 550W Bronze Series|ADATA Premier Pro SP900 128GB|Kingston DDR-3 8GB /1866 HyperX Fury Black

vannak beta verziók amit naponta frissitenek.

GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb

ha gyenge a géped akkor ne várj csodát, és minden játékhoz más és más plugin kell, nézd meg a pcsx2 hivatalos forumát.

Slig
A legújabb svn build-ben a legújabb pluginek vannak tudtommal

スラッグ

Na mûködésre tudtam bírni egy másik CDrom pluginnal...
Tudná valaki a mostani legjobb hang és video plugint linkelni? Mert amiket az FAQ-ban ajánlottak, azokkal 5-10 fps-em van, és nem hiszem, hogy ne tudná a gépem futtatni ezt a játékot többel..

Esetleg nincs lehetõség valahogy "kikódolni" elõtte a játékokat? Mert az emulátor folyamatosan kódolja ki a dolgokat, azért akad másnál is egy emulátoros játék.

Hát ez az emulátor szar még mindig, azokat az emukat állítottam be, amiket írtatok FAQ-ban, semmi. Fekete kép, és semmi, némelyik biosból még a lemezt se látja, némelyik bios még be is van lassulva, a másik meg szépen fut...
De játszani már egyikkel se lehet, pedig - elvileg - játszhatónak írják azt a játékot(Crash: Wrath of Cortex)
Devil May Cry 1-et is próbáltam, igaz azt régen, az se ment egyáltalán...
Nemtom, én nem csinálok valamit jól? Akármilyen gépem van, minimum akadozva, de menni kellene akkor is,..

Szerintem jobb a geforce de a proci eléggé kevés...
Slig
Thanks, beállítgatom én is így... a laptopomon. Azért egy nvidia geforce 7000m jobb, mint egy gma x3100 ugye? A proci benne meg athlon 64 x2 tk-57 1.9 ghz

スラッグ

Itt van:
http://img27.imageshack.us/img27/2266/config2r.jpg
http://img189.imageshack.us/img189/8647/config1e.jpg
Slig
Köszi az infót, de a képeket be tudod linkelni nagyobban? Ilyen piciben sajna nem tudom elolvasni.

スラッグ

Hát nekem ugye a laptop nem nagy szám... Benne egy Intel Dual-Core T3400 fut 2.1 GhZ-n... Ám lehet hogy kipróbálom a Tekkent hogy hogy zakatol...
Confighoz kép:

Slig
Hmm... Sajnos nem fut annyira jól a tekken 4 a gépemen, hogy ezt meg tudjam csinálni :/ de a 3-ban minden kombót be tudok vele írni, practice-ban gyakoroltam.

csgamer, miféle procid van? Vagy milyen beállítások a pcsx2-ben? Mert nekem nem igaz, hogy annyira rossz lenne a konfigom, hogy pl. a tekken 4 ne fusson 60 FPS-el...

スラッグ

"ami mondjuk nem zárja ki, hogy lehessen"

mekkora paraszt vagyok XD

Jinnel van ez a nem tom mi a neve, jobb horog. Elõre, le-elõre és háromszög vagy négyzet, fejbõl nem emlékszem mert aktivan nem tekkeneztem évek óta. Namost ezt simán még billentyûzeten is beírom neked bármikor, de van ennek 1 gyorsabb változata, amikor be is nyög egy ilyet hozzá hogy "DÁ". Ez kb az egyik leghatásosabb mozdulat az egész játékban, na ezt dualshockon kivül nem nagyon tudtam mással bevinni, ami mondjuk nem zárja ki, hogy lehessen. Xbox360 kontrollerével nem lehet, túl érzéketlen hozzá az irányzék.
Most lehet amúgy viccesen hangzik, hogy ilyesmin tökölök, de enélkül a Tekken 4 nem Tekken 4 😊

Hát a MHF- 1 az kb. 100 fps körül mozog, a MHF- 2 sajnos már frapsal 320x200-ban 62 FPS fraps nélkül meg 100 FPS...
Slig
Ha leírod mi az a kombó, megpróbálom

#6806: Viccelsz? Azzal a vga-val 100 FPS-el futtattál egy PS2 játékot?

スラッグ

Kinek van kedve este Monster Hunter 2-õzni neten? 😛 Most töltöm én is remélem olyan 100 FPS-el fog futni mint az 1-es a kis Intel GMA X3100-as vidikarival 😄
aham, és jinnel pl azt a k**va gyors jobb horgot hogy írod be rajta? van rá 1 tippem, h sehogy 😊

Slig
Én tekkeneztem vele, nekem bevált ^^ legfõképp a 3-al, de próbálgattam a 4-et is... szaladni nem szalad, de megy (sajna még kevés a gépem hozzá. majd ha lesz mégkisebb gépigényû ps2 emulator). De a dolphin-hoz, még a wii játékokhoz is nagyon jó volt.

スラッグ

csak hogy 1 életszerûbb példát említsek, nemrég toltuk a tekken 6ot haver xbox-án, namost elvileg amit ahhoz adnak az 1 minõségi kontroller nem? az kéne h legyen, boltban 10+.
ehhez képest a tekken játszhatatlan rajta 😊
a gombok persze korrektek, de az iránykereszt iszonyú béna.

ezúton is köszi a helpet priviben.

a kontrollerrõl annyit, hogy mint már irtam, nem elég, ha hasonlit a ps2-éhez. tudom, anno ps2-n játszottam utánzat kontrollerrel, és tekkenben 1 szenvedés volt beírni 1-2 komolyabb kombót. amint a kezembe vettem 1 rendes dualshockot, azonnal laposra vertem mindenkit 😊

de mind1, már döntöttem is. valszeg veszek egy dualsokkot, meg kipróbálom hozzá ezt a speedlink átalakítót...

link
link
linklink
egy csak kicsit körül kéne nézni, ipon tele van kontrollerekkel ami hasonlít a ps2-hez

ezt értem, a gond csak az, hogy nekem tekkenhez kéne, amiben ráadásul régen elég profi voltam. mármint emléxem, hogy a rendes sony kontrolleren rendesen be tudtam írni a kombókat, de párszor volt a kezemben gagyibb kontroller, és azzal közel se volt olyan 😊
feltételezem, hogy az a könig se rossz, de nem hinném, hogy tekkenezni jó lenne 😛
azért köszi

Slig
Nekem van egy könig usb/ps2 gamepadom. Még a force feedback is megy vele. A végén van egy usb csatlakozás meg ps2 csatlakozás. Kb. 3 rongy volt max.

スラッグ

találtam vmit szerintetek ez mûködni fog win7 alatt a pcsx2vel? 😊

fú gyerekek de boldog vagyok most 😊
sikerült a tekken 4-et játszható sebességen futtatni!
a tekken tag valamiért sokkal lassab, és a tekken 5 sem az igazi.

mostmár csak 1 dolog maradt hátra, a kontroller. van valamilyen megoldás arra, hogy egy igazi ps2-s kontrollert rákössek a gépre? nem érdekel, ha a force feedback nem mûködik, de tekkent csak az eredeti kontrollerrel érdemes játszani 😊

100%, hogy mindegyikhez más kell...

hi all!
le szeretném tolteni ezt a PS2 emut de arra lennék kiváncsi,hogy minden játékhoz amit futtatni akarok vele elég ugyanolyan gép vagy mindegyikhez más kell?
mellesleg a gépem:
AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4800+ 2.51 Ghz
Nvidia Gforce N9800GT 1GB
2 GB DDR2 RAM
szerintetek ezen menne gond nélkul?

PSN ID:misi2mezei

Most nézem, hogy a kompatibilitási listán is vörös...Az friss lista?

Már nem kell. Most az a gond, hogy az európaival eljutok odáig, hogy 2 memória kártyát jelez ki, és egy Playstation 2 lemezt, de a lemezt már indítani nem tudom.(fekete kép)
Most azzal van a gond, hogy iso a képfájl, vagy a játékkal? Mert ha kiírja, hogy Playstation 2 disc, akkor elvileg felismerné, nem?

A PCSX2-höz adhatna valaki egy biost, ami a legjobb. Kösz.

Ment rendesen úgy, ahogy én beállítottam, de inkább megkérdeztem. És a PS2-es Wrath of Cortexet próbálta már valaki emun?

Attelee
Itt lehet válogatni!
Videóhoz Pete's opengl vagy ha akadozik mert gyenge a géped akkor Pete's DX6D3D!
Hanghoz P.E.O.P.S dsound audio driver.
Cd hez akár lemezrõl akár isórol játszol SAPU'S CD Rom plugin 1.0 ez magától felismeri a játékot!

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

Evin
Szerintem semmi nem kell hozzá. De már nagyon rég volt, hogy használtam.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

STREEX
ÉS mi az?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Tudom, hogy az egyes, gondoltam, hogy odaírom a kommentbe, de gondoltam biztos tudni fogjátok, h tudom.
Az ePSXe-t használom én is, de ahhoz milyen pluginok kellenek? Játékfüggõ?
Jelenleg a Crash Bandicoot részeihez használom...

DarkSector
de van egy progi, amivel kilõhetõ ez a hiba...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Evin
A PSX az 1-es. Ahhoz az ePSX az ajánlott.

STREEX
A god of war-ban ezt a közeli ködöt sehogy nem lehet megoldani?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Hy all, nemtom, hogy PSX emuról melyik az a topik, amelyik gyakran látogatott, szóval itt kérdezem meg.
Melyik a legjobb emu, melyek a legjobb plugin-ok hozzá? Thx a helpet.

Slig
Több pontot adott a procimra mint a 32-es xD meg amúgy gyorsabbnak is érzem. A 64es gamecube emulator jól is fut, de ez... rettenetesen sajnos...

スラッグ

Nekem az 5600+ -os amd-vel sem futnak tökéletesen, szerintem a proci picit sovány.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Evin
Minek 64bit?! Talán az is közrejátszhat, vagy csak beállítás kérdése.

Slig
Feltûnõen lassú nálam az összes PCSX2. 0.9.6 és felette lévõ béta verziókat próbáltam. Pedig nem hiszem, hogy szar gépem lenne, AMD X2 4000+, 2giga ddr2 800, geforce 8500 gt, win7 64 bit. Jah és a tekken tag tournamentet próbáltam. Játszhatatlan, 10FPS. Többféle plugint is megpróbáltam, de semmi haszna. Valami ötlet valakinek?

スラッグ

sziasztok!
A Smackdown vs Raw 2010-el akarok normálisan játszani és azt szeretném kérdezni hogy melyik a legújabb emu bios meg ilyenek?
Ja és ha esetleg valaki játszana vele leírhatná a configot😊
Thx elõre is!

Unitedfanatics
A válasz az elõbbi kérdésemre megvan, de valamiért nem mûködik linuz iso v0.8.0 pluginnal a képfájl :S

Unitedfanatics
Kéne egy kis segítség, régen emuláltam már, ezért elfelejtettem hogy is kell megnyitni az isot, nekem az execute rémlik, de úgy csak elindítja a "ps2-t" úgy hogy nincs benne "cd" ilyenkor hogy tudom tallózni az iso fájlomat?

DarkSector
a psx2 bárhonnét leszedhetõ nem hiszem hogy goggle nem tud segiteni...
ráadásul a bannerban is van link.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"