7924
  • erieskrisz
    50-60 fps minek annyi nem értem dirt 2 30+fps el szaladgál böven elég miért kell 50-60 ezt nem vágom??
  • arty
    szerintem nem hozható ki belőle a szükséges 50-60fps :(
  • arty
    az a baj, hogy az 1080i csak, azaz deinterlacert is kell kapcsolni, hogy ne "remegjen", ami megintcsak erőforrás (nálam nem is megy jobban, mint a 480p, vszeg emiatt :( )
  • balisz
    Sziasztok. Van olyan beállítás amivel több játék is jól megy?
  • erieskrisz
    Oké köszi a segitséget lenne még 1 kérdésem érdemes e az én configomal a Gran Turismo4 el probálkoznom nem akarok überbrutál grafikát nekem böven elég ha egy ps2 szintjén megy a játék ??
  • RYO21
    Jah, és játékon belül 1080p-re állítottam a grafot.
    Nálam most playable a játék. Nem full speed, de játszható.
    Arty sztem próbáld emg ezt a trükköt!
  • arty
    nem :) (meg értelme se lenne, az epsxe sokkal jobban "készen" van, mint a pcsx2)
  • erieskrisz
    Na jó nem az igazi viszont azon filoztam hogy ps2 emuval nem e lehetne futtatni a gran turismo 2
  • arty
    ez szép szerinted? :O
  • berlinboy6329
    Lilypad...

nem lehet beállitani,h ne legyenek komplikációk a gomboknál?

Mikor emgnyomom az altot,akkor előjön bal fent egy kis menü,ami mindig előjön,ha vhol altot nyom az ember...Kis méret,áthelyezés,bezárás...Ez az ablak...Ha mes Shiftet nyomok,akkor az egyik gomb beragad..Például van,mikor nem nyomok semmit és előre megy,v állandóan támad,v vmi...hogy lehet ezt kikapcsolni?
  • erieskrisz
    De youtubon a videokat nézve tök jól néz ki a játék ezt akkor nem értem
  • arty
    gt2 elmegy epsxe-vel, de az már kimondottan a randa szint :)
  • erieskrisz
    Köszi akor lejjebb adnám Gran turismo 2 psx emuval már létezik olyan ami tökéletesen megy??És szép a grafikája??HZa valaki tudja irja már le legyenszives köszi
  • RYO21
    A múltkor lineklt pcx2 verzióban kipróbáltam wmit.
    A Speedhacks-nél mindent a 3-ra húztam. És kipróbáltam a GT4-et.
    + 10 fps sok helyen, sőt néhol eléri a 60fpst a játék.
    - grafika. Sokkal rondább lett, vannak bugok, autó választásánál laggol
  • RYO21
    proci intel C2D E8600 3.6 GHz-re felhúzva.

Többit nemtudom.
  • erieskrisz
    Sziasztok valkaki megtudná mondani milyen gép kell a granturismo 4 rendes futtatásához találtam egy videot amin nagyon jó grafikája van a játéknak.Ha valaki tudna segiteni melyik verziot kell letölteni a ps2 emubol és hogy hogyan kell beálitani hogy ilyen jól fusson a játék és ilyen élvezhető képe legyen nagyon megköszöném granturismo 4
  • gaben92
    hali.uj vagyok nem tom hogy hogy kell azt megoldani hogy letöltöttem call of duty 3- at és kiírja az emu hogy nem elég neki a memória az 8 mb ami memcard hogy oldajm meg hogy ne legyen kicsi (pcsx2 0.96 vagy 0,97ez van nekem)legujabb pluginok elvileg minden jó csak ez nem.köszönöm annak a segít jólenne,köszi(valaki tudja???????????????????
  • berlinboy6329
    Gsdx10esből melyik a legujabb?Felpakoltam a Win7et,azon meg már van.A GSDX forumban ugyse az van megadva.
  • sakal6
    2-t kértél 2-t is kaptál, nem egy
  • berlinboy6329
    PAL?:O

Az is jó?Úgy tudtam,csak az NTSC-s emgy rendesen.GoW1 is PALos volt ki is fagyott.
  • sakal6
    ezt szed le inkább szerintem nekem is ez van és végigvittem
  • Laceee
    GOOGLE a barátod 2010-ben is
  • berlinboy6329
    God of War KETTŐŐ!!höz tud vki egy linket dobni?Ahonnan szedi is gyorsan.8Gb-t 70kb/s sel szedni kinzás.
  • gaben92
    hali.uj vagyok nem tom hogy hogy kell azt megoldani hogy letöltöttem call of duty 3- at és kiírja az emu hogy nem elég neki a memória az 8 mb ami memcard hogy oldajm meg hogy ne legyen kicsi (pcsx2 0.96 vagy 0,97ez van nekem)legujabb pluginok elvileg minden jó csak ez nem.köszönöm annak a segít jólenne,köszi
  • berlinboy6329
    van egy linuzISO nevű plugin oda,nyomd be,aztán RUN-EXECUTE,oszt mennie kéne elm.
  • davee16
    hogy elinditsak egy játékot akkor a letöltött játék iso file-ját kell beillesztenem a programba vagy mi ?
  • berlinboy6329
    Turkálj szerintem a nem tom hol a GSDX pluginbabn az alján,pipáld ki,szedd ki a pipád,variáljad...De lehet,h a DVD5 miatt szar.Régebben nem ment vele,sok bug volt benne.DVD9cel próbáld.
  • trebron92
    Tudna valaki segíteni abba hogy hogyan lehet megcsinálni gow2-ben hogy ne látszódjanak át vagy inkább látszódjanak a textúrák?
  • berlinboy6329
    Az anyját kifagyott:C

Lehet NTSC-t kellene szedni..De honnan?vki megdob egy működő,gyors torrent linkkel,v Megauploadossal?

(God of War 1!!)
  • davee16
    az ujjab fajta bios file-t hol tom letölteni ? tudtok adni egy linket ?
  • trebron92
    Nekem is megy egész gyorsan csak még nem látszanak a textúrák csak ha közel megyek de legalább már nem zöld...Ebbe tudnál segíteni?
  • sakal6
    xp dx9?
  • sakal6
    nekem megy, de ne használj deamont vagy mást, és próbáld az usa 2.0-s biost
  • berlinboy6329
    Én is kérek helpet,lassú nagyon!!!
  • trebron92
    Na most már jól működik a játék nem zöld és nincsenek csíkok de most meg átlátszók vagy egymásra vetődnek a textúrák.Erre van gyógyír?
  • berlinboy6329
    Én válaszolnék,ha elindulna az a szar legujabb.De miért nem töltöd le?Akkor 1.kézből rapasztalhatnád meg milyen lett.
  • trebron92
    Leszdtem az a linkelt verzioót de nem jó a cddvd pluginja.Erre tudnál egy megoldást?
  • sakal6
    megy
  • berlinboy6329
    Na egyenlőre tökéletes minden kinézetre THX!

Csak vmiért a sebesség nem jó.Csutkán vannak a Speed hackek,azokat nem tettem csk oda,amik irják,h lehet,h graf bugokat,hang bugokat okoz,de amugy minden csutka,és igy is csak 46 fpsem van.Ha sok szörny van a pályán lemegy 16ra.most ott járok,h a hajó belsejében 26fpsem van,és ez nem jó..Nem stabil 60 :C
  • biomage
    valaki válaszolhatna a #6908 hszre :)