7924

JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| | EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
SH3 #7084 Nálam van a gond, vagy nálatok se jön be a beállítási segédleten kívül egy link se? XDD -
ARN11 #7083 Sziasztok!
Nekem az a problémám, hogy amikor elindítanám a GT4-et kiíja h kevés a hely az 1es memórián!leakarom formatálni de nem engedi csak a slot 2őt a slot 1nél kiírja h formatting failed!erre mi lehet a megoldás? -
xxxpaulxxx #7082 Hali!
Régen nem jött össze a dolog az emuval... most újra megpróbáltam... God of War:
Ilyen plugineket használok:
Ráadásul rányomok hogy new game... a grafikus hiba marad és ki is fagy a program... megoldás? -
RYO21 #7081 Motorstorm artic edget próbálta már vki? -
BIOS-t külön kell töltened, szerintem visszább van is link. Nem rakhatják bele, mert illegális anyag. Viszont plugin-ok a kiadáskor legfrissebb verziók szoktak a telepítőben lenni. De persze lehetnek más újabbak. -
DCP #7079 Tudtok nekem segíteni nekem meg van a PCSX 0.9.6 fel telepítettem és mindent meg csináltam amit a video mutat de nekem a bios mappában nincs semmi meg lehet hogy pluginok nem jók légyszives nagyon meg kössszönném kössz -
jfehervari #7078 Mostmár elértem hogy megy a játék de vanmikor szétesik a kép ez miért lehet? -
Metal Gear Solid 3, nagyrészt alapbeállításon elindul, mert ugye van amit mindenképp meg kell adni első indítás után. Most nem tudom melyik verzió, mert nekem 2 van, de mindkettő megy.
Meg ott van fent a játéklista, hogy mik mennek. -
jfehervari #7076 ok értem,Tudnál mondani egy játékot és egy beálítást hozzá amivel müködik nagyon meg köszönném. -
Elolvastad a fenti segédletet? Akkor kezd azzal. thx -
jfehervari #7074 Hová kel bemásolni az iso-t,vagy hogy indítom az iso-t? -
jfehervari #7073 Pluginokat hogy variáljam ,hol kel? -
zsotesz #7072 ja, az télleg nincs, bár az ea félét sem találtam. Mindegy, próbálkozz másik biossal, meg variáld a grafikus pluginokat, hátha valahogy elindul. -
jfehervari #7071 2K -
zsotesz #7070 ez az ea féle nhl vagy a 2k sports-os? -
jfehervari #7069 DE A 2010 NEM JELENT MEG PC RE.
-
zsotesz #7068 Mi a francnak akarsz emulátoron nhl-ezni mikor van pc-re is? -
jfehervari #7067 NHL 2K10 a játék a bios 2004 europa plugin azt nem tudom szerinted? -
zsotesz #7066 sokminden, pl. rossz verzió (akár iso akár az emulátor), rossz bios, vagy másik plugin, vagy lehet nem is megy az a játék emulátoron amit próbáltál. -
jfehervari #7065 Üdv!
Az a gondom iso-t szeretnék elindítani mikor rá megyek el is indul de fekete képernyőt mutat,de az fps megy az látszik mi lehet a gond? -
2bUs #7064 uiztu nekem pl a final fantasy x egy képfájlban ban(amit pl be lehet rakni deamon toolsba) és ugy indul el
na de vki tudna linkelni egy régebbi ps2 emulátort amin nem akad be az FFX? -
uiztu #7063 Légyszi, ha tudtok válaszoljatok. Mert mindig kiír egy csomó mindent. Nincs Memcard 1-2 meg ilyesmit. És nem indul el a játék sem. De már elég jó lenne, ha végre elindulna a játék. Meg, ha lehet mindent írjatok le, hogy a Wwe smackdown vs raw 2010 játékhoz miket hogyan kell beállítani. Ja, és amikor elindítom a programot, mindig kiírja hogy nincs konfigurálva. Vagy ilyesmit. -
uiztu #7062 Helo!
Letöltöttem a Smackdown Vs raw 2010-et Ps 2-ben. És valaki megtudja mondani, hogy mit kell csinálni? Van Bin Movie Sound pac tm2 stb fájl. Melyiket kell berakni stb. Valaki légyszi segítsen. -
sakal6 #7061 használj régebbi emulátort, kb 1 éveset -
sakal6 #7060 nem, a XI az online -
zsotesz #7059 nem -
ez nem online játék ? -
zsotesz #7057 a configodnak elégnek kéne lennie. Valami beállításbeli gond lehet. Átalakítóról meg nem tudok mit mondani, keress rá neten. -
2bUs #7056 win7 amd x2 3,2giga proci, radeon hd4850,2giga ddr2 ram,
egyébként ps2 kontrollerhez lehet kapni USB átalakítót? -
zsotesz #7055 próbálj másik plubint vagy exe-t, esetleg biost. Jónak kell lennie, bár a configod nem írtad le, egyébként win7 vagy vista alatt sokkal jobban megy mint xp-n. -
2bUs #7054 PCSX2 for Tekken 5 by Maetel 2.6 ezzel a progival próbáltam,én is végig játszottam ps-en csak elromlott és megpróbáltam ezzel.gyönyörű játék:) -
zsotesz #7053 Nálad lehet valami, én végig tudtam játszani. -
2bUs #7052 a Final Fantasy X (legjobb játék^^) lefagy ugy kb 10perc után amikor találkozik Tidus Aaronnal. vkinek lenne ötlete ezügyben? -
Most az utolsó verzióval kipróbáltam én is, és 40-50fpst- viszi egy ideig, utána belassul. Szerintem menne ez rendesen, csak gondolom valamilyen "tároló" megtelik és azért lassul be. Szóval talán csak beállítás kérdése. -
mért, én gépemmel a metal gearnek simán kellene futnia, ehelyett pedig átlag 35 ha felülnézetbe játszom akkor 60 csak...és még csak nincs is maxon semmi. -
2bUs #7049 hali,hogy lehet beállítani az irányítást billentyűzetre ? -
Érdekes,nekem DX10ben és 9ben ugyanannyi az FPS,és nem is szebb a játék..Próbáltam felrakni DX10ben,mig Gow2 alatt meg nem halt a vidkari, az internal resoulutiont 2048x2048ra,és ekkor az FPS leesett 25körülire,pedig iszonyat durvajól néz ugy ki...Vagy legalábbis tűéles(Y).Az Istennek se tudok belőle több FPSt kicsikarni az E8200őmmel.:C -
ropi88 #7047 húúúúú, de izom jóóóó kép lett
-
nem így már negyven körüli, lényegesen játszhatóbb :) -
dx10es gsdx? az a leggyorsabb
ha igy is 25fps, akkor ennyi :/