Működő PS2 Emulator!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
tessék a legjobb verzió a god 1-2 höz. bios nincs benne, mivel nekem nemtudodja a proci a ss4-t ezért csak a 3-s van benne, de semmi külömbség nincs közte úgyhogy inkább használjátok az 1250m-t. irányitásnál meg állítsátok be tetszésszerint.
ha gyors lenne vegyétek lejjebb vagy kapcsoljátok ki a speedhacket
GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb
De akkor sehogyse lesz jó ez a verzió?
File couldn't be created or opened.És az a fájl,amit nem nyit meg a BIOS fájl..Az õsrégi REV 1337 PCSX2 megnyitja,ez(Rev 2330) nem..Szar!
invalid Window handle passed to Lilypad...Lehet,h bugos a GS pluginod,ezért a progi a lilypadot fogja hibáztatni.Szép üzenet..
Aztán OKot nyomok,majd kiirja ezt😛AD plugin failed to open.Lehet nincs elég kraft a gépedben köcsög.
Jó hír:Az augusztusi DX segitett!
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
valszeg ez a kódja SCUS 97481
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Ezt irja:
GS plugin/CDVD/Lilypad failed to initialize/open.
.|
V
(Mikor melyiket van kedve írni)
Ám nekem is ez a bajom az 1. rész PALos DVD9esével :C
+
Akad is...(Azon kivül,h a legujabb PCSX baszi menni,pedig abban midnen friss,hátha menne vele rendesen sokminden,de el se indul a játék...)
Mekfan!
Previous version 0.1.13,szal az utoksó elõtti..Ez csak SSE2es,azóta találtam SSE4et is,de ugyanugy zöld csikos.
Kérdés:Windows 7-tel megyen?Mert akkor fel tudnám rakni a GDSX10et,nem DX9el kéne szarakodni.
ez alatt az 1 év alatt 😊, még menne a 2 magos procimal? 😊
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Nem tudja valaki hogy a dragon ball budokai tenkaichi 2-t v 3-at honnan lehet letölteni?
Köszi elõre is
2.A pcsx oldalán volt linkelve egy Dx link,elé irva,h ne felejtsd el a legfrissebbet felrakni.Azt letöltöttem,és azt mondta,h egy u.ilyen v egy ujabb már fel van rakva.Szerptember 16-ai az utolsó DX,nekem ugy tûnik az van fenn.
3. E8200?hogyne támogatná!
Elõjött egy ujabb probléma is....
1. Biztos játszható a GoW 1 PALos változata?
2.Ez undoritóan néz ki...Zöld hányás van mindenhol,meg függõlegesen csíkos...
2. pasz, lehet hogy mégse a legújabb dx9 az
3. 1. a procid támogatja a sse4-t? nincs véletlenûl szotverre állítva?
Amugy meg biztos,h szar vmi.Felsorolom egymás alatt,h mikre kellene help,ugy könnyebb lesz válaszolni,megén is megkapom mindenre...
-512x512 felbontás....Miért?
(FElraktam egy másik GSDXet,ott 1024x1024et engedett,de hiába állitottam,mindig annyi volt,tehát biztos nem a játékkal van baj)
-Újabb verziójú GSDXet és CDVD-t nem tölti be,error..
(Azt irták,h legujabb DirectX kell neki..Megvan,mégis szar)
-Idióta progi?
(Nem tudom,mit állitottam,de a GoW elinditása után kiléptem,h SSE4es GSDXet szedjek le.a hasonló számú verzióból,és mikor ujra elinditottam a jétkot,tudjátok mindig feljön elõször,h SONY COMPUTER ENTERTAINMENT,utána tölti a játékot.Na nekem feljön ez,de kb 1mp alatt 1 framet ugrik,kb 5 perc,mire lemegy az "intro",a hang viszont megfelelõ sebességgel játszódik,pár mp alatt véget is ér,csak a kép szaggat kurvára.)
a ps2 játékoknak vagy egy maximális felbontása amitõl nem lehet több és biztos annak a játéknak amit inditasz 512x512 a max, ez nem meglepõ hisz akkoriban a tv-k átlagfelbontása akörül volt
De az új verziók miért szarok?Nem értem...
És az miért van,h beállitottam a GsDxet 1680x1050 felbontásra,mégis 512x512esben inditja el a játékot?
Viszont elfelejtettem,h miért nem a játék indul el,hanem ejön,vmi német cucc,2 memkártyával,meg egy DVDvel a képen..WTF?
Volt már ilyen,még mikor nyáron gameltem,de nem,h lett jó,elfelejtettem. :p
Viszont a Cdvd nagyon ganaj az uj verziókkal.Szedtem le egy 18** at is,még októberben linkelte vki,mondván,h milyen "jó"..Hát nem az..Baszik menni.
Letöltöttem a rev 2330,inditóm a God of Wart,nem megy..mi az Isten..
Leszedtem egy nagyon régit,innen linkeltet,az 1337eset,amivel annak idején ICO-ztam...Azzal se megy...
Nem emgy mert:Nem tudja megnyitni a GS plugint..Miabüdöskurvaanyádvan? Mondom...Eddig semmi baja nem volt ennek a szarnak,most meg nem megy.Nyáron ment,Végvittem az ICOt,most meg baszik elindulni az õsrégi verzió....Hogy van ez?Azt irják frissitsek Dxet..De a régi verzióhoz nem kellett és megy?Az új meg a legfrissebbel se?(az van fent)..Mi a szar lett ezzel?
CSAK MEGAUPLOAD link,v gyors torrent kell,mert a lassú torrent az adja magát,h lassú,nekem emg semmi kedvem 1 hetet várni mire lejön,a többi fájlmegosztó az MU-n kivül ratyi szar,lassú...Nem találtam egyet sem.:C
Illetve egyet igen,de arra azt mondják,h lefagy a Pandora templománál, 3,47Gb.
Forza.
sakal6: nem is játszok vele, van millió más problémamentes játék a világon
Forza.
Nem akarok vidókat átugrani,szeretem végnézni õket,h tudjam mivan..gondoltam letolom a 2 részt,it a szünet van idõ.
FFX,FFX-2,Shadow Of The Colossus,SSX Tricky,SSX3,Soul Calibur2-3,Tekken4-5,Gran Turismo4,Resident Evil Code Veronica,Kingdom Hearts 1-2,Devil May Cry 1-2,God Of War 1 DBZ-Budokai Tenkaichi 3,Na ezeket játszottam végig.Nem azt mondom h nem voltak grafikai bugok,de végig lehetett vinni öket ugy h azt az ember élvezte!
Amit félbehagytam az a God Of War2,és a Metal Gear Solid3,de ezeket is végig lehet játszani!
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
(kollega játszotta még régesrégen, viszont neki szétfagyott egy ponton, játék közben)
nekem most csak egy gt4-em van és egy mortal kombat: shaolin monks-om. elõbbihez kevés a gépem, a shaolin monks pedig az intro után szétfagy 😞((
egyelõre ez a ps2 emulátorozás _szerintem_ komoly játékra nem való, mert a legtöbb cím messze nem tökéletes, egyenesen játszhatatlan - tehát emiatt szerintem sem érdemes megvenni egy ps2 játékot
Forza.
de te azt honnan tudod hogy magyarországon milyen verzió van forgalomban? lehet hogy egy olyan amit az emulátor egyáltalán nem tutatt. igaz hogy csak 4k a játék, de az ember nem szerett feleslegesen kidobni pénzt hogyha a játék nem is fut.
Az egyik a DVD5-ös Gow 2 a régebbi emulátorokkal a Dvd 5-ös verzióban szétestek a texturák de az uj emuval már a texutra problémát is megoldották !
A másik meg a GOW2 DVD 9-es verzió na ez a tökéletes verzió mert ez a régebbi emulátorokkal is egész játszható volt !
A DVD9 verzióhoz viszont kell a TOXIC Dual Layer Patch !!
2. nem video közben fagy ki
még valami?
Forza.
még1x: gow2-bõl van 10 féle HIBÁS verzio a neten, ami 1-1 helyen kifagy, beakad, nem végigjátszható. ha ilyennel akarsz ps2-n vagy emulátoron játszani, nem fog menni (ill nem végig)
Forza.
gow2-ben van már árnyéka kratosnak ezekkel az uj emukkal?
Forza.
A történelem híres vazzegjei.Noé:\"Ez kurvára esik, bazzeg.\"Ádám:\"Ez megeszi, bazzeg.\"József Atilla:\"Ne lekdössél bazze.\"BillClint:\"Ez tövig bekapta,bazze\"BillG:\"Ez lefagyott,bazze.\"
A történelem híres vazzegjei.Noé:\"Ez kurvára esik, bazzeg.\"Ádám:\"Ez megeszi, bazzeg.\"József Atilla:\"Ne lekdössél bazze.\"BillClint:\"Ez tövig bekapta,bazze\"BillG:\"Ez lefagyott,bazze.\"
Forza.
Mert szerintem a clubman stage route 5 a legjobb.
Néhol eléri az 50 fps-t.