7924
JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
#7124 a körözésnél a jobb vagy a bal analogot kell használni? -
#7123 köszi megpróbálom...
a fel-jobbra-le-balra kombinációt a nyilakkal is meglehet csinálni vagy csak analóggal?
"közetseknél" bocsi de ezt nem értem:D -
sakal6 #7122
budokai tenkaichi 3 pal ködfátyol, de tökéletesen fut gsdx10 -
sakal6 #7121 ja és ntsc verzió -
sakal6 #7120
gow 2 minimális szellemkép a blur effect miatt, de tökéletes kép -
sakal6 #7119
gow 1 ntsc tökéletes képpel, saját, és mint láthatod itt is csak a vga 43%-t használja, de álltalába ettől lejebb van -
sakal6 #7118 vagy csak szimplán bugos a plugin -
sakal6 #7117 az emulátor a vga csak egy kis részét használja ki, lehet hogy nem szereti a 2 magos ati-kat és ez lehet a gondja -
sakal6 #7116 ez nem így megy, ha a pal-st tudják jobban megcsinálni akkor az megy jobban, ha meg az ntsc-s akkor az fog jobban futni. megkell nézni a hivatalos oldalon hogy mék megy jobban, oda van melléjük írva a verziószám és abból lehet tudni -
sakal6 #7115 a közetseknél, vagyis (északkeletnél) csak megnyomod a fel és a jobb gombot egyszerre és azt csinálja és a többinél is, ha meg forgatni kell pl jobbra fele akkor fel->jobb->le->ballra és így végig ami kell ballra meg forditva így lehet használni billentyűzeten -
#7114 Amúgy nem lehetséges hogy az analog körözgetős használata billentyűzeten egyszerűbb az SSSPSX PAD plugin pressure MOD-al mint a lilypad-al? mert én a Lilypad mod-ot használok... -
#7113 okés azzal nincs gond de a gyakorlatban mikor egy nagyobb lövést kéne viszonoznom ugye akkor kell az analoggal körözgetni jobbra a gyakorlatban és akkor az axisokat is be kell állítanom és nyomogatni egyszerre 6 gombot egymásután?
Érted szóval nálam az axisok nincsenek beállítva csak a fel-le-jobbra-balra mert nemtom hogy kell ezt a körözgetést a joystickon billentyűzetre átvinni:D -
xxxpaulxxx #7112 simán nyomogasd le az irányokat a kontroller beállításnál -
#7111 Srácok azt vki megtudná nekem mondani hogy a PS2 joystickon lévő GOMBÁT-t azaz analógot hogy állítsam be a billentyűzeten? a DBZ BT3-hoz naon fontos lenne!!!
nem tudna vki adni egy tanácsot hogy állítsam be? melyik billentyűkkel a legegyszerűbb? -
#7110 A működő PS2 emulátor biztos,h működik?
Épp Gow2-tem,mikor emghalt a Videókártyám,ezt ugye irtam lejjebb is..Ma vettem a bátorságot és elinditottam megint..És UGYANAZT produkálta,mint halála előtt..----> Ati képillesztő végzetes hiba után állt helyre..
Aztán a graf plugint átnoymtam DX9be,és TOVÁBBMENT!!!
Aztán lefuttattam egy 3dMark VAntaget,ami ugye DX10 és az is végigment...Graf plugin megölte a karim? -
xxxpaulxxx #7109 le tudnád fotózni a beállításaidat? -
xxxpaulxxx #7108 fogalmam nincs... de próbáltam európai, usa és japán biossal is:D -
#7107 Ok,akkor ezentúl csak ntsc-s verziókat szedek le. -
#7106 NTSC-t használj szerintem!!! a PAL-osokkal több gondod lehet.. -
#7105 Tökéletesen működik az NTSC-s verzióval GDSX SSE2-vel nekem megfelel:D nincs semmi grafikai hiba jól megy:)
köszi még1x a segítséged:) -
#7104 Beállitottam úgy mint ahogy a #7085 hozzászólás mutatja..minden szépen megy,a menüt betölti az átvezető videókat,csak mikor indulna a játék akkor esik le az fps 20-30-közé..PAL-os verzió,lehet azért?Kezdő vagyok a témában,tegnap próbáltam először az emulátort. -
sakal6 #7103 speedhacket nyomd be az gyorsit ha még nincs -
#7102 Szevasztok,a WWE Smackdown vs Raw 09-hez milyen beállitásokat javasoltok?
Minden szép és jó lenne,tökéletes a grafika,csak játék közben olyan mint egy lassított felvétel... -
#7101 Az emulátor leginkább a processzorra hajaz.Még egy integrált VGA-val is lehet vele játszani,szóval nem hiszem h amiatt ment tönkre! -
#7100 köszi szépen a segítséget!!! akkor elvileg az emulátor jobban kompatibilis az NTSC-vel mint a PAL-al mert más helyen is olvastam hogy a PAL nem mindig müxik jól.
Amúgy neked biztos jól fut fullon, akármit is állítasz be, hisz erőműved van:D
sajnos a procim nem pont a legjobb hozzá inkább a videókártya megfelelő sztem... de biztos jól fog működni akkor is:) holnap kiderül. -
#7099 Az emulátor hány százalékban használja ki a videókártyát?Most lett gariztatva a 3870X2 mert magától meghalt és be se bootolt a Windows,már az asztal előtt kékhalálozott mindig..És pont Gow2 alatt kezdett el szarzoni,és másnap halt meg. -
#7098 Itt vannak a képek normális méretben -
-
#7096 Nekem Ntsc-s van,és tökéletes a Gsdx-el!
Második képen kikapcsoltam a FPS limitet,ugy lett 78!
Mintha régebben jobban futott volna,de mondjuk az uj PCSX2-ben minden
defaulton van!
-
#7095 Nálam az nagyon szaggatott, bár igaz, hogy alapbeállításokon néztem. -
Deleter14 #7094 Bocsánat a tudatlan,idióta kérdésért,de a játékokat melyik oldalról érdemes letölteni? (pl. Shadow of The Colossus) -
#7093 Amúgy nekem PAL verzió van!!! az akkor a ZEROgs-nél meg a GSdx-nél is problémát jelent?
Az emulátorhoz csak NTSC verziójú játékot használjak? -
#7092 Sziasztok!!!
Megvan nekem a PCsx2 0.9.6-os verzió és a DBZ BT3-al szeretnék játszani... ZeroGS-t használok mert a GSdx-el vmiért szaggat játék közben a lép hiába állítom át a grafikát...
A zerogs-el meg faszán futna a game de harc közben ilyen lesz a kép
pedig szaggatás nélkül megy:D és csak akkor tűnik el a lila sáv ha beállítom a specular highlightsot de akkor meg semmilyen effektet nem jelenít meg az meg szar:S utána néztem és a ZEROgs-ben mindent úgy állítottam be ahogy nem egy helyen csinálták. Nincs rá vmi mód hogy a lila sáv eltűnjön és legyenek effektek is? köszönöm előre is a segítségeteket!!!
A gépem nem pont a legjobb hozzá: AMD Athlon 64 3500+, 1GB ram, ASUS Nvidia 8600GT 512mb
de ZeroGS-el faszán menne csak nemtom mit állítsak be hogy legyen effekt meg a kép is jó legyen..
-
#7091 Az gyári hiba?:O
xxxpaulxxx:Szerintem PALos verziód van,legalábbis nálam ott rohadt meg..Aztán szedtem le NTSC-t azzal simán ment a final bossig. -
#7090 Melyik God of War verziód van ?? Mert nekem Gow NTSC DVD5 verzió szinte tökéletes megy hiba nélkül ! Persze a gyári bug-ot leszámitva a final bossnál ! -
xxxpaulxxx #7089 God of War... eljutok odáig, hogy megkapom az első erőt, valami beszélő pofa adja:D
És akkor... videó... utána pedig fehér képernyő és sehova tovább... mit kéne csinálnom? -
Jens #7088 Sziasztok.
Kéne egy kis segítség!!!
Beállítottam mindent,ahogy azt DCP leírta.
Daemon Tools-ba(4.30.1) beraktam a Gran Turismo 4 NTSC-s verziót.
Elindítom PCSX2 0.9.6 Progit: Run-Execute.
Bejön a Sony-s Képernyő,és átlép egy olyan képernyőre,ahol a következők vannak: Browser,és System Configuration. Na és innen nem tudok továbblépni. Csak ezeket tudom állítgatni.
Ja,és nekem " ssspsx pad Plugin Pressure Mod 1.7.0" van beállítva a First Controllernél.
A Gépem: Intel Core 2 CPU 4300,ATI RAdeon X1650VGA,2Gbyte Memoria.
Rendszerem: Vista Ultimate 32 Bites.
Valaki segítsen légyszi,hogy mi lehet a baj,vagy mit kellene csinálni,hogy elinduljon a Játék? (ja,és mindent végigolvastam)
Köszi. -
#7087 Elég rég nem jártam erre.
Midnight Club 3-at próbálta valaki megy már rendesen? -
DCP #7086 Eltudjátok nekem a pcsx2-őt a pluginokkal meg a biosokkal légyszí meg köszzönném -
xxxpaulxxx #7085
Ezt tudom ajánlani mindenkinek, akinek beállítási problémái vannak... ez alapján minden játékot max sebeséggel tudok futtatni:D