7924
  • Szabi1991
    ez jó kérdés.. én ráadásul laptopon tolnám, GT2 grafikájától már kezd kifolyni a szemem :))

vagy lehet vmivel javítani picit gt2 grafikán ? :D
  • Attelee
    Igen!
    Gow2b-böl ha lehet Pal-osat probálj beszerezni!/7.8Gb/
  • watto
    Hali!

Az lenne a kérdéséem, hogy God of War 1-2-t lehet játszani emultáorral pc-n?
  • HUN BECSEHELY
    N-core on találtam egyet,azt irja a Srác,hogy GT3-megy vele.
  • zsotesz
    bannerből le tudsz szedni bios kivételével mindent (asszem). Biost keress torrenten, piratbay-en van, vagy legalábbis régen volt.
  • HUN BECSEHELY
    Van olyan Link,ahol le lehet olyat tölteni,vagy a Bannerból válogassak?
  • zsotesz
    Ps2 emulátorral meg lehet próbálni
  • HUN BECSEHELY
    Hali.
    Lenne egy kérdésem.PC-n Gran Turismo 3-at lehet nyomni Emulatorral,vagy halott ötlet.?
  • liktorpeter
    [email protected]
  • liktorpeter
    ogjgj
  • Dave1991
    Valaki tudna tanácsot adni milyen beállításokat használjak a Fifa Street 2-höz, hogy jól menjen? Eddig csak textúrahibásan, akadozó hanggal, nem jó irányítással sikerült elindítanom.
  • Attelee
    Na én is a 7.8gb-ost szedem.Akkor bizok benne h ez jó lesz!
    Egyébként itt van két kép a régi és az új emulátorral a Gow2-röl!
    link
    Lehet látni h az uj emulátorral szebb lenne,de van egy köd efekt ami fut előtted végig,olyan 5 méterrelA szobron látszik,ráadásul kratosnak van egy
    árnyéka,ill. olyan mintha a fény effekt a karakteren el lenne mozdulva!
    Ebböl a szempontból nekem jobb a régi emulátor 1076m pluginnal!Na meg egy picit gyorsabb is a régivel!
  • wesker24
    Én a GOW2 DVD9 verzióval játszottam és azt vittem végig 2x !
  • wesker24
    Én még réges régen leszedtem elöször a GOW2 dvd5 verziót eleve rossz volt mert az akkori PCSX2 emuk miatt teljesen textura hibás volt az egész ! Aztán leszedtem a DVD9 verziót ami 7,8 GB.os volt na az teljesen tökéletes volt semmi gond nem volt vele még az akkori emulatorokal sem ! Persze ha dvd9 verzióról van szó ajánlatos alkalmazni rajta a Toxic Dual Layer patchet ! Mert a dvd9 verzióban is volt egy két hely ahol kifagyott a video !

A legujabb PCSX2 emuval meg már a GOW2 DVD5 verzió is tökéletes lenne ha sikerülne ugy belönnöm hogy elfogadhatoan menjen ! Mivel már a textura hiba megszünt az uj PCSX emuban !
  • Attelee
    Na elkezdtem tolni a GOW2-öt,ezzel a verzioval God.of.War.2.USA.PS2DVD5x2.
    Rengtegszer megállt a játék,legtöbbször videóknál,de olyan is volt,h amikor átmegyek a láncon a szobor lovakhoz akkor ott az elsö ellelnfél,valami szakállas fax,ott állt az ajtó elött,de a videó nm jött
    be,nem tudtam semmit csinálni!Aztán váltogattam a 0.9.7,meg az 1888 beta között,meg skip videóztam,és eljutottam addig amikor egy nöi szobor szeméből fény lö ki,na még ezt is továbbvittem,majd utánna jön egy olyan h valami lóval elgázol egy köcsög,én meg rákapaszkodok,utánna jön egy videó,és kifagy a csába!Most szedek egy 7.8Gb-osat remélem jó lesz!
    Aki végigvitte irja már le h melyik verzió-val sikerült?
  • DCP
    Hello el tudjátok nekem küldeni azt a progit ami jól megy pl. pcsx 2 pluginokkal meg a biossokkal meg kösszönném! itt az e-mail címem:

[email protected]
  • vmiki88
    Hello!Az lenne a bajom hogy játszanék a Crash Wrath of cortex-el de nem indul el... :( Valakinek elindul???Ha igen akkor mondja el hogy milyen emulátorral mükszik és hogyan állitotta be az illető Köszi szépen!!!
  • sakal6
    nincs, a pes 4 pc-re is megjelent, gyenge portal amiben a ps-s gombjelzések maradtak
  • Evin
    Nincs. Gondolod mind emulátorral szenvednénk?
    Olyan van, hogy valaki csinál egy telepítőt, amiben együtt van a játék és az emulátor, és semmit sem kell beállítani, csak elindítod.
  • marty999
    cs all. látom hogy itt keményen nyomjátok a témát úgyhogy erre a kérdésre keresnék itt választ: létezik olyan hogy playstation2 ről pc-re át lehet konvertálni a játékokat mint ahogy a rendes pc-s játékok vannak (fel lehet telepíteni őket rendesen , van setup fájl) mert nekem 1 haverom adta ide a Pro evolution soccer 4-et úgy hogy amikor azt felraktam (nem kellett se emulátor se semmi más) akkor amikor elindítottam a press enter helyett press X-et írt. És a játék pc-s volt! van ps2-ről pc-re konvertáló progi? és ha van tudtok adni 1-et? köszi
  • olbaidhun
    Van valakinek ötlete a Gow2 repülős rész elakadására? Már végigpróbáltam egy pár verziót, de az a helyszín amikor ugrálni kell a madarakra, valahogy a végén mindig kifagy. Itt tartok és végén mindig megáll..
  • ProGabe #7143
    nem tudjátok, honnan tudnám JÓ minőségben leszedni a god of war cutscene-jeit? nem youtube-os pixelhalmazra gondolok

sok helyen rákerestem már, zéró találattal, esetleg valaki tud valami csingcsangcsung nyelvezetű japó, kínai oldalt, ahova még a gugli sem teszi be a lábát :)
  • armageddon666
    ahaaa, köszi, ilyeneket nem ismerek :)
  • butcher20
    én itt találtam meg
  • armageddon666
    Az melyik lista? :D Mert a Játszhatóban nem látom
  • butcher20
    Mivel benne van az emulátorral jól játszható PS2 játékok listáján gondolom tökéletesen működik emulátorral...
  • armageddon666
    Guilty Gear Accent Core Plust próbálta valaki emuval?
  • butcher20
    figy egyszerű az egész!!!

a bal analogot kell csak beállítani.

Nálam így van beállítva:NUMPADON: /(fel), 7(balra),8(le), 9(jobbra)

nos mikor tekergetni kell az analogot ugye akkor csak azzal kell foglalkozni tehát mind2 kezem szabad és egyszerűen a bal kezemmel a felfelét nyomom(/), a jobbal meg a 9-8-7-est vagyis jobbra-le-balra és ismét fel(/) és így tovább...

sztem elég egyszerű ha gyorsan csinálod ezt a módszert 1000% hogy te nyersz!!! sztem ez még könyebb is minthogyha PS-en tekergetném az analogot(tapasztaltam PS-en)

ezt tudom ajánlani mindenkinek... egyszerűen csak be kell állítani a bal analogot a billentyűzeten bárhova és két kézzel simán meg lehet csinálni..
  • xxxpaulxxx
    tényleg... az hogy megy billentyűn?:D
    Gamepad nélkül el nem tudnám képzelni:D
  • butcher20
    hát én ezért nem veszek külön gamepadot:)

amúgy nem gond a tekergetős módszer, megtudom könnyen csinálni már, és csak a bal analogot kell használni erre...
  • sakal6
    nem tudom neked mék verzió van meg a gow-ból, ezért próbáld ki mindet
  • sakal6
    annyi hogy gyorsabb, de nem olyan éles
  • Attelee
    Én a helyedben vennék egy gamepadot,ugyanis mind a kettö analóg kart kell tekergetni minél gyorsabban egy irányba!
  • berlinboy6329
    Az élsimités jobb,mint az internal resolutiont álligatni?Mert megnéztem poénból 2048*2048on,de az eredmény 14fps volt,viszont kurvajó kép volt rajta,nagyon éles volt minden..Igaz a graf ugye nem max...
  • butcher20
    ok megcsináltam már:D
    bocsi ha fárasztottalak:D
  • xxxpaulxxx
    és milyen biost használsz?
  • sakal6
    emu
    ez az emulator, semmit nem változtattam rajta, csak tettem bele biost és a grafikánál 3x élsimitásra állítottam
  • xxxpaulxxx
    jajj ez csak egy verekedős játék... ne bonyolítsd túl:D
    üsd, amíg lehet aztán amikor bejönnek az R3mak, akkor azt nyomkodd meg:D

sakaI6! Tudnál küldeni egy képet a grafika-cpu-speedhack-advanced beállításaidról, hogy be tudjam én is állítani a GOWot?:D
  • butcher20
    XD

figy és azt megtudnád mondani hogy Vegitát hogy nyírhatom ki mikor átváltozott gorillává?
    nem a mesterséges holdat kell szétlőni? vagy mit csináljak?

• sakal6
    így utólag én se értem mi akart az lenni
    ball analog aszem.
    gow 2 pal-s