7924

JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| | EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
Szabi1991 #7164 ez jó kérdés.. én ráadásul laptopon tolnám, GT2 grafikájától már kezd kifolyni a szemem :))
vagy lehet vmivel javítani picit gt2 grafikán ? :D -
Igen!
Gow2b-böl ha lehet Pal-osat probálj beszerezni!/7.8Gb/ -
Hali!
Az lenne a kérdéséem, hogy God of War 1-2-t lehet játszani emultáorral pc-n? -
HUN BECSEHELY #7161 N-core on találtam egyet,azt irja a Srác,hogy GT3-megy vele. -
zsotesz #7160 bannerből le tudsz szedni bios kivételével mindent (asszem). Biost keress torrenten, piratbay-en van, vagy legalábbis régen volt. -
HUN BECSEHELY #7159 Van olyan Link,ahol le lehet olyat tölteni,vagy a Bannerból válogassak? -
zsotesz #7158 Ps2 emulátorral meg lehet próbálni -
HUN BECSEHELY #7157 Hali.
Lenne egy kérdésem.PC-n Gran Turismo 3-at lehet nyomni Emulatorral,vagy halott ötlet.? -
liktorpeter #7156 [email protected] -
liktorpeter #7155 ogjgj -
Dave1991 #7154 Valaki tudna tanácsot adni milyen beállításokat használjak a Fifa Street 2-höz, hogy jól menjen? Eddig csak textúrahibásan, akadozó hanggal, nem jó irányítással sikerült elindítanom. -
Na én is a 7.8gb-ost szedem.Akkor bizok benne h ez jó lesz!
Egyébként itt van két kép a régi és az új emulátorral a Gow2-röl!
link
Lehet látni h az uj emulátorral szebb lenne,de van egy köd efekt ami fut előtted végig,olyan 5 méterrelA szobron látszik,ráadásul kratosnak van egy
árnyéka,ill. olyan mintha a fény effekt a karakteren el lenne mozdulva!
Ebböl a szempontból nekem jobb a régi emulátor 1076m pluginnal!Na meg egy picit gyorsabb is a régivel! -
Én a GOW2 DVD9 verzióval játszottam és azt vittem végig 2x ! -
Én még réges régen leszedtem elöször a GOW2 dvd5 verziót eleve rossz volt mert az akkori PCSX2 emuk miatt teljesen textura hibás volt az egész ! Aztán leszedtem a DVD9 verziót ami 7,8 GB.os volt na az teljesen tökéletes volt semmi gond nem volt vele még az akkori emulatorokal sem ! Persze ha dvd9 verzióról van szó ajánlatos alkalmazni rajta a Toxic Dual Layer patchet ! Mert a dvd9 verzióban is volt egy két hely ahol kifagyott a video !
A legujabb PCSX2 emuval meg már a GOW2 DVD5 verzió is tökéletes lenne ha sikerülne ugy belönnöm hogy elfogadhatoan menjen ! Mivel már a textura hiba megszünt az uj PCSX emuban ! -
Na elkezdtem tolni a GOW2-öt,ezzel a verzioval God.of.War.2.USA.PS2DVD5x2.
Rengtegszer megállt a játék,legtöbbször videóknál,de olyan is volt,h amikor átmegyek a láncon a szobor lovakhoz akkor ott az elsö ellelnfél,valami szakállas fax,ott állt az ajtó elött,de a videó nm jött
be,nem tudtam semmit csinálni!Aztán váltogattam a 0.9.7,meg az 1888 beta között,meg skip videóztam,és eljutottam addig amikor egy nöi szobor szeméből fény lö ki,na még ezt is továbbvittem,majd utánna jön egy olyan h valami lóval elgázol egy köcsög,én meg rákapaszkodok,utánna jön egy videó,és kifagy a csába!Most szedek egy 7.8Gb-osat remélem jó lesz!
Aki végigvitte irja már le h melyik verzió-val sikerült? -
DCP #7149 Hello el tudjátok nekem küldeni azt a progit ami jól megy pl. pcsx 2 pluginokkal meg a biossokkal meg kösszönném! itt az e-mail címem:
[email protected] -
vmiki88 #7148 Hello!Az lenne a bajom hogy játszanék a Crash Wrath of cortex-el de nem indul el... :( Valakinek elindul???Ha igen akkor mondja el hogy milyen emulátorral mükszik és hogyan állitotta be az illető Köszi szépen!!! -
sakal6 #7147 nincs, a pes 4 pc-re is megjelent, gyenge portal amiben a ps-s gombjelzések maradtak -
Nincs. Gondolod mind emulátorral szenvednénk?
Olyan van, hogy valaki csinál egy telepítőt, amiben együtt van a játék és az emulátor, és semmit sem kell beállítani, csak elindítod. -
marty999 #7145 cs all. látom hogy itt keményen nyomjátok a témát úgyhogy erre a kérdésre keresnék itt választ: létezik olyan hogy playstation2 ről pc-re át lehet konvertálni a játékokat mint ahogy a rendes pc-s játékok vannak (fel lehet telepíteni őket rendesen , van setup fájl) mert nekem 1 haverom adta ide a Pro evolution soccer 4-et úgy hogy amikor azt felraktam (nem kellett se emulátor se semmi más) akkor amikor elindítottam a press enter helyett press X-et írt. És a játék pc-s volt! van ps2-ről pc-re konvertáló progi? és ha van tudtok adni 1-et? köszi
-
olbaidhun #7144 Van valakinek ötlete a Gow2 repülős rész elakadására? Már végigpróbáltam egy pár verziót, de az a helyszín amikor ugrálni kell a madarakra, valahogy a végén mindig kifagy. Itt tartok és végén mindig megáll.. -
nem tudjátok, honnan tudnám JÓ minőségben leszedni a god of war cutscene-jeit? nem youtube-os pixelhalmazra gondolok
sok helyen rákerestem már, zéró találattal, esetleg valaki tud valami csingcsangcsung nyelvezetű japó, kínai oldalt, ahova még a gugli sem teszi be a lábát :) -
ahaaa, köszi, ilyeneket nem ismerek :) -
én itt találtam meg -
Az melyik lista? :D Mert a Játszhatóban nem látom -
Mivel benne van az emulátorral jól játszható PS2 játékok listáján gondolom tökéletesen működik emulátorral... -
Guilty Gear Accent Core Plust próbálta valaki emuval? -
figy egyszerű az egész!!!
a bal analogot kell csak beállítani.
Nálam így van beállítva:NUMPADON: /(fel), 7(balra),8(le), 9(jobbra)
nos mikor tekergetni kell az analogot ugye akkor csak azzal kell foglalkozni tehát mind2 kezem szabad és egyszerűen a bal kezemmel a felfelét nyomom(/), a jobbal meg a 9-8-7-est vagyis jobbra-le-balra és ismét fel(/) és így tovább...
sztem elég egyszerű ha gyorsan csinálod ezt a módszert 1000% hogy te nyersz!!! sztem ez még könyebb is minthogyha PS-en tekergetném az analogot(tapasztaltam PS-en)
ezt tudom ajánlani mindenkinek... egyszerűen csak be kell állítani a bal analogot a billentyűzeten bárhova és két kézzel simán meg lehet csinálni.. -
xxxpaulxxx #7136 tényleg... az hogy megy billentyűn?:D
Gamepad nélkül el nem tudnám képzelni:D -
hát én ezért nem veszek külön gamepadot:)
amúgy nem gond a tekergetős módszer, megtudom könnyen csinálni már, és csak a bal analogot kell használni erre... -
sakal6 #7134 nem tudom neked mék verzió van meg a gow-ból, ezért próbáld ki mindet -
sakal6 #7133 annyi hogy gyorsabb, de nem olyan éles -
Én a helyedben vennék egy gamepadot,ugyanis mind a kettö analóg kart kell tekergetni minél gyorsabban egy irányba! -
Az élsimités jobb,mint az internal resolutiont álligatni?Mert megnéztem poénból 2048*2048on,de az eredmény 14fps volt,viszont kurvajó kép volt rajta,nagyon éles volt minden..Igaz a graf ugye nem max... -
ok megcsináltam már:D
bocsi ha fárasztottalak:D -
xxxpaulxxx #7129 és milyen biost használsz? -
sakal6 #7128 emu
ez az emulator, semmit nem változtattam rajta, csak tettem bele biost és a grafikánál 3x élsimitásra állítottam -
xxxpaulxxx #7127 jajj ez csak egy verekedős játék... ne bonyolítsd túl:D
üsd, amíg lehet aztán amikor bejönnek az R3mak, akkor azt nyomkodd meg:D
sakaI6! Tudnál küldeni egy képet a grafika-cpu-speedhack-advanced beállításaidról, hogy be tudjam én is állítani a GOWot?:D -
XD
figy és azt megtudnád mondani hogy Vegitát hogy nyírhatom ki mikor átváltozott gorillává?
nem a mesterséges holdat kell szétlőni? vagy mit csináljak?
-
sakal6 #7125 így utólag én se értem mi akart az lenni
ball analog aszem.
gow 2 pal-s