Működő PS2 Emulator!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
ki fasszopó? aki a szabadidejében azért fejleszt emulátort, hogy az ilyen nyomorék, mint te játszhasson ps2 játékot a pécéjén?

idióta

Forza.

wesker24
Ne légy olyan ideges nyugi !

Elárulom hogy az nem az emlator hibája ! Egyetlen durva bug van az egész játékban és az a játék legvége amikor Ares.al kell megküzdeni a legvégén miután megvédted a családodat !

Ott hogy ne kapj fehér képernyõt le kell szedni valami kisebb patch fájlt azt berakni és egy kisebb beállitással a videot átugrani !

Igy végig tudod vinni a játékot viszont a a ivdeo szét fog esni nem tudod megnézni ezt is át lehet ugrani majd és akkor kapsz egy végsõ mentést ! A final videot meg megnézheted youtube-on !
hehh, lol, kicsit fanatikusnak tûnsz.. szerintem ne idegeld magad. Mentsd el memkártyára és save state-tel is a helyed és a nemrég beíró srácoktól (akik végigvitték ilyen-olyan trükkel), kérj segítséget a game-hez.. mit is, hogy is kellene beállítani!

A FAQ nagy ötlet, de kõkemény meló, ha volna aki segít nekem, megcsinálnám kb ilyesmi minõségûre. És ezzel persze az én kedvenc Gow2 helyszínem is tovább haladna.<#szeret>

Várom a véleményeket, oda ph, hsznek vagy ami a legjobb, privátba is!

A történelem híres vazzegjei.Noé:\"Ez kurvára esik, bazzeg.\"Ádám:\"Ez megeszi, bazzeg.\"József Atilla:\"Ne lekdössél bazze.\"BillClint:\"Ez tövig bekapta,bazze\"BillG:\"Ez lefagyott,bazze.\"

berlinboy6329
Nem az irányitás érdekel engem,hanem hogy miért fagy le miután lenyomtam az "1000 Kratos csatáját"?....

irányitás emg ott kényelmes,kézre esik minden...Space a blokk,shift lenne a 4 erõ 1ikének aktiválása,WASD a sikidomok,Alt felbaszott átettem E-re,az az R1,F alias USE gomb az R2,a Q+Ctral meg az átváltozás.Tökéletes,csak az a kurva shift mindig beragaszt egy gombot..Vagy felmegy állandóan,v le,balra,jobbra,általában iránygombok fagyank be,akkor jó lesz ha megnyomom az amerre megy...Az a fos,mikor réngatni kell a "LEft analog stick"et balra jobbra.nyomom a balra jobbra gombot,mint idióta,mégse használ....De inkább a fagyás baszott engem fel nagyon.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

ha ennyire cseszteti az irányitás akkor miért nem állítod át más gombra?

GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb

berlinboy6329
Van hát,tudod te hogy felbaszott az a szar?vhogy ki kell adni.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Seth
Stílus az van látom

PSN ID.: Beegabor

berlinboy6329
NEm birnak ezek a fasszopók rendes emulátort csinálni a faszomat kurjam a picsájukba bele,h rohadnának meg....Végre sikerült a Gowban megvédeni a családot,erre fehér képpel kifagy a muvi végén ez a fasszopó kurva geci..Ki tetves cigány kurvaanyját lehet azzal csinálni? (GoW 1 NTSC,a PAL mûr az elején beszart.)Faszomat ezt is ééphhogy megcsinálok,örülök a pofámnak ez a hányadék fos ganaj geci meg lefagy,h szopná le a faszom,nem igaz...Azt mág elnézem,h egy valag szar az irányitás(hibába nyomogatom a bal9+jobb gombot minijátéknál,akkor se reagál rá,a shift után vmelyik gomb beragad hiába nem nyomok semmit,az altnál feljön a buzi kis geci ablak)

erieskrisz
Aham értem köszi

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

A sok játék alapból 60 fps-el fut.
PL ha gt 4 30 fps-el megy 60 helyeyy, akkor nem akad hanem sak szimplán lassú, slow mottion feeelingje van.

erieskrisz
50-60 fps minek annyi nem értem dirt 2 30+fps el szaladgál böven elég miért kell 50-60 ezt nem vágom??

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

arty
szerintem nem hozható ki belõle a szükséges 50-60fps 😞

Forza.

arty
az a baj, hogy az 1080i csak, azaz deinterlacert is kell kapcsolni, hogy ne "remegjen", ami megintcsak erõforrás (nálam nem is megy jobban, mint a 480p, vszeg emiatt 😞 )

Forza.

Sziasztok. Van olyan beállítás amivel több játék is jól megy?
erieskrisz
Oké köszi a segitséget lenne még 1 kérdésem érdemes e az én configomal a Gran Turismo4 el probálkoznom nem akarok überbrutál grafikát nekem böven elég ha egy ps2 szintjén megy a játék ??

Jah, és játékon belül 1080p-re állítottam a grafot.
Nálam most playable a játék. Nem full speed, de játszható.
Arty sztem próbáld emg ezt a trükköt!

arty
nem 😊 (meg értelme se lenne, az epsxe sokkal jobban "készen" van, mint a pcsx2)

Forza.

erieskrisz
Na jó nem az igazi viszont azon filoztam hogy ps2 emuval nem e lehetne futtatni a gran turismo 2

arty
ez szép szerinted? 😮

Forza.

berlinboy6329
Lilypad...

nem lehet beállitani,h ne legyenek komplikációk a gomboknál?

Mikor emgnyomom az altot,akkor elõjön bal fent egy kis menü,ami mindig elõjön,ha vhol altot nyom az ember...Kis méret,áthelyezés,bezárás...Ez az ablak...Ha mes Shiftet nyomok,akkor az egyik gomb beragad..Például van,mikor nem nyomok semmit és elõre megy,v állandóan támad,v vmi...hogy lehet ezt kikapcsolni?

erieskrisz
De youtubon a videokat nézve tök jól néz ki a játék ezt akkor nem értem <#nemtudom><#conf>

arty
gt2 elmegy epsxe-vel, de az már kimondottan a randa szint 😊

Forza.

erieskrisz
Köszi akor lejjebb adnám Gran turismo 2 psx emuval már létezik olyan ami tökéletesen megy??És szép a grafikája??HZa valaki tudja irja már le legyenszives köszi

A múltkor lineklt pcx2 verzióban kipróbáltam wmit.
A Speedhacks-nél mindent a 3-ra húztam. És kipróbáltam a GT4-et.
+ 10 fps sok helyen, sõt néhol eléri a 60fpst a játék.
- grafika. Sokkal rondább lett, vannak bugok, autó választásánál laggol

proci intel C2D E8600 3.6 GHz-re felhúzva.

Többit nemtudom.

erieskrisz
Sziasztok valkaki megtudná mondani milyen gép kell a granturismo 4 rendes futtatásához találtam egy videot amin nagyon jó grafikája van a játéknak.Ha valaki tudna segiteni melyik verziot kell letölteni a ps2 emubol és hogy hogyan kell beálitani hogy ilyen jól fusson a játék és ilyen élvezhetõ képe legyen nagyon megköszöném granturismo 4

hali.uj vagyok nem tom hogy hogy kell azt megoldani hogy letöltöttem call of duty 3- at és kiírja az emu hogy nem elég neki a memória az 8 mb ami memcard hogy oldajm meg hogy ne legyen kicsi (pcsx2 0.96 vagy 0,97ez van nekem)legujabb pluginok elvileg minden jó csak ez nem.köszönöm annak a segít jólenne,köszi(valaki tudja???????????????????
berlinboy6329
Gsdx10esbõl melyik a legujabb?Felpakoltam a Win7et,azon meg már van.A GSDX forumban ugyse az van megadva.

2-t kértél 2-t is kaptál, nem egy

berlinboy6329
PAL?😮

Az is jó?Úgy tudtam,csak az NTSC-s emgy rendesen.GoW1 is PALos volt ki is fagyott.

ezt szed le inkább szerintem nekem is ez van és végigvittem

berlinboy6329
God of War KETTÕÕ!!höz tud vki egy linket dobni?Ahonnan szedi is gyorsan.8Gb-t 70kb/s sel szedni kinzás.

hali.uj vagyok nem tom hogy hogy kell azt megoldani hogy letöltöttem call of duty 3- at és kiírja az emu hogy nem elég neki a memória az 8 mb ami memcard hogy oldajm meg hogy ne legyen kicsi (pcsx2 0.96 vagy 0,97ez van nekem)legujabb pluginok elvileg minden jó csak ez nem.köszönöm annak a segít jólenne,köszi
berlinboy6329
van egy linuzISO nevû plugin oda,nyomd be,aztán RUN-EXECUTE,oszt mennie kéne elm.

hogy elinditsak egy játékot akkor a letöltött játék iso file-ját kell beillesztenem a programba vagy mi ?

berlinboy6329
Turkálj szerintem a nem tom hol a GSDX pluginbabn az alján,pipáld ki,szedd ki a pipád,variáljad...De lehet,h a DVD5 miatt szar.Régebben nem ment vele,sok bug volt benne.DVD9cel próbáld.

Tudna valaki segíteni abba hogy hogyan lehet megcsinálni gow2-ben hogy ne látszódjanak át vagy inkább látszódjanak a textúrák?
berlinboy6329
Az anyját kifagyott:C

Lehet NTSC-t kellene szedni..De honnan?vki megdob egy mûködõ,gyors torrent linkkel,v Megauploadossal?

(God of War 1!!)

az ujjab fajta bios file-t hol tom letölteni ? tudtok adni egy linket ?

Nekem is megy egész gyorsan csak még nem látszanak a textúrák csak ha közel megyek de legalább már nem zöld...Ebbe tudnál segíteni?
xp dx9?

nekem megy, de ne használj deamont vagy mást, és próbáld az usa 2.0-s biost

berlinboy6329
Én is kérek helpet,lassú nagyon!!!

Na most már jól mûködik a játék nem zöld és nincsenek csíkok de most meg átlátszók vagy egymásra vetõdnek a textúrák.Erre van gyógyír?
berlinboy6329
Én válaszolnék,ha elindulna az a szar legujabb.De miért nem töltöd le?Akkor 1.kézbõl rapasztalhatnád meg milyen lett.

Leszdtem az a linkelt verzioót de nem jó a cddvd pluginja.Erre tudnál egy megoldást?
megy

berlinboy6329
Na egyenlõre tökéletes minden kinézetre THX!

Csak vmiért a sebesség nem jó.Csutkán vannak a Speed hackek,azokat nem tettem csk oda,amik irják,h lehet,h graf bugokat,hang bugokat okoz,de amugy minden csutka,és igy is csak 46 fpsem van.Ha sok szörny van a pályán lemegy 16ra.most ott járok,h a hajó belsejében 26fpsem van,és ez nem jó..Nem stabil 60 :C

biomage
valaki válaszolhatna a #6908 hszre 😊

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8