Működő PS2 Emulator!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

miért nem a játék topic-jába írod? Próbáld újratelepíteni, mivel azt sem írtad le melyik játékról van szó így kétlem, hogy bárki is tudná pontosan mi lehet a gond. Lehet csak a windows-od szarakodott.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

sziasztok!
ide irok remélem nem baj!
olyan problémám van hogy feltettem a játékot nem ps2-höz köthetõ sima pc-s game és amikor tegnap elinditottam semmi baja nem volt ma inditanám és hibát ir ki alkalmazás hiba valami memóriacímre nem tudott írni vagymi
ez mitõl lehet?
még1x bocs hogy ide irok de lehet valaki tudja
arty
dobsz fel képeket a 4 mag kihasználtságáról?

mert nekem a 2 mag 100%-on pörög gt alatt és gondolkodtam egy négymagoson ... de ez kissé elbizonytalanított 😞

Forza.

biztos nem találja a memcardot, nem hiszem hogy több kéne neki mint 8 mb

GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb

hogy kell azt megoldani hogy letöltöttem call of duty 3- at és kiírja az emu hogy nem elég neki a memória az 8 mb ami memcard hogy oldajm meg hogy ne legyen kicsi (pcsx2 0.96 vagy 0,97ez van nekem)legujabb pluginok elvileg minden jó csak ez nem.köszönöm annak a segít jólenne,köszi(valaki tudja???????????????????
ez windows szarság a shift a beragadó billentyûzet ez zavarja az emulátort állísd másra

berlinboy6329
Hülye ez a játék.Akármilyen gyorsan noymokdtam eddig,az esetek 905ában lófaszt se csinált,most meg olyan jól reagálta le,h öröm volt nézni..Viszont ha Shift+nyilat nyomok,akkor arra fog menni,ha elengedek minden gmbot..Nem lehet ezt kikapcsolni vhol?V ez bug?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

gyorsan kell nyomkodni két oldalra, nem a kép szerint az csak mutatja hogy merre. a lassítás mindenkinek olyan csikos

berlinboy6329
Gow2ben,mikor megkapom az iõlassitást,és aktiválom,cask nekem lesz csikos a kép,és szar a 2 széle?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
Én azt nem veszek olyan messze vannak a gombok...Meg "bal kezes"..Nekem nagyon nem tetszik,h a sikidomok jobb oldalt vannak,és a left analoggal mozgok.Nekem forditva kényellmes,jobb analóggal mozogni,bal kézzel nyomkurászni a sikidomokat.

Halott képek :S akárhogy próbálkozom sehogysem megy, jogsival nemsokára végzek de verseny közbe eléggé belassul, pedig kise használja se a procim se a videokarim, 2magot nem használ ki.

wesker24
Én is amikor összevissza kelett rángatni a left analog sticket ott hagytam abba a bill-el való játszást a Gownál szépen fogtam magam és vettem egy Gamepadot !

Azóta semmi gondom nem volt vele és már a mind a kettõ God of War végigvittem ! Persze gamepaddal !
arty
nem low, a ps2 emu jelenleg errõl szól 😉

korábban tettem be linket emura, ami nálam mûködött, beállitásokkal/képekkel együtt. 3-4 oldallal vissza... 😉

Forza.

berlinboy6329
Gowban mikor vmi elkap és jobbra balra kell rángatni a kontrolleren a "left analog stick"et,akkor annak a jelzõnek a bal alsó sarokban,ami mutatja,h rángassam jobbra-balra van vmi értelme,tehát azt a sebességet használjam,v ugy rángatom ahogy akarom?

Mert billentyûzettel tolom és egy fos az a rész,nem reagálja le,volt olyan,h full életem ugy ment le,h egyszer elkapott és kész.elég sokszor.És nem tudom,h van e köze hozzá,mert mikor elmegy balra teljesen,akkor piros lesz,visszajön középre,és el jobbra,itt szürke,és mikor jobbra ér megint piros lesz.Azt jelentené,h nem nyomtam le,akkor és mégsem ész nélkül kell rángatni?

Megint hozzá teszem tovább jutottam, megy a verseny és egy idõ után csak fogja magát és kifagy, meg a hang néha belaggol így elnyújtódik... Istenem, már engem idegesít a sok low postom.

Nemtudom valamiért szerkeszteni ezért uj post :S, mostmár a brightnesst leveszem 0ra látom a képet, de viszont kifagy mikor a kameraállásba beállna, amíg felvezetés van és távolról mutatja addig tökéletesen fut, ahogy beadná az én kameraállásom kihal.

arty
párszor már leirtuk, a brightness-t szedd le +3-ról 0-ra a játékban, az megoldja.

ha sötét lesz a kép, állíts utána a vga control paneljén 😊

Forza.

NTSC vel elindult, de! nemtudom milyen grafikus plugin t használjak mert valamelyikkel állandó 60fps valamelyikkel 17, de viszont mikor elkezd vissza számolni 1nél kifagy a játék és addigis ezt látom:

torrent

Hmmm... azt honnét szerezzek... virág boltban sem találni...

arty
ntsc kell

Forza.

Egyre érdekesebb, mostmár a Sony Computer.... felirat után mikor megkérdezné hogy milyen nyelv hangot behozza de képet nem és utána szószerint semmi... Egyre érdekesebb, PAL os a GT4, eredeti dvd. Bár gondolom hogy eredeti és nem iso annak semmi köze hozzá...

arty
2.) mert nem a VGA számolja a képet, hanem az arra alkalmazlan processzor

3.) jobb gép 😄

Forza.

Üdv, a fenti linkeket átbúrtam, de nem találtam megfelelõ választ, szóval én a GT4 el szeretnék játszani, dvd9be megis van, és a Linux ISO CDVD 0.8.0 val átkonvertálva eltudom indítani, FPS el nincs gond, csak ugyanis mihelyst kész a mentés stb... elsötétül a kép és setovább... Grafikai plugin lehetséges? jelenlegi : gsdx 890 (MSVC 15.00, SSE2) 0.1.14 ami Dx9, PS 3.0... minden gyári beállítás, és a kép ugrál.
Biztos vagyok benne hogy játszható, mivel elözõ gépemen volt egy alapból beállított pcsx2m és elindult tudtam játszani is csak 5fps el, jah és 2004 6. 14. ei EU bioszom van.

berlinboy6329
1)Tolta vki a Gowokat billentyûzeten?Mi a trükkje a jobbra-balra rángatással?Mert sose megy..

2)A software mód miért olya kurva lassú(Gow 2ben 17fps),és miért néz ki tõle a játék ugy,mint a PS2-n,a hardwares meg nagy szar?

3)Vmi jó konfig Gow2-re? 48fpsem van,nem stabil 60,mint 1ben:C

Hát szerintem igen.

Nincs az a ronda sárga effekt, nincsennek bugok, és nem olyan ronda az autó fényezése se.javascript:document.newmessage.submit();

armageddon666
Mi ez Mario Kart? ez szebb mint PCn? roflmao?

@

PC-n egy szar.

Videókon láttam, hogy szebb a grafikája (úgy értem hogy nincs CSI: Miami effekt benne), és egészen más a térkép is.

erieskrisz
Ami megvan pc-re miért emuval akarod játszani?? vagy csak kiváncsi voltál hogy megy-e

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

Kellene hozzá egy intro movie skip pnach.

Kipróbáltam a NFS undercovert.
Hát annyira befagyott tõle a pcsx2 hogy resetelni kellett a gépet.

Na most akkor hogyan is kell megcsinálni a GOW2-õt?Vagy most az egyrõl van szó?Mondjuk az még nincs meg...De ha valaki tudna segíteni a gow2õbe az is jó lenne😊Köszi!
berlinboy6329
Na,köszi,de jókor jössz, már meglett!(Y)

YT-n láttam,h vki 60fpssel noymja 1920ban a GOW2t,és volt link az emuhoz..Azt lesszedtem,és modnom kiváncsiságból meglese..Belemásoltam a patchot,és ott bezzeg mûködött!!!

De az módositott 1591-es verzióban meg nem.:C

Attelee

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

berlinboy6329
Naa,csak emglett..Nyomoronc emulátor nem vitte a patchet.Megnéztem másikkal,tökéletes!

csáó!
leszedtem egy rakat plugint, meg egy rakat biost is, de mindíg hibát ír ki. próbáltam több játékkal is, más bios-sal, más pluginnal,de semmi változás. A gépemen mennie kellene, mert nem a configommal van a baj.
berlinboy6329
Baszki,BIOSt a legkönnyebb szerezni,torrenten van egy halom,csak be kéne irni keresõsbe...

Trebron,a 2. rész elõtt az 1.-t végtoltad?Nincs emg a patcha,mi Areshez kell a végén?Tedd már fel vhova,v vadjál linket,mert amit én magam csináltam leirás alapján,az baszik menni...

Hali!Valaki tud segíteni God of war 2õbe abba hogy ne vetõdjenek vagy látszódjanak át egymásra a textúrák?Minden pluginból legújabb meg minden...Elõre is köszi!
szia berlinboy6329!
Légyszi küld el nekem az e-mail-emre a bios fájljaidat, meg a pluginjeidet! Én is hasonló cipõben járok, csak nálam az a probléma sztem, hogy rohadt régi mindenem 😊 email címem: [email protected]
berlinboy6329
Vki küldje már el a patchet meg mondja meg,h kell beállitani(Csak be kell másolni?),mert az enyém szar,baszik menni.:C

sziasztok!
a segítségeteket kérném: valaki tudna küldeni friss biost pcsx2-höz? mert amiket találtam, azok nem mûködnek:S email címem: [email protected]
segítségeteket elõre köszönöm!
Üdv.: Anodosyt
berlinboy6329
Sõt nemcsak,h roszak a videók,mikor a skip MPEGet megnyomom,azt irja "PATCH NOT FOUND"...Igy nem lehet végvinni...

berlinboy6329
Fasza,a patch is baszik menni..Megcsinálom,amit ir,de mégse megy...

Csináljak egy fájl d6.....pnach néven..Fasza..Másoljam bele a ... szöveget..Fasza..Inditsam el a cuccot,menjek Areshoz és a muvi ugy fog lejátszódni,mintha megsérült voln..Mivan?Nálam tökéletesen lejátsza,semmi hiba nincs a videóban...Pedig benne van a "patches" menüben...

Attelee
Csinálj jobbat ha nem tetszik!
Olvass vissza le van irva itt is h mit kell csinálni!
Vagy regisztrálj a hivatalos oldalon és ott is le van irva!

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

wesker24
A God of War 2-vel semmi baj sincs nincsen benne olyan durva bug hogy ne lehessen tovább játszani ! A DVD) verzió hibátlan ! És az uj emukkal már müxik a God of War 2 DVD5 verziója is ! Mert a régi emukkal szétesett a textura !
berlinboy6329
JAja,csak modnom,h felbaszott az a szar,de most már nem is olyan nehéz...Azt a patchot emg leszedtem,de hajnali 1kor nem próbáltam már ki,majd most..REmélem a 2. részben,amit kaptam linket PALos ninc wsilyen,v ha van most szóljatok,mielõtt visszajövök "szépen beszélni".

Ám Killzone nem megy vmelyik nagyon ujabb fajta emun?

Olyat tud valaki csinálni, hoyg a futó pcsx2 közben cserél CD-t?

Evin
Ebbõl ennyi elég lett volna: "miért fagy ki xy után?"
Ha nem tetszik, csinálj jobbat!

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.