Működő PS2 Emulator!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
ide irok remélem nem baj!
olyan problémám van hogy feltettem a játékot nem ps2-höz köthetõ sima pc-s game és amikor tegnap elinditottam semmi baja nem volt ma inditanám és hibát ir ki alkalmazás hiba valami memóriacímre nem tudott írni vagymi
ez mitõl lehet?
még1x bocs hogy ide irok de lehet valaki tudja
mert nekem a 2 mag 100%-on pörög gt alatt és gondolkodtam egy négymagoson ... de ez kissé elbizonytalanított 😞
Forza.
GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Azóta semmi gondom nem volt vele és már a mind a kettõ God of War végigvittem ! Persze gamepaddal !
korábban tettem be linket emura, ami nálam mûködött, beállitásokkal/képekkel együtt. 3-4 oldallal vissza... 😉
Forza.
Mert billentyûzettel tolom és egy fos az a rész,nem reagálja le,volt olyan,h full életem ugy ment le,h egyszer elkapott és kész.elég sokszor.És nem tudom,h van e köze hozzá,mert mikor elmegy balra teljesen,akkor piros lesz,visszajön középre,és el jobbra,itt szürke,és mikor jobbra ér megint piros lesz.Azt jelentené,h nem nyomtam le,akkor és mégsem ész nélkül kell rángatni?
ha sötét lesz a kép, állíts utána a vga control paneljén 😊
Forza.

Biztos vagyok benne hogy játszható, mivel elözõ gépemen volt egy alapból beállított pcsx2m és elindult tudtam játszani is csak 5fps el, jah és 2004 6. 14. ei EU bioszom van.
2)A software mód miért olya kurva lassú(Gow 2ben 17fps),és miért néz ki tõle a játék ugy,mint a PS2-n,a hardwares meg nagy szar?
3)Vmi jó konfig Gow2-re? 48fpsem van,nem stabil 60,mint 1ben:C
Nincs az a ronda sárga effekt, nincsennek bugok, és nem olyan ronda az autó fényezése se.javascript:document.newmessage.submit();

Videókon láttam, hogy szebb a grafikája (úgy értem hogy nincs CSI: Miami effekt benne), és egészen más a térkép is.
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Hát annyira befagyott tõle a pcsx2 hogy resetelni kellett a gépet.
YT-n láttam,h vki 60fpssel noymja 1920ban a GOW2t,és volt link az emuhoz..Azt lesszedtem,és modnom kiváncsiságból meglese..Belemásoltam a patchot,és ott bezzeg mûködött!!!
De az módositott 1591-es verzióban meg nem.:C
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
leszedtem egy rakat plugint, meg egy rakat biost is, de mindíg hibát ír ki. próbáltam több játékkal is, más bios-sal, más pluginnal,de semmi változás. A gépemen mennie kellene, mert nem a configommal van a baj.
Trebron,a 2. rész elõtt az 1.-t végtoltad?Nincs emg a patcha,mi Areshez kell a végén?Tedd már fel vhova,v vadjál linket,mert amit én magam csináltam leirás alapján,az baszik menni...
Légyszi küld el nekem az e-mail-emre a bios fájljaidat, meg a pluginjeidet! Én is hasonló cipõben járok, csak nálam az a probléma sztem, hogy rohadt régi mindenem 😊 email címem: [email protected]
a segítségeteket kérném: valaki tudna küldeni friss biost pcsx2-höz? mert amiket találtam, azok nem mûködnek:S email címem: [email protected]
segítségeteket elõre köszönöm!
Üdv.: Anodosyt
Csináljak egy fájl d6.....pnach néven..Fasza..Másoljam bele a ... szöveget..Fasza..Inditsam el a cuccot,menjek Areshoz és a muvi ugy fog lejátszódni,mintha megsérült voln..Mivan?Nálam tökéletesen lejátsza,semmi hiba nincs a videóban...Pedig benne van a "patches" menüben...
Olvass vissza le van irva itt is h mit kell csinálni!
Vagy regisztrálj a hivatalos oldalon és ott is le van irva!
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
Ám Killzone nem megy vmelyik nagyon ujabb fajta emun?