7924
JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
zsotesz #7244 melyik játékkal szeretnél játszani? -
IkarusMan #7243 Most meg sötét a képernyő! :( -
IkarusMan #7242 Oké köszike -
zsotesz #7241 akkor lehet hibás a file, próbálj meg letölteni másikat, próbálj ezekből mazsolázni. -
IkarusMan #7240 igen oda -
RYO21 #7239 Tourist Trophy-t próbálta már valaki? -
zsotesz #7238 az elérési út jó? Mármint oda van telepítve az emu? -
IkarusMan #7237 A mappába benne van a file.
Ha megnézem a cinf/memcard menüt akkor ez a kép jön be és nem enged semmit csinálni. http://kepkezelo.com/images/lfcy1wc3voa4tnodz5p.jpg -
zsotesz #7236 Ha ott van a file akkor az emu config/memcards menüjét nézd meg, hogy ott minden ok-e. -
zsotesz #7235 valszeg nem találja a memóriakártyát, nézd meg a memcards mappát, hogy van-e benne valami. Elvileg lenni kellene legalább egy file-nak (Mcd001.ps2); ha nincs akkor az a baj. -
IkarusMan #7234 Bocsika itt a jó link: http://kepkezelo.com/images/a1uya86228k8f9p2r7.jpg
-
IkarusMan #7233 kép -
IkarusMan #7232 [IMG]http://[/IMG] -
IkarusMan #7231 Hali!
Tudna nekem valaki segíteni feltelepítetem az emulátort és inditanám a játékot és ezt írja ki:[IMG]http://[/IMG] -
#7230 Erre én is nagyon nagyon régóta várok hogy működjön, de sajnos letölteni se sikerült még a játékot :(
egyébiránt ha jól értettem, a menüig nagyjából működik meg némely cutscenek is a 24nél, de játék közben rengetek grafikai bug van és nagy a valószínűsége h nem tudod végigvinni
-
owen20 #7229 sziasztok
olyan kérdésem hogy a 24 - The Game SLUS 21268 U PS2 Ingame 0.9.7
ezzel a játékkal szeretnék játtszani pc-n és néztem az oldalon a dolgokat csak sajna nem értek hozzá, ez a kiírás mit jelent hogy végre játtszható már a 24- The Game?
bocsi ha buta kérdés volt és előre is köszi
sziasztok -
#7228 mostmár működik de felmerült egy másik probléma :) a Final Fantasy XII-t próbálom játszani. Sebesség rendben a videok is rendben ,viszont a hang az a videok alatt szaggat.Mintha egy olyan CD lenne az olvasóban ami koszos, és a lejátszó küszködik vele. ezt hogy tudnám eltűntetni ? Megpróbáltam a háromféle hangplugint, de mindegyiknél ez van:S -
#7227 Igen, és ez egészen addig működik is amig ki nem fagy a játék, vagy ki nem lépek. -
#7226 F1 el mentessz F3-al betöltöd amit elmentettél!Igy csinálod?
-
#7225 nekem a gow 2 az ps2es pal iso, de ahogy belenéztem az első pályába nem volt benne semmi hiba -
#7224 Igen, ezzel az a baj, hogy az F1es mentés nekem valamiért nem megy... ha lefagy elszáll az összes ilyen mentés, ha kilépek akkor is..:S -
ToMM23 #7223 Sziasztok ! Olyan kérdésem lenne, hogy honnan tudok beszerezni olyan BIOS-t, amivel fut a Gran Turismo 3 ? Illetöleg,hogyan kell olyan módon kiirni, hogy nem kicsippelt ps2 is vigye netán.. Ha lehetséges ez persze.. -
#7222 Gow2 is 7.8 giga!
A fagyással nem tudsz mit csinálni!Sürübben ment F1-el! -
#7221 Az mitől lehet, hogy az MGS3 bizonyos időközönként véletlenszerűen kifagy? -
#7220 7,8 az a gow 1 ugye ? azt szedem most le :) Gow 2 pal az 4,8 gigás :) -
#7219 Azt nem tudom mire irja,gow2 Pal az jó! 7.8GB-osat szerezz. -
#7218 illetőleg még erre a perma stall breaking hibára keresnék megoldást.. :S 1888at feltettem, de nem segített :S MGS3nál kell persze -
#7217 köszönöm! Palon kezdtem el, az első vidit mpeg skippel át tudtam ugrani amig nem szerzek NTSC-set :) GOW 2 PAL jó ? -
#7216 Az h két vagy négy magos az teljesen mindegy az emulátornak!
Ezzel a pluginnal probáld a God of War-t.
A Gow1-ből csak az ntsc-s jo,és a mentések sem ugyanazok NTSC,és PAL!
Nálam igyfut a Gow2!
Asszem 3.6-on a proci! -
#7215 illetőleg akinek van mentése azután hogy az első pályán beszéltünk ZEUSSZAL megköszönném, mert nekem palos a verzióm és az sajna ott kifagy:S -
#7214 még egy kérdésem lenne :) kipróbáltam a God of War-t fixen megy 50 fps-sel viszont ezt a köd effektet nem szereti annyira. úgyértem hogy egy szürke részben ott a köd effekt és tólódik folyton előttem. ez egyrészt más effektekbe is bezavar harcközben mert a fény pl fekete négyzetben jelenik meg meg ilyenek. Ezzel mit lehetne tenni ? nem zero-t használok hanem a másig G-vel kezdődő plugint nemtom most mi a neve :) -
#7213 jah és a konzolom folyton azt irja hogy VU0 perma-stall breaking execution ez mit jelent ? folyamatosan megy lefelé, de a játék ettől még működik. -
#7212 2,8as négymagos processzor nem elég egy MGS 3hoz ? 50-60 fpshez ? mert pl eggyel régebbi 9.5ös verziónál a játék alatti sebességem 50 fps körüli ami nekem megfelelne. Viszont az átvezetők lassúak a hang késik. -
#7211 Kell egy 3.2Ghz-en futó kétmagos processzor minimum,hogy 40-50 Fps-el tudj játszani! -
Hans89 #7210 0.9.6-os verziót használom.
Amúgy minden működne csak az fps-t kéne valahogy beállítani. a 0.9.5 verziónál engedi normálisan beállítani az fps limitet de azt meg nem tudom sehol megszerezni.
Ha valaki elküldene egy beállított pcsx2 progit az talán segítene -
Hans89 #7209 Sziasztok! Régen sokat használtam a ps1-s emulátorokat azokat meg is tudtam csinálni. De a ps2 PCX2-vel nem bírok valamiért XD Az lenne a problémám hogy szeretném futtatni a Dragon ball Budokai 3-at, nos el is indul a játék! a menü szép sebességgel megy de amint elkezdődik mongyuk egy küzdelem az FPS lelassul baszott 12/13-ra és nem is megy feljebb.
Próbáltam rengetek plugint de semmi. És az Fps limit beállításomra sem reagál a program.
-
#7208 sziasztok! Valaki tudna nekem segíteni ? Az MGS 3 Sneak Eater-t szeretném működésre bírni, de eddig csak félsikert értem el :-) A kép még igencsak csúnyácska, nagyon szürkés mondhatni. És nagyon gyakran belassul 30 fps alá, viszont youtube-on láttam, hogy másoknak tökéletesen megy:) a fenti segédletet elolvastam, de azzal nekem nem sikerült gyors futásra bírnom :) -
#7207 na ittvagyok újra, tourist trophyzni akarok, van rá esély? -
#7206 Szimulalt memoriakartyara vagy pedig a fajl menuben a statesnel (vagy F1) lehet menteni, illetve betolteni (vagy F3) allast.
Tobb allasmentesi slot is van ertelemszeruen, de a F1 alapbol a 0-as slotra ment, F2-vel lehet elore es shift+F2-vel visszalepni az allasmentesi/betoltesi slotok kozott. -
#7205 Menteni enmtudjátok hogy lehet?