7924
  • Klub
    Ja aha értem a wii-s játékok azok legalább vannak, és hozzá milyen vas kell?
  • Shep
    A videokat nem lehet valahogy elléptetni?
  • Shep
    Hát nem segített :( Ugyanúgy kifagy annál a helynél.
  • wesker24
    Egyáltalán nem el nem cseszheti csak kissé modositja az iso fájlt ennyi ! De mivel nekem volt helyem csináltam rla egy backupot miután minden jó volt töröltem a másolatot !
  • Shep
    Ez nem szarhatja el az iso-t, nem szeretném ha oda veszne az egész.
  • Shep
    Köszi, remélem megtalálom
  • wesker24
    A Killzone-t én is néztem de nálam se volt hang !
  • wesker24
    Habár nekem máshol fagyott le ahol most tartasz ott nálam nem volt semmi gond szedd le a toxic dual layer patchet és akkor elvileg kijavitja a vidoe fagyásokat !
  • Shep
    Mikor a fordító lefordította a szöveget utána van egy video, hogy bebocsájtást nyerek a nővérekhez és akkor a video végén megáll az egész.

A Killzone-ban sikerült valakinek hangot csiholni?
  • wesker24
    Pontosabban melyik rész fagy ki ?? Mert a dvd9 verzióban vannak random fagyások ! Erre való a Toxikc Dual layer patch amit lehet alkalmazni a Gow2 iso fájlon ! És nagy részt kijavitja a video fagyásokat !
  • Shep
    God of War 2-ben az egyik video végén kifagy nekem a játék, mit lehetne ellene tenni?
  • Evin
    Amilyen régóta van xbox emulátor (2 is!), a PCSX2-hez mérten már valami működőt kellett volna produkálniuk, de eddig semmi. Szóval kétséges, hogy bármikor lesz.
    (Nem az a gond, hogy az emulátor nem bírja, hanem csak nem működik)

Ez meg a Wii emulátor. Az ne zavarjon, hogy igazából Gamecube emulátor, viszi a Wii-t is.
  • wesker24
    Nintendo WII-hez már van emulator ahogy a Gamecube-hoz is !

WII-s játékokra és GC-s játékokra ott a Dolphin emulator !
  • Duke Nukemrész2
    És a Nintendo Wii-hez van?
  • Duke Nukemrész2
    Ja értem, azon működne valahogy, csak az emulátor nem bírja.
    És akkor mikorra várható működőképes emulátor hozzá?
  • Evin
    Nem a gép a baj, hanem az emulátor nem működik rendesen.
  • Klub
    De a legerősebb gép az mivel rendelkezik amit lehet kapni a piacon?
    Azon megse mozdul?
  • Klub
    Aha az kár, de mért kell ilyen vas alá?
  • Shep
    Nincsen sima xbox emu sem, vagyis van de játszani nem lehet vele.
  • Kongy
    Nem éppen jó topic. :S Xbox emu van sztem, de 360-asról nem tudok. De fogadom, hogy nem tudsz olyan vasat rakni alá amivel jól fut majd. Kitörölheted a nemesebbik feled egy Core i7 980X 6 magos CPU-val is...
  • Klub
    Azt szeretném megkérdezni, hogy xbox.-ra mikorra várható emulátor, hogy pc-n is lehessen játszani, és milyen gép kéne alá?
  • Shep
    Az a baj ,hogy PS3-ra kb 3 olyan játék van ami csak arra van és tetszik is nekem, GoW3 ugyebár :) (haver azt mondta a vége brutális :)) Uncharted meg a Heavy Rain. Úgyhogy ha konzolt vennék akkor inkább boxot.
  • wesker24
    Egyetértek a GOW2 sokkal jobb az első résznél és ahol most tartasz lesz még sokkal nehezebb rész is majd a végefelé a logikai feladványokat és a mini főbossokat beleértve ! Direkt leszedtem a GOD OF War 2 Special Features DVD-t is amiben rengeteg extra van a GOW2-ből concept artok trailerek interjuk hogyan készült a game stb...

Én meg csak azt sajnálom hogy a GOW3 csak only PS3 ha lenne pénzem akkor emiatt a játék miatt habozás nélkül vennék egy PS3-at !
  • Shep
    DVD9 verzió van, 2.9.6-al nyomtam, de most itt lejebb volt linkelve egy 2.9.7 béta azt felraktam és királyul tovább tudtam jutni ráadásul gyorsabban is fut és végre win7 alatt is megy, nem fagy ki. Egy bánatom van, hogy az a béta 1088-as ami elvileg már beházná valamennyire a Black-et az akármit csinálok nem fut semmilyen oprendszeren nálam, mindig kifagy a betöltés sorá, de nem csak a Black a GoW2 is. Remélem azt is megoldják hamarosan, mert az a játék érdekelne még engem ps2-ről.

A segítségedet köszönöm, de szerencsére a probléma megoldódott. A 2 egyébként szerintem sokkal jobb lett, mint az első rész.
  • wesker24
    Jah most olvasom hogy az a ferde kötömb hiányzik neked ahol majd a leomló oszlopokon keresztül kell majd ugrálni persze az idöt belassitva tudsz átjutni rajta ! Én még annak idején a dvd9 verzióval játszottam és sehol egy textura hiba nem volt !

Az uj emulatort használod vagy a régit ? Talán prőbáld meg egy régebbi Pcsx emuval vagy a textura hibát a Speedhack opció is okozhatja az emulatorban ugyanis a speedhack opció nagyobb fokozatai elég durva bugokat eredményezhetnek textura hiba fagyás stb...
  • wesker24
    Jah ott én is nagyon sokat szivtam egyszerűen nem tudtam ráugrani az utolsó leomló oszlopra a végén aztán annyira bemérgedtem hogy szinte már másodpercek alatt végigugráltam az egész köoszlopot az utolsoig aztán az 50x-dik prbálkozásra csak sikerült mert olyan gyors volt hogy még éppen jól idözitettem és amikor nyomni kellett pont akkorugortam és ezzel sikerült is megcsinálni ! De ez csak elsöre volt igy a 2-dik és a 3-dik végéigjátszásnál már alapból elsöre átjutottam !

Amugy melyik verziót használod a GOW2 DVD5 vagy DVD9 ?

Mert a DVD5 verzióban elöfordulhatnak textura hibák mig a DVD9 verzió majdnem tökéletes egy pár video fagyást leszámitva !
  • Shep
    A God of War 2-ben a Crossing of the Lowlands megelőző résznél, mikor rá kell ugrani egy ferde kőtömbre ami ennek hatására vízszintbe áll, majd az időt belassítva át kellene ugrani a távolabbi kőtömbre ott nekem nem látszik a távoli kő csak egy nagy feketeseég van és hiába is próbálok átugrani leesek és meghalok valamint az emu is kifagy. Hogy lehetne ezt a hibát kiküszöbölni? Mert így nem lehet továbbjutni. Ja itt húztam ki a döglött griffből a Spear of Destinyt.
  • Shep
    Az vajon miért van ,hogy win7 alatt az emulátor még ugyan betölt, de ha a bemountolt lemezt elindítom akkor utána szépen ki is fagy az egész.
  • The Protector
    HY.van ez az egyben szedhető god of war2.keresgéltem de a kereső sem működik és nem is értek az emulátorához.pcsx2--ez az emulátorom hozzá.
    Totál orosz az emulátor.Vki tudna adni hozzá vmi fájlt(ha így működik) hogy elfogadhatóan mennyen a játék.
  • Gideon Wieth
    Igazából az a vicces, hogy az a TELJESÍTMÉNY ami a ps3ba van //leszámítva a bluray olvasót// az egy mai High End gép alatt van. Most nem azt mondom hogy szar a ps3 mert nem az. Bivaly erős, én is ha tehetném vennék egyet valamikor még fogok is, mert a HEAVY RAIN meg ezek nem maradhatnak ki az életemből. Na de a lényeg, hogy ugye PC-re azért kell sokkal nagyobb konfig, mert más a játék programozása, és ezt kell az emulátornak úgymond átalakítani. Vagy ha jobban tetszik, az emulátor csinál egy virtuálos KONZOL-t :) Szóval sztem egy olyan 10 év múlva már reális lesz egy ps3 emu :)
  • Gideon Wieth
    Lejebb visszaolvasol van egy jó hosszú hozzászólásom, hogy hogyan állítsd be az emulátort :-)Gow 1 Gow 2 és MGS Sneak Eater tökéletesen megy rajta, előző kettő 60 míg az utóbbi 50 fps-es sebességgel, mindenféle processzor felhúzása nélkül.
  • Kongy
    na sztetek milyen beállitásokkal menne jol a GoW 2?
  • Cloudeger
    Sziasztok! Final fantasy X(PAl), XII(USA) vel játszom ezen az emun: pcsx2-r1888.
    Gsdx SSE2 pluginokkal próbálkoztam. a játék játszható, de pár helyen leesik 60ról 40 fps re és belassul. A gépem AMD athlon X6400+,Ati 4850, 4 giga ram. Isoból futtatom, de Daemon toolsban. Win7 van fent, régebben wistán kipróbáltam az FFX et és úgyemléxem hogy ott nem jelentkezett a lassulás. Meglepő, hogy a natív felbontáson is pont ugyan azt az fps t produkálja mint 1680*1050 ben. úgyérzem vmi beállítás vagy plugin lehet esetleg nem tudna vki ajánlani 1 et amin rendesen futott?
  • Kongy
    na azé a ps3 emu odább van még 1 picit. xd
  • Attelee
    X360 a legjobb PC-re nekem is az van,proci meg ha nem megy 3.6-on akkor tök mindegy h 6 vagy 2 magos!
    Én azért vágynék egy I7-re 4Ghz-en hajtva!
    Ott már biztos nem esne le az FPS 45-re a Mario Galaxy-ban sem.
    Mondjuk azért az emulátorok is fejlödnek,de sokkal gyorsabbak már nem lesznek ezeken a configokon!
    Még anno mikor elkezdödött a PS2 emulálás nekem egy AMD Athlon XP procim volt ami akkoriban szinte csúcskonfignak számitott!

Vajon mi kell majd a PS3 emulátorhoz?
  • Evin
    Egyrészről csinálj jobbat, másrészről szerintem a beállításaid rosszak.
  • Kongy
    gamepad van, X360-as, és elnézést, de nem kivánok minden konzolfajtából kontrollert szerezni. Már igy is van X360as meg joystick is. :D Már csak 1 Dualshck ps kontroller hiányzik xD
  • Kongy
    Ja, hát ha a Q9400-as quad proci kevés, egy ezer éves hardverre írt cuccnak, akkor SZOPJANAK LE!
  • Attelee
    A legjobb játékok működnek emulátorral,zsóval sztem felesleges!
    Akkor már inkább egy jobb proceszor h jobban fusson az emulátor,vagy egy normális gamepad!
  • Kongy
    ja keresem is a jó ajánlatot, 20k-ért akarnék venni, boltban sajna 30. Inkább slimet vennék, a másik manapság nem olyan szerencsés. :S