7924
  • Dave8814
    Nem jó, ezt írja ki:
    the specified bios file was not found. a bios is required for pcsx2 to run.

file not found.

file name: bios.
  • Legend Killer
    beteszed a játék isoját ugyebár daemon toolsba és pcsx2 emuval runra katt, úgy elvileg mennie kéne.
  • Legend Killer
  • Dave8814
    BIOST? run cddvdt? Honnan?:D elégamatőr vagyok:D, egy kis help jól jönne
  • Legend Killer
    ,
  • Legend Killer
    nálam is ez volt, de más játéknál. tölts le biost és run cddvd, azt jóvan.
  • Dave8814
    letöltöttem a Tekken 5t és kicsomagoltam, ott az iso... de azt nem fogadja el, csak valami ELF file-t. emulátornál open ELF file van.

mit kell tenni, hogy jó legyen?
  • Mokus1
    Valaki megtud keresi priviben?!
    SCPS 17001-re lenne szükségem.
  • Legend Killer
    vagy azt megcsinálni, hogy 40, vagy 50 és65fps közé bekorlátolni, mert50-40 alatt már belassul :S :S.
  • Legend Killer
    azt valahogy belehet állítani, hogy stabilan 60fps legyen és ne zuhanjon le30ra? idegesítő, mikor belassul.
  • Mokus1
    Sziasztok!Még pár éve megprobáltam a Gran turismo 4et életre kelteni siker nélkül.
    Ma már ez lehetséges?Milyen program és milyen pluginnekkel?Köszi a segítséget.
  • Legend Killer
    HAHH, király vagyok! :D egyszerű, ostoba hibát vétettem, sry, meghajtót nem állítottam be :D. mosmá kúlos midnen.
  • Legend Killer
    és mi van olyankor, mikor rámentem az otherre és iso fájlra katt, elkezdi betölteni és encountered an error while loading savestate from file. error: out of memory.

nemvágom :S.

régen tudtam hogyan kell emulátorral elindítani ps2játékot, de most már elfelejtettem :S.

wesker, ha vagy, help pls :D. vagy akárki.

letöltöttem1ps2 bios package rart.
  • Legend Killer
    the specified bios file was not found. a bios is required for pcsx2 to run.

file not found.

file name: bios.

• Legend Killer
    letöltöttem Smackdown vs RAW 2010t és kicsomagoltam, ott az iso... de azt nem fogadja el, csak valami ELF file-t. emulátornál open ELF file van.

mit kell tenni, hogy jó legyen?

• Shep
    Köszi, közben már wesker is segített és sikerült továbbjutnom.
  • Attelee
    Azt amit csináltál patch-t ami pnach azt töröld ki mert bekavarhat!
    Tehát igy kell kinéznie az emulátornak amikor elinditod a játékot:

Ja és használj Cd pluginnak CDVD 0.1.0-át,mert ez kezeli a legjobban a kétrétegű lemezeket!
  • Attelee
    Na nekem is ugyanaz a verzóm van,ott kifagy a videó!
    Nos játék közben mikor bejön a vidó nyomsz egy Esc-et!
    Fontos h ne fullscreenen játsz hanem ablakban!
    Esc után MISC itt legyen bepipálva az enabled patches!
    Menj a Patch Brovser-ra!
    Majd a kisablakban add patch ekkor megjelenik a video átugrásához szükséges patch!
    Kattints rá egyszer majd az Enabled/Disabled gombbal kapcsold be!
    Utánna Exit a kisablakból majd RUN EXECUTE!
    És láss csodát átugrotta a videót!Ha lehet ne halj meg és amint tudsz
    ments a memóriakártyára,majd ha ez megvan inditsd ujra az emulátort,ugyanis ha nem teszed a következő videó is megáll!
    Mivel a patch okoz valamiféle anomáliát ami csak akkor áll helyre ha ujrainditod az emulátort,de ugye ha nincs elmentve a Memcardra a játék akkor kezdheted elöröl!Az F1-es mentés nem jó ugyanis az anomáliát ugyanugy betöltöd vele,tehát ismétlem csak a Memóriakártyás mentés törli ki a hibát!
    Ezt a vidfeóátugrást bármelyik videónál meg lehet csinálni,de tényleg csak a legvégső esetben használd!!

Remélem elég szájbarágós és érthető voltam!
  • Klub
    Más néven rakták fel.
  • Klub
    Aha a fenébe.
  • Shep
    Ez egy sima játéktermi játékokat emuláló cucc. NEM PS3 EMULÁTOR!!!!!
  • norbi2fraktal
    ahha....

Capcom Play System 3
  • Klub
    Itt van a ps3.-as emulátor.
  • Shep
    Nekem sehol nem fagyott a fordítós részig, de ezen a fagyáson a toxic sem segített. Egyébként nem vírusos csak olyan kódsort használ amit vírusnak ismer fel a kergető.
  • rcsaby
    A god of war 2 nekem is kifagy a Prometheusos videónál.De azt olvastam valahol hogy Toxikc Dual layer patch Nevü program segit.Az a baj akár honnan töltöm le virusos,és igy nem tudom futtatani.Valaki dobhatana egy linket.
  • Shep
    Ja ez a skip mpeg merre van az emuban, mert akárhogy nézem nem találom. Én patchet csináltam hozzá azzal nem volt jó.
  • Shep
    Nincs valakinek mentése az fordítós rész után a DVD9-es verzióhoz, de akár a DVD5-höz is jó ha van, vagy akármilyen más verzióhoz, max leszedem azt is
  • Shep
    DVD5 ös verziónál nem tölti be a mentést :( Patchel átugorva meg fekete marad a képernyő, alatta ugyan ha pl. ütök akkor üt, mert hallatszik ,de hát kép nélkül nem sokat érek vele :( Lehet itt ért véget ez a játék számomra :(
  • wesker24
    A másik lehetséges megoldás hogy leszeded a God of War 2 DVD 5 verziója mert már az új PCSX emuval már a DVD5 verzió is megy már nem textura hibás habár a mentések nem tudom hogy mennek-e a dvd5-el !

Megint egy másik lehetséges megoldás a SKIP Mpeg opció a pcsx emu-ban ez elvileg átugorja a videot ha pl hibás vagy kifagy de amint átugorta a hibás videot azonnal vissza kell állitani normál állapotba vagy kikapcsolni mert ingame közben azonnali crash-t és fagyást okoz !
  • Klub
    Aha az jó.
  • Evin
    Minél nagyobb, de legalább 2magos.
  • Klub
    Találtam én is egyet+még ps3.-as is egyben.
  • Klub
    Hát persze, a haveroktól szedte.
  • Shep
    Te meg elhitted neki?
  • Klub
    nem dehogy
  • Seth
    Azt hittem a szomszéd Pista bá, neki még el is hittem volna
  • Klub
    A betlefield bad compani 2-őt tolta a gépén a box 360-as verzióját a gyuris miklós.
  • Shep
    Kicsoda, hol, mivel?
  • Klub
    Az egyik tag meg azt mondja hogy neki működik a boxos verziós játékok pc-n.
  • Shep
    Ja Killzoneban van hang a Zero akármi pluginnal de rohadt lassú az egész :(

God of War 2-re akkor valami ötlet video átugrás, vagy valami?