7924
JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
riddick3 #1636 valaki segitsen pls elinditani cod 3 at 3g athlon 64 1,5gb 400hz x1600pro 512 , valami patchet nem talal -
#1635 jah, ps2-n nekem is megy :D, amúgy nekem nem tetszik, rém unalmas már -
gematta #1634 nekem megy a amerikai cod 3
és isten -
#1633 introig megy -
#1632 hát az még nem játszható -
riddick3 #1631 sziasztok valaki segitsen holt hulye vagyok a ps2 emuhoz,pcsx2 0.92 verzio van meg es az amerikai cod 3 szedtem le es nem tudom elinditani kerem segitsen valaki elore is köszi -
#1630 BUÉK mindenkinek -
edeleny #1629 BUÉK. -
#1628 búék! -
#1627 Boldog új évet kívánok mindenkinek!
Jah és legyen sok jó PS2 emu az új évben! -
#1626 honnan lehet BIOS-t letölteni? -
#1625 Bio Naruto 3 játékhoz milyen pluginokat ajánlasz, mert én már mindent kipróbáltam, de sehogysem megy...elindítom, néha megjeleni a bandai, és más szponzorok ikonjai, de aztán csak fekete képernyőt bámulom közben az fps eléri a 140-et is...kellene most egy nagy help -
#1624 probáld ki hátha müxik
a játék listán nem láttom ugy hogy nem probálta ki senki
TruBy: nem találsz jobbat -
#1623 Látom kijött az új pcsx2 verzió...
Valaki már próbálta a Def Jam : The Fight of new york-ot?
-
#1622 Vki nem tudja véletlen honnan szedhetném le a budokai3-at? már szedem torrentről, de naon lassan jön, warez-t meg nem találtam :P -
#1621 van pár naruto játékom inkább ne probáld ki még kép bugos talán a következö verziora jó lesz
soulhunter: anyit tudok ere mondani hogy az elözö emulátorban az introban egyáltalán nem volt hang talán a következö verziora már nem lesz elviselhetetlen adig némitsd le a játékban a zenét :) -
#1620 Megvan, megy a harc rész már 6,5 fps!! Csak 1 hiba van :D (ami nagy gond) full fekete az egész csak a hp-kat látom, a radart, meg a kiírást, hogy "ready" "fight"
Mondom én hogy maradok a budokai3-nál, remélem az nem ilyen :P
Jah egy kérdés...Vki játszott már az emu-n vmi Naruto-s game-el veletlen? -
#1619 Működik, gyorsabb lett...menu 20-30 fps-el elment, de amikor a harchoz értem volna, kiírt hogy a pcsx2 hibát okozott, ezért leáll .
Te melyik bios-t ajánlod? Én most az USA v 2.0-val tolom, de nem tom van-e nálla jobb, meg kell nézni mit ajánlanak a gamehoz a mások fórumban ^^.THX addig is :) -
#1618 nekem az is elég lenne,ha a hang nem akadozna / nem lenne lassabb,mint az amugy is lassu pár FPS / a hang tényleg hang lenne,mint PSXes játékoknál... -
#1617 ha ara számitasz hogy az uj verzio gyorsabb lesz a gépeden szomorú hirem van a számodra nem lesz gyorsabb az emulátor csak több játékkal tudsz csak játszani -
#1616 2-3 hónap szerintem, mivel most lett frissítve a progi. -
kisa2003 #1615 Mikor jelenik meg egy újabb verzió a PCSX2-ből???? -
#1614 optimásil gép és milyen sebbeségel megy a játékban?
ö van egy kis beállitási trüköm több fps lesz egy kicsivel játékban
a következöket állitsd be de szolok ha igy állitod akkor más memoriában futó alkalmazás nagyon lassan fog menni
"Run/process priority=High | config/cpu=MTGS+DC bekapcsolva | config/Sound=SPU2Irq" -
#1613 pentium4 3Ghz
mamória: 512MB DDR 400MHz
VGA ATI 9600 Pro 256 MB -
#1612 ird le milyen géped van
kösz -
#1611 DBZ Sparking neo-t próbáltam, de úgylátszik maradok a budokai 3-nál én is :D (2,65 fps harc kozben, és a karakterek feketék :D). -
#1610 és milyen játékot probálsz? -
#1609 Bakker sikerült!! THX ^^ -
#1608 úgy láttom ez a bios inditás, ez akkor van ha rosz meghajtot állitotál be az emulátorban.
menj ide:config/configure ott sok mindent be tudsz állitani, a cdvdrom ot kell, állitsd peopsbe és nyomj utána configuret ott tudod beállitani a megfelelö meghajtora. -
#1607 Hali srácok!
Nekem olyan gondom lenne a pcsx2 emuval, hogy elindítom, benyomom a gamet, majd elindul a zeroGS resz, majd kiad ket valaszthato opciót.
egyik a browser, masik a system config.
a browserben ki lehet valasztani a memcardokat, de utanna semmi...no data, a configban meg csak configolni tok, es a game sehol sincs...nemtom miert nem indítja, erre kernem a megoldast :)
Aki tudja pls irjon -
edeleny #1606 Sajna u.a. nálam is,beállitások menü jo,utána semmi,illetve már a bellitások közben is telerajzolja a képernyöt egérkurzorokkal.
Hátha a frissebb verzik,már jobbak lesznek. -
DIJJO #1605 Gran turismo 4 amugy -
DIJJO #1604 Nekem működik, csak az a baj, hogy amikor a játék indulna, akkor mindent szépen megkérdez, de utána semmi nem jön be. Nincs kép meg semmi. Valaki tud megoldást?
-
edeleny #1603 Ha valóban 3800 a valódi orajel,akkor nem lehet se AMD de DualCore.
Penti D -
RiM #1602 intel, nemtom pontosan ^^ -
#1601 3800 MHZ mi? intel vagy amd és dual core? -
RiM #1600 bocs nem adtam meg haverom konfigját:
2048 ram
3800 Mhz-es proci
meg az egyik legújabb vidikari :D -
#1599 Dragon Ball Z Tenkaichi 1:
max sebbeségel nekem fö menü 22-23 FPS en megy játékban a 10 fps nem éri el
Super Dragon Ball Z:
menü 30 fps körül ugrál játékban 10 fps körül megy és nagyon szar a hang -
#1598 oké az meg van kiprobálom azoal :) és a super is meg van fél óra és irom az értékelést de most csak ide -
RiM #1597 tenkaichi 1