7924
  • riddick3
    valaki segitsen pls elinditani cod 3 at 3g athlon 64 1,5gb 400hz x1600pro 512 , valami patchet nem talal
  • Seth
    jah, ps2-n nekem is megy :D, amúgy nekem nem tetszik, rém unalmas már
  • gematta
    nekem megy a amerikai cod 3
    és isten
  • biomage
    introig megy
  • Seth
    hát az még nem játszható
  • riddick3
    sziasztok valaki segitsen holt hulye vagyok a ps2 emuhoz,pcsx2 0.92 verzio van meg es az amerikai cod 3 szedtem le es nem tudom elinditani kerem segitsen valaki elore is köszi
  • biomage
    BUÉK mindenkinek
  • edeleny
    BUÉK.
  • musha
    búék!
  • TruBy
    Boldog új évet kívánok mindenkinek!
    Jah és legyen sok jó PS2 emu az új évben!
  • gecc
    honnan lehet BIOS-t letölteni?
  • TruBy
    Bio Naruto 3 játékhoz milyen pluginokat ajánlasz, mert én már mindent kipróbáltam, de sehogysem megy...elindítom, néha megjeleni a bandai, és más szponzorok ikonjai, de aztán csak fekete képernyőt bámulom közben az fps eléri a 140-et is...kellene most egy nagy help
  • biomage
    probáld ki hátha müxik
    a játék listán nem láttom ugy hogy nem probálta ki senki
    TruBy: nem találsz jobbat
  • kuci06
    Látom kijött az új pcsx2 verzió...
    Valaki már próbálta a Def Jam : The Fight of new york-ot?
  • TruBy
    Vki nem tudja véletlen honnan szedhetném le a budokai3-at? már szedem torrentről, de naon lassan jön, warez-t meg nem találtam :P
  • biomage
    van pár naruto játékom inkább ne probáld ki még kép bugos talán a következö verziora jó lesz
    soulhunter: anyit tudok ere mondani hogy az elözö emulátorban az introban egyáltalán nem volt hang talán a következö verziora már nem lesz elviselhetetlen adig némitsd le a játékban a zenét :)
  • TruBy
    Megvan, megy a harc rész már 6,5 fps!! Csak 1 hiba van :D (ami nagy gond) full fekete az egész csak a hp-kat látom, a radart, meg a kiírást, hogy "ready" "fight"
    Mondom én hogy maradok a budokai3-nál, remélem az nem ilyen :P
    Jah egy kérdés...Vki játszott már az emu-n vmi Naruto-s game-el veletlen?
  • TruBy
    Működik, gyorsabb lett...menu 20-30 fps-el elment, de amikor a harchoz értem volna, kiírt hogy a pcsx2 hibát okozott, ezért leáll .
    Te melyik bios-t ajánlod? Én most az USA v 2.0-val tolom, de nem tom van-e nálla jobb, meg kell nézni mit ajánlanak a gamehoz a mások fórumban ^^.THX addig is :)
  • soulhunter
    nekem az is elég lenne,ha a hang nem akadozna / nem lenne lassabb,mint az amugy is lassu pár FPS / a hang tényleg hang lenne,mint PSXes játékoknál...
  • biomage
    ha ara számitasz hogy az uj verzio gyorsabb lesz a gépeden szomorú hirem van a számodra nem lesz gyorsabb az emulátor csak több játékkal tudsz csak játszani
  • Terminátor14
    2-3 hónap szerintem, mivel most lett frissítve a progi.
  • kisa2003
    Mikor jelenik meg egy újabb verzió a PCSX2-ből????
  • biomage
    optimásil gép és milyen sebbeségel megy a játékban?

ö van egy kis beállitási trüköm több fps lesz egy kicsivel játékban
    a következöket állitsd be de szolok ha igy állitod akkor más memoriában futó alkalmazás nagyon lassan fog menni
    "Run/process priority=High | config/cpu=MTGS+DC bekapcsolva | config/Sound=SPU2Irq"
  • TruBy
    pentium4 3Ghz
    mamória: 512MB DDR 400MHz
    VGA ATI 9600 Pro 256 MB
  • biomage
    ird le milyen géped van
    kösz
  • TruBy
    DBZ Sparking neo-t próbáltam, de úgylátszik maradok a budokai 3-nál én is :D (2,65 fps harc kozben, és a karakterek feketék :D).
  • biomage
    és milyen játékot probálsz?
  • TruBy
    Bakker sikerült!! THX ^^
  • biomage
    úgy láttom ez a bios inditás, ez akkor van ha rosz meghajtot állitotál be az emulátorban.
    menj ide:config/configure ott sok mindent be tudsz állitani, a cdvdrom ot kell, állitsd peopsbe és nyomj utána configuret ott tudod beállitani a megfelelö meghajtora.
  • TruBy
    Hali srácok!
    Nekem olyan gondom lenne a pcsx2 emuval, hogy elindítom, benyomom a gamet, majd elindul a zeroGS resz, majd kiad ket valaszthato opciót.
    egyik a browser, masik a system config.
    a browserben ki lehet valasztani a memcardokat, de utanna semmi...no data, a configban meg csak configolni tok, es a game sehol sincs...nemtom miert nem indítja, erre kernem a megoldast :)
    Aki tudja pls irjon
  • edeleny
    Sajna u.a. nálam is,beállitások menü jo,utána semmi,illetve már a bellitások közben is telerajzolja a képernyöt egérkurzorokkal.
    Hátha a frissebb verzik,már jobbak lesznek.
  • DIJJO #1605
    Gran turismo 4 amugy
  • DIJJO #1604
    Nekem működik, csak az a baj, hogy amikor a játék indulna, akkor mindent szépen megkérdez, de utána semmi nem jön be. Nincs kép meg semmi. Valaki tud megoldást?
  • edeleny
    Ha valóban 3800 a valódi orajel,akkor nem lehet se AMD de DualCore.
    Penti D
  • RiM
    intel, nemtom pontosan ^^
  • biomage
    3800 MHZ mi? intel vagy amd és dual core?
  • RiM
    bocs nem adtam meg haverom konfigját:

2048 ram
    3800 Mhz-es proci
    meg az egyik legújabb vidikari :D
  • biomage
    Dragon Ball Z Tenkaichi 1:
    max sebbeségel nekem fö menü 22-23 FPS en megy játékban a 10 fps nem éri el
    Super Dragon Ball Z:
    menü 30 fps körül ugrál játékban 10 fps körül megy és nagyon szar a hang
  • biomage
    oké az meg van kiprobálom azoal :) és a super is meg van fél óra és irom az értékelést de most csak ide
  • RiM
    tenkaichi 1