7924
JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
#1596 nállam is ugy szintén
ezért kedvelem a dubokai 3 t
rim: melyik játékról van szó? -
RiM #1595 Haverom megleste és neki megvan a játkbeli 20 fps :).
a gépe kicsit jobb mint a miénk^^, ha nem jó nálam akkor nála fogom kijátszani xD
-
#1594 és a super dragon ball Z ? nálam megy csak nagyon lassu sajnos hang is akad -
#1593 probáld ki hátha nállad türhetö a sebbesége
nállam lassú volt :( -
RiM #1592 oks :(
-
#1591 ezzok lassuak -
RiM #1590 a tenkaichi 1-2 h müxik nálad? mer ha jól elfutna akkor megszerezném/letölteném őket :) -
#1589 nekem is rezgö game padom van és nem rezget edig szal az nem mükszik -
#1588 Mentés : csak game közben bárhol nyomd meg az f1-et -
#1587 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy az emu támogatja-e a vibrációs gamepadokat? Ugyanis az én padom működik az emuval, csak épp a vibrációs funkciója hiányzik, ill. nem működik. Köszi előre is! -
kisa2003 #1586 ÁHHH!!!! Hülye vagyok! Bocs! FFX nem FF8 csak elírtam! A Final Fantasy X-re gondoltam. NA annak az elején van, hogy valami gömb jön, és szörnyeket írtok...aztán meg jön valami főellenség, Hosszú fa alakú izé...kinyírom, és jön a lementés...de nem tok menteni...hogy kell??? -
#1585 áá -
#1584 nekem is ugyanez van, bármit állítok lassú, pedig a gépem megvan hozzá, a rendszerem teljesen friss, nemtom mi lehet -.- -
#1583 "kinyírtam valami hosszú izét ami megtámadta a várost" ...Nah, nem birtam nagyon a 8at; és nem emlekszem az elsö mentesi pontra...Milyen hosszu izé? Amugy SETH-nek total igaza van; vazze van pár durvajo PS1-emu; ne egy PS2emu alatt szenvedjetek vele... Eh... FIRST : nezzetek meg elöször hogy melyik game; milyen gepre jött ki... -
#1582 de miért ps2 emuval próbálod??? ps1-es emu viszi mint a szél. Mentés ezért sem megy, ps1 az blokkrendszert használt mentéskor a ps2 meg kilobyteban méri -
kisa2003 #1581 HAHó! Sikerült a FF8-at végre nagy nehezen elindítani. Működik minden, hang, billentyű, kép....
Viszont! Menteni nem tudok! Amikor az első lementési ponthoz érek (kinyírtam valami hosszú izét ami megtámadta a várost) a mentésnél failed-et ír ki. A memóriakártya beállításánál nem van az a két ablak, és ott nincs bennük semmi, pedig megnyitottam.
A másik, hogy a játék akad. Néha 45 és 26 FPS között ugrál. Nincs valakinek valami jó ötléte, hogyan lehetne beállítani, hogy a FPS-ek ne ugráljanak, és élvezhető legyen???kösszi -
#1580 nincsmit máskor is
dolfy anyit tudok mondani talán tul sok program fut a memoriában -
RiM #1579 oh thx! ezer köszönet! :) mostmár 20 alá nem megy az FPS :) -
dolfy #1578 megtaláltam de így is ugyanannyi FPS sajna -
dolfy #1577 az SPU2 IRQ bekapcsoltam de nem tudom hol van az a másik amit írtál"process priority" -
#1576 fura gyorsabbnak kénne lennie
tudom már mi a baj a soundban kapcsold be a SPU2 IRQ és a "process priorityben állitsd high de szólok lelassúl a windows nagyon" igy játékban még a 25 FPS is eléri
ez neked is ment dolfy probáld ki -
RiM #1575 Megnéztem és tényleg müxik:
Menüben: 30-35 FPS
Game közben: 15-20 FPS
(Ha vkinek kell help én adok (PS2őn haveromnál 100%ig kiakasztottam)) -
dolfy #1574 be van kapcsolva mégis lassú mint a dög
-
davides222 #1573 mikor elinditok egy ps2-ős játékot mindig szaggat akármelyik , a gépem jooo más mi lehet a gond?
-
#1572 persze menne jobban mint nállam -
RiM #1571 Biomage - te melyik biost használod?
Ezen a gépen futna a Budokai 3?:
alaplap: Asrock 775 CONROE 945PL
proci: Intel P4 524 3GHz/1MB s775 BOX
memória: DDR2 KingMax 512Mb 533MHz (2db)
vidikai: GeForce FX 5700 128 MB
-
Alien1024 #1570 nekem is ugyan eszt irja ki ha be van kapcsolva ha nincs......... -
#1569 mtgs kapcsold be -
#1568 Ezt miért csinálja?
-
dolfy #1567 Hali!
Emuláltam a Resident Evil 4-et és baromira lassú, csak 10-13FPS-t produkál
Lehet, hogy a gépem kevés hozzá. Alul van a konfigom nézzétek meg lécci!
Többieknek megy ez a game rendesen hasonló gépen vagy valamit rosszul állítottam be az emuba? -
Laci08 #1566 Própálta már valaki hogy működik e az NBA Street vol.3 vagy a 2? -
#1565 Bár nekem van PS2m de kíváncsivá tett ez az EMUs dolog , meg is próbálok egy játékot a több ezer játékaim közül :) -
#1564 Valaki nemtudja mi lehet a probléma? -
#1563 Asszem megvannak...de gáz van
Letöltöttem a Tekken Tag-ot, de nem akar indulni. Majdnem az összes nyelvű biosfileval megpróbáltam elindítani, de mindegyikkel ugyan azt csinálja. File/Run CD/DVD bejön a ps2-es logo és aztán meg "hibát észlelt" felirattal kifagy.
Ilyenkor mi nem jó? -
#1562 Valaki meg tudna dobni a szükséges biosfileok csomagjával? Köszi -
#1561 hát ja kicsit jobb az elözönék, amit kikénne cserélni hogy jobban fuson az emulátor az a cpu ha jól tudom a 3400+ a 939 foglalatu van ara a forglalatra Dual Core poci -
#1560 Hy all!
Nekem még ezzel az új verzióval is lassú:(
De észleltem gyorsulást az előző versió óta...
AMD A64 3400+
Asus K8N
2X512Mb Ram
Ati 9600(lehet hogy ez a gyenge de nem tudom)
Mi lehe a baj? -
dolfy #1559 Tudtok nekem olyan oldalt mondani akár fizetős is ahol le tudnám szedni a resident evil 4-et. Torrentről nagyon lassan jön:( -
dolfy #1558 Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200)
Northwood HyperThreading
-
#1557 a minimum alatt van egy kicsivel a géped
még ha elindulna az emulátoron a játékok akkor is nagyon lassú lenne