7924
JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
RYO21 #7404 Ezt nemértem. Előtte is 60 fps volt? Vagy ezzel vvan 60? -
#7403 Köszi. Kiakarom próbálni még mielőtt annyi pénzt kicsengetek érte. -
#7402 pölö itt
de itt van még 1 pár (száz) -
#7401 Shadow of the Colossust honnan töltötted le?? -
Gibor #7400 GTA Vice City Storiest leis tesztelem, mondjuk nekem 60fps el ment gond nélkül ha kiengedtem 300 de valamiért 60fps ellenére a jobb oldali szigeten a nagy keréknél szaggat a játék. -
#7399 Nem sok idom volt kiprobalni, de amit lattam arrol csak szuperlativuszokban tudok beszelni.
A Shadow of the Colossus is mar tokeletesen fut 60 FPSel.
King Quest 8 szinten. Pedig ezek a jatekok igencsak rosszul viseltek eddig az emulaciot. Leesett az FPS naluk akar 10 ala is.
Raadasul ugy probaltam ki, hogy a Speedhackok kozul a VU cycle stealinget kikapcsoltam. -
#7398 PCSX2 0.9.7 beta released!
After more than a year since the last stable 0.9.6 release and 8 months since the last beta release of PCSX2, the new beta version is finally ready!
The most notable change is the all new GUI powered by wxWidgets, but the amount of improvements in this release is really amazing Smile
This 0.9.7 release is marked as unstable/beta, meaning it still has some known bugs and unimplemented features but it is fully supported by the PCSX2 team. For more info, check the included readme file.
Without further delay, here's the extensive changelog:
* New GUI based on wxWidgets working on a separate thread
* microVU, an all new VU0/VU1/COP2 recompiler
* VIF rewritten and a new Vif Unpack recompiler
* IPU improvements, many more videos now play perfectly
* Stable full screen operation with GSdx
* Alt+Enter Hotkey for real-time fullscreen/window mode switching
* Many new emulation options, complete with tooltips
* New MTGS, much more efficient and compatible
* New BIOS skipping method, more compatible and correct
* New Host File System Support
* Turbo/Slow motion settings for the frame limiter
* On the fly changing of settings and plugins
* Threaded Saving/Loading states, so it does not pause gameplay
* Built in ISO reader with a recently used ISO list
* Suspend / Resume emulation safely and fast
* Simplified plugin configuration dialog, with more options
* Full DVD9 game support (for example God of War, Xenosaga, Gran Turismo 4 etc)
* First time configuration wizard
* Settings stored in your User documents folder by default to prevent Vista / Windows 7 permission issues
* New Game database detects the game you run, displays compatibility info, and auto applies special game fixes/patches if needed
* Cheats are now separate from patches, cheats can be placed in the "cheats" folder and enabled/disabled from pcsx2's file-menu
* Many important plugin updates, GSdx has many bugs and memory leaks fixed, SPU2-X makes dozens of games boot which never did before
* And a huge amount of improvements and bug fixes which we don't remember anymore
-
#7397 Sziasztok!
Nem talált valaki véletlen a 24 the game-hez jó beállításokat?? -
HUN BECSEHELY #7396 Leszedtem a GT4-et.Ugyan ugy csináltam minden,és amikor kivállasztom a kocsit,és betöltenéa ajátékot"exe"-hiba. -
#7395 :D. -
#7394 Mivel nincs x360-as emulátor, így kénytelen leszel beszarni. -
Duke Nukemrész2 #7393 http://pcworld.hu/jatek-pc-kompromisszumok-nelkul-20100518.html
Na ha ezen a gépen nem megy az xbox 360.-as játékok akkor én beszarok. -
HUN BECSEHELY #7392 Ha az nem dob ki,akkor irok -
HUN BECSEHELY #7391 Már szedem :D -
#7390 Szerintem próbáld inkább a grand turismo 4et, annak jobban megoldott az emulálása, meg jobb is. -
Szabi1991 #7389 :-/ -
HUN BECSEHELY #7388 Addig eljutottam,hogy betölti,de a Verseny elött kidob "EXE"-hibával. -
HUN BECSEHELY #7387 0.9.6 ezt szedtem le.szedtem.bemásoltam a Biosba is mindent. -
HUN BECSEHELY #7386 Próbáltam 4-verziót,de amikor betölti,és elindulna "exe"-hibával kidob.Már 3-hete próbálkozom,{nem minden nap}és mindig ugyan az van. -
#7385 PCSX2? -
HUN BECSEHELY #7384 Gran Turismo 3 ra tud valaki Emulatort? -
#7383 Egyébként lenne olyan kérdésem, ha vennék egy valamilyen "szokásos alap" kétmagos notebookot, radeon Hd mobility 4330as videokártyával, azzal jól futna a ps2 emulátor? csak mert olyant tervezek venni... -
#7382 Gondolom nema akarja mégegyszer megvenni, ha már megvette ps2re (na peersze :) -
RYO21 #7381 Hát nem is tudom. De azért érdekes így játszani. -
#7380 GTA 3 van PC-re is. Miért emulátorozol? -
RYO21 #7379 Van egy újabb verziójú pcsx2-m és most GTA 3-azok vele, csak nem full screen. Valahogy rá lehet bírni hogy az legyen? Mert próbáltam beállítani de nem lett az. Marad egy kis szürke csík minden oldalon. -
#7378 mi a francot csináljak, ha a kurva pcsx2 azért lefagyott, mert véletlen tálcára tettem a futó játékot, hogy frapsra kattintsak és újra indításkor a játék betöltésnél azt írja, hogy load failed, mert corrupt, vagy mi?.
könyörgöm, help, három újonc karakterrel pepecseltem tegnap három órát, nem akarom megint elölről kezdeni. -
Dave8814 #7377 Milyért zizeg a kép,és azt nem tudja valaki hogy miért van ugy belassulva a tekken 5? Mintha lassított felvételt néznék...-.- -
#7376 nekem is ez a bajom, bár lenti videón látható, hogy fps zuhanással ilyen felbontással már nem veszélyes. noha kivégzési mozdulatoknál továbbra is drasztikusan lezuhan 25-30-ra.
ez ellen mit lehet tenni, mit lehet tenni, hogy stabil, fix maradjon az fps60on? -
#7375 I7-az biztos odabaszna,de a Q9xxx,vagy Q8xxx as négymagosok nem jobbak mint a CD2 3.8 Ghz-en!
Nálam egész jól fut és nekem is 3.8 Ghz-en megy a proci!
Itt a videóm.
Probáld meg beszerezni a PCSX2 svn 377-et,mert még mindig azzal a leggyorsabb! -
Mokus1 #7374 Sikerült életre lehelnem a GT4-et.Felemás érzésekkel.
Szép a kép ha úgy állítom be de amikor a verseny kezdődne és a kocsiknál leeesik 20-40fps-re.Szaggat itt már a hang is.
Config:Core2duo 3,8ghz-en
Ati 4870 1Gb 800/1000mhz
4GB ram
win7 64bit
Egy négymagos proci jót tenne neki?Esetleg egy i7? -
#7373 F5-öt nyomkodd addig amig nem remeg! -
Dave8814 #7372 Meg van, csak egy problémám maradh, h enyhén remeg a képernyő...S, igy mintha zizegne vagy nem tom -
zsotesz #7371 pl. úgy, csak a s-sel írd a biost. -
Dave8814 #7370 És úgy keressek rá, mint? Ps2 biosz? -
#7369 gh metallica és gh5 behozza menüig és mikor mondja, nyomjak meg1gombot, lefagy és kilép. miért? -
#7368 A Bios mappába bele kell rakni a bios fájlt,amit a Playstation 2-ődből
tudsz kiszedni!Mivel gondolom nem akarsz vele bajlodni,igy illegálisan szerezz be torrent oldalakról!Azért nincs benne alapból mert illegális! -
#7367 :S, nemtom, sry :(. talán vki majd ír. -
Dave8814 #7366 Nem:(. Ugysem jó -
#7365 nekem is ezt írta, de én nekem elfogadta utána vhogy :S. hja, tudom már. ő izénál... configure és ott van a meghajtó, válaszd ki az adott meghajtót amiben az iso van és úgy indulnia kell.