7924
JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
#1996 van egy rossz hírem : a psp verziót szedted le. A .cso PSP-s formátum :( -
#1995 sziasztok!
Problémám annyi lenne, hogy szeretnék kipróbálni egy játékot, nevezetesen a Fight Night Round 3-at, de ez ugye PC nem jelent meg. okos emberek viszont kitalálták, hogy legyenek emulátor programok, így ez már nem akadály:)
megvan már a fájl is, a kiterjesztése .cso. azt szeretném megkérdezni, hogy ezt milyen programmal tudnám működésre bírni? vagy ezt ki kell írni lemezre? szóval plíz help! -
#1994 az PS2 emulátor, nem PSP :) -
CJ33 #1993 CDVDRom nál is kell álligatni nekem most már indul a Dragon Ball Z Budokai a menüben fasza 30 FPS körüli de a játék csak 4-6 FPS:((((
De lehet h variálni kell vele és ugy gyorsabb lesz.
Tehát CDVDROMnál állitsd sztem a Linuzappz Iso CDVD Driver 0.5.0 ra de ne ami elsö helyen van hanem ami középen és igy menni kéne:) -
bcrics #1992 akkor mit is kellene csinálni?nekem is ez a gondom,játék elején kiírja hogy formázzam a memcardot amikor formáznám akkor meg nem találja így tovább lép a menübe csak a játék inditásához profilt kéne betölteni így viszont nem találja,jobban mondva kiírja hogy l1 create profil lenyomom kéri és kéri a kódot ami miaz:?
mortal-armageddonról beszélek
tudod mit ellene csinálni
az emu memcard mappájában pedig ott figyel a memcard1 és 2 fájl -
#1991 estét all
roszul állitotad be a PEOPSt, a biost inditja ilyenkor. :) -
bcrics #1990 armageddont mondod?
olvastam fórumon hogy rapidon van vi link azon vannak a profilok amit ugye bemásolsz a memcard mappába,épp most keresem ha megtalálom felrakom a linket!!!
amúgy nálam rohadtul szaggat a game,ami eddig bemutatkozott belőle,
most tartok ott hogy veszek valami ócska ps2-t nem bírom hogy nem indul a game:() -
CJ33 #1989 Nekem is a memoriakártyával szorakozik én se birok tovább lépni
Megformázom aztán a back re lehet csak menni....Valaki HELP -
Varga10 #1988 Hello!
A Formula 1 2006-ot lehet játszani PC-n?? -
bcrics #1987 mk:armageddont próbálta már vki?
elindul a game csak a memcardról töltené az adatokat be,az meg nincs,!!
vki játszott már vele pcn?
-
#1986 Estét
CJ33:töröld le az öszes emulátort a vinyodrol azt töltsd le ezt és telepitsd fel, és már csak a bios fájlokat bemásolod a pcsx2 bios könyvtárába, ha nem indul el még igy sem akkor windows probléma
Killer2:A PlayStation Portal emulátort keresed? ha igen menj ide
PSP emulátorban többet nem tudok segiteni, és itt senki más sem szerintem -
CJ33 #1985 Valaki segitsen már lécc mert az spu2PeopsSound.dll:(null)
ezt irja és a configuration nál nem lehet a hangnál semmit választani és ezt irja állandoan ...Meg hogyAz alkalmazást nem sikerült elindítani mert a MSVCR71.dll nem található.
Tehát a hangal vann valami baja -
#1984 "Sziasztok!
PSP emulator-t tudtok valahol amit le lehet tőlteni? Ha igen kérlek benneteket hogy másoljátok ide a linket ahonnan LE lehet tölteni!!!.
Előre is köszönöm a segitségeteket!!!" -
#1983 Nem a banner alatt hanem maga a banner az, a link. PS2 Emulator nagy betűkkel, arra katt. -
#1982 PSP emulátor a banner alatt? hol? 8-) -
bcrics #1981 na a menüig eljutok csak ott kilép mert a memcard1 nincs formázva ,configból meg nem tudom!
hogyan kell másképp formázni a slotot??
-
bcrics #1980 fent config-patch opció és ki is lép memóriazavarral! -
bcrics #1979 igen :patch not found can't apply patches crc=433a82d4
??
szal pecs gondja van -
bcrics #1978 igen igen csak kicsit lassan észlelte a gép a biost!!
kösz,most próbálkozom kicsit a játek ikonja már bejött csak vami patchet keres:patch not found
-
#1977 igen, tömöritsd ki a bios mappába -
bcrics #1976 kösz,az elég ha csak a bios mappába másolom? -
#1975 nincs biosod...
szedd le innen -
bcrics #1974 még annyi hogy amikor probálom futtatni a cd/dvd opciót mindig a köv.üzenetet dobja ki:[unable to load bios:'bios\',PCSX2 can't run without that]
mi van? -
bcrics #1973 -
bcrics #1972
nem elég neki az 1gb ram?
vagy mit kell mág beállítani hogy olvaasa az isot megfelelően?
be van mountolva a virtuális meghajtó van kiválasztva?!!
mit csináljak még hogy menjen a gém -
bcrics #1971 iso fájl megnyitásakor vmi gs plugint keres na ezt hol találom? -
#1970 SPU2Null nem müködik az újabb verzióval a fenti webhely guide szerint,
nekem P.E.Op.S SPU2 1.61.0 van és az megy -
#1969 Ez teljesen játékfüggő, nekem a Disgaea 1 simán megy AMD 2800+, 2 GB RAM, Radeon 9550 konfiggal. -
CJ33 #1968 Valaki segitsen már lécc mert az spu2PeopsSound.dll:(null)
ezt irja és a configuration nál nem lehet a hangnál semmit választani és ezt irja állandoan ...
Mit cdináljak valaki segitsen léccc:)
Tehát a hangal vann valami baja -
#1967 Itt van a banner a fejed felett, onnan le tudod szedni. Leírás is van hozzá, szintén fent a banner alatt. -
#1966 AMD Athlon 64 3200+ proci, 512MB memória, NVIDIA GeForce 6600 GT. Tudom, hogy nem elég hozzá de gondoltam, hogy nem olyan nagy igényű lehet ez az egyszerú kis game, de tévedtem. Mikor megláttam, hogy milyen az ajánlott meg minimum gépigénye a PCSX-nek egyből letettem arról, hogy ez nekem müködjön. -
liszike #1965 Sziasztok!
PSP emulator-t tudtok valahol amit le lehet tőlteni? Ha igen kérlek benneteket hogy másoljátok ide a linket ahonnan LE lehet tölteni!!!.
Előre is köszönöm a segitségeteket!!! -
#1964 Sajnos megtaláltam az ngemu fórumon hogy másnak is tök ugyanaz a problémája. :( -
bcrics #1963 én most a mortal:armageddon részt szedem!!reméljük jó lesz
úgy látom iso fájl, ezt írjam ki vagy hddról/deamon is be tudom illeszteni pssx-be? -
#1962 Én a Wizardry:Tales of the Forsaken Land játékot próbáltam, de sajnos az első csatánál rosszul rendereli a csatateret, csak a feliratok látszanak :(
Pedig addig egészen jó volt.
Ez a Wizardry sincs egyik listában sem.
-
#1961 ird le milyen gépel probálkozol -
#1960 Tokyo Bus Guide 2 a neve. Szerintem mehet a lassú játék listába. Az emulátor sikerült beüzemelni a játék be is jön átlagosan 20 fps-el megy a menüben, de a zene is lassan szól. Amikor elindítom a játékot akkor meg korom fekete lesz a progi ablakában a kép az fps felmegy 80-ra és a zene is normál sebeséggel szól. Olyan mintha kifagyna. -
#1959 Gondoltam, hogy lesz ilyen válasz. De nem gondoltam, hogy komolyan meg is kapom.:D Azt olvastam, hogy 4-5 ghz-es gép kell az emunak. De ahelyett inkább egy ps2-t veszek. -
#1958 melyik játékról van szó és hány fpsnel megy ? -
#1957 Hát vegyél erősebb gépet.