7924
JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
#2036 probáld ki a Mortal Kombat Deadly Alliance az megy az emulátáron :) -
bcrics #2035 1 megoldás: -használt,kidobott német műszki cikkekre szakosodott menedzsereket felkeresni és venni 1 sony pléjsztésön 2!!!!!
ha találnál vmi más okossággot akkor oszd már meg velem is!:O
próbálkoztál más gémmel is mortalon kívül?azok elindultak? -
who am I 7 #2034 Valaki a Mortal KOmbat Armageddon problémára? pls egy save Memcard ps2-t valaki :D -
#2033 vallamit roszul állitotál be az emulátoron :)
az én gépem megy 20 FPS en, a tiéd 40 en kéne pörögnie
a menüben nekem kb 45 FPS nél ugrálgat -
bcrics #2032 mér intel?
váltottál keményen amdből-intel
nvidiából-ati
hja írd már le hogy mit bűvöltél hogy elindult a gém!
-
#2031 20 FPs az már sztem elég jó :) -
#2030 Hehe ...felpakoltam a PCSX2 tő legújabb változatát a gépemre..eddíg csak egy AMD 3500+ , 1 giga ddr400 , Nvidia 7600GT -n volt alkalmam kipróbálni. A mostani gépem egy Intel Pentium Dual Core 3500Mhz , 1 giga dual DDR2/800Mhz , Ati X1950XT 256DDR3 .Betoltam a Budokai 3 mat próbának...a menü valami kurrva gyors...a normál 5X -öse.De a játék maga csak 20fps -sel megy még ezen a gépen is amin a Test Drive Unlimited megsem reccen max grafikán 1280x1024 es felbontáson :) ...De sztem a 4 magos procival már télleg élvezhető sebességű lesz a dolog. -
#2029 Kell. Az a PS2 lelke :)
Mivel jogvédett ezért nem tehetik bele az emulátorokba, ezért kell külön letölteni (illegálisan) -
#2028 kell BIOS is? ez mit takar? miért kell? -
#2027 a tekken 5 ilyen gagyi "starwars" szerü ürszimulátorral indul, amint kijutsz abbol a "csőből", nyomj startot,és indulnia kéne a játéknak...
de nem fog :)
széééép fekete képernyőt fox látni :) -
#2026 Estét
Probáld ki a játékot és meg tudod hogy viszi :)
Ha nincs PS2 biosod azt is töltsd le, megtalálod a linket a #1975 HSznél -
#2025 a tekken 4 nem is volt az..a 3 meg isten volt abban az időben... -
#2024 helló!
Nekem ilyen a konfigom: Athlon 64 3000+, ABIT AN8 alaplap, 1 GB Ram (dual channnel), Geforce 6600 256 MB.
Ezen hogy futna a Fight night round 3?
2: A bannerból leszedtem a PS2 emulátor progit. kell még valamit letölteni vagy elindul a játék "simán"? -
#2023 kösszi! ha megtudod küdd el ide: [email protected] -
#2022 Ő PS2n játszotta. Szeritnem a géped nem bírja a játékot, emrt ha jól emléxem, neki simán elindult a gép. De ha akarod, holnap megkérdezem. -
#2021 kiirta h press start de utána 580ig elmegy a számláló és feketekép aszt semmi! az a haverod nemtod hogy lőtte be? -
#2020 Valami ilyesminek kell lennie. Esetleg ha ez nem, akkor SELECT, de nekem a START rémlik. -
#2019 megpróbálom -
#2018 :D:D:D KEDVENCEM!!!! Egyszer hevernál toltam azt. Asszem a START-al lehet továbblépni rajta és akkor bejön a rendes játék. -
#2017 és mér van az h a tekken 5 helyett valami borzalmas űrhajós őrület jön be? valakinek volt má ijen? -
#2016 Jó. (nem árt, ha dual-core a proci, meg kell valami jobb VGA és szerintem min 1 GB RAM) -
ricsa008 #2015 milen gép kell hogy fussanak emulátorral a játékok? -
#2014 dehogy unalmas! (vsz nem) -
#2013 dehogy unalmas! (vsz nem) -
#2012 mér van az hogy berakom a tekken5öt bejön a sony entertainment logo és utána fekete képernyő! valaki tud valamit?
-
#2011 nem az, hanem a Tekken 5 szerintem egy unalmas játék... bár ha csak az emuláció érdekel, akkor nem szóltam :P -
who am I 7 #2010 http://forums.ngemu.com/pcsx2-official-forum/64482-gamefaq-saves-pcsx2-memorycards.html
Itt a le írás, hogy kell csinálni.A savelt game oldalt meg már belinkeltem...pfff egyszerü mint az 1x1 :D -
#2009 Azt szerintem sehogysem !!!
Legalábbis PC-re semiképp se !!
Mert az egy PS2 memóriakártya mentései amihez már szükség van egy PS2 konzolra is !!!
Ha az első képre gondolsz amin van mindenféle figura !!! -
who am I 7 #2008 http://www.pcsx2.net/screenshots.php
aztaqva :D hogy lehet olyan memcardot csinálni? :D -
who am I 7 #2007 Ja és még azt nem értem, hogy rámegyek selected memcard > és amikor a formateddre megyek akkor már semmi (ez a pcsx2-n belüli menüre vonatkozik most) sem változik...sőt a két kis ablakban sem látom fent a memcardok fájljait.... :S mennyibaj :D azért a menű jól néz ki, + azért csodálkozok, h egyáltalán működik, nem hülyék a srácok annyi biztos :D -
who am I 7 #2006 miért? Tekken 4 az jól megy?(legalábbis látom a játszható részben)
Egyébként én eleve ki írtam dvd-re.Még nem volt probléma, csak amikor kéri a profile-t és formázni akarom a memcardot akkor csúszik el :( Csak azt nem értem, h a biosba formázom ki írja, h 799X mittomén mennyi van még hátra meg formatted meg minden, és ez meg nem látja... :S
itt meg vannak savegamek :
http://www.gamefaqs.com/console/ps2/save/931479.html (ha még nem lett volna, de biztos volt :D ) nem lehet konvertálni valahogy?:) -
bcrics #2005 egyelőre nekem sem indult el,memcardal baszakodik,sőt kiírtm letöröltem hdd-ről és már dvdről be sem jön semmi::O csak az üres logo a psnek4
ennyi -
#2004 azt felesleges -
who am I 7 #2003 tekken 5-ről valaki? épp most szedem :D -
who am I 7 #2002 huha...lehet, h nekem is ez kellene? :O kár, h nem lehet profile létrehozni :( -
who am I 7 #2001 mégse tudtam jól megmaszekolni a memcardot :( vki tudna felvilágosítást adni, h kell csinálni?Mert ha formázni szeretném a játék elején, akkor kilép hibával... :( -
who am I 7 #2000 srácok srácok, egy láma kérdés, hogy lehet a memorycarddal okoskodni?Nem akar elindulni a mortal armageddon mert keresi a memorycardban a cuccost :( Mcd001.ps2 meg a 002 be van állitva...de vhogy nem müxik :(
Tud vki segiteni?Lehet, h irtátok valahol, de gyorsba átnéztem és nem találtam :( -
#1999 ilyen jó gépen ilyen rosszul fut a budokai 3? =( -
bcrics #1998 kipróbálom! -
#1997 ahhh, ez rossz hír. végül is azért lehetett ennyire kicsi a mérete a többihez képest. kösz.