7924
JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
#1956 Azon, hogy ilyen lassú a játék valahogy nem lehet javítani? -
#1955 hát most tévedtél egy nagyt:) most jön/jött még egy két fun cím ff12 gow2:) -
#1954 A játékot a 3 listán nem találtam. Remélem működni fog. Azért köszönöm a választ. Majd még az emulatort kell beüzemelnem, de itt a leírás szerintem segíteni fog. Így várhatóan nem jövök ide hülye kérdéseket feltenni.:) -
#1953 Ha nincs a nem müködikben akkor lehet hogy még senki se próbálta.
Remélem :) -
#1952 Sziasztok! Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy a PCSX hivatalos oldalán van egy játék lista. Amin a programmal kompatibilis játékok szerepelnek. Na most, ha ezen a listán egy játék nem szerepel, ami nekem megvan, akkor azt valszeg soha nem fogom tudni használni az emulátorral? -
#1951 klik az Emulátor beállitási segédletekre és keresd a VM Windowsos beállitása részt és azt csináld meg és menni fog
-
liszike #1950 Sziasztok!
Tudnátok segiteni?! most szedtem le a PCSX2 0.9.1 és feltelepítem, mikor elakarom inditani akkor kér valami username-t, gondolom ez a rege neki!?. Ha valakinek megvan és ha megadná annak előre is köszönöm!!! -
#1949 csak egy ps2 emulátor létezik, a pcsx2!
de jelenleg nagyon nagy gép kell hozzá, és csak kevés játék megy rajta normális sebességgel :( -
momo99 #1948 hy
Amilyen ps 2 emulátorokat találtam az vagy nem müködik vagy ugy kezdödöt $79 mani.
na nekem nincs rá enyi lovém :-DDD
Találtam egy linket itt az oldalon de azt monta itt vki. hogy az ... nem jó.
Segitene vki.
Köszi -
#1947 ööö.... banner? -
momo99 #1946 hi
honnan lehet leszedni normális könnyen kezelhetö müködö ps 2 es emulátort?
elöre is thx -
#1945 Én sem, mert nekem nincs. :D -
#1944 én nem, ottporosodik az asztalon (de csak azért mert elszaródott) -
#1943 szeva
miért lenne az?
a valóságot tükrözi mert mindenki kidobja a PS2, mert itt van a PS3 :)
-
#1942 de undorító a banner, most veszem észre -
#1941 :D -
#1940 Az emulacio a lenyeg,nem a jatek :D
-
bcrics #1939 vki a cod3-at próbálta már??? -
#1938 ezt sose értem meg miért pont olyan progit választ az ember ami pc-re is megvan jobb kivitelben. Mazohista vagy hogy kínzod magad egy hl1 emulációval vagy mi a rák? -
momo99 #1937 üdv mindenkinek
Lenne egy kisebb gondom.
Letöltötem a PCSX2_0.9.2r2 emulátort s a half-life ps2 változatát.
Az a gond hogy nagyon akad s állandoan a beadja a kart s az irány gombok helyet a gombákat mutatja irányitásra.
1. kérdés. Ezt hogy lehet ki iktatni?
2. Mit lehet csinálni az akadással?
Gép cofig rendszerem:
abit is7 alaplap
768 mb ram
Geforce 6600 256mb agp 8X
proci 2400 mhz intel celeron
Valaki segitsen köszi
-
#1936 szerintem ne szenvedj vele, a cod3 sztem nem fog menni :( -
spelle #1935 Sziasztok. Nekem megvan a pcsx2 0.9.2 és a call of duty 3 -nál olyat csinál hogy beolvassa a lemezt és a kezdő képnél azt írja hogy mentené a memcardra a játékot de nem tudok ráokézni. más játéknál minden billentyű müködik de ennél akármit nyomok nem csinál semmit. Mi lehet a baj? a memkárd is be van pedig állítva. -
#1934 A Tekken 4-et honnan lehetne leszedni? Fájlcserélőt sajnos nem használhatok a munkahelyi tűzfal miatt. -
#1933 Sziasztok ! Én letöltöttem a #1899-es hszben szereplő verziót, de bármilyen játékot próbálok elindítani dvd-ről (eredetit is) szó nélkül kilép a progi... Valaki tudna segíteni ? -
#1932 Estét
ha valaki elég jól tud angolul az olvasa ezt el és jelentkezen -
#1931 ja értem hát nemtudom próbáld meg. -
#1930 mert a 2k7 sokkal jobb mint a live 07 -
#1929 minek akarsz te nba-t játszani ps2 emulátorral? van pc-re. -
#1928 cső az NBA 2K7 megy ? -
#1927 Hali mindenkinek!
Rég néztem már ide.
Vannak új Pluginok vagy vami jó javítás??
Mert még midnig várom hogy optimalizálják az egészet mert jó lenne tolni az FFX-et.
Ezelőtt mondhatni ohgy tötyögött de lassan és hang nélkül.(vagyis menüzene volt de többi hang akadt meg stb..) -
#1926 na FF XII böl vannak elindul csak szétesik a grafika valami ötlet a karakterbol csak egy csik látszik:( -
#1925 ez a FFX -
jók ezek a nyuszilányok:p -
na miböl van a kép de sajna nem jó a garafika szétesik :( -
#1922 mit nem értesz?
zero gs el nem tudod elinditani a játékot
állitsd át gsdx9re "config/configure" a bejövö ablakban keresd a graphics ott van -
puckuny #1921 nemhiszem, hogy rossz lenne a VGA kártyám, mert egyszer már elindult a Gran Turismo 3. Csak mostanában rosszalkodik valamiért az emulátor, pedig már a windows is ujra volt rakva emiatt. -
#1920 gyönge a VGAd, a Zero GS ATI 9600 vagy FX5500 alatti vga nem tud müködni -
#1919 Én már láttam vhol, de nem emlékszem hol. :( -
puckuny #1918 Sziasztok. Olyan problémám volna, hogy nemakar működni a PS2 emulátor és a következőt csinálja:
Ha valaki tudja, hogy mi a hiba, akkor jelezze nekem a [email protected] mail címre.
Segítségeteket előre is köszönöm
Puckuny -
#1917 Nem, azt valamiért nem lehet csinálni.