7924
JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
#2196 Nekem is volt Ps2,de sikerult eladnom :DD -
#2195 Aki majd ilyesmit lát az szóljon
(hogy mért irtam közvetlen egymás után 3 üzit és ménem kussolok? ..nemtom..unatkozom ) -
#2194 Utóirat : Mielött bárki beszólna,hogy rátok eröltetem a ps2 vételt ,mert ti emulálni akartok, ezért leszögezem,hogy nincs ps2 tőm...oké..egyszer volt...úgy 2 évvel ezelött egy használt...azis 3 hónapot volt nálam -
#2193 Nekem nagyon szépen megy a legtöbb ps2 game Összehasonlítás képp ,hogy naggyából milyen gép kellene a pcsx2 nek a játékokhoz a következő konfig legyen a kiinduló pont :
Intel Core2Duo E6300 - overclocked 40% (2,6 Ghz)
1 giga Dual DDR2/800Mhz - stock
Nvidia 8800 GTS 320mb DDR4
bár a vidi kari lehet azért alacsonyabb jóval Akinek hasonló gépe van annak vígan fog menni a legtöbb ps2 game a PC-n.
Árakat összevetve :
PC : proci-41 ,alaplap ami bírja ezt a procit-35,ramok-20 = 96.000 ft
Ps2 : zsír újjonnan 1 joy + memo kari garival 33.000 ft + játék max 15 ezer ft = 48.000 ft
Tehát aki PS2 es gamékat akar tolni az filózzon ezen
A döntés a tiéd ! -
#2192 Es meg ugyis erosebb,mint az enyem :P
Nekem is elindulnak a jatekok,de minek ...
Jatszani nem lehet 3-4 fps mellett :(
Azert nezegetem oket,az is tobb a semminel! -
#2191 lol nem hinném screenshotot. -.- -
Gabe18 #2190 Üdv!
God of War-t próbálta már valaki működésre bírni?"Lehetnek problémák" kategóriában van,valami tapasztalat? -
#2189 nézd meg az én gépemet az aláirásban az épp minimális :) -
#2188 Ha veszel egy uj gepet a csucskategoriabol,siman fog menni az emu :)
Ami az alairasodban van,avval meg internetezzel inkabb...
Azon Ps2 emulatorral jatszani nemfogsz.
-
#2187 akkor neked van ps2-d :D -
gematta #2186 Hali
Nekem tökéletesen megy minden játék -
#2185 császtok
lenne pár kérdésem:
1.eltudnátok mondani hogy hogy kell használni??
és milyen hátrányai vannak a PS-2es játékoknak??
2.nagy a gépigénya az ilyen játékoknak? -
#2184 Estét
képek vannak kirakva a PCSX2 official web oldalra ami a közelgö 0.9.4 emulátoral csináltak -
magnus87 #2183 Azt szeretném valakitől megkérdezni hogy én feltettem a PCSX2 emulátort sőt még biost is szereztem hozzá de amikor betölt megjelenik egy dosos ablak és ott tölt majd azt írja ki hogy SS3 not detected iolyenkor mi van vagy mi a baj mit kell csinálnom? -
#2182 Én leteszteltem a Shaman King : Power of Spirit PS2 gamét Nagyon szépen fut a 9.2 es pcsx2 őn...a 9.1 en szétesik a kép A zenék szétesnek..(ezt már ideje lenne orvosolni) a szinkronok jók...de harc közben néha eltűnik egykét textúra a pályából :) ..amúgy király.Aki szereti a Jetix TV-n vetített sorozatot annak nagyon ajánlom -
#2181 Úgy nézem emuval játszható az FF X-2. Nekem már régóta fenn van ez az emulátor müködik is, de az FF X-2-t képtelen vagyok megtalálni neten. Valaki adna egy torrent oldalt? -
#2180 A ps2 bios a sony® levédett kis dolga ..úgyhogy böngészővel nemigazán fogsz találni.Esetleg DC++ -al lehet még letölteni. -
#2179 Egyáltalán tettél be BIOS -t? Anélkül nemis fog működni -
colin5 #2178 Biost Honnan Kell SZerezni -
magnus87 #2177 Igen megnéztem az benne van Tenkaichi Budokai 2 Dragon Ball.CSak ahogy beteszem azt írja ki hogy nem tudja betölteni a biost.És fogalmam sincs mit kell vele csinálni -
#2176 Ha az XP SP2 verziód van fent akkor elvben hibamentesen kéne működnie.Amúgy milyen gamét teszel be neki?...a pcsx2.net en benne van a kompatibilis listában? -
zelgadis #2175 Hi.
Nekem az lenne a gondom h amikor beteszi a gamét, hibát ír ki a szokásos Windows hiab h a "program szabálytalan müveletet...". Mit kéne vele csinálni? -
magnus87 #2174 sziasztok tudnátok segíteni?egy ps2 játékot töltöttem le amely iso formátumban van.Nem tudom hogyan kell emulátort beállítani egyáltalán mit kell vele csinálni?Megpróbáltam kicsomagolni vagy betenni daemonba de nem ment plz help -
#2173 Látom erre senki sem tudja a választ....temég így is előrébb vagy Nekem xboxon van meg...demégcsak elsem indul -
who am I 7 #2172 valaki tudna segiteni, h ez miért van? :( MK Armageddon... :D még mindig ezzel szenvedek :D egyébként ratyi 20fps..elég gáz..mikor jön már a 0.94?
[IMG][/IMG] -
#2171 Tudom én aztat -
neo3650 #2170 Köszi redraven8 a Helpet,és bocsi ha sértő a kabbe jel ez csak poén! -
#2169 Hát a fő hírben azt mondják, hogy NAGYON hamar kijön, ez nálam nem több hónapot jelent... -
Gabosh #2168 Mámint winre valo uj verziot adják ki pár nap mulva? :) -
#2167 ha olvasnál az official forumon akkor tudnád hogy pár honap mulva adják ki az új verziot -
#2166 Azért azt tedd hozzá, hogy a 0.94 nemsokára ittlesz, már csak néhány a 64-bites rendszert használóknak fellépő hibát kell kijavítani. És óriási sebességnövekedést ígérnek :) -
#2165 Estét
Aki linuxot használ annak van egy jó hirem kiadták a 0.9.3 pcsx2 és csak azon megy
ja és van egy rosz hirem 0.9.3 ra nem adnak ki windowsos verziot, várni kell egy kicsit a windowsos verziora ami valszeg 0.9.4 lesz :(
ja aki le akarja tölteni a linuxra valló pcsx2t itt egy link -
rigaman #2164 Hali mindenkinek
Van egy kis problemám Amikor el akarom indítani bármelyik játékot mindig a
memokártyákról akarja indítani pedig még semmi nincs rá mentve
Azt tom hogy az emulátoron kellene valamit beállítani csak azt nem tudm mit
Pls. Help -
#2163 Ez a sok kabbe jel...enje Itt egykis leírás brolly hoz ...remélem tudsz angolul,mert nincs kedvem ennyit lefordítani és ide írni :
Before looking for Vegeta for the Vegito Fusion in the Buu saga, look for Hercule right near where Buu absorbed Gohan, then a little SW of the red dot you should find Tien, he is unconscious, then just south of him you’ll find Supreme Kai. He will say he feels a larger force then Majin Buu. Go Fuse and fight Buu. During the final fight instead of fighting Kid Buu, Vegeta will say to go find the larger power and defeat it. Beat Broly to get his capsule.
A többi : én toltam haverral DUAL módban és nálunk semmi ilyen probléma nemvolt..tehát működött minden.Ha újra akarod kezdeni minden áron a legelejétől akkor NEW GAME...de ha csak újra ugyanazt a sztorit akarod végigtolni akkor continue és válazd gokút azt hajrá. -
neo3650 #2162 Hi!Valaki tudna segíteni nekem Budokai3 ügyben?Hogyan kell Brolly-t megkapni,és miért van az,hogy Dragon Universébe Gokuval át tudok változni amikor tesómmal Dual-oznánk ott nem csak Kaikoen van!ja és ha újra kezdem akkor úgy kezdjem újra ,hogy reset caracter vagy Nem Game!Röviden ennyi -
#2161 Nem néztem utána, de arra gondolsz, hogy vannak az új verzióval tesztelt játékok is? Mert ha igen, akkor ez semmit nem jelent, már 2-3 hete is voltak.... -
#2160 fiuk hamarosan kiadják az uj verziot :) bizonyiték a játék listában :) -
#2159 Valakinek nincs meg véletlen a RAW vs Smackdown 2007 ? Én elkezdtem tölteni...4-5 kb/sec el szedi,szóval csak jövőhéten fogom tudni letesztelni (3,13 giga az a cucc).
-
#2158 milyen játék imaget akarsz elinditani? -
#2157 Akkor nemtudom...nekem ez van és szépen fut...hátha valaki tud rá megoldást.