7924
JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
#7444 a formula one 06-al szeretnék játszani,már le is szedtem,de nem tudom hogy álljak neki...PCSX2 9.1 van fent,vannak hozzá ilyen plugin fájlok,meg egy mappa,aminek az a neve,hogy ps2bios,mit hovca rakjak,hogy JÁTSZANI tudjak vele?? -
#7443 Igen, én is utánanéztem a dolgoknak kicsit jobban, a t4400as kicsi neki, de most nézem, hogy most 170ezerért már lehet kapni (majd januárban veszek akkor olcsóbb lesz) 2,4ghzs core i3mas notit (sse4!) radeon 5470es videokarival (dx11), aminél a pár húzósabb játékon kívül (gow1, gow2, tekken5, mgs3) kívül mindennel kb teljes sebességgel lehet játszani, de azok is játszhatóak lesznek
mellesleg a négy magos proci nem ér "semmit", mivel a pcsx2 két magot használ. -
#7442 Hát ezzel a procival nem hiszem, hogy élvezhetően mennének a ps2-es játékok. 20 fps sajnos nagyon lassú ennél a programnál.
Nekem a phenom II x4 955 procimnál is néha lemegy a tekken 5 40 fps-re és már az is nagyon zavaró tud lenni. Persze biztos van pár játék, ami jobban futna (főleg ügyebár intel processzorról van szó az esetedben). -
#7441 Elvileg a pcsx2 maximum két szálon hajlandó futni, tehát egy erősebb 2 magos géppel lehet hogy jobb eredményt lehet elérni mint egy gyengébb négymagossal, és erősen intelre van optimalizálva az emu, és a proci mellé elég egy gyengébb videokártya a jó futáshoz (ezt a pcsx2 oldaláról vettem, de ha rosszul értelmeztem az angol szövegeket javítsatok ki).
Még egyszer megkérdem valaki tesztelte a ps2 emut egy hasonló kétmagos procival, lehet élvezhető -20 fps körüli- sebességet elérni ps2 játékokkal, mondjuk néhány nem túl zavaró speedhack bekapcsolásával? Természetesen nem elsősorban ps2 emuhoz vennék notebookot, de úgy vagyok vele, ha veszek annak futnia kell, ha kell várok a vásárlással még egy évet :)
mellesleg itt van egy processzor teljesímény táblázat katt ebben azt veszem ki, hogy egy t4500as notebook proci kb 10%al lassabb egy asztali 2,2 ghzs core2duonál... -
#7440 #7422re nem tudja valaki a megoldást? -
Blackeagle13 #7439 van aki tudna segíteni a jpcsp "psp emulator) beállításában, ez egyébként a pcsx2 -nak a testvér projectje.
itt a fórumon már szétnéztem, de túl sokat nem segítséget.
az emu maga elég jó legtöbb játék már játszható rajta, mint a Final Fatasy Crysis Core Bleach Heat The Soul Series és a Soul Calibur Broken Destiny
http://www.youtube.com/watch?v=FGPMRRplMVw
ez a fóruma
http://www.emunewz.net/forum/forumdisplay.php?fid=51 -
sakal6 #7438 http://www.youtube.com/watch?v=dvzpBX_J__w
ilyen nem szellemképes képet milyen verzióval/beállitásokkal lehet elérni a gow-ba? -
#7437 Nekem 4magos asztali gépem van, és nem elég minden játékhoz, de persze az sem mindegy hány GHz-en jár a proci. -
#7436 Elvileg ha 2 magos a proci, es tamogatja az sse3mat, az biztos jo, a videokartya meg szinten elegnek tunik, ebben 2giga ram van, mindegy, noti vetel elott kiprobalom hogy fut a ps2 emu, es ha nem jol, akkor varok vele. -
zsotesz #7435 A minimumon szerintem alig fut, a procid gondolom egy magos. A notebook-ot felejtsd el , szerintem azon sem fog normálisan futni. Élvezhető játékhoz legalább kétmagos proci kell legalább 2,8 Ghz-vel (de inkább 3 Ghz), meg 1-2 GB ram. -
#7434 Egy dolgot nem értek: megvan az emulátor minimuma (athlon xp 2800+, 768mega ram, geforce fx 5600), de nálam el sem indul a ps2 emulátor. Mit értetek minimum gépigény alatt?
Ha esetleg egy ilyen kategóriájú gépet vennék azzal jól futna a ps2 emu?
MSI X600X-242XHU 16" Notebook
Gyártó : MSI
Processzor típus : Intel Pentium Dual Core
Processzor típus jelölés : T4400
Processzor teljesítmény : 2.2 GHz
Processzor cache : 1 MB
Processzor FSB : 800 MHz
Chipkészlet : SiS(R) 672DX
Kijelző felbontás : 1366x768 pixel
Kijelző mérete : 16 "
Memória méret : 2048 MB
Memória típus : DDR II
Memória frekvencia : 667 MHz
Videokártya : ATI Mobility(TM) Radeon(R) HD4330 -
#7433 őőő.
na mind1 haggyuk ezt
nem akarok illegális cuccot -
#7432 szerintem az Xboxra gondolt :D -
#7431 Már micsoda? -
#7430 És KB mennyibe kerül? -
#7429 nagyon szépen köszönöm!
így már értem
-
#7428 Akkor sorban:
-PS2-es játékokat lehet PC-n futtatni vele
-fent van a kép alatt, de minél nagyobb
-letöltöd ezt a programot és kell hozzá, csak illegálisan beszerezhető PS2-es BIOS. Legalább USA és EU verzió ajánlott, hogy meglegyen.
-szintén fent van egy lista
-xbox emulátor van, de egyik sem jó. Példának felhoztad a Halo3-at, az már Xbox360-ra jött ki, az xbox és xbox360 nem ugyanaz, mert X360-hoz egyáltalán nincs emulátor. A H3-at csak és kizárólag konzolon tudod játszani. -
#7427 császtok!
lenne egy csomó kérdésem...
mi ez a playstation 2 emulátor?
milyen kell hozzá?(rendszerkövetelmény)
kell e a gépbe valami? vagy csak egy program?
minden PS 2-s játékot éejátszik?
van XBOX -os emulátor?
tudtok segíteni? már nagyon szeretnék játszani pár játékkal(PL:Halo 3) -
#7426 Köszi, így mintha jobb lenne...:) -
#7425 Dx10-et válassz a GsdX-nél,és kapcsold be a speed hacks opciót!Ott huzd a csúszkát feljebb.
-
#7424 Sziasztok most ismerkedem ezzel az emulátorral, és lenne egy kis problémám.
A következő gépen futtatom:
Operating System: Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7600)
Processor: AMD Phenom(tm) II X4 955 Processor (4 CPUs), ~3.2GHz
Memory: OCZ Gold Kit DDR3 2x2GB 1600Mhz CL8
Video Card: PowerColor ATI Radeon HD 4890 Plus 1Gb PCIE
Motherboard: Gigabyte GA-MA790XT-UD4P
Progi verzio: PCSX2_0.9.7_(r3113)_Binaries
ezekkel a beállításokkal:
tekken 5-el szeretnék játszani, megy is 30-50 fps-el, de konkrétan amikor elkezdődik a kűzdelem, egy kicsit lassúnak érzem a játékot. olyan mintha 1 másodperc 1,5 sec lenne.
Tudnátok valami megoldást erre a problémára? Vagy tudnátok valami tuti beállítást mondani ami a legjobb lenne ehez a játékhoz?
köszi előre is -
Alvess #7423 hi én most raktam fel a pcsx2 és az lenne a gondom hogy inditás után a piros képernyöt adja (format disc) és nem indul a játék( naruto ultimate ninja 3) és ezt hogy tudnám meg csinálni?????
CD-n van az iso fájl
HELLLPPPPPP -
#7422 Dog's Lifeot szeretném futtatni,próbáltam 0.9.6al és 7el is,de ugyanaz a gond: textúra és geometriai(tehát a környezet eltűnik) hiba van,és az fps sem túl nagy.Tud valaki egy működő beállítást rá? -
Shadeeeeeee #7421 Szevasztok!
A dragon ball budokai tenkaichi 3-at szeretném megcsinálni emu-val, valaki tudna segiteni hogy mit hogyan kell beállítani meg ilyenek?
Aki tudja hogyan kell írjon légyszi -
#7420 kösz, akkor még próbálkozom játszhatóvá tenni -
zsotesz #7419 win7 alatt elvileg jobban kéne futnia mint xp alatt (legalábbis nálam 10-15 fps külömbség is volt) -
#7418 üdv, az volna a kérdésem, hogy az számít e valamit, hogy win7 alatt fut e az emulátor, vagy xp alatt? Mert win7-em kipróbáltam a shadow of the colossust, de nagyon lassú. AMD X2 6000-em van, 2 giga ram, meg gef 9600GT -
#7417 ja, szemetek. -
Fidolorous #7416 hát ez topás -
#7415 kivágtak jútúbról :D, epic fail jútúb, háhh. nem érhető el a vidi, de új nickem fuckujutub :DDDDD. -
RYO21 #7414 Van itt az SG-n dreamcast emulátor topik? -
#7413 akit érdekel egy komplett adás az alant lévő linkből, az most itt láthatja :D. első scene elszúrva, az utolsó linken látható helyen. kicsit erős nyelvezet, de nem baj :D.
-
#7412 link tetszik vkinek? ez a fajta játék. -
#7411 Szerintem a Jak 1 a legjobb, abban nincsenek fegyverek :) -
#7410 Star Wars Revenge Of The Sith is tökéletes,legalábbis ami a képet illeti,még nem vittem végig szal nem biztos h Perfect.
Szedem a Jak3-at, kiváncsi vagyok az is megy-e.:)
A Jak and Daxter 1 az megy,a kettöt nem tudom beszerezni,de a 3 a legjobb szal leszarom. -
#7409 -
#7408 én tökéletesen megvok elégedve a mostani verzióval. néha belassul1picit svr10ben, de nem gáz.
vagyis előző verzióval.
a mostani meg nem izgat :D. -
#7407 Én kipróbáltam. A 24 The game játszható már rajta, bár a fix fps-t még nem sikerült elérnem... A metal gear solid 3at próbáltam még ki rajta, az korrekt 50 fps-sel megyeget :) Jól csinálják a fiúk, respect nekik, de a 24ért van a legnagyobb köszönet :D -
#7406 Hm, ezt megnézem, mert eddig ha láttam a tájat, kb alulról karcolta az 5-10 fps-t. -
Gibor #7405 Elötte annyi volt ezzel most 20-30... akárhogy configolom.