7924
  • Murusz
    thepiratebay.org<------Én meg ezt majdnem ugyan az.
  • rastaman
    én a btjunkie.org oldalt ajánlanám. minden megvan amit csak keresek bármely kategóriában (mp3, gamez, stb)
  • JackSparrow
    Segitsetek!
  • JackSparrow
    Could not load SPU2 Plugin 'plugins\spu2PeopsSound.dll'(null)
  • JackSparrow
    Hé nekem nincs cpu beállitás!
  • Murusz
    Kérlek válaszoljatok nagyon fontos
  • JackSparrow
    Jah megvan!
  • JackSparrow
    És ez hogy is mükszik?
  • bodesz
    tud vki adni ps2es wrz oldalt smsweb vagy torrent inkább torrent mert abból alig találtam 1-2t azokról is csak 20-50 k val jön jóesetben :S
  • bodesz
    mindenki dragonballozni akar csak? :S
    mondjuk kevés pc re a bunyos jó game :D
    még 2ó és mehet fight night round 3 :) remélem el is indul
  • Murusz
    Jah meg mi az a 8fps meg 20fps megtudnátok mondani előre is köszi.De ha lehet akkor inkább az elöbbire válaszoljatok elöbb.kössz csáo
  • Murusz
    Én szerettem volna a tenkaichit futtatni de nem ment szerinted megy a Budokai3?A gépem:P4 512 mb ram Intel(R)Celeron(R)Cpu 2.80GHZ 2.79GHz
    Ati RX9250
    videókártya 128mb
  • rastaman
    ok. akkor nem csak nekem vannak problémáim. nem tudtam...
  • bodesz
    ha valakinek sikerül az ne NEKED hanem NEKÜNK írjon TEEEEEEEEEEEEEE xD
  • redraven8
    hát STurm ,úgytűnik megint lett rá egy válalkozó A budokai 3 az olyan 8 fps sel fog rajta szakítani.Nálam a tenkiachi 20 fps sel megy..de számomra valahogy még azis lassú :D
  • rastaman
    akinek sikerült elindítania a god of war 2-t emulálással légyszíves írjon nekem !
  • STurmGewehr
    red most ki akar tenkaichit futtatni?:D

nekem bőven elég a budokai3 még ha csak 6-7 fpssel is megy
  • Alwares
    Mert azok meg úgyis jönni fognak mind Pc-re, a legtöbb legalábbis, különben is milyen PC kellene egy Xbox360 emulálásához? AMD 4x4 4 magos procikkal tálán, ha itt tartunk érdemesebb megvenni a konzolt és chipeltetni...
  • grebber
    Xboxhoz miért nem fejlesztgetnek emulátort?
    Itt olvasgatom hogy mennek gamek immem-ámmal és adnak ki újabb verziókat a programból.De xbox emuról semmi hír :(
  • Murusz
    és a Budokai 3 hoz jó sztetek?
  • redraven8
    Sztem ezzel a géppel inkább nefáraszd magad a tenkiachi-val.Túl gyenge a procid az emuláláshoz, még a sima Intel P4 es 3Ghz-s proci is kevés annak.Egy Intel Core2Duo val már lenne esély (aza duplamagos proci) és még azzal is csak 25-30 fps sel megy A Celeronon képregényt fox nézni..mégha elis indul a game
  • Murusz
    Kérlek segítsetek please HELP...
  • Murusz
    És letöltöttem a DBZ Budokai Tenkaichit torrentel és csak egy rar mappa van de az semmi amikor kicsomagolom ja meg kell hozzá egy kód de az megvan meg van egy másik egy Html Dokumentum és ha azt kezdem el akkor negyedénél megáll és valami hibát ír ki.
  • Murusz
    P4 512 mb ram Intel(R)Celeron(R)Cpu 2.80GHZ 2.79GHz
    Ati RX9250
    videókártya 128mb
  • STurmGewehr
    nem gs plugin?:D

amugy mien géped van
  • Murusz
    Előre is köszi csáo...
  • Murusz
    Nem tudjátok mi lehet a baj ha elakarok indítani egy játékot és ezt írja ki:Error opening bs plugin
  • Gabosh
    Hát , siethetne :S :)
  • biomage
    nem tudom mikor jönn ki de a közel jövöben biztosan
  • barret
    Mikor jon ki ez a 0.4-es verzio?
    Tudja valaki?
  • dante3
    Érdekes,mert letöltöttem egy pcsx2 0.9.2 r2 installt és az egyik játék amelyik eddig csak a nyelvválasztásik engedett, most már elindul, csak egy idő után fekete lesz a kép és vége!
  • redraven8
    Tudom,hogy nem a mozifilm alapján készült :) ..amúgy is régi darab..de láttam róla screenshotokat és megtecett
  • redraven8
    Hát remélem azon már futni fog..mer imádom a transformerst
  • biomage
    még van remény hogy a 0.9.4 en fut jól , mert még nem tesztetlék le
  • STurmGewehr
    a gsd9x mér nem megy vm módba?:)
  • Seth
    ugye nem arra számítassz, hogy az új mozifilm alapján készült game. Ez a régi rajzfilm alapján készült és nagyon fos
  • redraven8
    Ohh basszus...már 5 hete szedtem torrentről a Transformers PS2 es gamét...a PCSX2.NET oldal szerint csak az intróig jut el a game és ennyi...nálam ugyan tovább megy de iszonyat lassú...50fps -sel majd elaludtam mire behozta a menüt...kivettem a limitert és 130fps en futott végig...de még így is csak diavetítés volt az egész De hogy pont ez nemmegy rendesen pc-n
  • biomage
    és négy uj ami eljut játékig :)
  • dante3
    Ma már kettővel több játszható!:)
  • Murusz
    OK.Majd valamikor mert most a Budokai Tenkaichit töltöm