7924
  • JackSparrow
    Could not load SPU2 Plugin 'plugins\spu2PeopsSound.dll'(null)
    És ez mit jelent?
  • JackSparrow
    mi az a 20 fps vagy mi?
  • biomage
    ez a legjobb program ara hogy kideritsd milyen procid van Link
  • Murusz
    És honnan lehet megtudni hogy milyen procim van?
  • Murusz
    de azért köszi
  • Murusz
    De minek ha van ps1-em
  • STurmGewehr
    azt mondjátok el hogy a gsdx9 fut e vm módba?
  • kuci06
    Hát az sem rossz :D
    Dead or Alive, Soul Blade
  • biomage
    a DreamCast szerintem jobb :P
  • kuci06
    Marvel vs Capcom 2 ! :D
    Amúgy próbálj ps1-es játékokat, azok már kis gépeken is mennek, és rengeteg jó verekedős cucc van rá (mortal combat, tekken, street fighter, xmen...)
  • biomage
    2d ben nem tudok verekedös játékot
    vagy olyat ami gyorsan megy kis gépen
  • Murusz
    Hát verekedösökkel szeretek
  • biomage
    sok segitség :)
    ha nem tudod milyen procid van akkor itt egy progi ami biztosan megmondja dual core-os e link
  • STurmGewehr
    bodesz ugye tudod hogy miaza dual core?:)
  • redraven8
    Ez ügyes válasz volt :)
  • bodesz
    64bites...
  • Newfronter
    Na az én gépemmel még várni kell, majd fejlesztés után emészthető lesz a budokai 3 is, de most csak 7-8 FPS és csak a non-VM-es emu indul el. A másiknak meg ha megadom a lemezképet elszáll :( Próváltam cserélgetni biost, mindent, gfx beállításokat is, nem sokat ért neki, egy ponton mindig elszáll, nem értem mi baja lehet.
  • biomage
    dual core os a processzor?
  • bodesz
    és az enyémmel kihozható valami normálisabb?
    gef 7600 gs
    amd athlon 3800+
    1024ram
  • biomage
    minimál a géped teljesitménye de az uj verzioval kihozható normál sebeség, ez kb 20FPS
  • JackSparrow
    Kérlek válaszoljatok!
  • JackSparrow
    A gépem: Geforce 7600 Gs
    Intel Pentium 2.8 Ghz
    Windows Xp SP 2 Winter edition
    512 ram
  • biomage
    ere már én is gondoltam :)
    Murusz hát ird meg milyen játékokal szeretsz játszan
    PL repülös vagy rpg stb
  • Murusz
    És tudnátok akkor mondani egy játékot ami elmenne a gépemen?létszi.előre is köszi csáo
  • redraven8
    Sztem szóljunk a banner készítőnek,hogy írja,ki a minimum gépigényt is Meg odateheti azt is ,hogy nagyából mi az optimális
  • rastaman
    jah. barton 2,5 mondom hogy nem mai darab, de eddig a pc-s játékok még elmentek rajta. ez lett volna az 1. emulálós játékom...
  • biomage
    hát ezzen még valahogy elfutnak a 3d játékot
    és nem avatar hanem logo és igen ö gaara :) kedvencem meg shino
  • Terminátor14
    amd 2,5 felhúzva...:DD Hát ez elég sok proci lehet ám...Esetleg Barton 2500+? Ha igen, akkor attól ne várj sokat.
  • rastaman
    biomage: az ott gaara az avatarodban ?!
  • rastaman
    CPU: amd 2,5 felhúzva RAM: 1gb VGA: nvidia 6600 (nem gt)
    nem egy mai darab, de még elmegy rajta minden. újítás majd a nyári pénzből... előbb a holnapi nemzetközi gazdaságtan vizsgán, aztán a szigorlaton legyek túl
  • biomage
    milyen géped van pontosan? CPU RAM VGA
  • Terminátor14
    Hát elméletileg arra megy ki az egész ps2-es project, hogy eljussunk oda, hogy tényleg minden játék menjen vele rendesen, minél ''gyengébb'' gépen.

De azért ez még talán a jövő zenéje, nem véletlen, hogy az emulátor verziója még nem érte el az 1.0-át :)

Atesz89: nincs mit! :)
  • rastaman
    hát a hiba nem nálam van, ugyanis a játék a god of war 2 - ami a nem működik listán van. (csak azért kérdem h elindul-e majd mert a gépem elég hozzá - mert nem tárolnák fölöslegesen majdnem 8 gb képfájlt)
  • Terminátor14
    Lehet, ha megvan hozzá a megfelelő géped.
    Alapvetően két probléma lehet:
    1. inkompatibilitás: azaz a progi nem tudja emulálni az adott játékot, ilyenkor mind1, hogy milyen géped van, nem fog elidulni.
    2. Avagy elindul, de a géped nem elég jó, ezért játszhatatlanul lassú.
  • rastaman
    lehet hogy hülye a kérdés, mert nem értek hozzá, de ami most nem indítható el ezzel a programmal, az lehet, hogy indítható lesz még később/közeljövőben (1-2 hónap) ?
  • Atesz89
    Kösz az infót!
  • Terminátor14
    Elméletileg kijön pár héten belül a 0.94-es verzió. Valószínűleg támogatja majd a 64bit-es oprendszert is, tehát az alatt jóval gyorsabb lesz. De még mindíg ajánlott legalább dual-core gép magonként 2,4ghz körül, egy sm2.0-át tudó vga, meg 1gb ram.
  • Atesz89
    Aha köcce és kb mire várhatók azok a verziók?
  • biomage
    hi all :)
    ma én vagyok a soron :)
    Elöször is velled kezdem murusz, egyszer már irtuk hogy a géped túl kicsit, ahhoz hogy a 3d játékok futhason rajta, ugy hogy a budokai 3 felejtsd el teljesen
    A második kérdésedre hogy mi az a FPS "Frame Per Sec" 60 FPS egyenlö a 100% game sebeség :)
    JackSparrow:elöször is ird le milyen géped van és milyen windows fut
    Rastamat és murusz ne wazererjetek meg szólok egy modinak hogy büntesen meg :)
    Atesz89: :) a 0.9.2 nem megy sehová az a játék amit láttál az a 0.9.3 vagy a 0.9.4 es verzios értékelés.
  • Atesz89
    Hali mindenkinek!
    elég kezdő vagyok az emulátorok terén,de a WWE Raw vs. Smackdown 2007-et(fenn van a játszható játékok listáján) ki akarom próbálni de a beállítások után ezt a képet hozza be:

illetve:

Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném