Mûködõ PS2 Emulator!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kicsizoli
GT4 próbálkozom tudom hogy nem fut, de az elõzõ verziókkal eljutottam a menüig gondoltam evvel is sikerülhet

Készülget a gép lassan, de biztosan..

biomage
mi a játék neve?

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Kicsizoli
Sziasztok

Olyat szerentnék kérdezni hogy miért lép ki az emulátor ezzel a konfiggal

Amd 2500+ barton 512Mb ram ati 9600 atlantis normál beállításokkkal próbálnám futtatni

Még annyi hogy a régebbi verziójú emulator "mûködött"

Köszi

Készülget a gép lassan, de biztosan..

musha
interlace-en kívül semmi. és 800*600

biomage
gondolom zero gs kozmos megy és mi van bekapcsolva?

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

musha
hogy kicsit pontosítsak: nem szaggat, inkább mintha egy lassított felvételt néznék, amihez a hangot is hozzáigazították (kivéve a beszédeket, mert az teljesen jó tempóban megy (naná)).

musha
amit te is írtál az FFX értékelésénél:
EERec, VU0rec, VU1rec, MTGS, DC - ezek pipálva + normal frame limit
a DC egyébként nálam legalábbis nem logikus megoldás (mivel nem dual core a procim), de próbáltam anélkül is és úgy is gáz...
és az a legérdekesebb, hogy a legelején (a játékban, nem a menüben) ilyen 20 fps körül írja, de tutira nincs annyi, tudom, mert megvan ps-en az FFX és körülbelül harmadolyan tempóban szól a zene és megy a kép itt (az emulátoron), mint ott (ps-en). úgyhogy nem igazán értem a helyzetet <#nemtudom>

soulhunter
akkor a hiba az én készülékemben van, mer nem emléxem,h lett vna...na mind1... most van fél orám, hasonlo tesztelemzést tartok 1-1 játékrol :) aztán vmikor bebiggyesztem a tapasztalatokat :)

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

biomage
nagyon ugy tünik a cpuban beállitotad a legroszat
frame limitinget rakd normalba
ja igen mit kapcsoltál be a cpuban?

musha
socket478-as Abit IS7-E2 alaplap, Intel 3GHz proci (asszem Prescot), 2*512 MB 400-as memória, MSI Geforce 6600GT 128 MB. legújabb driverek/direct-x.

az FF pedig SLUS 20312.

biomage
pontosits milyen gépröl van szó?
és milyen version az FFX
azért kérdezem mert öt félle van
"International Version SLPS 25088 / SCES 50490 E / SCES 50492 G / SLPS 25050 J ez lassu / SLUS 20312 U "

biomage
:) elötted már ott volt a bannerban a link :)
nézd meg mikor hoztam létre az elsö hozzászólást az nap már itt volt a link

musha
hát basszus én akárhogy próbálom nagyon csúnyán szaggat az ffx...pedig most húztam újra a rendszert, mindent biomage beállításai szerint állítottam (elvileg ugyanolyan paraméterrel bír a gépünk), oszt mégis -.-

soulhunter
nah, örülök,h az 5let tetszik mindenkinek,és uccso belépésem ota látok "játékok értékelése" linket is :D
nah,majd vmikor belebiggyesztek pár játékrol infokat én is :)

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Nem az NBA LIVE 2007, hanem az NBA 2k7! Tudod, az EA kezd ellustulni, és ugy láttam hogy ez egy igazi konkurensnek számító játék ( ha nem jobb). Gondoltam kiprobálom, de eddig megy.
dante3
Sajnálom!<#dumcsi>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Shep
Hát nem segített, várom a köv verziót :(

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dante3
Próba cseresznye!<#vigyor0>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Shep
Na akkor lehet kipróbálom én is az alaplapit, hátha csak az audigy2 nem tetszik neki.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dante3
Én alaplapi 8 csatornást használok és jók a hangok,eddig három játékkal próbáltam!

[HUN]FaTaL
nbahez minek ps2 emu? töltsd le a pc-s verziót

http://goo.gl/gd6Zi5

Shep
Kinek milyen hangkártyája van? Egyszerûen nem értem mi ez a hang probléma nállam.

Shep
Nyomd el az introt, vagy csinálj hozzá peccset, mert szerintem csak kifagy az intronál és azért nem jön be, mivel a lista szerint az egy játszható game. Patch készítés hivatalos oldal fórumában a kiemelt topikok között található.

Slig
Engem csak a Predator Concrete Jungle miatt érdekelne a PS2 emulátor. Próbálkoztam is vele de csak egy félig mûködõ intróig jutottam. Adjam fel vagy van még vmi esély? (ja a gépem AMD Barton 2800+, nVidia 6600 GT 128Mb, 1 Gb RAM)

&#12473;&#12521;&#12483;&#12464;

Hy all! PCSX0.9.2 verzióban hol lehet betölteni a biost? Mert nekem állandóan ezt kéri! De nem tom betölteni:(

Shep
Nincs valakinek ötlete, hogy miért lehet az, hogy a sebesség 25+ fps de a hang meg akad, olyan mintha be lenne lassítva.

Bocs, a kép nem lett jo!
Sziasztok! Sosem használtam PS2 emut, de az NBA 2k7 miatt letöltöttem. Háát, bár kicsi gépem van (P4 2.4, 512 Ram, ATI 9600) a bejelentkezõ kép bejön. Örüljek ennyinek, vagy probáljam meg azért haverál, akinek bika gépe van?
VALAKI HELP! Miért írja ki hogy VU1 memory Overflow??????
dante3
bannerre tekints!!!!!!!<#wilting><#zavart1><#idiota><#lama>

na az lenne a kérésem h vki rakjon fel egy linket egy emu progiról meg hogy hogyan kell használni! hx télleg sokat segítenének
Csáó! elindítom a játékot, és kiírja hogy VU1 memory Overflow v micsoda!Mitõl van ez?Mivel lehet ezt megoldani!?Elõre is kössz!
biomage
jó ötlet amit irtál :)
ha kicsit jobban körül néznél a bannernél talán látnád a "játékok értékelése" linket <#smile>

mit kéne csinálnom
amikor betöltöm a játékot a Superman-t akkor tölt tölt bejön a loadingig aztán kiírja hogy valami valami VU1 ... OVERFLOW
Én csak igazat tudok neked adni,mert jó ötlet.<#eljen>
Nekem pl egy Tekken 4-es konfig volna jó amin már megy szépen.

Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC

soulhunter
hmmm... most vettem észre,h a banner alatt van "játéklisták"

nem rossz 5let,de mi lenne,ha az általunk kiprobált játékokat is beleirnánk? netán a saját FAQ-unkba lenne szerkesztve?

bár nem vok sokat online,de akinek sok ideje és kedve van hozzá, megcsinálhatná, mint ah az "emulátor beállitási segédlet" is készült :)
esetleg én is nekiugranék,de akkor baromi sokáig tartana,mer nem vok gép elõtt többet 7i 1 oránál :(

na,de ha vki kiprobál 1 játékot, ugye oda kéne irni mellé,milyen konfigon lett kiprobálva,necsak annyi,h "játszhato, lassu, nem megy" stb stb :)

nem kötekedni akarok,ez csak 1 5let...
mert:
ha 2 azonos konfigon más értékek jönnének ki,akkor már nem biztos,h az emulátor a hibás,hanem akár el lehetne indulni azokon a vonalakon,h miota van fenn az op.rendszer, BIOS beállitások, stb stb...

tényleg ne kötekedésnek vegyétek,amit irtam :)

Fókameister
Ja értem amit mondasz csak elbambultam:P
Ok akkor leszedem és megnézem rem mûxik majd mer a régi procim mehhalt és most 1 darabig ez lesz benne de nagyon szeretném ezt a gammát

Fókameister
Az oké hogy az emulátor jó hozzá de a proci gyenge nem?

Fókameister
mennyi lenne a min proci hogy türhetõen fusson?

biomage
ha ezt az officialon kérdeznéd akkor ez lenne a vállasz

ne kérdezd hanem nézd meg megy e

Fókameister
Basszus:(

Nem valószínû,hogy mûködni fog.

Fókameister
HA most hiba miatt csak 1.7 Gh procim van ne is próbáljam elindítani a WWE Smackdown VS Raw 2006 ot?
Please gyorsan választoljatok

musha
persze, azt szedtem le...
aztán lehet, hogy az xp-m sz@rakodik már...

wesker24
PCSX2-ben be van állitva az a két memory card-os fájl azzal kell valamit csinálni ?? A configuration memory cardsnál
wesker24
hello nem igazán értek én ehhez a dologhoz

de nekem a következõ problémám van ezt irja ki patches not found can't apply patches crc= 104f08f4

aztán elindulna a játék a logo be is jön de megjelenik az a memory cardos hülyeség és azt irja ki hogy Load Failed Memory Card (Ps2)in memory card slot 1 is unformatted. És mikor azt kérdezi hogy megformázza a memory cardot azt mondom neki hogy igen erre bejön a szabálytalan mûveletet hajtott végre ablak aztán kilép.

Most mi van ?? talán memóriakártya kéne hozzá vagy mi ??

Visszaolvastam azt hogy adatot tudjon betölteni rá kell menteni adatot de hogyan amikor még a menûig sem jutok el ??
dante3
Készítettem pár új képet a Resident Evil 4.-rõl,egyre jobban tetszik a game! Ha kijön pc-re,akkor mégegyszer nekilátok!<#email>

hy all nem tudja valaki hogy hogyan kell használni a nSX2-t? kösz elõre is
Seth
"ez má nem nagyon téma" ......CSAK ez a téma......továbbá kiszúrja a szemed a link

PSN ID.: Beegabor