7924
  • Gabosh
    huhh ,kössz :D mindjá be tesztelem.
  • STurmGewehr
    naszóval...

szedd le a sima 0.7-es zipet, csak azt
    majd szedd ki belőle a két fájlt, és azokat másold be a plugins mappába
    ezután elindítod az emut, belépsz a config menü, configure részébe, és ott van egy fülecske a first controller alatt, ott beállitod a twinpadot, majd rálépsz a fülecske alatt configure gombra, és beállitod, majd ok

ha igy sem megy add meg az msn cimedet és megbeszéljük:)
    A 24 game-et próbálta valaki?
  • Gabosh
    Hát , szoval.
    Letöltöttem a 0.7 es izét a honlaprol
    Volt benne 1 mappa + 2 file csak ugy kivül.
    2 filét bemásoltam simán csak mappába. (az exe-t + a dll-t ) exe be beállitottam hogy mive mit csináljak , rámentem az ok ra.
    Ezután , bemásoltam a e plugins könyvtárba a cuccokat amik a mappán belüli 2 mappában voltak .:D Ezután elinditom a cuccot , rámék config / configurate vagy micsodára, aztán set plugins directory, berakom a plugins mappát. Elinditom a gamet , és jonapot.
    Elindul , rámék h story cucc stb. ezután nyilakat levegőbe nyomogatoom , numpadon is nyomogatom (ez a 2 analog cucc) de áll mint felizgult lo**** a levegőbe (eztt a szép hasonlatot még tanárom mondta)..

Leirtam amilyen pontosan csak tudtam , hátha valamit én csesztem el , ha mindent jolcsináltam , akkor áttudnád másolni a tiedet msn en? vagy vipmaira küldeni vagy vami?
  • STurmGewehr
    akkor nem tom nekem működik
  • Gabosh
    ráraktam a nyilakra és a num padra az irányokat(analogot)
    , és mennék de nem megy.
  • Gabosh
    Jaja, a plugin mappát ,(oda másoltam bele a fájlokat.)
  • STurmGewehr
    a fene kétszer küldtem el:D
  • STurmGewehr
    kiválasztottad az emuba a plugint?
  • STurmGewehr
    kiválasztottad az amuba a plugint?
  • Gabosh
    Beteszteltem , nemmüködik:S

Bemásoltam a mappábol mindent a plugins ba, mindent ahova kell ,de nem.
    Nemtudná vaki átküldeni akinek bennevan ez a cucc is?
  • Gabosh
    ok. thx betesztelem , ma má nemtom , de majd holnap. Thx.
  • STurmGewehr
    nem... csak a fájlokat másold be
  • Gabosh
    mappástol nemjo? :)

thx buci
  • STurmGewehr
    a sima twinpad mappából átmásoltad a fájlokat a pcsx/plugins mappába?:)
  • kuci06
    védekezés + hátra + hátra
  • Gabosh
    és még 1 kérdés , hogylehet tölteni dbz budokaiba ki t?
  • Gabosh
    :s nemnéppen megy. :s

elöször is a TwinPad v0.6.0 mappábol a 2 filet kimásoltam simán a game könyvtárába, beállitottam melyik gomb mitcsináljon.
    aztán TwinPad Source v0.6.0 könyvtárbol 2 mappát simán bemásolom a plugins könyvtárba, rámék h set plugins , aztán rá a plugins könyvtárra.
    Elinditom gamet , és nyomkodom a nyilakat meg a num padot , mert a 2 ilyen görgös cuccot erre raktam ,de nemmozdul , mit rontottam el?

thx a helpet elörre
  • STurmGewehr
    peops a legjobb:P
  • biomage
    linuzappz iso a legjobb plugin képfájl inditására :)
  • nyiriz
    iso-val. Közben rájöttem, hogy a Config/Configure/CDVDrom-nál nem a beállítási segédletben lévő -t kellett beállítanom, hanem valamelyik iso-sat. Most azt kisérletezem, hogy melyik a jó, mert több is van. Tudnál esetleg ebben segíteni?
    Ismét köszi. :)
  • biomage
    Szia

az elsöre nincs gyogy mod :( hibás a patch része a második kérdésre elöször kérdeznék, isoval vagy dvdvel akarod elinditani a játékot?
  • nyiriz
    Szia!

Köszi a gyors választ.
    1. És honnan szerezzek olyan default.xml-t, amiben van is valami, mert ez az eredeti zip-ből van, azaz eleve üres volt? (Abban igazad van, hogy ez tegnap is így lehetett, lehet, hogy akkor még nem vettem észre ezt a hibát)
    2. Ezt is beállítottam tegnap az itteni "EMULÁTOR BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET!"-el. Annyi volt csak a külömbség, hogy a Drive-nál a segédletben [1:1:0]Drive D: szerepelt, nálam pedig [2:0:0]Drive D: volt, már ha ez számít valamit.
    Mindkét hibára ötlet?
    És még1x köszi.
  • biomage
    Hali

Az elsöre kérdésre vagyis ere "XML Patch Loader: Could not load file 'patches\default.xml'. Error='Error document empty" a vállasz, tegnap is ott kelett hogy legyen a konzol ablaknál.
    A második kérdésre hogy miért irja ki ez a hibát "A Run CD/DVD-re Error opening CDVD Plugin" mert a meghajtó letapogatás roszul van beállitva "Config/Configure" a harmadik vállasz oszlopnál "CDVDrom" találod a beállitás gombot "configure"
  • nyiriz
    Sziasztok!

Tegnap letöltöttem a pcsx 0.9.2-t. Tökéletesen működött, de ma ezt a hibát produkálta:
    XML Patch Loader: Could not load file 'patches\default.xml'. Error='Error document empty.
    A Run CD/DVD-re pedig Error opening CDVD Plugin jött elő.

Nem tudjátok, mi lehet a baj? Mondom, tegnap még működött, és azóta nem nyúltam a beállításokhoz. :)

Segítségeteket előre is köszi. Ha netán már szerepelt ez a hiba és annak megoldása itt, akkor elnézést, de sem itthon sem a mhelyi gépemen nem működik a lap alján lévő keresés. :(
  • Gabosh
    Sok thx, holnapra majd felrakom.

Remélem kövivel azért már megy 60 fps el is .:D bár lehet az még soká lessz.

Akinek hasonlo gépe van és jobban megy irhat , thx.
  • STurmGewehr
    naszóval....
    nekem fogalmam nincs hogy egy ilyen géppel hogy kéne futnia:)

itt a twinpad plugin:http://forums.ngemu.com/ps2-plugins/80835-twinpad-keyboard-plugin-4.html

regizel a fórumon, és lelehet szedni
    berakod a pcsx2 plugins mappájába a fájlokat, kiválasztod a plugint a configureban, majd beállitod

igy tudsz majd repülni:)
  • Gabosh
    Honnan letölteni , és hogykell beálitani?

Core 2 duo 2,3 ghz re felhuzva, 8600 GT , 2 gb ram ,
    Ezzel jo ha 30 fps körül megy dbz budokai 3 vagy rosszul van beállitva?
  • STurmGewehr
    vki mondja má meg hogy a gsdx fut e egyáltalán vm módba:)
  • STurmGewehr
    ahhoz analóg kar kell.... vagy beszerzed a twinpad plugint
  • Murusz
    A cpu-z-ban hol van hogy milyen procim van megtudnátok mondani?
  • Gabosh
    + fight közben hogykell gyors repülni?
  • Murusz
    És ott hol van hogy milyen a procim megtudnád mondani?
  • Gabosh
    Na megvan budokai 3 , fight közbe átlagos fps 28-31 között van , nem megy lejjebb , de sajnos fejebb se :D

Most songokuva vok story n ,csak az a cink h nemtom mivan .:D van a levegöbe , rájöttem már hogy "oda repül magátol" arra a pontra ahol cinkvan (1 ilyen hely van) és ott mindig ilyen zöd arcok vannak , hogylehet szabadon repülni?
  • bodesz
    beteszteltem nba street vol 3at.hát nemtom a menübe a büteket látni és a hátér 0 szal elég bugos...van 1-2 pálya ahol befagy a game.amúgy viselhető 24-30 fps között megy nekem bár kicsit lassúnak tűnik ígyis de legalább mozgókép :D
  • wesker24
    Ameddig nem fut majd annyira hogy játszható legyen akármelyik Mortal is addig eleve engem nem is érdekel a dolog !!! pl : Deception, Armageddon,
  • grebber
    LOL én sima xboxra gondoltam!
  • biomage
    hat nap alatt szép emelkedés a listában :)

05.24:609 játszható / 569 lassú / 115 menüig / 218 introig / 129 egyáltalán nem induló játék
    05.18:562 játszható / 545 lassú / 123 menüig / 222 introig / 133 egyáltalán nem induló játék
  • bodesz
    azt hogy nemtudja betölteni.esetleg nincs meg a fájl?rakd újra az emulátort az biztos segít.
  • bodesz
    biztos first person shooter xD
    amúgy frames per secound.szal képkocka másodpercenként.ha 24 alatt van akkor nemigen látod teljesen mozgóképnek de 20nár már viselhető