7924
JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
#3241 Megnéztem limit nélkül...a menü 250 - 350 Fps -el szakít...má azt sem látom,hogy mit nyomok De a játék ugyanannyi FPS el megy...és ugyanúgy 51% a proci kihasználtság...ha van valakinek még egyébb ötlete szívesen meghalgatom -
#3240 Helyo
Azt nemtom...nekem csak a ps2 emu ment meg az msn...és jácottam éppen és nyomtam egy PrintScreen-t.De 54% fölé sosem ment a kihasználtság.Nálam a frame limiter bevan kapcsolva..lehet ezért nemerölködik jobban.A piorítást még megnézem mer sztem normal on áll. -
#3239 szép teljesitmény :) de el árulnád miért csak 52% leterhelés van?
bekaroltam a MTGS+ DC? és a prioritybe high on van?
amugy szép gép -
#3238 nah, 1 kis overlock tapasztalat, amit nem értek...
hátha ti ttok segiteni
nah, szal:
alapbol van ugye az AMD a64 XP 3200+ procim...
ennek az alaporajele 2 GHz
én ezt el kezdtem tuningolgatni...
nah, irány tekken4, mint teszt :)
alapjáraton: menü: 15-35 fps, terepválasztás ált. 20-28 ingame: 7-12 fps
tuningolva:
proci orajele: 2280 Mhz (240*9.5) =2,28 GHz
Menü: 10-15 FPS, terepválasztás: 30-40 fps, ingame: 2-5 fps
nah, szal az érdekelne,h 1 tuningolt procival miért lassabb az ingame???
remélem ttok segiteni
a hütés megoldott, most épp tuningolva nyom a proci 41 fokot. -
#3237 nah, ez már biztato :) -
#3236 Jah...és csak annyit fűzök még hozzá,hogy az alapórajele 2,4Ghz...ez nálam most 2,5 ön ketyeg...ergó...még nincs is meghúzva normálisan. Egyik srácnak van ugyanilyen..ő 3,3Ghz-n tolja. -
#3235 És ennyit jelent a budokai3 a procinak :
-
#3234 Noh...egykis ízelítő :
-
#3233 csinálhatnál te is videot, és feltölthetnéd vhova, h motiváld a népet 1 ilyen proci beruházásra :) -
#3232 Hát azé ennyire nem 100% os tuning ,hö De nagyon tecett a video Én a 100% ot úgyértettem,hogy léghűtővel..a lehető legjobban meghúzni ahogy csak engedi a proci..mert köztudottan nem egy tuningos darab. -
#3231 Off: 100%-os tuning -
#3230 Nah gyerekek...gatyát felkötni.Ma megyek 4 re az Intel QuadCore Q6600 ért .Megnézzük mit produkál 4 magos procin az emu Má nagyon kivi vok...alapjáraton tolok egy tesztet..meg meghúzva..(100% os tuning..amennyire csak lehet) -
#3229 Vé'rre vannnak biosok az emumba!!!!Na most fogom nyomni a játékokat ezzerrel!Különben torrentről egy csomót le lehet szedni!Joypad-dal játszom hogy igazinak tűnjön de sajna az igazi élvezetét nem tudja helyettesíteni!Én mostanság készülök egyet venni!(11 évesen alig bírtak kigörcsölni az ősöktől) -
Mokus1 #3228 a Gran turismo 4et lehet emulálni? -
#3227 Hát nekem ez az AF mód nemjön be...a kedvencem brolly csak egy darab paca így Mint abban a movie epizódban ahol klónozták...csak itt a játékban gyakorlatilag ráhúztak egy skin-t a már meglévő modellre SSJ4 Brolly meg ilyenekre számítottam..Inkább maradok az eredetinél akkor. -
atosz11 #3226 Dragon ball hoz az af modot a http://dbzworld.tx.hu oldalon leírják hogy kell megcsinálni... -
atosz11 #3225 Le lehet szedni 0.9.4-et tudok oldalt csak fizetős!!! -
#3224 Jah, hát igen csak elfelejtettem említeni, hogy közben meg feketeség van :) aza nem megy a játák :)
na mind1 úgy is olyan sok a kérdező errefelé nem traktállak titeket :))) -
STurmGewehr #3223 itt van 3 videó:http://www.youtube.com/results?search_query=dragonball+budokai+af+preview&search=Search
:DD
-
#3222 Azt meg hogycsinálod? :D Úgytudtam PS2 -s játékokhoz se patch se mod se semmi nemjön ki.De ha van valami trükköd szívesen meghalgatjuk -
STurmGewehr #3221 ezt figyuzzátok van a dragonball budokai 3-hoz egy mod ami af-es karikat tesz be:D -
Fix10 #3220 mármint a pcsx2 emuval nem lehet a dragon universe modba forogni de a beállításoknál 4gombot nem enged állítani me lehet avval lehetene HELP -
Fix10 #3219 Tudna valaki küldeni vagy egy linket adni ahol a budokai 3 100%-mentése van ps2 bios ja és egy kérdés a dragon universe módba mért nem lehet forogni a karakterrel? állandóan csak azt a zöld manót tudom ölni -
#3218 Kesz van,csak meg nincs kiadva... -
atosz11 #3217 Valaki leszedte már a pcsx2 0.9.4-et????Mert már kész van tuti!!!
http://www.youtube.com/watch?v=nRaBhDSX2bQ -
#3216 Légyszíves adjon valaki!Ja meg plugin-t is!Körszergösszer!haligalilalipalipapimami! -
#3215 Ezek tudtommal ilyen kamu oldalak, bármit amit beírsz a keresőbe és benne van a serial-download-crack-torrent stb... szavak kidob egy ilyen linket is. Inkább nem nézem meg, még bejön valami kártevő :S -
Fix10 #3214 http://www.fullreleases.com/NewMembers/full-ddl-download-serial-crack-torrent-new-pcsx2-0.9.4.php?search=%5C%22pcsx2+0.9.4%5C%22
itt van vlami pcsx2 0.9.4 de nemtom igazábol hogy mik ezek NÉZZÉTEK MEG -
#3213 Innenvala -
Fix10 #3212 Léccives vlaki küldje el a 0.9.3-at ami megy xp-n ide [email protected] -
#3211 0.9.3-on már normálisabban megy a Tekken 4? -
Fix10 #3210 Ja az engem is érdekelne 0.9.3 xp-re egyébként akinek kell ps2-es dragonball gémek www.dbzworld.tx.hu-ról tölthet le sms-ben 288ft-2nap:Budokai 1 Budokai 2 Budokai 3 Budokai Tenkaichi 1 Budokai Tenkaichi 2 Dragon Ball Z Saga Dragon Ball Z Supere én most mindet lekapom azt megnézem melyik fut a legszebben -
atosz11 #3209 Honnan szedted 0.9.3 xp-set???
-
#3208 - torrentoldalakrol, amik nevében benne van,h "with all plugin", vagy simán "all plugin included"...
- dc++...
- jópár hsz-szel ezelőtti linkek közül is válogathatsz, de erre valo a hozzászólások közti kereső...
ált. 20-80 akárhány MB-s fájlokra keress, ha akármilyen tömöritvényt is látsz akárhol
ha csak BIOS-t nézel, akkor meg a PS2 BIOS kifejezés ált. sikerrel szokott járni fájlmegosztókon...
de ha 1ik se járna eredménnyel, akkor még mindig kérhetsz vkitől innen 1 rar fájlban...
-
#3207 -
#3206 Honnan a szarból lehet letölteni biost ? -
#3205 Nah én is kipróbáltam:) Nálam volt egy kis javulás, pl nem 8-10fps-el megy a budokai 2 hanem 16-18, ez is elég kevéske dehát majd jön a 0.9.4 és hátha tovább javul... -
#3204 :P -
#3203 Háááát....sok minden nemváltozott...ez összesen egy darab grafikus plugin + 1 indító ikon...ennyitől lesz neki 0.9.3 ..de ez így magában kevés.Kipróbáltam ezt az 1 plugint...a gyorsaság ugyanolyan...de a képet meg összehúzza .."kockásítja" , viszont sokkal szebb az egész ,mert olyan mintha elsimítani az éleket a cucc...mint egy antianalistic a pc-s játékoknál De a hibák, mivel a forráskód nemváltozott ugyanúgy fennálnak. -
#3202 Nah...utánanéztem énis...télleg lelehet szedni a 0.9.3 as verziót XP re...már nekem is fent van ..most tesztelem.