7924
JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
#3281 Energia töltés : Védekezés + 2x a hátrafelé gyorsan. Nekem sikerült beálítani az LX RX , LY RY gombokat...csak a nevükre kattintasz és nyomsz egy gombot...a többit is így kell. -
#3280 hello!!
hogy lehet energiát tölteni vagy átalakulni a budokai 3 ban??
meg az emulátoron hogyan lehet beállítani a LX,RX és LY,RY-t??
plz help -
#3279 persze simán -
starfox #3278 HY
Szerintetek ezzel a konfiggal tudom futtatni a a budokai 3-at ugy kb 10-20fps körül?
konfig:3400 mhz pentium(dual core)
1gb ddr 2
asus 8600 gts 256mb gddr3 -
Gabosh #3277 Fix10 sehonnan .:D legalábibs szerintem -
GiGa master #3276 Minden bent van elindula game az az csak a PCSX felirat bejön és eltűnik fel fut az MSdosos Ablakba 1 csomó szöveg és semmi!mi lehet a gond?
előre is köszi! -
Fix10 #3275 Valaki leírhatná hogy honnan lehet leszedni a 0.9.4-et köszi -
#3274 még 1 kérdés:
"PCSX2 0.9.4 will be using the new format BIOS (*.p2b) created by BIOS Dumper v2.0, as it dumps a more "complete" copy of the BIOS."
jol értem,h a mostani BIOS-okat (.bin) akkor nem is kezeli, mert .p2b -ben lévő biosokat kell majd beszerezni hozzá??? -
#3273 a hangot h lehet kikapcsolni?
mer inkább hallgatok vmi zenét winampbol, minth még ez a recsegés is lassitsa a játékot :(
de biztato,h a budokai 3 CE ingame 14-18 FPS (process priority - high -re állitva)
ugy érzem, 2 mag tényleg jot tenne :) -
#3272 Bios file van? Es az emu beallitasoknal szerepel a konyvtarban? -
GiGa master #3271 a metal gear solid 3 at próbáltam elindítani! és valami patch hiányt ír ki 1 sok szöveges msdos ablakba no emg a logo bejön 1x meg eltűnik a ps... -
GiGa master #3270 [IMG][/IMG] -
GiGa master #3269 hy all!plz segítsetek mindent csináltam ugyan úgy ami levan írva az faq-ban és nem indul plz help! -
atosz11 #3268 Nekem kéne.. -
#3267 Érdesekes, a pluginok nagyrésze ugyanaz, elég fake gyanús... -
#3266 Megvan a 0.9.4-es verzió, sajna valami ismeretlen nyelvű:D de azért jó. Most próbálgatom:) Akinek kell megy a pm... -
#3265 én meg ugy tudom sok játék indul el :P
a fö emulátor forum és a játék lista csak neked csak most :P -
GiGa master #3264 syasztok aki tudja fejből a program beállítását akkor írja le mert elakarom indítani és kéri a bioszt amit nem találok!....előre is köszi!!! -
STurmGewehr #3263 én úgy tudtam hogy csak a halo indul el rajtuk -
#3262 előbb is mondhattad vna,h gigabájt :)
igy neki se állok a komolyabb tuningnak :(
asus suxXx
maradok az eddigi tervemnél, h csak procicserém lesz, és beruházok 1 "kőkemény", (remélhetőleg) kalapácsálló AMD FX2 5200+ -os prociba
(elvégre is mostmár elég olcsó ahhoz, h megérje a PS2-es játékok miatt beruházni rá) -
Gyureszka #3261 srácok plz help nem jön be az a fórum ahol a leirás van meg ezek.. csak gondoltam szólok :P -
Fix10 #3260 redraven8 ha megkérlek felteszed valahova a ps2biosát amiben benne vannak a mentések mer a videón láttam hogy elég sok karakter megvan vagy elküldenéd emailban? -
#3259 Itt kérdezz rá. -
atosz11 #3258 Máshogy el lehet indítani????
-
#3257 chippet kell belerakni -
atosz11 #3256 Lehet hogy elég hülye kérdés lessz.
Ha ps2-őn akarok játszani nem eredeti játékkal akkor chippet kell a ps2-ből kiszedni vagy belerakni???? -
#3255 Nekem Gigabyte K8N51GMF-9 alaplapom van, proci 10x240-en megy, és 1,4-1,450 a magfeszültség.
Csak az FSB-t emeltem. -
#3254 ebben biztos vagy hogy nincs jól müködö XBOX emu?
mert én vagyok egy forumon ahol van info :)
és elég sok játék probléma nélkül fut azon az emulátoron -
#3253 Hát nem tom pedig van kell a link? -
STurmGewehr #3252 xbox360 emu??
nehogymár még rendes xbox emu sincs -
#3251 hu de jó a sebbesége a játéknak, kár hogy tul kockás, de mindegy igy is szép :), amugy nem addod kölcsönbe a gépedet? -
#3250 Nah ide tessék kuksizni !! :
Budokai 3 - PC men :D -
#3249 Ma találtam a Xbox360 emulátort nem tudom hogy működik e -
#3248 Nah srácok...készítettem egy videót a gaméról ahogy nálam megy.De mint kiderült csak 2 magot használ maga a program :( ..azért még így is nagyon szépen fut.Felcsapom youtube ra és belinkelem ide. De aki gondolja átküldhetem msn en is..21 mega az egész. -
#3247 köszi, megprobálom :)
amugy te h tudod stabilra tartani a a 3800+ -os teljesitményt?
csakmert nekem az 1etlen fix és stabil max terheléssel az a 250*8,5, vcore 1,475,mig 2,4-en (240*10, vcore 1,625) minden játéknál fagyott, néha kékhalállal indultam :(
alaplapom: asus a8n sli deluxe
bocsi az offért -
#3246 Má repül is...hőőőő.....pácccs... -
#3245 ja van öltetem :) dobd ki a gépedet, nem tud jól müködni csak a fél cput használja ki :)
majd ha kijönn az uj biztos jobb lesz :) -
#3244 Mindig próbáld meg egy eggyel nagyobb számozású Athlon órajelére húzni, mert így a ramok hülye órajelen járhatnak, ami nemhogy gyorsítaná, lassítja a dolgot.Nekem is 3200+ van, most 2,4 Ghz-n megy, semmi probléma nincs vele.(Így 3800+ -nak felel meg)
Konklúzió: Szerintem 200 mhz -nként húzzad.
Alapon , majd húzva futtasd le az Everest Cache and Memory benchmarkot, és kiderül hogy gyorsabb-e vagy lassabn.(gyorsabb = több mb a memóriában, és kisebb latency) -
#3243 De!Ez aztán giga állat! -
#3242 Nekem is 100%-on megy :P