7924
  • redraven8
    És más játékot néztél,hogy megy e vele? ..Amúgy meg azért néz így minden régi motoros,mert tudjuk mindannyian,hogy a 0.9.3 csak linuxra van...xp re még nemláttunk.
  • AntiCamper
    Nah jó... Aki nem hiszi h megvan a 0.9.3 Xp-re annak e-mailban elküldöm!!
  • barret
    0.9.3 linuxos valtozat :P 0.9.4 lesz windowsos...Csak jonne mar ki...
  • AntiCamper
    redraven8 ráfáztál, mert elindul! Az is igaz, hogy ezzel se fut a GT4, mert itt is kéri a memory cardot! Valaki HELP!!!
  • redraven8
    Ha valaha is elindul a 0.9.3 XP-n akkor szólj :D ..me nemhiszem,hogy menni fog.
  • redraven8
    Az nemjelent semmit
  • AntiCamper
    Most töltöttem le a 0.9.3-at XP-re, márcsak ki kell próbálni :)
  • Gabosh
    :D na már több mint 3 honapja mutatták meg első pár 9.4 es képet .:D
    csaknem hiányzik már sok.
  • soulhunter
    a 0.9.3 linux 64bit-es verzio azért elég szépen javitaz FPS arányokon
    (tesztelve: MK Deadly alliance (ingame 21-28 FPS), MK Shaolin monks (ingame 20-25 FPS), Tekken4 (ingame 30-32 FPS),a tekken 5 ott is csak introig jutott)

munkatársamnál játszottam ezzel a 3 játékkal

és azért nem magamnál, mert a konfigja a köviben különbözik:
    AMD X2 4800+, 1db 6600GT, a többi ua
    oprendszer: redhat linux
    gamepaddal akadtak gondok
  • redraven8
    A 0.9.4 et honnan akarod leszedni? ...tudtommal még nemkészült el Ha van linuxod akkor a 0.9.3 mat még megtod nézni.Amúgy vam egy csomó game ami el sem indul pcsx2 őn...elöbb nézd meg a kompatibilitási listát.
  • AntiCamper
    Sziasztok megint...

Valaki nemtud olyan progit, amivel lehetne helyettesíeni a memoicardot?? Mert mikor indítanám a játékot, akkor kiad egy üzenetet, hogy ha beraktam a memoricardot, akkor mehetek tovább... :(
  • AntiCamper
    Sziasztok!!

Valaki tudna segíteni?? A Gran Turismo 4-et próbálnám elindítani. Addig megvagyok, hogy a profil nevemet beírom utána elmenti stb, mikor mondom hogy strat game akkor utána fekete képernyő... Eddig a 0.9.2-vel, és a 0.9.1 -el próbáltam. Most próbálom letölteni vhonnan a 0.9.4-et. Segítsetek PLS!!!!
  • atosz11
    Honnan lehet plugginokat letölteni??
  • redraven8
    Hehe lol
  • barret
    Te sem latsz benne hibat? :D Akkor megnyugodtam :)
  • redraven8
    Nagyából semmi...mindenkinél ugyanez a kép látható az emulálás alatt.Úgyhogy no para
  • atosz11
    ZeroGS KOSMOS 0.96.0-nál láttam hogy ps 2.0 helyett 3.0 van azt hogy lehet beállítani,és a blinner texturest???
  • misirulez

Mi lehet a baja?

előre is kösz a segítséget.
  • DaemoonHunter
    Jöhetne már az új verzió, azon hátha elmenne valamelyik játék mátrixeffekt
    nélkül:)
  • daeni
    Nah szóval.. Most végre elindult de mostmeg ez jön ki: can not find system data on memmory card (8mb) (playstation2) Creat system data yes| no (teljesen mindegy mit nyomok ez jön ki:
    in order to save this game you need to create System data
    Start game Anyway yes| no (akár mit nyomok kezdi előről )
  • daeni
    vagyis ez jön be: Hiba jelentés küldése | mégse
  • daeni
    Hali. Letöltöttem am PCSX2 0.9.2 -őt valamint egy ps2-es játékot. De amint meg akarom nyitni a játékot az amulátorral bejön a hiba üzenet. Ezt miért csinálja?
  • barret
    Haat eleg durva a sebesseg novekedes Barton proci utan :)
  • redraven8
    Noh..ha minden igaz nemsoká veszek egy 4 magos Intel procót..és megnézzük,hogy mit megy rajta a PCSX2 + budokai3 Már nagyon kivi vagyok rá. Ha minden jól megy,a jövőhéten már meglesz a proci és írok ide,hogy mit ment
  • esport
  • esport
    Sziasztok, letöltöttem a PCSX2 0.9.2-t, beállítottam a dolgokat, de amikor futtani akarom az iso-t akkor az a hibaüzenet jön elő hogy "Error opening CDVD Plugin". Pedig a plugin mappát már megadtam, mi lehet a gond?
    előre is köszi.
  • Soldiers
    a COD 3 szerintetk menne???
  • EOBalázs
    A Bios feltétlenül kell ?Ha kell akkor küldje at e-mail címemre:
    [email protected]
    [email protected]
    [email protected]
  • EOBalázs
    Thanks!
  • barret
    Meg kell adni neki a plugin ,es a bios konyvtar helyet!!! A tobbi dolog me g itt van...-----------
  • EOBalázs
    Hi!Nem tudom használni a PS2 emulátort!Valami mezők vannak üresen és semmit sem tudok beállítani!Adna valaki egy magyar leírást vagy segítséget nyújtana ?
  • EOBalázs
    Köszi!Mind a kettőre meg kaptam a választ!
  • Pacal17
    Fifa Street 2 hogy fut?
  • Seth
    ha jól emlékszem a játék mappájában megtalálható, nincs betömörítve 1 fájlba
  • Drephis
    hát ezt jó helyre irtad. :D
    nekem nincs. azt logónak/nick képnek hívják. fórum főoldalán bal oldalt beállitások, és ott lehet.
  • EOBalázs
    CSá!Tudom ez nem ide tartozik de meg van valakinek az a zene ami a Mafia(the city of lost heaven)végén van ?Amikor megy a credits ?Na és a nevetekhez felirat helyett hogy tesztek ilyen izéket ?
  • atosz11
    Melyik a legújabb bios,és videópluging???
    Honnan lehet letölteni???
  • K Ace
    Hi. Time crisis 2-t próbálta valaki? Mekkora igényű játék?
  • barret
    Inkabb adnak mar ki:((
  • soulhunter
    cseréld le a videopluginod
    nemtom melyikre, mer a nagy adatvesztésem ota nincs semmilyen ps2es játékom, de ugyanez volt a zeroGS mittom én melyik verziojával, de amint elhagytam a zeroGS-t, minden látszodott, csak kissé belassult az ingame :)

vmi pokolfajzatok VS. édenfajzatok stilusu verekedős cucc, 800*600-as ablakban az egyéb pluginnal jol ment (ingame 18-22 fps) :)
    de a nevét meg ne kérdezzétek, mer fogalmam sincs, annyira emléxem,h vmi csillagképek jelentették,h épp tournament, v time trial, v options, v training, stb stb...

és mindig vmi songoku kinézetü láncos démonnal gyilkolásztam az "angyalkákat" :)

mind1, ha 1x már rátaláltam, talán sikerül még1x :)