Működő PS2 Emulator!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elég az is, ha egyszer leírod a kérdést, és ha valaki tud segíteni, biztos vagyok hogy segíteni fog 😉
Amúgy szerintem sem neked való ez a PS2-emulálás 😞
Ha még a saját gépedet sem ismered (#2304), és nem tudod, hogy mi az a graphic plugin, akkor szerintem próbálkozz inkább valami pc-re írt játékkal 😞
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Már megbocsáss ,de ezután a kérdés után te biztosan emulátorral akarsz játszani? Fent minden információ rendelkezésedre áll.Még képek is vannal a beállitásokról. Ha jobban megnézed,ott lesz a graphic plugin is 😊
Bérbe vehet? reklámfelület...
nekem a budokai 3 mal lenne....belépek a gameba és amikor jáccok minden kari kék és fekete és a föld is mi lehet a gond?
^^Arielle Forever^^
VÁLASZOLNA VKI MÁR A KÉRDÉSEMRE????!!!!!!
MÁR VAGY 5X MEGKÉRDEZTEM!!!!!!!!
^^Arielle Forever^^
Intel CoreQuad [email protected],2x1 giga A-data Extreme Edition 800+ Kit@960Mhz,Nvidia 8800GT 512mb + water
^^Arielle Forever^^
(PCSX2 0.9.2-emu ban MÁR MINDENHOL KERESTEM),de lehet hogy nem analog-al kell cask én vagyok a béna PLS MONDJÁTOK MEG KÖSZÖNÖM!
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Nemtudom de nekem a PEOPS CDVD Driver nemjó mert kiírja h reseting és leáll :S és a linuzappz is ugyanazt csinálja mint a többi bejön a ps2 bios és ennyi
Intel CoreQuad [email protected],2x1 giga A-data Extreme Edition 800+ Kit@960Mhz,Nvidia 8800GT 512mb + water
lenne még egy bajom!
megvan a budokai tencachi 2 is de ott is fekete minden meg csíkos a kép...
mi lehet a baj?
^^Arielle Forever^^
Én is gondolkoztam ezen, mit szólnátok ehez?
PCSX2 Beállitási segitség itt | Játékról kép és értékelést ide
| Jó | | Szar | | Nem müködö | Játékok listája
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
ez a PS2 Bios, azt jelenti hogy roszul állitotad be a meghajtót a ps2 ben "config/configure" keres olyat hogy CDVDROM alatta van
vállasztható pluginok állitsd azt linuz apps ra vagy PEOPS CDVD Drivere
én nyomj konfigot, remélem utána tudod mit kell csinnálni.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
ki tudja h miért van az hogy letöltöttem a budokai 3 mat és amikor jáccok fekete a talaj meg az emberek.
lécci segítsetek
^^Arielle Forever^^
Na elég az OFFból.
Töltsük le az internetet!
#2323 : úgy látszik igazad van 😛
Thx azt infót.
CSAK a Fradi
letöltöttem a dragon ball z budokai 3 mat jáccok elkezdõdik és fekete a talaj meg az emberek is.
ki tudja miért????
köcce
^^Arielle Forever^^
JÁTÉK LISTÁK: | Játszható | | Lassú, lehetnek problémák | | Nem mûködik |
(tudod ott fent az a nagy)
most szedem a formula one 2006 az elindul majd???vagy mik mennek?
Vagy a #2303ban van egy link egy beállított emuval, abban van bios is.
PLS írja le valaki