7924
  • PogEe
    ez lehet igaz de akkor már végre elmondhatjuk hogy lesz tényleg müködö PS2 emulátor.
  • MaSzKa
    addigra kezd el valamit érni a ps2 emu mire rég kin van a ps3
  • barret
    FFX az egyik legjobban jatszhato jatek az emulatoron.
    Ha van egy jo gep hozza. Nekem olyan 35-40 fps atlag.
    (Nincs tul eros gepem)
    De en mar vegigtoltam ps2-n...Ha mar elkezdtem,be is fejeztem.Ez a velemenyem a jatekrol XD.
  • Gabosh
    :D hát én arra számitottam h kb szeptemberre kiadják...:D mind1 . Legalább biztos hogy 1 minőségi cucc lessz.
  • soulhunter
    DMC teszt:
    beadja,h slot1-ben memory cardot akar, mer menteni akar minden szart...
    vagy nyomjak startot default beállitásokkal...

én hiába nyomom a startot, ez biza meghal... nem lép tovább :(
    ha hagyom 10 /cig a képernyőt, akkor se lép tovább...

ez azért fura, mer DBZ Budokai 3 CE alatt nagyon jol használom a mentéseket, amiket a memory card-ra tesz...
    szal létezik a memcard...

de a DMC nem lép tovább...

DMC2 teszt pár nap mulva
  • soulhunter
    következő tesztre bevállaltam önkényesen:
    DMC, DMC2, Def Jam fight for USA NY

persze mások is tesztelhetik ezeket :)
    csak most hirtelen ezek érdekelnek

amugy a gradius 5 nem megy...
    kifagy tőle az emu, eddig 2 verzioval probálkoztam (EU-PAL, USA-NTSC)
    pedig ez tényleg az ősi játéktermi stilust képviselte vna a gépen, dehát...
    ez amolyan izés játék,h mentek 1 repcsivel 2D-s környezetben, és ami jön, azt lövitek, felveszitek a bonuszokat (fegyverek, páncél, etc etc)DMC teszt várhato holnap, a többi akkor, amikor lemásznak végre (5-6 napot josol azureus barátunk) :)
  • Kövesdi A
    értem !
    régen is csak odáig jutotam hogy csak a menü jöt be de az is szétvolt esve !
    szoval egy 2 ghz-es 2 magos cpu-val már müködhetne (jól gondolom hogy a ps2 emuláláshoz nem igen kell más mint jó cpu meg némi ram !
    tehát van rá lehetőség hogy egy jobb laptopon ps2 emulátor futtasak ?
  • barret
    Emulalni tudod,de igen lassan fog menni...
    Mindenkeppen egy ketmagos proci kell hogy jatszhato legyen egyaltalan.
  • Kövesdi A
    Hi nekkem az lenne egy kérdésem még a régi gépemem probálkoztam ps2 emulálásával pontosaban a Final Fantasy X -nevü játékal de nem nagyon akkart meni
    és az lene a kérdésme hogy vajon a mostani configomal lehetne esélyrá hogy emláljam ?

a configom (GA-K8NF-9 (939) Amd Atlon 64 3500+ (2200Mhz) 7600 GT 256 MB 1 GB 400 Mhz ddr ram )

szerintetek van rá lehetöség hogy normálisan fusson a Final Fantasy X ?
    vagy ha nem legaláb milyen cpu kéne vajon hozzá ?
  • soulhunter
    ez a hard tényleg hard :D
    dragon univers-et mással nem tom végigvinni, csak és kizárolag krillinnel, akit már agyon tuningoltam...

asszem visszaállitom easy-re,h feltuningoljam songokut + tensinhant :D
  • soulhunter
    a bidokai 3 CE -ben miért nem engedi a 4 győztes világbajnokságot?

már jopárszor végignyomtam a dragon universe-t, serváltam nagyon sok sok skillt, meg minden egyéb extrát, novice szinten (3 meccses világbajnokságon) sorra nyerek, de nem hajlando engedni a 4 meccsest, holott nem épp easy a com level beállitása...
    nevezzük inkább hardnak :)

hogy a francba tudnám én több meccsesre szervezni ezta world tournament-et?

megjegyzés:
    annál jobb érzés nincs, mint amikor én (krillinnel) és shon goku kamehameha -ja találkozik, és ezzel taszitom ki a ringből az utolso meccsben :)
  • SD456
    Ja erre gondolhattam volna Kössz!
  • biomage
    Hali
    Ha nem tetszik a hang némitsd le az emulátorban :),confog/sound "Volume low" vagy játékban ved le a hangot
  • SD456
    Hy all!

Amúgy a hangot ki lehet valahogy kapcsolni? Mert inkább ne legyen ha ilyen rossz. Nem az emulátort szidom(!) csak hát na... még a hangok terén nem tökéletes.

Előre is köszönöm!
  • Gabosh
    Hát ahogy a topic cime is mutatja , müködő ps2 emulátorral foglalkozó topic.
    Bannerra kattints rá , ott leszedheted a progit meg itt levan irva minden ha utána olvasol.
  • Gott
    Nekem működött a Final Fantasy x (x-2),Resident Evil Outbreak 1,R.E. Code Veronica-X.Ezek 25-30Fps között mozogtak legjobb esetben,de amúgy rendesen működtek.
    Remélem lesz valami drasztikus sebességváltozás az új emuban ha kijön
    Álmodik a nyomor
  • malter
    nekem megmaradt eredeti gt4 pal azzal,se megy normálisan
    ugyhogy még 1 darabig gt4 felejtös sztem
  • yesss
    mi ez a topic vki beavathatna............
  • Gott
    Pc-n a rippelt gt3 nem indult el, a gt4 meg a menüben durva hibákat csinált.
    Lényegében a játék nem volt játszható nálam.
    Igaz már ps2-n se volt 100%-os,de legalább működött, ézért érdekel az,hogy a teljes verzió jobban emulálható-e,mert ha igen akkor ez a rippelés miatt van:S
    Nem tudom mi a bajod a pc-s autós játékokkal,de igazából nem is érdekel,mert ez a topik nem ennek a megvitatására szolgál
  • schrank
    a borzalmas jelzőt részletezhetnéd úgy számszerű adatokban mint saját elbeszélésben és aki pc-n autóssal játszik az ne normális én 4 éve játszottam utoljára autóversenyzőset még boX-on de amióta pc-m van max a battlefieldekben race-elek mert pc-n a játékélménye ezeknek nulla
  • Gott
    Egyébként jó lenne ha szépen futna a Gran Turismo 3 vagy 4.
    Én rippelt verzióval néztem és borzalmas volt.
    Lehet a fullos verzió jobban mehet...
    Valakinek van valami pozitív tapasztalata ezzel kapcsolatban?
  • Gott
    Tudod aki nem mostanában kezdett jászani mint pl énis,annak azért néha jól esik visszatekinteni a közel 10 évvel ezelőtti játékaira.
    Így több mint 10 év konzol és másfél év pc után sem tudom pontosan eldönteni melyik a jobb, pedig szerettem a konzolt.Persze hiányzik néhány játék meg a konzolos játékélmény is.
    .:Szórakoztatást illetően mindkét platform maximális élvezetet nyújt.
    Erről vitát nyitni, hogy melyik a jobb tökéletesen értelmetlen.
    Erre való tekintettel aki megrögzött konzol fan, az ne jöjjön ide csak azért, hogy keltse itt a feszültséget:.
  • Gott
    Ettől függetlenül egy ps2 még használható egy-két évig
    (és nem is nagy beruházás)
    ,mert biztosra veszem azt, hogy még készül rá néhány remek játék
    Aki elég elvetemült nyugodtan vegyen egyet és azon,aki meg mégjobban az pc-n játszon vele.
    Egy biztos, garantáltan nem fogy csalóndni benne!!!
    Pc-n emulálva nem árt egy gamepad a játékélmény fokozásáshoz és már majdnem ugyanaz.
    És mire véglegesen lehet "temetni" a masinát,akkorra már lehet emulálni rendesen és fennmaradnak a remek játékok.
  • schrank
    két generációval a konzolok után kullogni marha nagy dicsőség
    majd a gt3-4-nél elértek valami kétszámjegyű fps-t írjatok
  • Gott
    Előbb utóbb ez is olyan lesz, mint a ps1 emulátor és kvázi minden gépen lazán el fog futni.
    Végülis ha nem ezért akkor másért,de idővel mindenképp fejleszti a gépét mindeki.
    És ahogyan a ps1-el se játszik manapság szinte senki,úgy a ps2-vel se fog egy idő után.
    Remek példa erre a sega mega drive emulátor amin néha eljátszogatok a régi fekete kazettás játékaim emulált verziójával.
    Olyan régi géppel és játékokkal többé úgysem találkozom, így jó érzés néha így egy kicsit retrózni
  • malter
    nem érted a lényeget,én pl még ma is elöveszem néha gt-t és psx emun nosztalgiázok ha van kerdvem,de ezért nem fogok tartani 1 pst igy egyszerübb,nos ps2 emu is erre készülne
    de ami a lényeg hogy volt psxem dreamcast ps2 stb stb de soha nem voltam ilyen "okos" felfogásu mint egyik másik konzol fanatik gyerek
  • Was
    Ez egy ugyanolyan emulator, mind a már pc-re létező több tucat egyéb emulátor: ha van kitartás a fejlesztőkben, akkor egyszer ezt is befejezik. Ez még ugye nem egy 1.0 változat, de már müködő, vagy ha neked jobban tetszik majdnem működő verzió, mivel már pár játékot elfuttat.
    Annak idején az Amiga-amulátornak is voltak ilyen lelkes ellenzői, de azért az(ok) is elkészült(ek).

Addig is mazohista módon megvárom a "több százezres" pc-men(ha már egyszer úgyis megvan) , hogy 0.9.4-es verzióval az FFX-et futtassam, ami már most is 30-60 fps-t produkál nálam.
  • Cay
    Oks, menj árulkodni. Pf, lol...
  • biomage
    hu jó sok hsz, és láttam pár konzol agyú ide jött hogy kiéljék perverz élvezetüket, felyezétek be mert szólok egy modinak hogy adjon ajándékot :)
  • Cay
    :D Ott a pont.
  • schrank
    át kéne keresztelni a topikot "majdnem működő ps2 emulátor hardverbuzi mazoistáknak " és akkor talán nem ugranának fejest annyian abba ami rájuk vár
  • SD456
    Hy all!

Na még annyi gondom lenne, hogy nem tudom elmenteni a DBZ Budokai 3-ban a cuccokat (pl.: skill-ek,story) bevan rakva a memory card de mégsem veszi észre azt írja, hogy nincs memo pedig van! Mit kéne még beállítani?

Előre is köszönöm!
  • malter
    fél milla?aprot tulzol nem?:D a lényeg hogy pár konzol game bejön pcseknek akik nem akarnak konzolt venni,akinek nem tetszik lehet elballagni ez a topik nem azért van hogy meg kell gyözni az embereket hogy ps2 vagy 3at vegyenek,aki akar vesz aki nem akar az ugyis lesz**ja hogy nyomultok itt
  • SD456
    Értem... Azért kössz. Gondolom még nem nagyon tudja emulálni egyszerre e játékot és a hangot is egyben. Majd idővel talán megcsinálják. Én bizo bennük!

Bye!
  • dante3
    Tudtommal a hang mindenkinél sz@r! Legalábbis nálam is rossz volt, és mások is panaszkodtak!
  • SD456
    Hy all!

Valaki elmondaná milyen beállitás kell, hogy normális legyen a DB Z Budokai 3-ban a hang? Most PCSX 0.9.2 használok a legújabb pluginnokal Europe 2.00-ás BIOS-al. Megy amúgy a játék tökéletesen csak a hanggal van baj. Ja meg, hogy lehet használni a Memory Card-okat?

Bye All!
  • Terminátor14
    c2d vagy x2-es proci, 1gb ram és sm3.0-át tudó vga-val már egész jól megy. De az élet c2d 3ghz vagy x2 3,4ghz-nál kezdődik igazán :D Amit ilyen procival nem megy rendesen, az már az emu hibája.
  • Gott
    Ettől nem vok beljebb,de azért köszi
    Nagyjából tudom mi kell hozzá,csak érdekelt volna valami konkrét példa...
    Gondolom az ajánlottnál nagyobb az biztos jó
  • barret
    c2d 6300 ,es egy jo videokartya.de a dualmagos proci igencsak kell hozza mindenkeppen...
  • schrank
    nincs olyan pc amin lehet egy 7 éves ps2 gémet normálisan futtatni szélmalomharcot vívtok hogy bebizonyítsátok hogy a félmillás friss fejlesztésű pc-n sem lehet játszani egy 7 éves konzol hardverre írt gémmel szánalom pedig egy vga árából vehetnétek egy ps2-t gt4-gyel és ráeszméltek hogy mi az igazi játékélmény