7924
JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
#3523 Masik cddvd pluginnal probald meg.
Remelem bios file megvan... -
BremboCup #3522 EZ lenne itt a problémám kezdete
-
BremboCup #3521 Hello!
Én is csak a problémát hozom ámám :)
Elindult ez a vacak, de nem jutok tovább a menuből, vmi PS2 memory car közul kell választanom, ott nyomkodok ezt azt, OK. És vissza lép, nem lehet tovább lépni innen.
-
#3520 Az lesz a gond...Valszeg nemtudja betolteni a peccset.
Nekem is volt mar ilyen.
emu reinstall megoldotta egybol. -
#3519 Milyen BIOS-al nyomod ? -
#3518 pls answer
#3515 -
#3517 Itt fogyasztod vagy csomagoljam ? -
sasukeuzumaki #3516 sziasztok. valaki tudna adni nekem 1 gyors és mülkdő ps2 emulatort???
[email protected]
-
#3515 hi all
volt egy gépem egy régi amd 2.5-ös azon nem net a ps2 emu.msot van egy aránylag bika gépem de ugyan az a hiba van amikor el kezdi tölteni a játékot már nyitná meg az ablakot és error..lehet hogy vmi rosszul álliottam be?? http://emulator.atw.hu/forum/viewtopic.php?t=25 erröl áliottam be..gépem dual core 3.2Ghz 2 giga ram geforceEN7900GS vagy az is lehet hogy a pcsx2 szar mert vmi patchröl matyogott és már ha bejönk az a kék emlémás pcsx felirat és hátul ien fewkete dos szerüség már ott error-t ir ki az is lehet hogy régebbi pcsx2 öm van??PCSX2 0.9.2 es
elöre is thx -
#3514 Én csak hoztam havertol pár lemezt,mert kiváncsi voltam h melyik
játékok indulnak!:)
Sztem mindegy h lemezröl vagy iso-bol játszol?
Kivéve ha hangos az ODD-d!:)
Azért az durva lett volna ha a GOD OF WAR 2 elindul:)
Talán az elsö rész a 9.0.4.-en!:) -
#3513 -
#3512 köszi, így már elindutl :) -
#3511 Ha bemountolod akkor az iso cddvd drivert kell hasznalnod.Ezen kitallozod az iso file-t, aztan a run menubol Exexute...Roviden ennyi. -
#3510 sziasztok, lehet hogy nagyon hülyét kérdezek, de hogy kell elindítani egy játékot?
Muszáj kiírni DVDre? Nem elég ha mountolom?
Miután elindítom a run DVDCDt, akkor csak a PS2 beállítása jön be (Browser meg asszem Configuration opciókkal) -
#3509 Nem lepodnek meg... -
#3508 és hamarosan bejelentik,h a pcsx2 projectet végleg lezárják :D -
#3507 Jöhetne már a 0.9.4 vagy inkabb az 1.0.0. -
#3506 nah, de most megyek jáccani, piccoloval baromi hosszu a dragon universe (ez vmi olyan, mint más játéknál a story mód), bezzeg a többi karakter... 5-6 csata, azt nyista...
eddig csak a kid-gohannal lettem teen gohan, majd gohan, ami uj dolgokra ösztökélt...
de piccolo...
baromi lassan erősödik, baromi hosszu a dragon universe (min 2x annyi, mint a többi karakternél), és a főellenség... na az nyammi...
ugyh megyek szépen edzeni szegényt,h legyen esélye az uccso csatára, mert bizony oda aztán kell az életerő csik, meg a KI is :D -
#3505 .iso* -bol nem lenne könnyebb?
(* = lehet .mdf, nrg, bin, akármi)
ezt csak azért irtam le, mert pl. az én DVD-m nem hajlando beolvasni az isteni imámért se a ps2-es DVD-ket...
az megint más kérdés, hogy akkor miért tok roluk DVD-image file-t késziteni???
és a szövegedből ugy tünik, mintha HW-ből akarnál jáccani... -
#3504 Nálam tökéletes,csak az a bibi ha bekapcsolom az AA-t
akkor nincsenek videók!:(
Most töltöm a Kingdom Hearts 1-et!Ez álitolag müködik!
Kipróbáltam a God Of War2-öt!:)
Felpörög a lemez és ennyi!:) -
#3503 Szia!
Nyomj egy F9-et,és ha megjelenik az FFXhack felirat akkor ok!;) -
#3502 Sajnos altalaban nem igy nez ki ingame.Elobb veletlen volt normalis a kep.altalaban ilyen...Ezt hogy lehet orvosolni? a haromszogekre gondolok... -
#3501 Nalam igy nez ki a FFX,nem egy mai pc minoseg,de nagyjabol jatszhato.
Har ckozben leesik 35-re is a fps...:(FFX ingame -
#3499 ha tul gyors a FFX akkor nyomj Shift-F5 ha még ez sen segit akkor F7 nyomj, ara már biztos lelassul :) -
#3498 Be lehet allitani fps limitet.
Nekem jatszhato,bar eleg "fura" a kep :P
Nalam lehet a gond,a legtobb jatek erdekesen nez ki...
texturahiba stb.
De a sok megy. -
#3497 Nem sikerült!:(
Ugyanaz mint 9.2vel!
Ami biztos h nem szabad bekapcsolni a Dual core-t meg az mgts-t!
Probáltam mindegyik pluginnal de csak a videoig jutok!
Ahogy kinyomom szétesik a kép,és leesik az fps 2-3ra!!
Sztem majd a 0.9.4-el müködik csak!!Mert erröl láttam videot a yutube-n! -
#3496 Megprobálom a Kingdom Hearts 2-öt a 0.9.1:)
A9.2-esen nem indul sehogy sem csak a menüig és a videoig!
Ahogy kinyomom a videot hibát észlel ezért leáll:( -
#3495 Elindult az FF-X:)
Annyi a probléma h nagyon gyors a játék!A menü is tul gyors!
Néha pedig belassul ha köd,
vagy tüz efektek vannak!Nincs valami FPS limit mint az Epsx-ben???
Egyébként Zero Gs 0.96al nyomom!
A Gsdx 0.9 az jobb lenne de csak a menüig viszi utánna lefagy! -
#3494 FFX menni fog szepen.
Lehet nem fullon,de jatszhatoan:)
Mivel atomeromu tulaj vagy XD.
Sokkal kisebb gepen is megy szepen.
A bannerben nezd meg a beallitasokat,es korrigalj ha nem megfelelo....
Az az 1-2 fps viccnek is rossz a gepeden... -
#3493 nah, ez a budokai 3 vmiért kezd megtetszeni :)
csak a dragon univers-t nyomom :)
nemtom mé, de ez a story mod egész változatos féleség, ha azt veszem,h a karakterek többségénél eléggé mások az ellenek :)
pl. krilinnél ocska izé van... freeza apja,v ki, kid gohannál meg az az alien féleség... teen gohannál mégcsak vegitát szabdaltam szanaszéjjel skillekért :)
remélem azért vegitát is fel lehet szabaditani minél előbb,h azzal is nyomhatni lehessen vmi komolyat :) -
#3492 először is inditsd a cdplugin tallozoját.
válts "all files" -ra, duplaklikk az .mdf -re.
ellenőrizd az elérési utnál :)
menni fog, nyugi -
#3491 NEm probáltad még ugy hogy berakod egy mdf/mds olvaso progiba a file-t pl daemon tools és utána futtatod mint cd?
Ez csak egy javaslat! -
#3490 Adsa: az American Chopper 2, a 0.9.4 "még kinem addot" emulátoron is csak "Lassú, lehetnek problémák" státusban van, ugy hogy várnod kell még sokat, hogy tudj játszani velle
Eobalázs: rajd a képfájlt virtual Daemonba
Attelee:A Kingdom Heart 2 ugy emlékszem a 0.9.1 es PCSX2 vel nagyon jól megy, ja és az FFX fog menni szépen a 0.9.2n -
#3489 Sziasztok!
Kingdom Hearts2-t sikerült már valakinek elinditani?
Mert nálam bejön a game,lefut a demo,de ahogy a játék indulna
nagyon belassul 1-2 FPS!:(
Most szedem az FFX-et!Remélem elindul!
Itt a configom:E6750 3.2ghz 1gb DDR2 1000mhz 8600gt -
#3488 Csá!Ez ugyan nem ps 2 hanem ps1 emulátor kérdés de nem tud valaki olyan ps1 emulatort ami olvassa az mds-t vagy az mdf-t ?kösz! -
#3487 Engem csak az érdekel hogy végre kinn legyen az igazából is jól müködö PS2 emulator és végre azt tudjuk mondani hogy tényleg megcsinálták.
Hajrá! -
#3486 A Tekken 4 működik 0.9.2-n mert se az 5-t se a TAG-ot nem sikerült működésbe hoznom. -
#3485 ps3 emulator már rég van
nézz szét itt az sg.n mivel sok számítógép cucc van a ps3-ba -
adsa #3484 halisztok! új vok ebben a témában de az lenne a kérdésem, h olvastam a játszhatók között az American Chopper 2-t és meik a legjobb emulátor erre a célra esetleg ha belinkelnétek nagyon hálás lennék. előre is köszönöm!!! -
#3483 jah de útána meg már müködö PS3 emulátor lesz a téma
mindig az kell ami elérhetetlen