Mûködõ PS2 Emulator!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KILLER2
Mondjuk még 4et és akkor meg lesz az 5. Az pont 1 ban. De várom már. Nyomok egy printszkrínt és beteszem háttérnek. Aztán csinálok egy síremléket az agysejtjeimnek.

Töltsük le az internetet!

barret
Hmm végre nyugalom,es no off lesz? :)
Ilyeneknek minek emulatorral kezdeni?
"Mi az a plugin?" Ez volt az aranykopese :D

Bérbe vehet? reklámfelület...

KILLER2
jajj de jó. Na írtam nekik. Remélem hamar olvassák. Már elõre várom. Aki akarja megtekintheti.
kijozu: Van egy értelmi szint, amit ha nem ér el valaki, akkor erõszakkal sem lehet neki segíteni. Pedig mi megpróbáltuk.

kuci06
na most már tényleg van ok arra, hogy kapj egy pár <#felkialtas>-t :P

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Terminátor14
Nincs mit és ne sajnáld, még a gyári hûtõvel is jól bírja a strapát :)

CSAK a Fradi

KILLER2
Akkor most szólok.

KILLER2
Köszi, akkor majd megnézem. Eddig nem akartam húzni a procit a hõ miatt, de végülis van bõven htése és a gép oldala is le van szedve.

Terminátor14
a gts 90 a 7900gt meg 50, de semmi baj :D

A gépedhez annyit, hogy alapon nem az igazi, 3,2ghz körül talán már tetszenének neki a játékok :D És akkor szokott csíkos lenni, ha aa-t is bekapcsolod.

CSAK a Fradi

KILLER2
Akkor még 1 hsz és szólok a moderátoroknak. Légyszi ne szóljatok helyettem, én akarom, azért mégiscak én próbáltam a legtöbbet segíteni nekem, szóval ezt adjátok meg nekem.

kuci06
a jelenlegi verzión úgy tudom, hogy nagyon bugos :(
lehet, hogy a 0.9.4-en már menni fog :/

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

dante3
Nálam is csíkos! E6600, 2giga ram, x1900gt-vel

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

KILLER2
Sok. GOOGLE BAZMEG!!!
Geforce 8800 GTS 640 mb - 110.000 Ft
GeForce 7900 GT - nem tudom, de szerintem olyan 70-80e Ft

kuci06
csatlakozom

Seth
30 k felett, ennyiért meg már ps2-t is kapsz

PSN ID.: Beegabor

KILLER2
Ember! A gépemben itt pihen 4 GB RAM, egy 640es GeForce 8800 GTS meg egy Core 2 Duo 2.4 Ghz-s proci és nem fut rajta a GoW! Mit akarsz te?
AMúgy tényleg, elvileg el kéne ezen futnia a GoWnak? Mert nekem szép csíkos a kép, nonVMben fekete.

dante3
1 szavazat részemrõl

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

kijozu
mennyi egy jó videó kari?

^^Arielle Forever^^

KILLER2
Akkor szavazzunk.
Ki akarja, hogy szóljak a moderátoroknak?

kuci06
minket meg az zavar, hogy nem tudod felfogni, hogy a ps2 emulálás NEM neked való dolog! kicsi a géped hozzá! mi ezen NEM tudunk segíteni!

dante3
Mondhatod a vaknak, hogy virrad!<#hehe>

KILLER2
Azért, mert ha ezt még1x megkérdezek szólok a moderátoroknak és kapsz min 2 büntetõpontot. Gondolom azért ilyenek, mert gyenge a géped és nem bírja a videókártya vagy ilyesmi.

kijozu
de csak is azt fogom csinálni

^^Arielle Forever^^

kijozu
akkor miért KÉKEK AZ EMBEREK ENGEM AZ ZAVAR SEMMI MÁS

^^Arielle Forever^^

KILLER2
Nekünk nem egy 2-3 éve átagnak számító gépünk van. Esetleg nem akarsz venni egy trabantot és kimenni vele F1re?

KILLER2
Jó neked. Én már nem érzek semmit. Azt hiszem, nekem már nem maradt agysejtem.

kijozu
akkor rosszat írtam

akarok jáccani a dragon ball z budokai 3 mal de nem megy mert az emberek kékek és a föld fekete és ne mondjátok hogy a ti gépeiteken nem akadozik

^^Arielle Forever^^

KILLER2
Intézzek neked még mondjuk 4 büntetõpontot? Meg is lenne a ban. Ekkora barom nem lehetsz! Jó gép az, de inkább Jedi Knight 3ra meg Warcraftra és hesonló 2-3 éves játékokhoz. Ember! Ma egy jó gép az kb egy 3 Ghz-s 256os videókártyás PC, de már az is kevés! PS2 emuhoz meg egy erõm kell!

kuci06
lol

..
6. Mûködõ PS2 Emulator!
7. Ismerd fel a képrõl az autót
..

hatodikak vagyunk xD

én már kész vagyok, ez már nekem túl sok :D
érzem, ahogy kijozu hsz-jeinek olvasása közben pusztulnak az agysejtjeim xD

KILLER2
MINDEN!!! Fõképp te!!!! Ennél szájbarásósabban hogy tudnánk elmondani? Egyszerûen szar hozzá a géped! De most akkor igazából mit akarsz a játékkal? Mert használni azt mint mondtad nem.

kijozu
sztem ez a gép jó

^^Arielle Forever^^

dante3
Is

KILLER2
<#falbav><#falbav><#violent><#violent><#csodalk><#action><#boxer><#banplz><#bdead>

kijozu
akkor a videó kari a baj?

^^Arielle Forever^^

kuci06
ha nem akarsz gamelni, akkor mit akarsz egy ps2 emuval?? nézni a menüt?
már belezavarodtam :S

#2429 minumum egy 3ghz-s

KILLER2
De ha nem akarsz gémelni rajta, akkor mi a f*sznak erölteted? Procit én minimum egy Dual Core-t ajánlok, de egy 2.4 Ghz-s Core 2 Duo a tuti. Videókrátyának is elkéne mondjuk egy 7900 GT.

kijozu
de akkor mér van az hogy az emberek ilyen kékek meg feketék?

^^Arielle Forever^^

KILLER2
Ez nekem b*szott gyengének tûnik.
Nekem a régi gépem egy Intel 3 Ghz-s 1 GB RAMos nVidia GeForce 6600 256 MB-os kártya és a GoW (mondjuk annak elég nagy a gépigénye és nem is igazán fut, de akkor is) a menüben 1-3 FPS közözz mozgott. Szerintem faszául a géped nem bírja. Beállítási segédletél ott is van, hogy mi az alap gépigény.

kijozu
mien proci kéne bele?

^^Arielle Forever^^

kijozu
de NEM akarok gamelni az az egy hiba van hogy a játékban az emberek kékek a ruháik feketék és a föld is fekete

^^Arielle Forever^^

kuci06
akkor szerintem töröld le gyorsan a ps2 emut a gépedrõl, mert ilyen procival örülhetsz, hogy egyáltalán betöltötte a játékot:S

Seth
proci és a vid kari a szûk keresztmetszet, hagyd a francba ezt az emulációs dolgot

kijozu
de sztem usa

^^Arielle Forever^^

kijozu
asszem ce gamen akarok a gépem AUTHENTIC AMD amd athlon xp proci 1838 MHZ MMX,SSE 80GB winyó 1 gb ram és ati 128 mb os videókari

^^Arielle Forever^^

KILLER2
Én végtelenül segítõkész ember vagyok, eddig neked is próbáltam segíteni, de most már elég, szóval hagyd ezt abba, de gyorsan ha nem akarsz még 1-2 büntetõpontot. Az úgy teljesen jó, ahogy fent le van írva a beállítás, legfeljebb az irányítót vagy a DVD-t kell máshogy állítani. De tudod mi, írd le, hogy milyen a géped és akkor meglátjuk, hogy nem abban van-e a hiba. És igazából te most melyik játékon is akarsz játszani? Milyen régiós? EU vagy USA?

toysoldier
elõszõr húzd ki a netet a falból, utánna minden menni fog!!44

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

kijozu
nah írja le vki kérem rendesen

^^Arielle Forever^^

Seth
és ezt csak egy embernek köszönhetjük. Domo arigato gozaimashita kijozu sensei ^^

kuci06
1. Virtuális autótuning
2. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
3. Humoros és aranyos képek, videók
4. Tibia
5. Ismerd fel a képrõl az autót
6. Football Manager Club
7. Picar77 Toopikk
8. <(+_+)JaCK ToPiCK 2!(+_+)>
9. A világ leghosszabb mondata vol. 2
10. Partyarcok
11. XBOX360
12. Jaccunk mi is szoláncot
13. Mirk topigja
14. "Csak Úgy Van"
15. SilkRoad Online
16. PlayStation3
17. Mûködõ PS2 Emulator!
18. Test Drive Unlimited
19. Football Manager
20. PS autótuning szavazás

:D

toysoldier
<#bdead>

csak benéztem ide de már kész vagyok :DDDDDDD

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

kijozu
egyébként meik budokai részben lehet átalakulni?

^^Arielle Forever^^