7924
JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
#3563 A tenkaichi 2 mindenkinek csíkos? Egész jól menne, de a függőleges csíkok miatt ronda :( (interleac be van lőve, élsimítás nincs)
-
#3562 probald ki a 09.2-vel is. -
josi1 #3561 Hello
PCSX 0.9.1 es verzióval elinditom a DBZ Budokai-t és a Képernyő csikosan jelenik meg...
Vmi ötlet ?
Előre is köszi a helpet -
#3560 Kitallozod neki.
Miutan bemasoltad a bios mappaba.
Menie kell.Mar ha felismeri bioskent. -
InterFoxSOFT #3559 Nem engedi betenni comfiba a biost.. -
#3558 Egy konzol emulalasahoz legalabb tizszeres sebessegu asztali pc kell...A ps2 300 mhz-es de picit mas a felepitese mint egy sima procinak.:P Lehet kezdeni szamolgatni.A ps2 6,2 gflops szamolasi teljesitmennyel rendelkezik,a 200 mhz-es Dreamcast,ami Sokkal jobban hasonlit a pc-hez 1,4 gflops.....(A Dreamcastot egesz szepen lehet emulalni) Vajon miert is? XD -
STurmGewehr #3557 Azt ugye tudod hogy ez önmagába semmit nem ér:D -
mafiaplayer #3556 a röhely, hogy valójában a ps2 egy közepes p3 naggyából, csak nem tudnak jobb emulátort írni :( -
STurmGewehr #3555 P4 van odairva:D -
Monoton #3554 én inditom emulátort mindjárt hibaüzenet vár :I valami Phisycal memory ...
gépem: amd64 am2 3800+ , 1giga ram, 7600GS 512ram -
#3553 nézd meg, a bannerben be van irva a minimum gép igény, ami anál kisebb az nem lesz jó az emulátornak -
STurmGewehr #3552 Cerka? Ne röhögtess nem elég az semmire:P -
mafiaplayer #3551 cerka 3 giga, 1 gb ram, 6600 gt elég neki? -
#3550 nos, ere a rosz beállitás tehetö, a következöt tegyétek, config/configure/ a Cdvdromot állitsd PEOpSre és nyomj configuret a bejövö uj ablakban a driveot állitsd ara a meghajtora amibe beraktad a dvdt, két oké és mehet is -
#3549 nekem is ez a problémám mint ronnie17-nek de akár meddig olvasok vissza nem találom -
Ronnie17 #3548 nah addig eljuottam h az bejön ahhol a memórikártyáról lehet törörölni a cuccokat... de beolvasni h lehet vele a játékot?? vagy azt automatikusan kellene neki? -
Ronnie17 #3547 köszike a helpet!!! -
#3546 hali
Nos a probléma az hogy nincs bios fájlod, néz visza felle a topikban van egy hsz ahhol valaki direkt linket csinált egy bioshoz -
Ronnie17 #3545 Hali. Bocsika a buta kérdésekért, de még nagyn kezdő vagyok ezen a téren... remélem tud valaki segíteni.
Az a problémám h leszedtem a proramot, beállítottam aszerint ahhogy a beállítási segélet is írja. majd beteszem az eredeti WRC3 játékot és elindítanám azt írja h "unable to load bios: 'bios\', pcsx2 can't run without that"... mi a gáz? kell mgé vmi hozzá vagy vmit elrontottam??? megköszönném ha vki leírná h mit tegyek... előre is köszike. -
david18 #3544 lehet rossz a biosom? -
david18 #3543 kész feladom. feltelepítettem az emut beállítottam a segédlet alapján beszereztem biost is.cd be run aztán kilépíés ennyi abba a dosos ablakba valami patch-el van gondja.nem toom mi lehet a baja -
david18 #3542 nem tudja vki hogy x360 emu van e vagy hogy várhato e? -
#3541 sok megoldás van rá...utána olvasol itt ami sok idő lenne sztem.megnézheted a hivatalos oldalon vhol fórumon akárhol...esetleg használod a 10éves eszed ami nehézlesz...ahelyett hogy kérdezgeted megnézed a progit és télleg gyorsan megtalálod a configot XD...omg NÁB... -
sasukeuzumaki #3540 rendben de hogy kell beállítani?
-
#3539 ez egy fórum, nem chat, nem kell kérdezgetni van e itt valaki, vili? Majd ha vkinek kedve van válaszolni,akkor úgyis megteszi. A banner pedig nem véletlen van ( az a szép logó itt a téma tetején linkekkel, használd egészséggel) -
sasukeuzumaki #3538 téged ki kérdezett -
#3537 bazz ez nem cset sasukeuzumaki.... -
sasukeuzumaki #3536 ok -
Monoton #3535 énértem de ott van nagy piros betükkel kiirva na mindegy haggyuk -
sasukeuzumaki #3534 új vagyok
-
Monoton #3533 nincs és nemis lesz ! olvasd a bannert ottvan minden -
sasukeuzumaki #3532 van itt valaki?
-
sasukeuzumaki #3531 -
sasukeuzumaki #3530 hogy kell belállítanli a configure-t?? :( -
sasukeuzumaki #3529 mi? -
Monoton #3528 most azt nem értem hogy mibajod!!
vagy vak vagy? jolenne ha körbenéznél (pl. banner) mielőtt kérsz valamit
py -.- -
sasukeuzumaki #3527 haló? -
sasukeuzumaki #3526 valaki tudna adni 1 jó linket?
-
BremboCup #3525 És ott mire kell amugy mennie? CD-re katt és mennie kéne? -
BremboCup #3524 Az mi?