7924
  • biomage
    Hali

ami fontos az emulátornak, az a procid teljesitménye és a ramok, a vgad böven elég nekki, ha tényleg szép sebbeségen akarsz játszani, akkor minimum egy dupla magos proci kell, de még az sem elég néhány játéknál.
    csá
  • david508
    hellosztok. lenne egy kérdésem: mit érdemes kicserélni az alábbi gépen hogy normálisan, élvezhetően mennyen a program:
    AMD Athlon 64 3500+ proci
    1Gb DDR2 800MHz ram
    Ati Radeon X1650 pro 512MB DDR2 ram.
    én a videokártyára gondoltam, de várom a válaszokat. és előre köszönöm ha valaki válaszol nekem. köszönöm
  • soulhunter
    ha legalább adott vna vmi tárgyat,h miről... de iiiiigy...

nah, End Of OFF :D
  • barret
    Csak ugy tudod meg,ha irsz neki
  • soulhunter
    sztem pü-re gondolt :D --- erre utal,h "csak nekem!!!"
    biztos ennyire magányos v ilyesmi...
  • Fido4life
    üzenet, csak neked
  • sasukeuzumaki
    Valaki küldjön 1 üzenetet csak nekem!!!
  • Zionmester
    Megoldódott a problémám. Elfelejtettem beállítani az alap beállitásokat, de megcsináltam és elindult.
  • Gabosh
    Config->configure->Cddvd romnál rakd át P.E.Op.S ra , és állitgats át mindent , itt az emu beállitási segédlet (graf nál is meg stb.)1 gyébként peopson belül beállitod honnan bootoljon, berakod ha win xp akko azt stb. Nem olyan bonyolult.
  • Zionmester
    Sziasztok!
    Megvan nekem a pcsx2 nevü emulátor és szeretnék játszani a Naruto Ultimate Ninja 2-vel de amikor elinditom akkor csak a browser meg a másik jön be. Mit tehetek?
    Próbáltam visszaolvasni és annyit találtam, hogy iso cddvd kellene de nemtudom, hogy miaz.
    Segítsen valaki.
    Előre is köszönöm.
  • labadi
    windows xp!! sima!! de ha tudsz segíteni hálás vok de inkább msnen!! [email protected]
  • Gabosh
    Windows? :d pls kicsit bövebben ird le.
  • labadi
    csá legyetek olyan szívesek és valaki segítsen abban hogy kell fifa street 2 vel gépen nyomni!! pls!! van emum de nem tom használni
  • soulhunter
    linuxok alatt is rossz az RT FPS kiirása :P
  • barret
    Windows... :P
  • Gabosh
    Nemtudom ezt az egészet nemértem :S
    Minden jo meg okes ,és akkor 1 iknaprol a másikra akadozik. Norm kiirja hogy 60 fps , de akad, érthetetlen... Vami ötlet? :d
  • barret
    3 gigahertzen 32 fps c2d procival? :P Mekkora allat gep kell ez ala?
    Mar csak 2-3 evet kell varnunk,es jatszhato lesz a ps2 emu :P
  • dante3
    Aha, sebességgel nincs gond, csak csúnyácska, folyamatosan súg, és idegesítő!
  • biomage
    de azért elég szép fpsen megy :)
  • dante3
    Kipóbáltam az új crash-t emun, de hibásan jeleníti meg a képet és nagyon súg a hang, sajnos!

• playstationchip
    Üdv! Akit érdekelnek ps2 játékok chippelt gépre, írjon, küldök listát Darabja 500ft, 10db felett 400ft, postai utánvéttel is. Ha vmit nem találsz a listán írd és megszerzem. email: [email protected]
  • kenderzen
    Ez teljesen jogos szempont . ezért mondntam hobbinak ,:)
  • sasukeuzumaki
    1 iso fájlt kéne kiválasztani
  • Monoton

na amikor a run CD/DVD ree kattintok akkor ezt hozza be innen megcsak a beállítások vanak és a memcard
  • sasukeuzumaki
    valaki adjon 1 üzenetet de ne a forumba
  • Gabosh
    Ha formatáltad előzö gameba a memcardot ,vagy máshol mind1, akkor lehet a játékkal van probléma, a 9.0.4 ben sokat javitanak majd ,szal ittvan néhány játék amin nemlehet menteni, pl Naruto ultimate ninja2 ... :D használd F1 (mentés) F2 (slot váltás) F3 (load) ezeket. Én ezzel kezdtem el gamet ,bár nemsokszor játszok vele ...De legalább lehet menteni meg loadolni.
  • Monoton
    na zsír elindult egy game .D

csak valami baja van a memcarddal
  • Monoton
    1-2 játék miatt nem veszek PS2 t _D
  • Gabosh
    monoton szetem settingsbe probálj meg állitgatni , itt leirtak szerint , ha nem jön össze majd vaki beir aki jobban ért hozzá mint én :D..

Kenderzen : Van játék ami fut játszhatoan (azért csak játszhato mert a hangok nem tökéletesek, és néha van hogy lefagy de ritkán és néha nemlehet menteni , persze van amelyik EL SEM INDUL, nem tagadom.)
    pl.: budokai 3 , Naruto ultimate ninja 2 normál speedel fut , final fantasy is ha joltudom , és van még pár ami jolfut , és csak jobblessz...

De abban igazad van hogy occsobb mint 1 középkategoriás videokártya , de ha már van 1 jokis géped ,és nemakarsz pénzt kiadni , lehet vele hülyülni , addig is lefoglalod magad ha még nem is indul el.
  • kenderzen
    elég lol ez az egész szerintem ps2emu :OMG :D
    ugysem fog 1 játéksem tökéletesen futni ha meg anyira akarsz igazi konzollal nyomulni már 1 középkategoriás videokártya árábol megveszed és kis is csipeltetted (pl kinizsi utcai konzol studio) .....
    mert frankon vannak jo gamek de most nézzünk már meg 1 pc-s ujabb játékot
    1 xbox vagy ps2höz képest kb olyan mint geforce 440mx-et hasonlitanám a 8800gts hez .... talán 4év mulva korlátlanul lehetöség lesz az összes mostani platform emulálására de addig szerintem csak 1 jo hobbi mert ugy is csak szarakodni lehet vele hogy ,uh hátha ez jol fog futni :D ... jo kattogást:)
  • Monoton
    én problemámra valaki vmit? :P thx
  • Cnensus
    jova kozben Játéklistát megláttam....
    nemtudtok mondani egy jó konfigot kinek hogyan megy? vagy hagyam alapon amit nemkell piszkállni? pl bios verzio stb... ?
    Core2duo 2.8GHz, 1024 ddr2 667Mhz, 6600Gt
  • Cnensus
    hmm... hát valmit muvelek de nemnagyon akar rendesen menni egykét jatek... monuk egyikse amit probaltam mert mindig hibat ir ki s kilép...
    eddig probaltam a Nascar Racing 08-at meg a Juiced2-tot...
    ja s azlenne még a gond h. akkad+ villog a kép...
    valki help please...
  • Monoton

Inditásnál ezt kapom!

AMD AM2 3800+ , 2x512 Ram, 7600GS 512Ram vidikari
  • Gabosh
    Megoldodott ,a játékban nemlehet menteni .. :d marad az F1 F3 mas megoldás.
  • Gabosh
    mámint [email protected] sry :D
  • Gabosh
    Hi!
    Megint elkezdtem gamelni (Naruto ultimate ninja 2 , nagy fps , elég jo játékmenet) már el is felejtettem h régen volt memcard probblem ,de sajnos most eszembejutatta progi :S nemtudja formázni vamiért.. :d pedig settingsbe memcardon belül berakom memcardot
    arra is rámentem má h formázza de nem hajlando :S vami ötlet?:D estleg netre feltud rakni vaki memcardot? :D
  • grigorij
    háát... 1GB memória,p4 3.2 ghz,... a videokártyát nem tom pontosan, de nem utolsó...
  • Terminátor14
    Ezek biztosan mennek szépen, ha megfelelő géped van hozzá. (persze nem a fenti minimum...)
  • grigorij
    hali, volna egy kérdésem. mivel még csak kb fél órája érdekel az emulálás, nem igazán tom milyen játékok indulnának el az emuval. ahol láttam listákat, ott nem szerepel az a játék amit szeretnék jáccani. ez a Final Fantasy X vagy az X-2. a gépigényem meg volna hozzá. csak az a kérdés h van-e?