7924
JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
#3603 Hali
ami fontos az emulátornak, az a procid teljesitménye és a ramok, a vgad böven elég nekki, ha tényleg szép sebbeségen akarsz játszani, akkor minimum egy dupla magos proci kell, de még az sem elég néhány játéknál.
csá -
david508 #3602 hellosztok. lenne egy kérdésem: mit érdemes kicserélni az alábbi gépen hogy normálisan, élvezhetően mennyen a program:
AMD Athlon 64 3500+ proci
1Gb DDR2 800MHz ram
Ati Radeon X1650 pro 512MB DDR2 ram.
én a videokártyára gondoltam, de várom a válaszokat. és előre köszönöm ha valaki válaszol nekem. köszönöm
-
#3601 ha legalább adott vna vmi tárgyat,h miről... de iiiiigy...
nah, End Of OFF :D -
#3600 Csak ugy tudod meg,ha irsz neki -
#3599 sztem pü-re gondolt :D --- erre utal,h "csak nekem!!!"
biztos ennyire magányos v ilyesmi... -
#3598 üzenet, csak neked -
sasukeuzumaki #3597 Valaki küldjön 1 üzenetet csak nekem!!! -
Zionmester #3596 Megoldódott a problémám. Elfelejtettem beállítani az alap beállitásokat, de megcsináltam és elindult. -
Gabosh #3595 Config->configure->Cddvd romnál rakd át P.E.Op.S ra , és állitgats át mindent , itt az emu beállitási segédlet (graf nál is meg stb.)1 gyébként peopson belül beállitod honnan bootoljon, berakod ha win xp akko azt stb. Nem olyan bonyolult. -
Zionmester #3594 Sziasztok!
Megvan nekem a pcsx2 nevü emulátor és szeretnék játszani a Naruto Ultimate Ninja 2-vel de amikor elinditom akkor csak a browser meg a másik jön be. Mit tehetek?
Próbáltam visszaolvasni és annyit találtam, hogy iso cddvd kellene de nemtudom, hogy miaz.
Segítsen valaki.
Előre is köszönöm. -
labadi #3593 windows xp!! sima!! de ha tudsz segíteni hálás vok de inkább msnen!! [email protected] -
Gabosh #3592 Windows? :d pls kicsit bövebben ird le. -
labadi #3591 csá legyetek olyan szívesek és valaki segítsen abban hogy kell fifa street 2 vel gépen nyomni!! pls!! van emum de nem tom használni -
#3590 linuxok alatt is rossz az RT FPS kiirása :P -
#3589 Windows... :P -
Gabosh #3588 Nemtudom ezt az egészet nemértem :S
Minden jo meg okes ,és akkor 1 iknaprol a másikra akadozik. Norm kiirja hogy 60 fps , de akad, érthetetlen... Vami ötlet? :d -
#3587 3 gigahertzen 32 fps c2d procival? :P Mekkora allat gep kell ez ala?
Mar csak 2-3 evet kell varnunk,es jatszhato lesz a ps2 emu :P -
#3586 Aha, sebességgel nincs gond, csak csúnyácska, folyamatosan súg, és idegesítő! -
#3585 de azért elég szép fpsen megy :) -
#3584 Kipóbáltam az új crash-t emun, de hibásan jeleníti meg a képet és nagyon súg a hang, sajnos!
-
playstationchip #3583 Üdv! Akit érdekelnek ps2 játékok chippelt gépre, írjon, küldök listát Darabja 500ft, 10db felett 400ft, postai utánvéttel is. Ha vmit nem találsz a listán írd és megszerzem. email: [email protected] -
kenderzen #3582 Ez teljesen jogos szempont . ezért mondntam hobbinak ,:)
-
sasukeuzumaki #3581 1 iso fájlt kéne kiválasztani -
Monoton #3580
na amikor a run CD/DVD ree kattintok akkor ezt hozza be innen megcsak a beállítások vanak és a memcard -
sasukeuzumaki #3579 valaki adjon 1 üzenetet de ne a forumba -
Gabosh #3578 Ha formatáltad előzö gameba a memcardot ,vagy máshol mind1, akkor lehet a játékkal van probléma, a 9.0.4 ben sokat javitanak majd ,szal ittvan néhány játék amin nemlehet menteni, pl Naruto ultimate ninja2 ... :D használd F1 (mentés) F2 (slot váltás) F3 (load) ezeket. Én ezzel kezdtem el gamet ,bár nemsokszor játszok vele ...De legalább lehet menteni meg loadolni. -
Monoton #3577 na zsír elindult egy game .D
csak valami baja van a memcarddal -
Monoton #3576 1-2 játék miatt nem veszek PS2 t _D -
Gabosh #3575 monoton szetem settingsbe probálj meg állitgatni , itt leirtak szerint , ha nem jön össze majd vaki beir aki jobban ért hozzá mint én :D..
Kenderzen : Van játék ami fut játszhatoan (azért csak játszhato mert a hangok nem tökéletesek, és néha van hogy lefagy de ritkán és néha nemlehet menteni , persze van amelyik EL SEM INDUL, nem tagadom.)
pl.: budokai 3 , Naruto ultimate ninja 2 normál speedel fut , final fantasy is ha joltudom , és van még pár ami jolfut , és csak jobblessz...
De abban igazad van hogy occsobb mint 1 középkategoriás videokártya , de ha már van 1 jokis géped ,és nemakarsz pénzt kiadni , lehet vele hülyülni , addig is lefoglalod magad ha még nem is indul el. -
kenderzen #3574 elég lol ez az egész szerintem ps2emu :OMG :D
ugysem fog 1 játéksem tökéletesen futni ha meg anyira akarsz igazi konzollal nyomulni már 1 középkategoriás videokártya árábol megveszed és kis is csipeltetted (pl kinizsi utcai konzol studio) .....
mert frankon vannak jo gamek de most nézzünk már meg 1 pc-s ujabb játékot
1 xbox vagy ps2höz képest kb olyan mint geforce 440mx-et hasonlitanám a 8800gts hez .... talán 4év mulva korlátlanul lehetöség lesz az összes mostani platform emulálására de addig szerintem csak 1 jo hobbi mert ugy is csak szarakodni lehet vele hogy ,uh hátha ez jol fog futni :D ... jo kattogást:)
-
Monoton #3573 én problemámra valaki vmit? :P thx -
Cnensus #3572 jova kozben Játéklistát megláttam....
nemtudtok mondani egy jó konfigot kinek hogyan megy? vagy hagyam alapon amit nemkell piszkállni? pl bios verzio stb... ?
Core2duo 2.8GHz, 1024 ddr2 667Mhz, 6600Gt -
Cnensus #3571 hmm... hát valmit muvelek de nemnagyon akar rendesen menni egykét jatek... monuk egyikse amit probaltam mert mindig hibat ir ki s kilép...
eddig probaltam a Nascar Racing 08-at meg a Juiced2-tot...
ja s azlenne még a gond h. akkad+ villog a kép...
valki help please... -
Monoton #3570
Inditásnál ezt kapom!
AMD AM2 3800+ , 2x512 Ram, 7600GS 512Ram vidikari -
Gabosh #3569 Megoldodott ,a játékban nemlehet menteni .. :d marad az F1 F3 mas megoldás. -
Gabosh #3568 mámint [email protected] sry :D
-
Gabosh #3567 Hi!
Megint elkezdtem gamelni (Naruto ultimate ninja 2 , nagy fps , elég jo játékmenet) már el is felejtettem h régen volt memcard probblem ,de sajnos most eszembejutatta progi :S nemtudja formázni vamiért.. :d pedig settingsbe memcardon belül berakom memcardot
arra is rámentem má h formázza de nem hajlando :S vami ötlet?:D estleg netre feltud rakni vaki memcardot? :D -
grigorij #3566 háát... 1GB memória,p4 3.2 ghz,... a videokártyát nem tom pontosan, de nem utolsó... -
#3565 Ezek biztosan mennek szépen, ha megfelelő géped van hozzá. (persze nem a fenti minimum...) -
grigorij #3564 hali, volna egy kérdésem. mivel még csak kb fél órája érdekel az emulálás, nem igazán tom milyen játékok indulnának el az emuval. ahol láttam listákat, ott nem szerepel az a játék amit szeretnék jáccani. ez a Final Fantasy X vagy az X-2. a gépigényem meg volna hozzá. csak az a kérdés h van-e?