7924
JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
#3643 SSSXPAD plugin a legjobb :P -
Gabosh #3642 Szedj le twinpadot, asszem van ps2 emu honlapján , és ott belehet állitani az irány gombokra is valamit (2 kar ami joy on van :D most igy nemtom hogyhivják hirtelen) -
#3641 sziasztok, van nekem a Budokai 3, és amikor új játékot szeretnék csinálni akk nem érzékeli a gombokat v nemtom, pedig a menüt eltom nyomni meg kiválasztani h new game vagy load game...de onnantól semmi :S
mi lehet a baj? -
#3640 átverés, az egy meg hackelt 0.9.3 PCSX2, ja és ne warezolj -
marcokeceli #3639 Értem.Igazából nekem azért lenne fontos a 0.9.4,mert a játék (Crash Bandicoot 2 The Wrath of Cortex) csak ezen megy régebbin nem(ezt írták).
Ja és megnéznétek hogy ez micsoda most találtam:0.94-XPa kék szöveg a letöltés :D -
#3638 megj2: az uj biosformátum nemtom ki h van vele, de hülyeség...
én rányomtam haverom ps2-jére a progit, amit ugye a hivatalos főoldalon is hirdetnek,h szerezzünk be uj formátumu biost...
háááát... érdekes lesz a ps2 emu jövöje... ennyi kacsaságot még nem láttam 1 oldalon, de ha nem müködne a pcsx2, tuti nem is hinnék el semmit erről :)
az megint más kérdés,h meglátjuk mi lesz kacsa a 0.9.4-ből, ahova nem hivatalosan uj pluginok is kellenek majd, nemcsak uj bios-formátum...
huzni fogják még a "hivatalos megjelenést", várjunk csak türelemmel...
szép lecke lesz ez a PC-seknek :P -
#3637 megoldás a kérdésedre: alternative site-ok...
amugy azzal csak azok nyomulnak, akik "bennfentesek"...
az más kérdés,h altersite-ok nagyon jo források, nem 1 magyar használja már azt, és rájött,h semmi extra nem lesz vele, max anyni,h több játék indul, de gyorsabb semmi nem lesz... -
marcokeceli #3636 Sziasztok.egy vmit nem értek.Hogy lehet ,hogy egyyes emberek már használják a 0.9.4 verziót(KÉP)
pedig elvileg még meg se jelent vagy már igen?Ha esetleg mg jelent volna megmondanátok honnan lehet letölteni?Köszönöm. -
ágybanalvó #3635 hát jó akkor majd 3 év múlva :D de ha lenne hamarabb akkor szólj! :D -
ágybanalvó #3634 egy kicsit javítok az előző hsz-emen, szóval én az nba 2k8-at nyomnám gépen mert jó, de ahogy elolvastam pár hozzászólást még nem nagyon van ps3-as emulator. de azért ha valaki tud segíteni akkor thx :D -
#3633 gyere visza három év mulva és ujjból ted fel ezt a kérdést, talán tudunk addigra linket adni neked :) -
ágybanalvó #3632 hellosztok!
lehet nem ide kéne írnom de más topicot nem találtam. szóval ps 3-as emulator van már? és ha igen honnan lehet letölteni? előre is thx -
#3631 2-3000-ért már lehet olyan gamepadot kapni bármely Pc boltban, amelyik jó géphez, Ps-ez, és még amihez akarod.Analog is van rajta, rezeg is, mi kell még?
Ajánlom a Manta termékeket, a gamepadok jók nagyon . -
Gabe the Ninja #3630 azt írja miko elindítom a mortal kombat armageddon-t o "patches not found can't apply patches crc=433a82d4.lehet ho ezé nem megy jól de én ho szerezzem meg most a jó patch-et -
robert200611 #3629 Milyen program kell psp játékhoz? -
Gabe the Ninja #3628 amúgy van ps2m is csak nincs csippelve azt addig akartam gépen játszani ps2es játékokkal meg haverom elbaszta a ps2 kart azt má kicsit elegem volt.most fogom majd elvinni csippelni is me hülye leszek addig venni 10nem tom mennyiér -
Gabe the Ninja #3627 kár.lehet azé mer ps2 be nvidia van azt arra tervezték -
#3626 Elozo harmatgyenge gepemen legalabb a kep szep volt... :( -
#3625 Nekem ilyen fos,sztem az Ati kartya miatt...:( fos. -
Gabe the Ninja #3624 amikor megy a játék minden féle kép meg minden belemegy meg szín elváltozás,ha másik kép cuccost használok vagy hibát ír vagy kék a kép és ugyan ezekkel a problémákkal -
#3623 Miert,milyen a kep?
Screenshot? -
Gabe the Ninja #3622 azt kétlem ho a video kártyával van baja mer asus ati radeon eax1550 gamer edition 512mb és 1gb ra fel lehet vinni -
Gabe the Ninja #3621 jah megy minden zsírul csak akad meg sz*r a kép.megint kell valamit letöltenem mer naon jó a gépem u o nem hiszem o aza z
-
#3620 ezt is jól kikombinálod, csak menj a CDVDROMhoz és rájösz hogy nem jó meghajto van beállitva :) -
Gabe the Ninja #3619 nah ezek már jók összekombináltam 2t.most meg a mermoria val van baja.
honnan serezzek mermoria fájlt? -
Gabe the Ninja #3618 meg sokszor elő jön a hibajelentés -
Gabe the Ninja #3617 helo. nincs szöveg mit tegyek?nem mutat semmi szöveget -
#3616 Eszembe sem jutott eddig az emulatorok billentyuzetes hasznalata:D
Ez kb olyan,mint a betapkabeles elektromos auto :DD
Ugyan megy,de minek?... -
#3615 vegyetek gamepadot :)
lesz pár ora, mire mexokjátok, ajánlom figyelmetekbe a gamepadszokáshoz a PoP: TT-t, és a GTA: San Andreast
ezekben minden van, ami ahhoz kell,h az ember ne tjon gamepad nélkül játszani :)
for exp: (PoP, DMC, és társaik) harcrendszerek, kombók, ( és GTA)kocsivezetés, repülő objektumok vezetése (repülő, helikopter), "gyaloggaloppi" irányitás szokás
és akkor már pittyegni se fog semmi, és nem lesz gond a pluginokkal se :) -
Gabe the Ninja #3614 nah mind1 mosmá nem kell letöltöttem 1 másik plugint -
Gabe the Ninja #3613 éppen ho úgy nem engedi.akarok mást helyette és csak pittyeg -
#3612 Config/configure/first controller- -
Gabe the Ninja #3611 csá.nem tudja valaki ho lehetne az irányítást beállítani ps2 emulátornál mer nekem nem engedi.thx -
Gabe the Ninja #3610 csá.nem tudja valaki ho lehetne az irányítást beállítani mer nekem nem engedi.thx -
labadi #3609 legyetek olyan rendesek és segícsetek !!! akinek meg van a fifa street 2 nek a ps2 emulatorba a patch a fifához az küldje pls!! vagy [email protected] ra vagy [email protected] msnen -
#3608 ez ugy lesz, mint a vIDE-os DT Pro :)
nagy igéretek, hosszu várakozási idő...
ezt is kiadják majd, csak épp lófütyire se lesz jo (akár a DT-s vIDE), semmi teljesitménynövekedést nem hoz magával, semmi uj hasznos funkcio nem lesz -
#3607 Kijnon valaha a 0.9.4,vagy csak amitanak minket? -
#3606 Az alairasomban levo gep is eleg gyengecske...
Megy a dolog,de nincs meg a 60 fps jatek kozben...
Pedig az nagyon kellene...
menuben 200 fps,jatek kozben meg 30-50... Ez a gond. -
#3605 A legnagyobb dualmagos procit vedd meg,ami letezik :)
Aztan kis tunning,Es ok. 1-2 giga ram,es egy kozepkategorias videokartya.
pixelshader 3 miatt is... -
david508 #3604 kösszi szépen a gyors választ