7924
  • soulhunter
    SSSXPAD plugin a legjobb :P
  • Gabosh
    Szedj le twinpadot, asszem van ps2 emu honlapján , és ott belehet állitani az irány gombokra is valamit (2 kar ami joy on van :D most igy nemtom hogyhivják hirtelen)
  • kas123
    sziasztok, van nekem a Budokai 3, és amikor új játékot szeretnék csinálni akk nem érzékeli a gombokat v nemtom, pedig a menüt eltom nyomni meg kiválasztani h new game vagy load game...de onnantól semmi :S
    mi lehet a baj?
  • biomage
    átverés, az egy meg hackelt 0.9.3 PCSX2, ja és ne warezolj
  • marcokeceli
    Értem.Igazából nekem azért lenne fontos a 0.9.4,mert a játék (Crash Bandicoot 2 The Wrath of Cortex) csak ezen megy régebbin nem(ezt írták).
    Ja és megnéznétek hogy ez micsoda most találtam:0.94-XPa kék szöveg a letöltés :D
  • soulhunter
    megj2: az uj biosformátum nemtom ki h van vele, de hülyeség...
    én rányomtam haverom ps2-jére a progit, amit ugye a hivatalos főoldalon is hirdetnek,h szerezzünk be uj formátumu biost...

háááát... érdekes lesz a ps2 emu jövöje... ennyi kacsaságot még nem láttam 1 oldalon, de ha nem müködne a pcsx2, tuti nem is hinnék el semmit erről :)

az megint más kérdés,h meglátjuk mi lesz kacsa a 0.9.4-ből, ahova nem hivatalosan uj pluginok is kellenek majd, nemcsak uj bios-formátum...

huzni fogják még a "hivatalos megjelenést", várjunk csak türelemmel...

szép lecke lesz ez a PC-seknek :P
  • soulhunter
    megoldás a kérdésedre: alternative site-ok...

amugy azzal csak azok nyomulnak, akik "bennfentesek"...

az más kérdés,h altersite-ok nagyon jo források, nem 1 magyar használja már azt, és rájött,h semmi extra nem lesz vele, max anyni,h több játék indul, de gyorsabb semmi nem lesz...
  • marcokeceli
    Sziasztok.egy vmit nem értek.Hogy lehet ,hogy egyyes emberek már használják a 0.9.4 verziót(KÉP)
    pedig elvileg még meg se jelent vagy már igen?Ha esetleg mg jelent volna megmondanátok honnan lehet letölteni?Köszönöm.
  • ágybanalvó
    hát jó akkor majd 3 év múlva :D de ha lenne hamarabb akkor szólj! :D
  • ágybanalvó
    egy kicsit javítok az előző hsz-emen, szóval én az nba 2k8-at nyomnám gépen mert jó, de ahogy elolvastam pár hozzászólást még nem nagyon van ps3-as emulator. de azért ha valaki tud segíteni akkor thx :D
  • biomage
    gyere visza három év mulva és ujjból ted fel ezt a kérdést, talán tudunk addigra linket adni neked :)
  • ágybanalvó
    hellosztok!
    lehet nem ide kéne írnom de más topicot nem találtam. szóval ps 3-as emulator van már? és ha igen honnan lehet letölteni? előre is thx
  • zolo
    2-3000-ért már lehet olyan gamepadot kapni bármely Pc boltban, amelyik jó géphez, Ps-ez, és még amihez akarod.Analog is van rajta, rezeg is, mi kell még?
    Ajánlom a Manta termékeket, a gamepadok jók nagyon .
  • Gabe the Ninja
    azt írja miko elindítom a mortal kombat armageddon-t o "patches not found can't apply patches crc=433a82d4.lehet ho ezé nem megy jól de én ho szerezzem meg most a jó patch-et
  • robert200611
    Milyen program kell psp játékhoz?
  • Gabe the Ninja
    amúgy van ps2m is csak nincs csippelve azt addig akartam gépen játszani ps2es játékokkal meg haverom elbaszta a ps2 kart azt má kicsit elegem volt.most fogom majd elvinni csippelni is me hülye leszek addig venni 10nem tom mennyiér
  • Gabe the Ninja
    kár.lehet azé mer ps2 be nvidia van azt arra tervezték
  • barret
    Elozo harmatgyenge gepemen legalabb a kep szep volt... :(
  • barret
    Nekem ilyen fos,sztem az Ati kartya miatt...:( fos.
  • Gabe the Ninja
    amikor megy a játék minden féle kép meg minden belemegy meg szín elváltozás,ha másik kép cuccost használok vagy hibát ír vagy kék a kép és ugyan ezekkel a problémákkal
  • barret
    Miert,milyen a kep?
    Screenshot?
  • Gabe the Ninja
    azt kétlem ho a video kártyával van baja mer asus ati radeon eax1550 gamer edition 512mb és 1gb ra fel lehet vinni
  • Gabe the Ninja
    jah megy minden zsírul csak akad meg sz*r a kép.megint kell valamit letöltenem mer naon jó a gépem u o nem hiszem o aza z
  • biomage
    ezt is jól kikombinálod, csak menj a CDVDROMhoz és rájösz hogy nem jó meghajto van beállitva :)
  • Gabe the Ninja
    nah ezek már jók összekombináltam 2t.most meg a mermoria val van baja.
    honnan serezzek mermoria fájlt?
  • Gabe the Ninja
    meg sokszor elő jön a hibajelentés
  • Gabe the Ninja
    helo. nincs szöveg mit tegyek?nem mutat semmi szöveget
  • barret
    Eszembe sem jutott eddig az emulatorok billentyuzetes hasznalata:D
    Ez kb olyan,mint a betapkabeles elektromos auto :DD
    Ugyan megy,de minek?...
  • soulhunter
    vegyetek gamepadot :)
    lesz pár ora, mire mexokjátok, ajánlom figyelmetekbe a gamepadszokáshoz a PoP: TT-t, és a GTA: San Andreast

ezekben minden van, ami ahhoz kell,h az ember ne tjon gamepad nélkül játszani :)
    for exp: (PoP, DMC, és társaik) harcrendszerek, kombók, ( és GTA)kocsivezetés, repülő objektumok vezetése (repülő, helikopter), "gyaloggaloppi" irányitás szokás
    és akkor már pittyegni se fog semmi, és nem lesz gond a pluginokkal se :)
  • Gabe the Ninja
    nah mind1 mosmá nem kell letöltöttem 1 másik plugint
  • Gabe the Ninja
    éppen ho úgy nem engedi.akarok mást helyette és csak pittyeg
  • barret
    Config/configure/first controller-
  • Gabe the Ninja
    csá.nem tudja valaki ho lehetne az irányítást beállítani ps2 emulátornál mer nekem nem engedi.thx
  • Gabe the Ninja
    csá.nem tudja valaki ho lehetne az irányítást beállítani mer nekem nem engedi.thx
  • labadi
    legyetek olyan rendesek és segícsetek !!! akinek meg van a fifa street 2 nek a ps2 emulatorba a patch a fifához az küldje pls!! vagy [email protected] ra vagy [email protected] msnen
  • soulhunter
    ez ugy lesz, mint a vIDE-os DT Pro :)
    nagy igéretek, hosszu várakozási idő...

ezt is kiadják majd, csak épp lófütyire se lesz jo (akár a DT-s vIDE), semmi teljesitménynövekedést nem hoz magával, semmi uj hasznos funkcio nem lesz
  • barret
    Kijnon valaha a 0.9.4,vagy csak amitanak minket?
  • barret
    Az alairasomban levo gep is eleg gyengecske...
    Megy a dolog,de nincs meg a 60 fps jatek kozben...
    Pedig az nagyon kellene...
    menuben 200 fps,jatek kozben meg 30-50... Ez a gond.
  • barret
    A legnagyobb dualmagos procit vedd meg,ami letezik :)
    Aztan kis tunning,Es ok. 1-2 giga ram,es egy kozepkategorias videokartya.
    pixelshader 3 miatt is...
  • david508
    kösszi szépen a gyors választ