7924
JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
#3883 csak veled beszél igy, hozzám még nem szolt igy... gondolom te váltod ki belőle ezt...
mellesleg a piros betüket tényleg elég nehéz eltéveszteni...
én ált. szeretek utána nézni a dolgoknak, mielőtt kérdezek... max akkor kérdezek, ha sehol nem találtam rá olyan választ, amit én is értenék :D
de igy visszaolvasva örülhetsz, h ő szolt hozzád, mer ha pl. én előbb olvastam vna, most nekem csunyábbakat irnál, és még kapnál 2 jelecskét "forum-ellehetetlenitő magatartás miatt" :D
aztán 1 kis ON:
lehet,h sikerül megtalálnom lassacskán a memoriahibára utalo állando kék-téglalapvillogás okát, és ha az megvan, akkor már az FPS-re is rájövök :)
aztán az alapján másoknak is be lehet majd állitgatni...
perme most a fejét veri a falba, amiért rendszert kéne telepitenie, és helyette ezzel szaraxik :D -
do2 #3882 biomage miért vagy ilyen nagyképű gyerek ? szerinted nem próbáltam ki 9.2vel ? már a faszom kivan a nagyképű buzi dumáiddal, inkább kussolj be ha normálisan nem tudsz irni nekem. -
#3881 nem egészem, ha jól megnézted volna, akkor az értékelés a 0.9.2re volt nem a 0.9.4, talán egy szemüveget kéne venned mielött olvasnál valamit -
do2 #3880 na nekem ennyi volt a türelmem hozzápedig asszittem fut rendesen a deadly alliance , ezekszerint kamu az ami fent van a weblapon -
do2 #3879 láttam a lsitát elvileg yó, de engem olyan ember véleménye érdekel aki már futtatta ezt , és nem a lista érdekel,hanem valakinek a saját tapasztalata. -
#3878 ember nézd meg a játék listán ki szurja a szemedet, ott van fent a bannerben, olyan nehéz észre venni? :S -
do2 #3877 igazad van a mortál 4 óta nem számozzák deadly alliance-ra gondoltam
ennek az én konfigomon menneie kéne akadás nélkül ügye ? vgy tévedek ? -
#3876 mi van?
nem létezik MK5 -.- deadly alliance van, az meg nem MK5 -
do2 #3875 na nekem vki tud segiteni hogy vajon miért csigalassú a mortal kombat 5 ? core 2 duo 2.66 2 giga ram 8600 gt kártya ezzel mennie kellene folyamatsoan nem ? vagy nagyon tévedek ?
-
Fix10 #3874 még egy ucso kérdés budokai 3-ban mikor legyöztem freezát és utána cellel kell bunyozni hogy kell sayayinba átalakulni? -
#3873 hm folyamatosan nyomd a védekezést és 2x hátra
Ha lehet a következö Budoka kérdésedet itt ted fel, ez itt az emulátor topik nem a budokai topik, szal ne ide ird -
Fix10 #3872 3500+ intel p4 2gbram geforc gs6800 256ram de hogy kell a budokai 3-ban energiát tölteni????? -
#3871 milyen procit használsz? mert nem irtad ki :) csak az alaplapot meg VGA meg a ramot :) -
Fix10 #3870 gépem jó hozzá de mind1 de budokai 3-ban gokuval meik gombal kell energiát tölteni??? -
#3869 Elotte tolts meg le biost az emuhoz.
Remelem nem fuzol nagy remenyeket a jatszashoz :D
-
#3868 nah segitsetek most csiynok ilyet először letöltöttem a PSX2 vagy mit ami a bannerba van progit felraktam de nem initottam el most akkor torrentröl tölcsk le egy PS2-es gémet? ami megy persze azt is mgnétem a bannerbol csak letöltök egy gémet és utána? -
#3867 Mielott igy lehuzod,ird oda a geped parametereit is...
Amugy meg ez nem jatekforum. -
Fix10 #3866 faszomat nagy szar 0.9.4 ugyanugy 10fps mint a 0.9.2-nél nemér semmit inkább veszek használtan chippelve ps2-öt 20k-ért -
#3865 Az a legujabb :) -
rogergely #3864 nektek a pcsx2 0.9.4 es verzió van???
-
do2 #3863 a mortal kombat 5 ment vkinek folyamatosan ? -
rogergely #3862 hello
valaki eltudná nekem küldeni az egész emulátor mappáját , mert nem akar sikerülni az elindítása.
E-mailem: [email protected]
Nagyon köszönöm -
do2 #3861 hogy lehet aktivűlni a memoriakártyát ? nekem ezmiatt nem megy már 2 játék! -
Bandy #3860 Nah jól van már megvan mentés nélkül is tovább lehet lépni... :D. De katasztrofális 15fps amit max játék közben összehoz, inkább veszek a pc mellé egy ps-t is mert mire pc-n simán fut addigra megöszülök :D. -
Bandy #3859 hali olyan problémám van hogy mikor uj játékot akarok kezdeni a dragon ball-al kiirja hogy a memkártyára való mentés sikertelen ellenörizzem a memkártyát... van erre valami megoldás? -
#3858 neked kell megtalálnod a vállaszt -
#3857 Ok köszi.
Megtaláltam de csak ilyet hogy Daedalus PSP R13 Source .
Ezt meg tom hogy hogyan rakjam fel.
Tudnál segíteni? -
#3856 ugy tudom a Daedalus PSP R13 a legjobb, keres rá a googlen -
#3855 Sziasztok.
Lehet hogy nem itt kéne kérdeznem de nem tudtok valami jó PSP emulátort?
Előre is köszi -
Fix10 #3854 élkjékjéljkééjk -
Gabosh #3853 nincsmit -
Fix10 #3852 Küszi télleg jóóó -
#3851 Ismerem azt a fost :)
Monitorvezerlo kartya XD. -
Gabosh #3850 Fix, twin pad plugint szedj le. Ott belehet állitani azokat a másik gombokat is ,amik neve most nemjut eszembe :D
És azzal tudsz majd menni.
Twin pad plugint meg majd simán(ne mappástol , csak a fájlokat) másold be plugin mappába, állitsd be és készi s. -
#3849 bizonyára tudod hol van az EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET felirat a bannerben, melette pedig a Játékok értékelése ha lehet oda irj meg mindent,
Barret: Nvidia FX 5200 :) -
#3848 Délután jön hozzám kb 50 játék kölcsönbe:))
Azt hiszem csinálok majd egy nagyobb tesztet a 9.0.4-el!
Majd irok h mi hogyan és egyáltalán!:) -
#3847 Fx? azt nem emlitenem egy lapon a 9700-zal...
Sot meg a videokartyakkal sem. -
#3846 hm, láttod a bannert, de a minimum rendzser igényt nem láttod? :)
na mind1 ez a hiba akkor jönn elö ha ati 9700 vagy Nvidia FX alatt van a vgad -
Fix10 #3845 LÉCCIVES VALAKI SEGÍTSEN!!! A BUDOKAI 3-BAN DRAGON UNIVERSE MODBAN AVVAL A ZÖLD TÖRPÉVEL HARCOLOK A LEGELEJÉN ÉS MIKOR LEGYŐZŐM NEM TOK SEMMERRE SE FORDULNI meik controller progival lehetne megcsinálni??? -
Murusz #3844 Közsönöm találtam biost de amikor megszeretnék nyitni egy játékot akkor azt írja ki hogy "Error opening GS Plugin".Nem tudjátok,hogy mi lehet a baja ha tudjátok kérlek válaszoljatok.THX előre is sziasztok