7924
  • soulhunter
    csak veled beszél igy, hozzám még nem szolt igy... gondolom te váltod ki belőle ezt...

mellesleg a piros betüket tényleg elég nehéz eltéveszteni...
    én ált. szeretek utána nézni a dolgoknak, mielőtt kérdezek... max akkor kérdezek, ha sehol nem találtam rá olyan választ, amit én is értenék :D

de igy visszaolvasva örülhetsz, h ő szolt hozzád, mer ha pl. én előbb olvastam vna, most nekem csunyábbakat irnál, és még kapnál 2 jelecskét "forum-ellehetetlenitő magatartás miatt" :D

aztán 1 kis ON:
    lehet,h sikerül megtalálnom lassacskán a memoriahibára utalo állando kék-téglalapvillogás okát, és ha az megvan, akkor már az FPS-re is rájövök :)
    aztán az alapján másoknak is be lehet majd állitgatni...

perme most a fejét veri a falba, amiért rendszert kéne telepitenie, és helyette ezzel szaraxik :D
  • do2
    biomage miért vagy ilyen nagyképű gyerek ? szerinted nem próbáltam ki 9.2vel ? már a faszom kivan a nagyképű buzi dumáiddal, inkább kussolj be ha normálisan nem tudsz irni nekem.
  • biomage
    nem egészem, ha jól megnézted volna, akkor az értékelés a 0.9.2re volt nem a 0.9.4, talán egy szemüveget kéne venned mielött olvasnál valamit
  • do2
    na nekem ennyi volt a türelmem hozzápedig asszittem fut rendesen a deadly alliance , ezekszerint kamu az ami fent van a weblapon
  • do2
    láttam a lsitát elvileg yó, de engem olyan ember véleménye érdekel aki már futtatta ezt , és nem a lista érdekel,hanem valakinek a saját tapasztalata.
  • biomage
    ember nézd meg a játék listán ki szurja a szemedet, ott van fent a bannerben, olyan nehéz észre venni? :S
  • do2
    igazad van a mortál 4 óta nem számozzák deadly alliance-ra gondoltam
    ennek az én konfigomon menneie kéne akadás nélkül ügye ? vgy tévedek ?
  • biomage
    mi van?
    nem létezik MK5 -.- deadly alliance van, az meg nem MK5
  • do2
    na nekem vki tud segiteni hogy vajon miért csigalassú a mortal kombat 5 ? core 2 duo 2.66 2 giga ram 8600 gt kártya ezzel mennie kellene folyamatsoan nem ? vagy nagyon tévedek ?
  • Fix10
    még egy ucso kérdés budokai 3-ban mikor legyöztem freezát és utána cellel kell bunyozni hogy kell sayayinba átalakulni?
  • biomage
    hm folyamatosan nyomd a védekezést és 2x hátra
    Ha lehet a következö Budoka kérdésedet itt ted fel, ez itt az emulátor topik nem a budokai topik, szal ne ide ird
  • Fix10
    3500+ intel p4 2gbram geforc gs6800 256ram de hogy kell a budokai 3-ban energiát tölteni?????
  • biomage
    milyen procit használsz? mert nem irtad ki :) csak az alaplapot meg VGA meg a ramot :)
  • Fix10
    gépem jó hozzá de mind1 de budokai 3-ban gokuval meik gombal kell energiát tölteni???
  • barret
    Elotte tolts meg le biost az emuhoz.
    Remelem nem fuzol nagy remenyeket a jatszashoz :D
  • spidey91
    nah segitsetek most csiynok ilyet először letöltöttem a PSX2 vagy mit ami a bannerba van progit felraktam de nem initottam el most akkor torrentröl tölcsk le egy PS2-es gémet? ami megy persze azt is mgnétem a bannerbol csak letöltök egy gémet és utána?
  • barret
    Mielott igy lehuzod,ird oda a geped parametereit is...
    Amugy meg ez nem jatekforum.
  • Fix10
    faszomat nagy szar 0.9.4 ugyanugy 10fps mint a 0.9.2-nél nemér semmit inkább veszek használtan chippelve ps2-öt 20k-ért
  • barret
    Az a legujabb :)
  • rogergely
    nektek a pcsx2 0.9.4 es verzió van???
  • do2
    a mortal kombat 5 ment vkinek folyamatosan ?
  • rogergely
    hello

valaki eltudná nekem küldeni az egész emulátor mappáját , mert nem akar sikerülni az elindítása.
    E-mailem: [email protected]
    Nagyon köszönöm
  • do2
    hogy lehet aktivűlni a memoriakártyát ? nekem ezmiatt nem megy már 2 játék!
  • Bandy
    Nah jól van már megvan mentés nélkül is tovább lehet lépni... :D. De katasztrofális 15fps amit max játék közben összehoz, inkább veszek a pc mellé egy ps-t is mert mire pc-n simán fut addigra megöszülök :D.
  • Bandy
    hali olyan problémám van hogy mikor uj játékot akarok kezdeni a dragon ball-al kiirja hogy a memkártyára való mentés sikertelen ellenörizzem a memkártyát... van erre valami megoldás?
  • biomage
    neked kell megtalálnod a vállaszt
  • Zickler
    Ok köszi.
    Megtaláltam de csak ilyet hogy Daedalus PSP R13 Source .
    Ezt meg tom hogy hogyan rakjam fel.
    Tudnál segíteni?
  • biomage
    ugy tudom a Daedalus PSP R13 a legjobb, keres rá a googlen
  • Zickler
    Sziasztok.
    Lehet hogy nem itt kéne kérdeznem de nem tudtok valami jó PSP emulátort?
    Előre is köszi
  • Fix10
    élkjékjéljkééjk
  • Gabosh
    nincsmit
  • Fix10
    Küszi télleg jóóó
  • barret
    Ismerem azt a fost :)
    Monitorvezerlo kartya XD.
  • Gabosh
    Fix, twin pad plugint szedj le. Ott belehet állitani azokat a másik gombokat is ,amik neve most nemjut eszembe :D
    És azzal tudsz majd menni.

Twin pad plugint meg majd simán(ne mappástol , csak a fájlokat) másold be plugin mappába, állitsd be és készi s.
  • biomage
    bizonyára tudod hol van az EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET felirat a bannerben, melette pedig a Játékok értékelése ha lehet oda irj meg mindent,
    Barret: Nvidia FX 5200 :)
  • Attelee
    Délután jön hozzám kb 50 játék kölcsönbe:))
    Azt hiszem csinálok majd egy nagyobb tesztet a 9.0.4-el!
    Majd irok h mi hogyan és egyáltalán!:)
  • barret
    Fx? azt nem emlitenem egy lapon a 9700-zal...
    Sot meg a videokartyakkal sem.
  • biomage
    hm, láttod a bannert, de a minimum rendzser igényt nem láttod? :)
    na mind1 ez a hiba akkor jönn elö ha ati 9700 vagy Nvidia FX alatt van a vgad
  • Fix10
    LÉCCIVES VALAKI SEGÍTSEN!!! A BUDOKAI 3-BAN DRAGON UNIVERSE MODBAN AVVAL A ZÖLD TÖRPÉVEL HARCOLOK A LEGELEJÉN ÉS MIKOR LEGYŐZŐM NEM TOK SEMMERRE SE FORDULNI meik controller progival lehetne megcsinálni???
  • Murusz
    Közsönöm találtam biost de amikor megszeretnék nyitni egy játékot akkor azt írja ki hogy "Error opening GS Plugin".Nem tudjátok,hogy mi lehet a baja ha tudjátok kérlek válaszoljatok.THX előre is sziasztok