7924
  • dragnaforce
    Hello
    lenne 1 problémám, letöltöttem már két bios fájlt is, bemásoltam őket a pcsx bios mappájába, a beállításoknál be is tallóztam a fájlt bios fájlnak, de nem reagál rá. mit tehetnék? :(
  • soulhunter
    ssxpad a király :P

hidd el nekem :)

amugy most linux alol vok 1ik ismimnél... nála sincs sok jo boztato, holott a 092-es verzio még őt is "felburjánzotta" :)

nemtom, hol baszták el a 094-es verziot, de se nálam, se ismimnél nem folyamatos... pedig neki intel E6430 van a gépben 2 GB RAM, 8800 GTX
    de keverve talán lesz vmi (092-es alapok keverve 094-es pluginokkal), mer nála legalább nem jelentkeznek vidkari-memoriahibára utalo jelek (kék négyzetek villognak ész nélkül, lefagy a progi, miközben a gép tökéletesen reagál, v akár befagy 22 mp-re, mig tovább megy a kép, stb stb, ilyesmikre gonodlok)
  • Attelee
    kingdom hearts 1,Final Fantasy X,ezek biztos!

Várunk Vissza Soul!

LilyPad v0.8.1 ezt probálta már valaki??Rezgés van??Jobb mint az SSXpad??
  • biomage
    oké csácsá
    érzem hogy nem lesz két honap :)
  • soulhunter
    nah, gyerekek

szomoru hirt kell közölnöm

holnaptol min. 2 honapig nem leszek online, lekapcsoltatom magam netről :)

azért igyexem minél gyakrabban benézni, de addig is uj winfos, uj linux vár rám,h tesztelhessem, h milyen beállitásokkal tok kicsikarni a gépemből a legtöbb FPS-t...

addig OFFmentes topicot kivánok, márcsak karácsony alkalmábol is :D

üdv: SH :)
  • Laci08
    Próbálta már valaki az NBA Street v3 at? Nkem elindul csak grafikai hibás a menü (csíkos). A játék jó lenne, graf hiba nélküli de kb 2 mp mulva beáll az egész mintha lefagyna. Ha valkinek megy és esetleg tudja mit kell berhelni rajta az szóljon.ELőre is kösz
  • barret
    Ugy 0 korul...Max tobb jatek indul el rajta. :P
    Hiaba jott ki,itt nem lett tobb hozzaszolas :(
  • Fix10
    Tud valaki valami olyat mondani hogy pár fps-t nyerjek a 0.9.4-en?
  • biomage
    Aki nem tudná publikus lett valami beta verzio, és ugy tünik raktak bele pár uj lehetöséget, az egyik a CPUban van, ovatosan bánjatok ezel a két exével, lehet hogy roszabb az elözönél, szal tartsátok meg a régebit
    Fix10: már kértelek hogy ne itt ted fel a kérdésedet ha nem itt
  • Fix10
    KÖSZ de az a energi attack az az amiko sárga kis gömböket lövök?
  • kenderzen
    Pls mondjatok 1 olyan játékot ami hibátlanul fut emulálva .
    Mert akkor azt kiprobálnám...
    Elöre is thx .
  • biomage
    az én gépem a minimum, az aláirásomba láttod, vagy nézd meg a bannert oda is kivan irva a minimum rendszerigény
  • Terminátor14
    Nem, egyáltalán nem.
  • Dark joco
    Pcsx2-höz jo a gép igényem:1.7 Ghz processzor , 512 Mb RAM ,256 Mb ATI videokártya
  • DaemoonHunter
    Kösz a linket
  • biomage
    már kiadtak új plugint :P innen letudod tölteni
  • Fókameister
    a 2k7et nem próbáltad? az nem menne jobban?
  • DaemoonHunter
    Végre működik a budokai 3 is, talán jobban is megy mint a 2.
    Mikorra várható a következő verzió? Gondolom kb jövő karácsony:S de azért pár új plugint csak kiadnak előtte...
  • soulhunter
    berakod skillekhez, majd játék közben piroskává változol, aztán pkge* -t egyszerre, de 4 KI-csik kell hozzá, ami piroska modban eléggé fogy... ja, és testközelből kell inditani, max 2 lépés távról, kül csak üt 1et a levegőbe :)

* pkge = punch + kick + guard + energy attack

javaslom, h szoritsd a pálya szélének az ellenséget, v akkor kezd el, amikor felédrohan izombol :)
  • Fix10
    Budokai 3-ban mikor buu-val kell küzdeni m iko kicsi és megkapom a spirit bombot (univerzális energiagömb) aszt meik gombokkal kell csinálni?
  • Laci08
    Sajna nem adják ki a 2k sorozatot PC re. Így ezzel próbálkozom.
  • biomage
    miért nem várod meg amig kiadják pcre?
  • Laci08
    Beeállítottam a legujabb emulatort ahogy a segédletben van. És el is indult a játék amit akartam de iszonyat lassú. Az NBA2k8 ról van szó.A gépem 4400X2 Amd 3giga ram 2600xt vel. Tudom hogy nagy gép kell az emunak, de hátha van valami megoldás a gyorsítására. Ha valéakinek van ötlete szóljon.Előre is kösz
  • Nagygm
    Bocs megint mindenkitől probléma megoldva és kössz a segítséget.
  • biomage
    nem csak az sok :)
    talán segit valamit az emulátor beállitási segédlet
  • Nagygm
    sok a helyes írási hibám bocs mindenkinek
  • Nagygm
    bocs elírtam sikerült beszerzni a biosz és már nem írja ki hogy nincs biosz
  • Nagygm
    Elmondom mit csináltam, bekapcsoltam a Pcsx2-őt
    a bios már meg vanamúgy, azt sikerült besza kihogy nincs bios
    aztán a menükből kiválasztottam a "run" menüt azon belül a cd/dvd-t (ezelőtt daemon toolsal beraktam a játékot (isoban volt) F virtuális meghajtóra)
    kiválasztottam az F-en belül a bin-ben a bin fájlt (DBZP.bin Dragon Ballz BT vagy hogy hívják) és meg nyomtam a megnyitás gombot. Ennyi.
  • barret
    Elobb nezz utana mindennek,es utana menni fog!
    Mindenki igy csinalja.
  • barret
    Mert nem raktal be lemezt...
    Ez a ps2 biosa...
  • barret
    A memoriakartya nem is fog elindulni...
    Az csak akkor kell,ha jatszol valami jatekkal,es menteni akarsz...mondtam:)
  • Nagygm
    Beadja a ps2-ős kezelői felületet van egy olyan hogy browse és van olyan hogy system configuration más nincs
  • Nagygm
    igen de nem tudom közvetelenül elindítani
  • barret
    A memcarddal ne kezdj semmit.
    Oda mentodnek el a jatekallasok :)
    Szal kell az,ha folytatni akarod az elkezdett jatekot
  • Nagygm
    Üdv mindenkinek!
    Nekem olyan gondom lenne hogy sikerült elindítanom emulatoron keresztül a ps2-őt de mivel sosem volt ps2-őm nem tudodm mit kezdjek a memcardokkal, miután formatáltam őket azt írja ki hogy no data, gondolom valamit be kell helyezni ide vagy valami csak nem tudom hogy hogy és hogy mit.
  • Dark joco
    Valaki segitsen,mert nem tudom elinditani a jétlkot,aki tudna segiteni az vegyen fel msnre:[email protected]

Elöre is köszönöm a segítséget
  • biomage
    hehe :D
    mert a peops nem olvas megfelelöen :P, ezért nem látsz nagy cpu használatot, használd a 1.2.0 verzios peops cdvd romot :P
  • do2
    okés, köszi a választ, ez érdekelt :)megnéztem a procit meg a ramokat, hát még az 50% se használta ki a gépnek az emu:( hát bizzunk benne hogy 1 idő múlva király lesz minden
  • soulhunter
    igazad van abban, h nem kéne...

csak már megunta, h mindig ua-t kérdezi mindenki, mintha a fáradtságot SE venné senki, h 2-3 oldalt visszaolvasson (25 hsz / oldal beállitások mellett)

amugy a deadly alliance -ról még ne álmodj egyenlőre, ez csak jo tanács :)

az MKDA sorozat olyan, mint a Tekken... baromi lassu :(
  • do2
    okés olvasd vissza és mondd el hogy mivel váltottam ki belöle ? úgy beszél velem mintha a seggéből rántott volna ki... Utánna néztem a dolgoknak elhiheted... Azért kérdeztem itt mert nagyobb tapasztalata van az embereknek. Elvileg minden adott ahhoz hogy jól menjen ez a béna játék, és még sem megy... Ettől még nem kell neki fölényeskedve beszélnie velem.